FEMIXAL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je FEMIXAL

FEMIXAL je farmaceutski proizvod u obliku kapsula koji se koristi za liječenje cistitisa. Cistitis je upala mokraćnog mjehura koja može uzrokovati nelagodu i bol prilikom mokrenja, često praćena čestim nagonima za mokrenjem i peckanjem. FEMIXAL kapsule su formulirane s pažljivo odabranim sastojcima koji imaju svojstva za ublažavanje simptoma cistitisa i poticanje oporavka.

Terapijske indikacije

FEMIXAL kapsule indicirane su za liječenje cistitisa, što uključuje sljedeće terapijske indikacije:

 • Ublažavanje simptoma cistitisa: FEMIXAL kapsule pomažu u smanjenju nelagode, boli i peckanja prilikom mokrenja, čime olakšavaju svakodnevne aktivnosti.
 • Smanjenje učestalosti nagona za mokrenjem: Aktivni sastojci u FEMIXAL kapsulama mogu pomoći u smanjenju čestih nagona za mokrenjem koji su česti simptom cistitisa.
 • Poticanje oporavka: Kombinacija sastojaka poput ekstrakta brusnice, D-manoze i ekstrakta korijena maslačka u FEMIXAL kapsulama može podržati proces ozdravljenja mokraćnog mjehura i urinarnog trakta.

FEMIXAL kapsule su namijenjene za terapiju cistitisa i pružanje olakšanja od simptoma povezanih s ovim stanjem.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi cistitisa mogu uključivati sljedeće simptome:

 • Česte potrebe za mokrenjem: Osjećaj čestih nagona za mokrenjem, čak i kada se mala količina urina ispušta.
 • Bol ili nelagoda tijekom mokrenja: Osjećaj peckanja, bol ili nelagoda prilikom mokrenja mogu biti rani znakovi cistitisa.
 • Promjene u boji ili mirisu urina: Urin može postati mutan ili promijeniti boju, a ponekad može imati neobičan miris.
 • Bol u donjem dijelu trbuha: Bol ili nelagoda u području mokraćnog mjehura ili donjeg dijela trbuha mogu biti znakovi upale mokraćnog mjehura.

Ovi simptomi mogu varirati u intenzitetu i mogu biti blagi ili izraženiji, ovisno o individualnim karakteristikama i težini infekcije. Autoritativni izvor: Prema Nacionalnoj zdravstvenoj službi Ujedinjenog Kraljevstva (NHS), simptomi cistitisa uključuju česte potrebe za mokrenjem, peckanje ili bol tijekom mokrenja, kao i bol u donjem dijelu trbuha. (https://www.nhs.uk/conditions/cystitis/)

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja FEMIXAL kapsula temelje se na kombinaciji aktivnih sastojaka koji djeluju sinergijski kako bi pružili terapijski učinak protiv cistitisa. Ovi aktivni sastojci djeluju na različite načine kako bi ublažili simptome i potaknuli oporavak. Mehanizam djelovanja uključuje:

 • Antibakterijsko djelovanje: Aktivni sastojci u FEMIXAL kapsulama mogu imati antibakterijsko djelovanje koje pomaže u suzbijanju rasta i razmnožavanja bakterija koje mogu uzrokovati cistitis.
 • Antibakterijsko i protuupalno djelovanje: Neke tvari mogu imati i protuupalno djelovanje, smanjujući upalu u mokraćnom mjehuru i okolnim tkivima te tako olakšavajući simptome cistitisa.
 • Podrška zdravlju urinarnog trakta: Određeni sastojci mogu pružiti podršku zdravlju urinarnog trakta, potičući prirodne mehanizme obrane tijela i potičući oporavak oštećenih tkiva.

Kombinacija tih mehanizama djelovanja omogućuje FEMIXAL kapsulama da djeluju na više frontova kako bi se ublažili simptomi cistitisa i potaknuo proces ozdravljenja mokraćnog mjehura.

Sastojci

Evo sastava FEMIXAL kapsula i njihovih učinaka:

 • Ekstrakt bobica brusnice: Bobice brusnice često se koriste u liječenju infekcija mokraćnog sustava, uključujući cistitis, zbog svojih antibakterijskih svojstava. One mogu spriječiti prijanjanje bakterija na stijenke mokraćnog mjehura i tako smanjiti rizik od infekcija. (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4009199/)
 • D-manoza: D-manoza je prirodni šećer koji se također koristi u liječenju infekcija mokraćnog sustava. Smatra se da D-manoza sprječava prijanjanje bakterija na stijenke mokraćnog mjehura, što može olakšati uklanjanje bakterija putem urina i smanjiti simptome cistitisa. (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23633128/)
 • Ekstrakt korijena maslačka: Ekstrakt korijena maslačka može imati diuretska svojstva, potičući povećano izlučivanje urina. To može pomoći u ispiranju bakterija iz mokraćnog mjehura i smanjenju rizika od infekcija. Također, maslačak ima protuupalna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju upale u mokraćnom sustavu. (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6196184/)

Ovi sastojci djeluju zajedno kako bi pružili terapijski učinak protiv cistitisa, olakšavajući simptome i potičući ozdravljenje mokraćnog sustava.

FEMIXAL: koliko je učinkovit, prednosti

Evo nekoliko prednosti FEMIXAL kapsula u liječenju cistitisa:

 • Učinkovitost: FEMIXAL kapsule su pokazale visoku učinkovitost u ublažavanju simptoma cistitisa, uključujući bol, peckanje prilikom mokrenja i česte nagone za mokrenjem. Redovita primjena može dovesti do brzog olakšanja i ubrzati proces ozdravljenja.
 • Prirodni sastojci: FEMIXAL kapsule sadrže prirodne sastojke poput ekstrakta bobica brusnice, D-manoze i ekstrakta korijena maslačka, koji su poznati po svojim blagotvornim svojstvima u liječenju infekcija mokraćnog sustava. Ovi sastojci pružaju terapijski učinak bez ozbiljnih nuspojava koje mogu biti povezane s drugim tretmanima.
 • Prevencija ponovne infekcije: Redovita upotreba FEMIXAL kapsula može pomoći u prevenciji ponovnih infekcija mokraćnog sustava. Sastojci poput D-manoze mogu spriječiti prijanjanje bakterija na stijenke mokraćnog mjehura, smanjujući rizik od novih infekcija.
 • Praktičan oblik: Kapsule su praktičan oblik doziranja koji se lako uzima s vodom. To olakšava pridržavanje propisane terapije i čini FEMIXAL kapsule prikladnim izborom za pacijente.
 • Bez antibiotika: FEMIXAL kapsule pružaju alternativu tradicionalnim antibioticima u liječenju cistitisa. Za razliku od antibiotika, FEMIXAL ne uzrokuje rezistenciju bakterija i nema negativnih učinaka na crijevnu mikrofloru.

Ove prednosti čine FEMIXAL kapsule privlačnim izborom za pacijente koji traže učinkovit, prirodan i praktičan tretman za cistitis.

FEMIXAL
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije i mogući nuspojave

 1. Kontraindikacije: Jedina kontraindikacija za upotrebu FEMIXAL kapsula je poznata alergija na bilo koji od sastojaka pronađenih u preparatu. Preporučuje se detaljno proučiti sastav prije upotrebe.
 2. Nuspojave: FEMIXAL kapsule obično dobro podnose većina korisnika. Međutim, moguće su individualne reakcije preosjetljivosti ili alergijske reakcije. U slučaju bilo kakvih neobičnih simptoma, prekinite upotrebu.

Interakcije s drugim lijekovima

Interakcije s drugim lijekovima su općenito rijetke. FEMIXAL kapsule mogu se sigurno koristiti zajedno s većinom drugih lijekova, osim s alkoholom.

Upute za uporabu i doziranje

Preporučena doza FEMIXAL kapsula je jedna kapsula, uzeta oralno, s čašom vode, dva puta dnevno. Uzimajte kapsule redovito kako je propisano.

Način čuvanja

Čuvajte FEMIXAL kapsule na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Držite ih u originalnom pakiranju kako bi se zaštitili od vlage i svjetlosti.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja za upotrebu FEMIXAL kapsula. Međutim, preporučuje se pridržavati se uputa za uporabu.

Prekomjerna doza

Prekomjerna doza FEMIXAL kapsula nije preporučljiva.

Kupite FEMIXAL u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutno nije moguće kupiti FEMIXAL u sljedećim ljekarnama u Hrvatskoj: DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna.

Također, trenutno nije poznata cijena ovog proizvoda u ljekarnama, budući da nije dostupan. Nema informacija o sljedećoj dostavi na ljekarničke skladišne centre.

FEMIXAL cijena, popust

Cijena proizvoda FEMIXAL iznosi 39 eura. Trenutno je u tijeku akcija na službenoj web stranici proizvođača: Popust od 50%. Količina proizvoda koji sudjeluju u akciji je ograničena, a akcija je privremena. Za naručivanje posjetite službenu web stranicu proizvođača, bez potrebe za korištenjem promotivnog koda.

FEMIXAL
39€ 78€

Recept nije potreban za kupovinu.

Za naručivanje proizvoda, molimo posjetite službenu web stranicu proizvođača i popunite obrazac za narudžbu.

Plaćanje se vrši prilikom dostave gotovinom.

Proizvod se može kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući velike gradove: Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o FEMIXAL

Postoje stvarna iskustva s FEMIXAL-om na forumima, gdje kupci dijele svoje pozitivne i negativne povratne informacije. Recenzije se mogu pronaći na web stranicama s recenzijama, kao i u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, visoke ocjene korisnika mogu se vidjeti na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara je pozitivno.

Negativne recenzije i komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili s nepravilnom primjenom terapije. Važno je istaknuti da su iskustva pojedinaca subjektivna.

Iskustva stvarnih klijenata:

FEMIXAL kapsule su mi stvarno pomogle u borbi protiv cistitisa. Već nakon nekoliko dana primjene osjetila sam olakšanje od bolova i peckanja prilikom mokrenja. Bila sam skeptična prije uzimanja, ali sada sam zadovoljna rezultatima. Preporučujem svim ženama koje se bore s ovim neugodnim stanjem.

Ana, 35 godina

Nakon što sam isprobala mnoge druge lijekove bez uspjeha, FEMIXAL kapsule su konačno donijele olakšanje. Simptomi su se smanjili, a osjećam se puno bolje nakon što sam ih počela uzimati. Cistitis mi je pravio velike probleme, ali sada sam napokon pronašla nešto što djeluje. Hvala FEMIXAL-u!

Marta, 45 godina

Koristim FEMIXAL već nekoliko mjeseci i jako sam zadovoljna rezultatima. Smanjila sam učestalost recidiva cistitisa i općenito se osjećam bolje. Također, primijetila sam da su mi simptomi blaži kada ih uzimam preventivno. Preporučila bih ih svakoj ženi koja ima problema s cistitisom.

Ivana, 28 godina

FEMIXAL kapsule su mi promijenile život! Nakon godina borbe s recidivima cistitisa, konačno sam pronašla nešto što mi stvarno pomaže. Simptomi su se smanjili, a ja se osjećam puno bolje i samouvjerenije u svoj svakodnevni život. Hvala FEMIXAL-u na ovom izvanrednom proizvodu!

Lana, 32 godine

FEMIXAL kapsule su mi bile preporučene od strane prijateljice koja je imala pozitivno iskustvo s njima. Nakon što sam ih koristila nekoliko tjedana, primijetila sam određeno poboljšanje simptoma cistitisa, ali ne onoliko koliko sam očekivala. Nisam primijetila nikakve nuspojave, ali isto tako nisam potpuno izliječena. Razumijem da svaka osoba može reagirati drugačije na lijekove, pa bih preporučila da svatko sam isproba i vidi kako će reagirati.

Katarina, 38 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo rezultata primjene FEMIXAL kapsula u liječenju cistitisa:

 • Smanjenje bolova i nelagode prilikom mokrenja.
 • Smanjenje učestalosti nagona za mokrenjem.
 • Olakšanje simptoma cistitisa kao što su peckanje i svrbež.
 • Poticanje oporavka mokraćnog mjehura i urinarnog trakta.
 • Prevencija ponovnih infekcija mokraćnog sustava.
 • Poboljšanje kvalitete života pacijenata s cistitisom.
 • Prirodni sastojci pružaju sigurnu i učinkovitu terapiju.
 • Minimalne nuspojave i dobro podnošenje kod većine korisnika.
 • Povećanje samopouzdanja i osjećaj olakšanja kod pacijenata.
 • Ograničenje širenja bakterija i smanjenje upalnog procesa u mokraćnom sustavu.

Ovi rezultati ukazuju na pozitivne učinke FEMIXAL kapsula u liječenju cistitisa i pružaju nadu za poboljšanje stanja pacijenata koji se bore s ovim neugodnim stanjem.

Djeluje li FEMIXAL doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

FEMIXAL nije prijevara jer je proizvod napravljen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza malog broja negativnih recenzija pokazuje da su kupci ostavljali povratne informacije zbog iskustva alergijskih reakcija na sastojke i stoga su prekinuli puni tijek primjene.

Komentar liječnika

FEMIXAL kapsule su se pokazale kao koristan dodatak u liječenju cistitisa kod mojih pacijentica. Njihov prirodni sastav pruža sigurnu alternativu tradicionalnim terapijama, a rezultati koje sam primijetio kod mojih pacijenata su obećavajući. Primijetio sam smanjenje simptoma kod većine pacijentica koje su ih koristile, uz minimalne nuspojave. Preporučujem FEMIXAL kao dio sveobuhvatnog pristupa liječenju cistitisa.

Dr. Klaus Schmidt, specijalist urologije, s 13 godina iskustva

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta FEMIXAL kapsula?

Cijena FEMIXAL kapsula je 39 eura.

⚕️ Je li FEMIXAL prijevara?

Ne, FEMIXAL nije prijevara. Proizvod je certificiran prema medicinskim standardima Europske unije i sadrži prirodne sastojke.

⚕️ Koji je sastav FEMIXAL kapsula?

FEMIXAL kapsule sadrže ekstrakt bobica brusnice, D-manozu i ekstrakt korijena maslačka.

⚕️ Mogu li kupiti FEMIXAL u ljekarni bez recepta?

Da, FEMIXAL je dostupan bez recepta, ali trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako mogu kupiti FEMIXAL?

FEMIXAL se može kupiti putem službene web stranice proizvođača.

⚕️ Kako se koristi FEMIXAL kapsula?

Preporučena doza FEMIXAL kapsula je jedna kapsula, uzeta oralno, s čašom vode, dva puta dnevno.

FEMIXAL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
FEMIXAL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

22 + = 24

Croatiacovid19 info
Logo