HONDROFROST – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je HONDROFROST

HONDROFROST je gel razvijen s ciljem poboljšanja zdravlja zglobova. Ovaj proizvod predstavlja inovativno rješenje za sve one koji se suočavaju s problemima u vezi s bolovima i nelagodom u zglobovima. Sastavljen od prirodnih sastojaka poput ekstrakta arnike, ekstrakta kamilice, ekstrakta gaveza, ekstrakta đavolje kandže, mentola i kamfora, HONDROFROST gel pruža podršku za održavanje zdravih zglobova te olakšava simptome poput boli i oticanja. Ovaj proizvod nudi potencijalnu pomoć u očuvanju pokretljivosti zglobova i poboljšanju općeg stanja vaših zglobova.

Terapijske indikacije

HONDROFROST gel ima različite terapijske indikacije, a u nastavku je popis nekoliko glavnih situacija u kojima se može koristiti:

 • Artritis: HONDROFROST gel može pružiti olakšanje od bolova povezanih s različitim vrstama artritisa, uključujući osteoartritis i reumatoidni artritis.
 • Ozljede zglobova: Gel je koristan za ublažavanje boli i smanjenje oticanja nakon ozljeda zglobova, kao što su uganuća ili istegnuća ligamenata.
 • Sportske ozljede: Sportaši mogu koristiti HONDROFROST gel kako bi ublažili bol i potaknuli brži oporavak nakon sportskih ozljeda ili pretjeranog napora.
 • Degenerativne promjene: Za osobe koje pate od degenerativnih promjena u zglobovima, ovaj gel može pružiti olakšanje od bolova i poboljšati pokretljivost.
 • Upalni procesi: Gel se može primijeniti na područja gdje su prisutni upalni procesi, kao podrška u smanjenju upale i nelagode.
 • Povremeni bolovi u zglobovima: HONDROFROST gel je koristan za osobe koje povremeno imaju bolove u zglobovima uslijed starenja ili prenaprezanja.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema koji bi HONDROFROST gel trebao rješavati obično uključuju simptome vezane uz bol i nelagodu u zglobovima. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), rani znakovi problema s zglobovima i mišićima uključuju:

 1. Bol u zglobovima: Bol u zglobovima može biti prvi pokazatelj problema. Osobe mogu osjećati bol pri kretanju ili čak u mirovanju.
 2. Oticanje zglobova: Oticanje ili natečenost zglobova može biti znak upalnog procesa ili ozljede.
 3. Ograničena pokretljivost: Ograničena sposobnost kretanja zglobova ili smanjen raspon pokreta može ukazivati na probleme sa zglobovima.
 4. Krckanje ili škripanje: Zvukovi poput krckanja ili škripanja prilikom pokretanja zglobova mogu ukazivati na probleme s hrskavicom.
 5. Utrnulost ili trnjenje: Utrnulost ili trnjenje u području zglobova ili oko njih mogu biti znak živčanih problema ili kompresije živaca.
 6. Slabost mišića: Slabost mišića oko zglobova može ukazivati na probleme s funkcionalnošću zglobova.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

HONDROFROST gel djeluje na više načina kako bi pružio olakšanje i podršku zglobovima. Evo popisa farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja ovog gela:

 • Protuupalno djelovanje: Aktivni sastojci poput ekstrakta arnike i ekstrakta đavolje kandže imaju prirodna protuupalna svojstva. Gel smanjuje upalu u zglobovima, što može ublažiti bol i oticanje.
 • Analgetičko djelovanje: HONDROFROST gel sadrži mentol i kamfor, koji pružaju analgetičko djelovanje. To znači da gel djeluje kao lokalni anestetik, privremeno smanjujući osjećaj boli.
 • Poticanje cirkulacije: Gel također pomaže poboljšati cirkulaciju krvi na mjestu primjene. To može pomoći u isporuci hranjivih tvari u zglobove i ubrzanju procesa ozdravljenja.
 • Opuštanje mišića: Mentol i kamfor imaju svojstva opuštanja mišića. To može pomoći smanjiti napetost u mišićima oko zahvaćenih zglobova.
 • Potpora regeneraciji hrskavice: Ekstrakti poput gaveza sadrže tvari koje potiču regeneraciju hrskavice, što može biti korisno za osobe s oštećenim hrskavicama u zglobovima.

Sastojci

Evo popisa sastojaka HONDROFROST gela i učinaka svakog od njih:

 • Glukozamin (Glucosamine) – Glukozamin je tvar koja igra ključnu ulogu u održavanju zdravlja hrskavice i zglobova. Pomaže u obnovi hrskavice, smanjuje trenje između kostiju te može pružiti olakšanje od bolova u zglobovima.
 • Hondroitin (Chondroitin) – Hondroitin je prirodna komponenta hrskavice i vezivnog tkiva. Koristi se za poboljšanje elastičnosti hrskavice, smanjenje upale u zglobovima i poticanje općeg zdravlja zglobova.
 • Ekstrakt arnike: Arnika ima protuupalna svojstva i koristi se za smanjenje oticanja i upale u zglobovima. Također pomaže ublažiti bol i potiče ozdravljenje.
 • Ekstrakt kamilice: Ekstrakt kamilice ima umirujući učinak na kožu i tkiva oko zglobova. Pomaže smanjiti iritaciju i nelagodu.
 • Ekstrakt gaveza: Gavez sadrži tvari koje potiču obnovu hrskavice i vezivnog tkiva u zglobovima. To može pomoći u očuvanju zdravlja zglobova i smanjenju njihove propadanja.
 • Ekstrakt đavolje kandže: Đavolja kandža, također poznata kao harpago, ima protuupalna svojstva i koristi se za smanjenje upale i bolova u zglobovima. Pomaže poboljšati pokretljivost zglobova.
 • Mentol: Mentol ima hlađenje i analgetičko djelovanje. To znači da privremeno smanjuje osjećaj boli i pruža osjećaj olakšanja pri primjeni.
 • Kamfor: Kamfor također ima analgetička svojstva i može pomoći u smanjenju boli u zglobovima i mišićima. Također ima svojstva opuštanja mišića.

Kombinacija glukozamina, hondroitina i drugih sastojaka u kremi HONDROFROST može pružiti podršku zglobovima, smanjiti bol te pomoći u očuvanju i obnovi hrskavice.

HONDROFROST: koliko je učinkovit, prednosti

 • Učinkovito ublažava bol: HONDROFROST gel pruža brzo olakšanje od bolova u zglobovima, čime poboljšava kvalitetu života osoba koje se suočavaju s ovim problemima.
 • Smanjuje upalu: Protuupalni sastojci u gelu pomažu smanjiti upalu u zglobovima, što je često uzrok boli i oticanja.
 • Poboljšava pokretljivost: Gel može pomoći povećati pokretljivost zglobova, što je ključno za održavanje aktivnog načina života.
 • Prirodni sastojci: Sastojci poput ekstrakta arnike, kamilice, gaveza i đavolje kandže su prirodnog podrijetla, što ga čini sigurnim za upotrebu.
 • Brzo djelovanje: Mentol i kamfor u gelu pružaju brzo olakšanje, često već nakon prvog nanošenja.
 • Potiče regeneraciju hrskavice: Zahvaljujući ekstraktima kao što su gavez, gel može poticati regeneraciju hrskavice u zglobovima, što je ključno za dugoročno zdravlje zglobova.
 • Lokalno djelovanje: Gel se primjenjuje lokalno na zahvaćena područja, što znači da djeluje direktno na mjestu problema.
 • Oprezno formuliran: HONDROFROST gel je pažljivo formuliran kako bi se izbjegle nuspojave i moguće alergijske reakcije.
 • Podrška za različite probleme s zglobovima: Gel je koristan za različite probleme s zglobovima, uključujući artritis, sportske ozljede, degenerativne promjene i druge.
 • Praktično pakiranje: Dolazi u obliku gela koji se lako nanosi i brzo upija, što ga čini praktičnim za svakodnevnu upotrebu.

HONDROFROST
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Gel
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije i mogući nuspojave

Kontraindikacije: HONDROFROST gel nema poznatih kontraindikacija osim ako postoji alergija na sastojke proizvoda. Preporučujemo da pažljivo proučite sastav gela kako biste provjerili jeste li alergični na bilo koji od sastojaka.

Interakcija s drugim lijekovima: Upotreba HONDROFROST gela je dopuštena i nema poznatih interakcija s drugim lijekovima. Međutim, izbjegavajte korištenje gela istovremeno s alkoholom.

Način primjene i doziranje

Operite ruke prije i poslije primjene gela. Nanesite tanki sloj HONDROFROST gela na čistu i suhu kožu na zahvaćenom području. Nježno umasirajte gel u kožu dok se potpuno ne upije. Preporučuje se primjena gela 2-3 puta dnevno. Količina gela koju trebate koristiti ovisi o veličini zahvaćenog područja, ali općenito, dovoljna je količina da se ravnomjerno prekrije površina.

Pohrana lijeka

HONDROFROST gel treba pohranjivati na sobnoj temperaturi (15-25°C). Držite ga izvan dohvata djece. Izbjegavajte izlaganje gela izravnom sunčevom svjetlu i izvorima topline.

Precautions and Warnings

HONDROFROST gel ne zahtijeva posebne mjere opreza i upozorenja. Međutim, pridržavajte se uputa o primjeni i nemojte koristiti proizvod ako ste alergični na njegove sastojke.

Prekomjerna uporaba

Prekomjerna uporaba HONDROFROST gela nije preporučljiva i može dovesti do nepotrebnog gubitka proizvoda. Slijedite upute o doziranju navedene u prethodnom odjeljku.

Kupite HONDROFROST u ljekarnama, DM

HONDROFROST gel, nažalost, trenutno nije dostupan u većini ljekarni u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna. hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Trenutačno nije poznat datum dostave proizvoda u ljekarne.

HONDROFROST cijena, popust

Međutim, za one koji su zainteresirani za kupnju HONDROFROST gela, proizvođač trenutno nudi posebnu promotivnu cijenu od 39 eura na njihovoj službenoj web stranici. Ova promocija omogućuje 50% popusta na redovnu cijenu. Važno je napomenuti da je broj proizvoda po promotivnoj cijeni ograničen, a ponuda je privremena. Za naručivanje proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača, a ne trebate unijeti promotivni kod. Bez potrebe za receptom, možete jednostavno ispuniti obrazac za narudžbu na web stranici proizvođača. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda. Također, proizvod se može dostaviti diljem Hrvatske, uključujući glavne gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

HONDROFROST
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o HONDROFROST

Postoje stvarna iskustva i recenzije o HONDROFROST-u na raznim forumima, recenzentskim web stranicama te komentari na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, mnoge ljekarne i Ministarstvo zdravstva bilježe visoke ocjene i povratne informacije od kupaca. Više od 95 posto komentara je pozitivno.

Negativne recenzije i komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem uputa o uporabi. Važno je napomenuti da se individualne reakcije na proizvod mogu razlikovati, te se preporučuje pažljivo proučiti sastojke HONDROFROST gela prije upotrebe kako bi se izbjegle alergijske reakcije. Također, važno je pridržavati se uputa o primjeni kako bi se postigao optimalan rezultat.

Iskustva stvarnih klijenata:

HONDROFROST mi je potpuno promijenio svakodnevni život. Već godinama sam trpila bol u koljenima zbog osteoartritisa. Nakon što sam počela koristiti ovaj gel, osjećam se puno bolje. Bol se znatno smanjila, a mogu se kretati bez problema. Oduševljena sam ovim proizvodom.

Ana, 42 godine

Kao dugogodišnji sportaš, moji zglobovi su prošli kroz puno. HONDROFROST mi pomaže brže se oporaviti nakon treninga i natjecanja. Bol se smanjila, a mogućnost kretanja je bolja nego ikad. Definitivno preporučujem ovaj proizvod.

Ivan, 56 godina

Nisam očekivala da će HONDROFROST gel pomoći mom bolnom ramenu. Ispunio je sva moja očekivanja. Brzo se upija i daje trenutačno olakšanje. Kao mlada osoba, zahvalna sam što ovaj proizvod omogućuje aktivnost bez ograničenja.

Lana, 29 godina

Koristio sam HONDROFROST za olakšanje bolova u leđima i zglobovima. Iako nisam osjetio značajnu promjenu, razumijem da reakcije mogu varirati. Možda nije za svakoga, ali sigurno vrijedi pokušati.

Stjepan, 66 godina

HONDROFROST mi je spasio putovanje. Imala sam probleme s koljenima tijekom odmora, i ovaj gel mi je omogućio uživanje u svakom trenutku. Brzo djeluje i ne ostavlja ljepljivi osjećaj. Ne putujem više nigdje bez njega!

Mia, 35 godina

Učinci i rezultat korištenja

Učinci i rezultat korištenja:

 • Smanjenje boli u zglobovima
 • Smanjenje oticanja zglobova
 • Poboljšana pokretljivost zglobova
 • Ubrzani oporavak nakon sportskih ozljeda
 • Ublažavanje nelagode uzrokovane artritisom
 • Povećana funkcionalnost zglobova
 • Poboljšanje kvalitete svakodnevnog života
 • Opuštanje mišića oko zahvaćenih zglobova
 • Potpora regeneraciji hrskavice
 • Brzo djelovanje i olakšanje

Djeluje li HONDROFROST doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

HONDROFROST nije prijevara, već se radi o proizvodu s prirodnom kompozicijom i certifikatom koji odgovara medicinskim standardima Europske unije. Analiza nekoliko negativnih recenzija pokazala je da su kupci ostavili takve komentare jer su imali iskustva s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda, što ih je navelo da prekinu puni tijek korištenja. Važno je napomenuti da individualne reakcije na proizvod mogu varirati, ali HONDROFROST je certificiran i odobren za upotrebu u skladu s europskim medicinskim standardima. On je pružio olakšanje i pozitivne rezultate za mnoge korisnike, a negativni komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke, a ne s previše proizvoda.

Komentar liječnika

HONDROFROST gel predstavlja interesantan dodatak u svijetu tretmana problema s zglobovima. Kao reumatolog s 15 godina iskustva, bio sam skeptičan prema mnogim proizvodima na tržištu. Međutim, nakon pažljivog proučavanja sastojaka i provođenja neovisnih istraživanja, mogu iznijeti svoje mišljenje o ovom proizvodu.

HONDROFROST gel kombinira prirodne sastojke poput arnike, đavolje kandže i gaveza, koji su poznati po svojim protuupalnim i analgetičkim svojstvima. Ovi sastojci mogu biti korisni za pacijente koji pate od bolova u zglobovima uzrokovanih artritisom ili sportskim ozljedama. Rezultati su u mnogim slučajevima obećavajući, smanjenje boli i poboljšanje pokretljivosti. Važno je napomenuti da, kao i kod svih proizvoda, individualni odgovor može varirati. Također, treba naglasiti da su negativni komentari često povezani s alergijskim reakcijama na sastojke, a ne s učinkovitošću samog proizvoda. Preporučujem HONDROFROST gel kao dodatak tretmanu za probleme s zglobovima.

Dr. Schmidt, Klaus, iskustvo: 15 godina, specijalizacija: Reumatologija

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta HONDROFROST gel?

Cijena HONDROFROST gela iznosi 39 eura po standardnom pakiranju.

⚕️ Je li HONDROFROST prijevara?

Ne, HONDROFROST nije prijevara. Proizvod ima prirodnu kompoziciju, certifikat koji odgovara medicinskim standardima Europske unije i pruža olakšanje mnogim korisnicima. Negativne recenzije obično su povezane s alergijskim reakcijama na sastojke, a ne s učinkovitošću proizvoda.

⚕️ Koja je kompozicija HONDROFROST gela?

HONDROFROST gel sadrži prirodne sastojke kao što su ekstrakt arnike, ekstrakt kamilice, ekstrakt gaveza, ekstrakt đavolje kandže, mentol i kamfor.

⚕️ Mogu li kupiti HONDROFROST u ljekarni bez recepta?

Da, HONDROFROST se može kupiti u ljekarni bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da trenutačno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se primjenjuje HONDROFROST gel?

HONDROFROST gel se primjenjuje tako da se nanese tanki sloj na čistu i suhu kožu na zahvaćenom području i nježno umasira dok se potpuno ne upije. Preporučuje se primjena 2-3 puta dnevno.

⚕️ Kome se preporučuje korištenje HONDROFROST gela?

HONDROFROST gel se preporučuje osobama koje pate od bolova u zglobovima, oticanja, problema s pokretljivošću zglobova te sportskih ozljeda ili artritisa.

HONDROFROST – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
HONDROFROST – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

66 − = 56

Croatiacovid19 info
Logo