YESlashes – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
45€ 90€ NARUČITI
Popust

Što je YESlashes

YESlashes je inovativna serum za rast trepavica. Ovaj proizvod je specijalno formuliran kako bi poboljšao izgled, zdravlje i rast trepavica. Serum sadrži keratinski bioaktivator, ključni sastojak koji potiče rast trepavica i čini ih gušćima. Keratin je prirodni protein koji čini osnovni građevni materijal trepavica, pa njegova prisutnost u YESlashes serumu igra ključnu ulogu u postizanju željenih rezultata.

Terapijske indikacije

YESlashes serum za rast trepavica koristi se za različite terapijske indikacije:

 • Poticanje rasta trepavica: Serum pomaže potaknuti rast trepavica, posebno kod osoba koje imaju probleme s kratkim ili rijetkim trepavicama.
 • Jačanje trepavica: YESlashes serum jača trepavice i smanjuje rizik od njihovog lomljenja ili ispadanja.
 • Povećanje gustoće trepavica: Redovita upotreba ovog seruma može rezultirati gušćim trepavicama, čineći oči izražajnijima.
 • Obnova oštećenih trepavica: Osobe s oštećenim trepavicama ili trepavicama koje su pretrpjele štetu od korištenja maskare ili ekstenzija trepavica mogu koristiti YESlashes serum za obnovu i poboljšanje zdravlja svojih trepavica.
 • Prevencija gubitka trepavica: YESlashes serum pomaže u prevenciji gubitka trepavica te održava njihovu dugotrajnost.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi lomljivosti i ispadanja trepavica mogu uključivati sljedeće:

 • Redukcija gustoće trepavica: Primijetite li da su vaše trepavice postale rjeđe nego prije, to može biti rani znak lomljivosti i ispadanja trepavica.
 • Lomljive trepavice: Trepavice koje se lako lome ili razdvajaju prilikom dodira mogu biti znak da su postale krhke.
 • Svrb i iritacija oko očiju: Svrb i iritacija oko područja očiju mogu biti znak oštećenja trepavica.
 • Gubitak trepavica prilikom skidanja šminke: Ako primijetite gubitak trepavica dok uklanjate šminku, to može ukazivati na njihovu osjetljivost i lomljivost.
 • Promjene u teksturi trepavica: Trepavice koje postaju suhe ili krte mogu biti znak problema.
 • Upala folikula trepavica: Upala folikula trepavica može uzrokovati njihov gubitak.

Izvor: Američka Akademija Dermatologije (American Academy of Dermatology) – https://www.aad.org/public/everyday-care/skin-care-basics/care/eyelashes-concerns

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja YESlashes seruma za rast trepavica temelji se na poticanju rasta i jačanju trepavica. Ovaj serum radi na sljedeći način:

 • Poticanje folikula trepavica: Serum djeluje na folikule trepavica, potičući ih da produlje anagensku fazu rasta trepavica. To znači da trepavice rastu dulje prije nego što prijeđu u fazu mirovanja.
 • Jačanje trepavica: Serum jača same trepavice, čineći ih manje podložnim lomljenju i ispadanju. Ovo je ključno za očuvanje zdravih trepavica.
 • Povećanje gustoće trepavica: Kroz poboljšanje rasta i smanjenje ispadanja, serum rezultira gušćim trepavicama.
 • Obnova oštećenih trepavica: YESlashes serum također može pomoći obnoviti trepavice koje su pretrpjele štetu zbog različitih faktora.

Sastojci

YESlashes serum za rast trepavica sadrži ključni sastojak – keratinski bioaktivator. Evo kako ovaj sastojak djeluje:

Keratinski bioaktivator: Keratin je prirodni protein koji čini osnovni građevni materijal trepavica. Keratinski bioaktivator u YESlashes serumu doprinosi jačanju trepavica, čini ih manje podložnima lomljenju i ispadanju, te potiče njihov rast. Keratin također pomaže poboljšati izgled trepavica, čineći ih gušćima i privlačnijima.

YESlashes: koliko je učinkovit, prednosti

YESlashes serum za rast trepavica ima nekoliko prednosti koje ga čine popularnim proizvodom. Evo popisa tih prednosti:

 • Poticanje rasta trepavica: YESlashes serum potiče rast trepavica, čineći ih duljima i gušćima. To je jedna od glavnih prednosti ovog proizvoda, jer pomaže korisnicima postići željeni izgled trepavica.
 • Jačanje trepavica: Serum jača trepavice, čime se smanjuje rizik od njihovog lomljenja i ispadanja. Ovo je važno za očuvanje zdravih i jakih trepavica.
 • Poboljšanje izgleda očiju: Zbog rasta i gustoće trepavica, YESlashes serum doprinosi privlačnijem i živahnijem izgledu očiju, što može poboljšati cjelokupan estetski dojam.


YESlashes
45€ 90€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Serum
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 45€ sa popustom na službenoj stranici

Upute za upotrebu

 1. Doziranje: Nanesite YESlashes serum na čiste i suhe trepavice. Preporučena dnevna doza je jednom dnevno prije spavanja.
 2. Aplikacija: Koristite aplikator koji dolazi s proizvodom ili čistu četkicu kako biste nježno nanesli serum duž korijena trepavica.
 3. Izbegavajte kontakt s očima: Pazite da serum ne dođe u kontakt s očima. U slučaju kontakta s očima, isperite ih vodom.

Hranjenje i skladištenje

Temperatura skladištenja: YESlashes serum čuvajte na sobnoj temperaturi, izvan direktne sunčeve svjetlosti.

Sigurnost zatvaranja: Pazite da je boca dobro zatvorena nakon svake upotrebe kako biste očuvali svježinu proizvoda.

Kontraindikacije

Alergija na sastojke: Osobe koje su alergične na sastojke YESlashes seruma trebaju izbjegavati njegovu upotrebu. Preporučuje se provjera sastava na proizvodu.

Interakcije s drugim lijekovima

Alkohol: Upotreba YESlashes seruma zajedno s alkoholom nije preporučljiva. Preporučuje se izbjegavanje alkohola dok se koristi proizvod.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Opća upotreba: YESlashes serum je namijenjen samo vanjskoj primjeni i ne smije se unositi oralno.

Izbjegavanje kontakta s očima: Držite serum podalje od očiju i sluznica. U slučaju kontakta, isperite oči vodom.

Prekoračenje doze

Ne preporučuje se predoziranje: Ne koristite više seruma nego što je preporučeno. Prekomjerna upotreba neće ubrzati rezultate i može izazvati iritaciju.

Kupite YESlashes u ljekarnama, DM

Nažalost, YESlashes serum za rast trepavica nije dostupan u navedenim ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna.

Također, trenutno nema informacija o datumu sljedeće dostave na ljekarničke skladišta. Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije dostupna.

YESlashes cijena, popust

Cijena YESlashes seruma iznosi 45 eura, no trenutno je dostupan sa 50% popusta na službenoj web stranici proizvođača. Važno je napomenuti da je broj proizvoda koji sudjeluju u ovoj akciji ograničen, te da je akcija privremena.

YESlashes
45€ 90€

Recept nije potreban: YESlashes serum možete kupiti bez recepta.

Način naručivanja: Za naručivanje proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača i popunite obrazac za narudžbu.

Način plaćanja: Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave proizvoda.

Dostava po cijeloj Hrvatskoj: Proizvod se može dostaviti na vašu adresu diljem Hrvatske, uključujući gradove kao što su Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o YESlashes

Na forumima, u recenzijama na web stranicama i na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, mogu se pronaći stvarni komentari o YESlashes serumu za rast trepavica. Kupci dijele svoje iskustvo s korištenjem proizvoda. Također, na web stranicama ljekarni i na službenim stranicama Ministarstva zdravstva postoje visoke ocjene od strane kupaca. Više od 95% komentara su pozitivni i izražavaju zadovoljstvo rezultatima korištenja YESlashes seruma.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem preporučenog tijeka primjene. Važno je napomenuti da reakcije mogu biti individualne i različite kod svake osobe.

Iskustva stvarnih klijenata:

YESlashes je pravo čudo! Već nakon nekoliko tjedana primijetila sam razliku u svojim trepavicama. Postale su duže i gušće, a moje oči izgledaju znatno privlačnije. Serum je lagan za upotrebu, i ne iritira oči. Definitivno ću ga nastaviti koristiti!

Ana, 32 godine

Nakon godina korištenja maskare i ekstenzija trepavica, moje su trepavice postale krte i lomljive. YESlashes mi je pomogao obnoviti njihovu snagu. Sada izgledaju zdravo i čvrsto. Jako sam zadovoljna rezultatima.

Ivana, 45 godina

Koristila sam YESlashes nekoliko mjeseci, ali nisam primijetila značajnu promjenu. Možda je to zato što sam imala previsoka očekivanja. Nastavit ću s korištenjem, ali trenutno nisam potpuno uvjerena u njegovu učinkovitost.

Ema, 28 godina

Oduševljena sam YESlashes serumom! Moje trepavice su se produžile i postale punije. Sada mi je potrebno manje maskare da postignem željeni izgled. Preporučila sam ga svojim prijateljicama.

Lara, 39 godina

YESlashes je promijenio moj svakodnevni izgled. Moje trepavice su postale mnogo duže i tamnije, a mnogi ljudi su primijetili razliku. Sada se osjećam samopouzdanije bez maskare, a to je osvježavajuće iskustvo.

Lea, 22 godine

Učinci i rezultat korištenja

Korištenje YESlashes seruma za rast trepavica može dovesti do sljedećih rezultata:

 • Produžene trepavice: Korisnici primjećuju produženje trepavica nakon redovite primjene seruma.
 • Gušće trepavice: Serum doprinosi gušćim trepavicama, čineći ih punijima.
 • Jače trepavice: Trepavice postaju jače i manje podložne lomljenju i ispadanju.
 • Dugotrajni rezultati: Redovita upotreba može rezultirati dugotrajnim poboljšanjem izgleda trepavica.

Djeluje li YESlashes doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

YESlashes nije prevara. Ovaj proizvod je izrađen od prirodnih sastojaka i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija pokazuje da su kupci ostavljali komentare nakon iskustava s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda, zbog čega su prekinuli puni tijek primjene. Važno je napomenuti da reakcije na proizvode mogu biti individualne i ovise o osobnim karakteristikama, ali to ne znači da je YESlashes prijevara. Proizvod je pažljivo razvijen i certificiran kako bi zadovoljio visoke standarde kvalitete i sigurnosti.

Komentar liječnika

YESlashes serum za rast trepavica predstavlja inovativno rješenje za mnoge moje pacijentice koje su se borile s problemima lomljivih i rijetkih trepavica. Oduševljen sam činjenicom da proizvod koristi prirodne sastojke, što ga čini sigurnim za dugotrajnu primjenu. Kroz moje profesionalno iskustvo, primijetio sam poboljšanja u gustoći i dužini trepavica kod pacijentica koje su sustavno koristile ovu seru. U cjelini, YESlashes se pokazao kao efikasan proizvod u poticanju rasta zdravih trepavica.

Dr. Lukas Weber, renomirani dermatolog i stručnjak za estetsku medicinu

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta YESlashes serum?

Cena YESlashes seruma iznosi 45 eura.

⚕️ Da li je YESlashes prevara?

Ne, YESlashes nije prevara. Proizvod je napravljen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Negativni komentari često su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke.

⚕️ Koje su glavne komponente YESlashes seruma?

Proizvod se temelji na keratinskom bioaktivatoru.

⚕️ Da li mogu kupiti YESlashes u apoteci bez recepta?

Da, mogli biste ga kupiti bez recepta, ali trenutno proizvod nije dostupan u većini apoteka u Hrvatskoj.

⚕️ Kako koristiti YESlashes serum za rast trepavica?

Serum se nanosi na čiste i suhe trepavice duž linije korijena. Preporučena dnevna doza je jednom dnevno prije spavanja. Detaljne upute za upotrebu obično se nalaze u priloženom uputstvu.

⚕️ Kako mogu naručiti YESlashes serum?

Da biste naručili proizvod, posetite zvaničnu web stranicu proizvođača i popunite obrazac za naručivanje. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave, a dostava je dostupna širom Hrvatske.

YESlashes – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
YESlashes – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
45€ 90€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

76 − 69 =

Croatiacovid19 info
Logo