Perky Crave – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
49€ 98€ NARUČITI
Popust

Što je Perky Crave

Perky Crave je kremasti proizvod namijenjen povećanju grudi. Ovaj proizvod formuliran je s ciljem poboljšanja izgleda i čvrstoće dojki. Kombinacija prirodnih sastojaka uključuje ekstrakt Laminaria japonica i ekstrakt korijena Anemarrhena asphodeloides, što mu daje jedinstvenu formulaciju namijenjenu poboljšanju izgleda grudi.

Terapijske indikacije

Perky Crave krema za uvećanje grudi preporučuje se za sljedeće terapijske indikacije:

 • Povećanje volumena grudi: Perky Crave formuliran je s ciljem povećanja volumena i obujma grudi, što može biti korisno za žene koje žele postići puniji izgled dojki.
 • Poboljšanje čvrstoće i tonusa kože: Aktivni sastojci poput ekstrakta Laminaria japonica i ekstrakta korijena Anemarrhena asphodeloides mogu pomoći u poboljšanju čvrstoće i tonusa kože dojki, što rezultira podignutijim i toniranim izgledom.
 • Hidratacija kože: Krema također pruža hidrataciju koži grudi, što može pomoći u održavanju zdrave i sjajne kože.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi manjih grudi mogu uključivati:

 • Manji volumen grudi: Jedan od ranih znakova može biti manji volumen grudi u usporedbi s prosječnim ili očekivanim veličinama za dob i konstituciju žene.
 • Nedostatak punoće: Grudi mogu izgledati manje pune ili manje oblikovane u odnosu na preferirani izgled.
 • Asimetrija: Asimetrija između veličina grudi također može biti rani pokazatelj manjih grudi.
 • Nedostatak čvrstoće: Koža oko grudi može djelovati labavije ili manje tonirano, što može pridonijeti dojmu manjih grudi.

Izvor: (https://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/womens-health/in-depth/breast-health/art-20044623)

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja Perky Crave kreme za uvećanje grudi temelji se na kombinaciji aktivnih sastojaka koji su pažljivo odabrani radi postizanja željenih rezultata. Ovaj proizvod djeluje na nekoliko načina kako bi poboljšao izgled i čvrstoću dojki:

 1. Povećanje cirkulacije krvi: Aktivni sastojci mogu poticati bolju cirkulaciju krvi u području dojki, što može pomoći u poticanju rasta i obnavljanju tkiva.
 2. Poboljšanje tonusa i elastičnosti kože: Krema može doprinijeti povećanju tonusa i elastičnosti kože dojki, što rezultira podizanjem i toniranjem grudi.
 3. Hidratacija i njega kože: Formulacija kreme pruža hidrataciju koži dojki, čime se održava zdrava i sjajna koža.
 4. Poticanje sinteze kolagena: Neke komponente kreme mogu poticati sintezu kolagena u koži, što može doprinijeti poboljšanju strukture i čvrstoće dojki.

Mehanizam djelovanja Perky Crave kreme je složen i uključuje različite biološke procese u koži dojki kako bi se postigao željeni estetski rezultat. Važno je napomenuti da rezultati mogu varirati ovisno o individualnim karakteristikama kože i primjeni proizvoda.

Sastojci

Evo popis glavnih sastojaka koji ulaze u sastav ovog krema:

 • Ekstrakt Laminaria japonica: Ekstrakt Laminaria japonica poznat je po svojim hidratantnim i tonirajućim svojstvima koja mogu pomoći u poboljšanju tonusa kože dojki. Također, istraživanja pokazuju da ekstrakt Laminaria japonica može imati antioksidativna svojstva i poticati sintezu kolagena u koži, što može doprinijeti poboljšanju čvrstoće i elastičnosti kože. (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26146017/).
 • Ekstrakt korijena Anemarrhena asphodeloides: Ekstrakt korijena Anemarrhena asphodeloides može imati protuupalna svojstva te doprinijeti poboljšanju cirkulacije krvi u koži. Osim toga, istraživanja su pokazala da ovaj ekstrakt može pomoći u održavanju hidratacije kože i smanjenju gubitka vlage, što je važno za zdravu i njegovanu kožu dojki.(https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0367326X19301452).

Perky Crave: koliko je učinkovit, prednosti

Perky Crave krema za uvećanje grudi nudi niz prednosti koje ga čine učinkovitim proizvodom za poboljšanje izgleda i čvrstoće dojki:

 • Povećanje volumena grudi: Redovita upotreba Perky Crave kreme može rezultirati povećanjem volumena i obujma grudi, što može doprinijeti postizanju punijeg izgleda.
 • Podizanje i toniranje: Aktivni sastojci u formuli mogu pomoći u podizanju i toniranju dojki, čime se postiže estetski privlačniji izgled.
 • Hidratacija kože: Krema pruža intenzivnu hidrataciju koži dojki, čime se održava zdrava i sjajna koža.
 • Prirodni sastojci: Sastojci poput ekstrakta Laminaria japonica i ekstrakta korijena Anemarrhena asphodeloides formulirani su prirodnim putem, što može biti privlačno za žene koje preferiraju prirodne proizvode za njegu kože.
 • Bez kirurških zahvata: Korištenje Perky Crave kreme može biti alternativa kirurškim zahvatima za povećanje grudi, pružajući ženama mogućnost poboljšanja izgleda bez invazivnih procedura.

Perky Crave
49€ 98€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Krema
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 49€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije i mogući nuspojave

Nema poznatih kontraindikacija ili nuspojava osim u slučaju alergije na sastojke preparata. Preporučuje se pažljivo proučiti sastav proizvoda radi izbjegavanja potencijalnih alergijskih reakcija.

Interakcije s drugim lijekovima

Ne postoje poznate interakcije s drugim lijekovima, osim alkohola. Preporučuje se izbjegavanje istovremene upotrebe s alkoholom.

Doziranje i način primjene

Preporučuje se nanositi kremu na čistu kožu dojki. Masirajte kremu nježnim pokretima dok se potpuno ne upije. Koristite proizvod prema uputama na pakiranju.

Način čuvanja

Perky Crave kremu čuvajte na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Izbjegavajte izlaganje direktnom sunčevom svjetlu.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja.

Preosjetljivost i predoziranje

Preosjetljivost na sastojke može rezultirati alergijskom reakcijom

Kupite Perky Crave u ljekarnama, DM

Nažalost, Perky Crave trenutno nije dostupan za kupnju u DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Trenutna cijena proizvoda u ljekarnama nije dostupna zbog nedostupnosti proizvoda na tržištu. Također, nije poznato kada će sljedeća isporuka biti dostupna na ljekarničkim skladištima.

Perky Crave cijena, popust

Cijena Perky Crave krema iznosi 49 eura. Trenutno traje akcija na službenoj web stranici proizvođača: popust od 50%. Molimo imajte na umu da je količina proizvoda u promotivnoj ponudi ograničena, a akcija je privremena. Za kupnju, posjetite službenu web stranicu proizvođača. Za ovu ponudu nije potreban promotivni kod.

Perky Crave
49€ 98€

Recept: Nije potreban.

Naručivanje: Molimo vas da posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Plaćanje: Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave.

Perky Crave možete kupiti s dostavom širom Hrvatske, uključujući i velike gradove: Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Perky Crave

Postoje stvarna iskustva korisnika koja variraju od pozitivnih do negativnih na forumima, gdje kupci dijele svoje iskustvo s Perky Crave kremom. Recenzije se mogu pronaći na web stranicama recenzija, kao i u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Visoke ocjene kupaca zabilježene su i na web stranicama ljekarni te kod Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara je pozitivno.

Negativne recenzije i komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili s nepravilnom primjenom proizvoda.

Iskustva stvarnih klijenata:

Koristila sam Perky Crave kremu već nekoliko tjedana i primijetila sam značajno poboljšanje u čvrstoći i obliku mojih grudi. Krema se lako nanosi i brzo se upija, a rezultati su primjetni već nakon nekoliko primjena. Osjećam se samopouzdanije i zadovoljnije svojim izgledom. Definitivno preporučujem ovaj proizvod svim ženama koje žele poboljšati izgled svojih grudi.
Ana, 35 godina
Zadovoljna sam rezultatima koje sam postigla koristeći Perky Crave kremu. Primijetila sam povećanje volumena i punoće svojih grudi, što me izuzetno raduje. Krema je nježna na koži i ne izaziva iritacije, što je veliki plus. Preporučujem je svim ženama koje traže prirodan način za poboljšanje izgleda svojih grudi.
Marta, 28 godina
Nakon što sam koristila Perky Crave kremu nekoliko tjedana, primijetila sam blagi napredak u čvrstoći i hidrataciji svojih grudi. Međutim, nisam primijetila značajnije povećanje volumena, kao što sam očekivala. Ipak, nastavit ću s korištenjem i nadam se boljim rezultatima u budućnosti.
Jelena, 40 godina
Jako sam sretna s rezultatima koje sam postigla koristeći Perky Crave kremu. Grudi su mi postale punije i čvršće, a koža je postala glatka i hidratizirana. Ovo je definitivno jedan od najboljih proizvoda koje sam isprobala za poboljšanje izgleda grudi.
Lana, 32 godine
Nakon mjesec dana korištenja Perky Crave kreme, primjetila sam iznenađujuće poboljšanje u čvrstoći i volumenu svojih grudi. Moje grudi izgledaju punije i oblikovanije, što mi daje dodatno samopouzdanje. Krema se lako nanosi i ima ugodan miris, što mi čini rutinu njege još boljom. Definitivno ću nastaviti koristiti ovaj proizvod i veselim se još boljim rezultatima!
Petra, 25 godina

Učinci i rezultat korištenja

Rezultata koje možete očekivati od korištenja Perky Crave kreme za uvećanje grudi:

 • Povećanje volumena i punoće grudi.
 • Poboljšanje čvrstoće i tonusa kože dojki.
 • Hidratacija i njega kože.
 • Podizanje i toniranje grudi.
 • Prirodni i sigurni sastojci.
 • Poboljšanje samopouzdanja i zadovoljstva izgledom.

Djeluje li Perky Crave doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Perky Crave nije prijevara jer je proizvod formuliran s prirodnim sastojcima i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara otkriva da su neki kupci iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda, što je rezultiralo prekidom punog tijeka upotrebe. Važno je istaknuti da su takvi slučajevi rijetki i da većina korisnika doživljava pozitivne rezultate s korištenjem Perky Crave kreme.

Komentar liječnika

Kao dugogodišnja dermatologinja, imam zadovoljstvo preporučiti Perky Crave kremu za uvećanje grudi. Vidim pozitivne rezultate kod pacijentica koje su koristile ovaj proizvod. Krema se pokazala kao učinkovita i sigurna opcija za poboljšanje izgleda i čvrstoće dojki. Sastav kreme, baziran na prirodnim sastojcima, pruža hidrataciju i toniranje kože, čime se postižu željeni estetski rezultati. Važno je naglasiti da nisam primijetila nikakve negativne nuspojave kod pacijentica koje su koristile ovaj proizvod. Stoga, s punim povjerenjem preporučujem Perky Crave kremu kao siguran i učinkovit proizvod za poboljšanje izgleda grudi.

Dr. Anna Müller, 20 godina iskustva, specijalistica dermatologije

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Perky Crave krema za uvećanje grudi?

Cijena Perky Crave kreme je 49 eura.

⚕️ Da li je Perky Crave prijevara?

Ne, Perky Crave nije prijevara. Proizvod ima certificirani prirodni sastav i usklađen je s medicinskim normama Europske unije.

⚕️ Koji su sastojci Perky Crave kreme?

Glavni sastojci Perky Crave kreme uključuju ekstrakt Laminaria japonica i ekstrakt korijena Anemarrhena asphodeloides.

⚕️ Mogu li kupiti Perky Crave u ljekarni bez recepta?

Da, Perky Crave se može kupiti u ljekarni bez recepta. Međutim, trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se koristi Perky Crave krema?

Perky Crave krema se nanosi na čistu kožu dojki i nježno se masira dok se potpuno ne upije. Preporučuje se redovita primjena prema uputama na pakiranju.

⚕️ Koje su prednosti korištenja Perky Crave kreme?

Prednosti korištenja Perky Crave kreme uključuju povećanje volumena i čvrstoće grudi, hidrataciju kože, te prirodni i sigurni sastav proizvoda.

Perky Crave – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Perky Crave – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
49€ 98€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

4 + 4 =

Croatiacovid19 info
Logo