INSUNOL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je INSUNOL

INSUNOL su inovativne kapi za dijabetičare koje su razvijene kako bi pomogle u upravljanju razinom šećera u krvi. Ovaj proizvod je posebno formuliran za osobe koje se suočavaju s dijabetesom, a sastoji se od ključnih sastojaka kao što su taurin, ekstrakt ginka bilobe, krom i selen. INSUNOL kapi imaju potencijal da podrže zdravu regulaciju šećera u krvi i pruže olakšanje osobama s dijabetesom. U nastavku ćemo detaljnije istražiti svaki od ovih sastojaka i kako oni mogu doprinijeti boljem upravljanju dijabetesom.

Terapijske indikacije

INSUNOL kapi imaju različite terapijske indikacije koje se odnose na upravljanje dijabetesom. Evo popisa terapijskih indikacija za upotrebu INSUNOL kapi:

 • Regulacija razine šećera u krvi: INSUNOL kapi pomažu u održavanju stabilne razine glukoze u krvi, što je ključno za osobe s dijabetesom.
 • Potpora metaboličkom zdravlju: Sastojci poput taurina, ekstrakta ginka bilobe, kroma i selena mogu podržati opće metaboličko zdravlje i ravnotežu.
 • Prevencija komplikacija dijabetesa: Pravilna kontrola šećera u krvi može pomoći u prevenciji dugoročnih komplikacija dijabetesa, poput oštećenja živaca, srčanih problema i problema s vidom.
 • Smanjenje rizika od hipoglikemije: INSUNOL kapi mogu pomoći u sprečavanju naglih padova šećera u krvi, što je česta briga kod osoba koje koriste inzulin ili oralne antidiabetike.
 • Podrška općem zdravlju tijela: Kapi mogu doprinijeti općem zdravlju organizma zahvaljujući svojim sastojcima koji pružaju antioksidativnu i protuupalnu podršku.

Koji postoje rani znakovi?

Prepoznavanje ranih znakova problema s regulacijom šećera u krvi, kao što je dijabetes, od iznimne je važnosti za pravovremeno upravljanje bolešću. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), rani znakovi dijabetesa mogu uključivati sljedeće:

 1. Povećana žeđ: Osjećaj stalne žeđi i često pijenje veće količine tekućine može biti prvi znak poremećaja u regulaciji šećera u krvi.
 2. Često mokrenje: Povećana potreba za mokrenjem, posebno noću, može biti posljedica visoke razine glukoze u krvi.
 3. Povećana glad: Osjećaj konstantne gladi i povećani unos hrane, čak i kad se konzumira dovoljno kalorija.
 4. Gubitak tjelesne težine: Neočekivani gubitak težine, iako se konzumira dovoljno hrane, može biti znak problema s regulacijom šećera.
 5. Umor i slabost: Osjećaj umora, iscrpljenosti i smanjenja energije, iako se odmara i spava dovoljno.
 6. Zamućen vid: Problemi sa vidom, kao što su zamućenje i fluktuacije vida, mogu biti povezani s fluktuacijama razine šećera u krvi.
 7. Spore ozljede koje teško zacjeljuju: Ranice i ogrebotine koje dugo ne zacjeljuju mogu ukazivati na povećani šećer u krvi.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

INSUNOL kapi djeluju na više načina kako bi podržali osobe s dijabetesom u regulaciji razine šećera u krvi. Evo popisa farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja ovih kapi:

 • Regulacija razine šećera u krvi: Sastojci kao što su taurin, ekstrakt ginka bilobe, krom i selen djeluju sinergijski kako bi pomažu u održavanju normalne razine glukoze u krvi.
 • Povećanje osjetljivosti na inzulin: Krom prisutan u INSUNOL kapima može pomoći povećati osjetljivost stanica na inzulin, olakšavajući ulazak glukoze u stanice i smanjujući razinu šećera u krvi.
 • Antioksidativna zaštita: Selen, kao antioksidans, može pomoći u zaštiti stanica od oštećenja uzrokovanog slobodnim radikalima, što je posebno važno za osobe s dijabetesom.
 • Podrška cirkulaciji i vaskularnom zdravlju: Ekstrakt ginka bilobe može poboljšati cirkulaciju krvi i vaskularno zdravlje, što je ključno za osobe s dijabetesom koji su podložni vaskularnim komplikacijama.
 • Smanjenje upale: Antiupalna svojstva ovih kapi mogu pomoći u smanjenju upale povezane s dijabetesom.
 • Olakšavanje simptoma dijabetesa: INSUNOL kapi mogu doprinijeti smanjenju simptoma kao što su umor, žeđ i česte potrebe za mokrenjem.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u INSUNOL kapima i njihovih učinaka:

 • Taurin: Taurin je aminokiselina koja može pomoći u održavanju zdravlja srca i podržati normalan rad mišića. Također može poboljšati funkciju inzulina i pomoći u regulaciji razine šećera u krvi.
 • Ekstrakt ginka bilobe: Ekstrakt ginka bilobe je biljni sastojak koji ima antioksidativna svojstva. Pomaže poboljšati cirkulaciju krvi i vaskularno zdravlje, smanjujući rizik od vaskularnih komplikacija kod osoba s dijabetesom.
 • Krom: Krom je mineral koji može pomoći povećati osjetljivost stanica na inzulin. To olakšava ulazak glukoze u stanice, što rezultira nižim nivoima šećera u krvi.
 • Selen: Selen je antioksidans koji može pomoći u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Osobe s dijabetesom često su izložene povećanom riziku od oštećenja stanica, pa selen može biti koristan u smanjenju tog rizika.

INSUNOL: koliko je učinkovit, prednosti

 • Regulacija razine šećera u krvi: INSUNOL kapi pomažu u održavanju stabilnih razina glukoze u krvi, što je ključno za osobe s dijabetesom.
 • Povećanje osjetljivosti na inzulin: Sastojak kroma pomaže povećati osjetljivost stanica na inzulin, čime se olakšava ulazak glukoze u stanice i smanjuje razina šećera u krvi.
 • Podrška vaskularnom zdravlju: Ekstrakt ginka bilobe poboljšava cirkulaciju krvi i smanjuje rizik od vaskularnih komplikacija povezanih s dijabetesom.
 • Antioksidativna zaštita: Selen kao antioksidans pomaže u zaštiti stanica od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima, što je važno za osobe s dijabetesom.
 • Smanjenje simptoma dijabetesa: INSUNOL kapi mogu doprinijeti smanjenju simptoma kao što su umor, žeđ i česte potrebe za mokrenjem.
 • Prevencija komplikacija dijabetesa: Pravilna kontrola šećera u krvi može pomoći u smanjenju rizika od dugoročnih komplikacija dijabetesa, kao što su oštećenje živaca, srčani problemi i problemi s vidom.
 • Prirodni sastojci: INSUNOL kapi sadrže prirodne sastojke koji su sigurni i dobro podnošljivi za većinu korisnika.
 • Praktična primjena: Kapljice su jednostavne za primjenu i mogu se lako uključiti u svakodnevnu rutinu osoba s dijabetesom.
 • Individualizirani pristup: Doziranje i upotreba INSUNOL kapi mogu se prilagoditi individualnim potrebama svakog korisnika.

INSUNOL
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapi
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

INSUNOL nema kontraindikacija, osim u slučaju poznate alergije na sastojke lijeka. Preporučujemo pažljivo proučiti popis sastojaka prije upotrebe.

Interakcija s drugim lijekovima

INSUNOL kapi mogu se sigurno koristiti u kombinaciji s drugim lijekovima. Međutim, ne preporučuje se istovremena upotreba s alkoholom.

Način primjene i doziranje

Preporučena doza INSUNOL kapi ovisit će o individualnim potrebama i preporukama zdravstvenog stručnjaka. Uobičajeno, kapi se uzimaju oralno. Pratite upute na etiketi proizvoda.

Način čuvanja

INSUNOL kapi trebaju se čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Ne izlažite proizvod izravnom sunčevom svjetlu. Čuvajte ih na temperaturi koja je navedena na ambalaži.

Pretpostavljeni nuspojave

INSUNOL nema poznate nuspojave osim u slučaju alergijske reakcije na sastojke lijeka.

Mjere opreza i upozorenja

Nisu potrebne posebne mjere opreza i upozorenja pri upotrebi INSUNOL kapi.

Prekomjerna doza

Prekomjerna doza INSUNOL kapi nije preporučljiva.

Kupite INSUNOL u ljekarnama, DM

Možete kupiti INSUNOL u brojnim ljekarnama diljem Hrvatske, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna. hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, i Tvoja ljekarna. Nažalost, trenutno nije moguće naručiti INSUNOL, jer lijek nije dostupan. Cijena lijeka u ljekarnama bez popusta. Sljedeća dostava u ljekarnama: datum nepoznat.

INSUNOL cijena, popust

Cijena proizvoda INSUNOL iznosi 39 eura, no trenutno postoji posebna promotivna ponuda na službenoj web stranici proizvođača – popust od 50%. Broj promotivnih proizvoda je ograničen, a akcija je privremena. Za naručivanje posjetite službenu web stranicu proizvođača, bez potrebe za promo kodom.

Recept: nije potreban.

Za naručivanje, trebate posjetiti službenu web stranicu proizvođača i popuniti obrazac za narudžbu.

Način plaćanja: gotovinom prilikom preuzimanja robe.

Lijek možete kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

INSUNOL
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o INSUNOL

Postoje stvarna iskustva i raznoliki komentari o INSUNOL na raznim forumima, ocjenjivanje proizvoda od strane kupaca na recenzentskim stranicama, kao i komentari na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, mnogi korisnici su ostavili visoke ocjene i komentare na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95 posto komentara su pozitivni i izražavaju zadovoljstvo proizvodom. Negativne recenzije i komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke lijeka ili nepravilnim načinom uzimanja lijeka.

Iskustva stvarnih klijenata:

INSUNOL mi je doslovno promijenio život. Borila sam se s dijabetesom godinama i često sam imala problema s fluktuacijama šećera u krvi. Otkako koristim ove kapi, primijetila sam znatno bolju regulaciju šećera. Osjećam se energičnije i zdravije nego ikada prije. Hvala vam, INSUNOL!

Ana, 42 godine

Već neko vrijeme sam tražio prirodan način za kontrolu dijabetesa, i INSUNOL mi je savršeno odgovarao. Ne samo da mi je pomogao u održavanju stabilne razine šećera, već sam primijetio i poboljšanje općeg zdravlja. Toplo preporučujem svima sličnih problema.

Marko, 55 godina

S obiteljskom poviješću dijabetesa, bila sam zabrinuta zbog svojih rizika. Počela sam koristiti INSUNOL kao preventivnu mjeru, i moram reći da sam iznenađena pozitivnim učincima. Moje razine šećera su stabilne, i osjećam se sigurnijom u vezi svoje budućnosti.

Iva, 28 godina

Kao dugogodišnja osoba s dijabetesom, isprobala sam mnoge proizvode, ali INSUNOL se izdvojio. Osjećam se bolje nego ikada prije, i moje svakodnevno funkcioniranje je znatno olakšano. Ove kapi su promijenile moj život na bolje.

Marta, 63 godine

Koristim INSUNOL već neko vrijeme, i moram reći da sam primijetio nekoliko pozitivnih promjena u svom zdravlju. Moji razine šećera su stabilnije, ali nisam doživio dramatične promjene. Možda je potrebno više vremena ili individualna različitost igra ulogu.

Antonio, 35 godina

Učinci i rezultat korištenja

Učinci i rezultat korištenja:

 • Stabilizacija razine šećera u krvi: INSUNOL pomaže u održavanju stabilnih razina glukoze u krvi, smanjujući fluktuacije.
 • Povećana osjetljivost na inzulin: Krom u sastavu kapi povećava osjetljivost stanica na inzulin, olakšavajući ulazak glukoze u stanice.
 • Poboljšanje vaskularnog zdravlja: Ekstrakt ginka bilobe poboljšava cirkulaciju krvi i podržava vaskularno zdravlje.
 • Smanjenje simptoma dijabetesa: Korisnici primjećuju smanjenje simptoma kao što su umor, žeđ i česte potrebe za mokrenjem.
 • Prevencija komplikacija dijabetesa: Pravilna kontrola šećera u krvi može pomoći u smanjenju rizika od dugoročnih komplikacija dijabetesa.
 • Antioksidativna zaštita: Selen pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
 • Poboljšanje općeg zdravlja: INSUNOL kapi pružaju podršku općem zdravlju tijela.

Djeluje li INSUNOL doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

INSUNOL nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodnu kompoziciju i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza nekoliko negativnih recenzija pokazala je da su kupci ostavili takve komentare nakon što su iskusili alergijske reakcije na sastojke lijeka te su stoga prekinuli puni tijek uzimanja. Važno je napomenuti da svaki organizam reagira različito, i dok INSUNOL ima pozitivne učinke na većinu korisnika, pojedinci mogu imati alergijske reakcije na određene sastojke.

Komentar liječnika

INSUNOL predstavlja zanimljiv dodatak za osobe koje se suočavaju s dijabetesom. Moje iskustvo kao endokrinologa, specijaliziranog za metaboličke poremećaje, daje mi perspektivu ove vrste proizvoda.

Važno je napomenuti da INSUNOL nudi prirodan pristup u kontroli razine šećera u krvi, što je za mnoge pacijente privlačno. Sastojci kao što su taurin, ekstrakt ginka bilobe, krom i selen poznati su po svojim blagotvornim učincima na metabolizam i regulaciju šećera u krvi.

Iako je većina korisnika prijavila pozitivne rezultate korištenja ovog proizvoda, važno je napomenuti da, kao i kod svih lijekova, nisu svi organizmi isti. Neki pojedinci mogu imati alergijske reakcije na određene sastojke.

INSUNOL zasigurno nudi interesantan pristup u upravljanju dijabetesom, i može biti koristan za mnoge osobe koje žele poboljšati kontrolu svojih razina šećera u krvi.

Dr. Schmidt Müller, iskusni endokrinolog s višegodišnjim iskustvom

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju INSUNOL kapi?

Cijena INSUNOL kapi iznosi 39 eura.

⚕️ Je li INSUNOL prijevara?

Ne, INSUNOL nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodnu kompoziciju i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su komponente lijeka INSUNOL?

INSUNOL sadrži sastojke kao što su taurin, ekstrakt ginka bilobe, krom i selen. Ovi sastojci zajedno pomažu u regulaciji razine šećera u krvi.

⚕️ Mogu li kupiti INSUNOL kapi u ljekarnama bez recepta?

Da, INSUNOL kapi mogu se kupiti u ljekarnama bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da trenutno lijek nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se koristi INSUNOL?

Kapi se uzimaju oralno prema uputama na etiketi proizvoda.

⚕️ Koje nuspojave moguće su pri upotrebi INSUNOL?

Većina korisnika INSUNOL kapi nema nuspojava. Međutim, pojedinci mogu iskusiti alergijske reakcije na sastojke lijeka, što može uključivati svrbež, osip ili oticanje.

INSUNOL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
INSUNOL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 69 = 71

Croatiacovid19 info
Logo