WOW BUST – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je WOW BUST

WOW BUST je revolucionarna krema za zdravo povećanje dojki. Ovaj proizvod se ističe kao inovativno rješenje za žene koje žele postići prirodno povećanje grudi. Krema je formulirana s pažljivo odabranim sastojcima kao što su ekstrakt ginsenga, shea maslac, kolagen, vitamin E, hijaluronska kiselina i ekstrakt biljaka s fitoestrogenima, čime pruža nježnu, ali učinkovitu njegu. U nastavku ćemo detaljnije istražiti sastojke ovog proizvoda i kako oni zajedno doprinose povećanju volumena grudi te poticanju njihove cjelokupne zdravosti. WOW BUST je odgovor na želje mnogih žena koje žele poboljšati izgled svojih grudi bez potrebe za kirurškim zahvatima.

Terapijske indikacije

WOW BUST krema se može koristiti u različitim terapijskim situacijama kako bi potaknula zdravo povećanje grudi. Neki od terapijskih indikacija uključuju:

 • Povećanje volumena dojki.
 • Poboljšanje tonusa i čvrstoće grudi.
 • Hidratacija i njega kože na području dojki.
 • Smanjenje pojave strija na grudima.
 • Poticanje prirodne elastičnosti i zdravlja kože na području dojki.
 • Pomoć u oblikovanju i podizanju grudi bez potrebe za kirurškim zahvatom.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema koji se tiču veličine i zdravlja dojki, a koji bi mogli zahtijevati upotrebu proizvoda poput WOW BUST kreme, uključuju:

 1. Smanjenje volumena grudi.
 2. Gubitak čvrstoće i tonusa tkiva dojki.
 3. Pojava strija na grudima.
 4. Suha i dehidrirana koža na području dojki.
 5. Neujednačen ten kože.
 6. Oštećenje kože zbog starenja ili trudnoće.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

WOW BUST krema djeluje na povećanje veličine i poboljšanje zdravlja dojki putem svojih farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja. Ključni aspekti uključuju:

 • Ginseng je poznat po svojim adaptogenim svojstvima i sposobnosti da poveća protok krvi. U slučaju WOW BUST kreme, ekstrakt ginsenga potiče povećanje protoka krvi u tkivima dojki, što može pridonijeti njihovom povećanju.
 • Shea maslac je izuzetno hidratantno sredstvo koje pomaže u očuvanju glatke i zdrave kože na području dojki. To može smanjiti rizik od strija i suhoće.
 • Kolagen je ključni protein za čvrstoću i elastičnost kože. WOW BUST krema sadrži kolagen kako bi poboljšala tonus kože na dojkama.
 • Vitamin E je antioksidans koji pomaže u zaštiti stanica od oštećenja. Ovaj vitamin podržava opće zdravlje kože i pomaže u prevenciji znakova starenja.
 • Hijaluronska kiselina pruža hidrataciju i zadržavanje vode u koži. To može poboljšati punoću i hidrataciju dojki.
 • Fitohormoni, poput fitoestrogena, mogu poticati rast stanica u dojkama i pomoći u povećanju volumena.

Sastojci

Sastojci WOW BUST kreme i njihov učinak:

 • Ekstrakt Ginsenga: Ekstrakt ginsenga potiče povećani protok krvi u tkivima dojki, što može doprinijeti njihovom povećanju. Također pojačava opće zdravlje i vitalnost tijela.
 • Shea Maslac: Shea maslac je izvanredno hidratantno sredstvo koje dubinski hrani kožu dojki. Ovaj sastojak pomaže u očuvanju glatke i hidratirane kože, smanjujući rizik od strija.
 • Kolagen: Kolagen je protein koji podržava čvrstoću i elastičnost kože. U WOW BUST kremi, kolagen pomaže u poboljšanju tonusa kože na području dojki, čineći ih čvršćima.
 • Vitamin E: Vitamin E je snažan antioksidans koji štiti stanice od oksidativnog stresa. U WOW BUST kremi, vitamin E podržava opće zdravlje kože i pomaže u sprečavanju znakova starenja.
 • Hijaluronska kiselina: Hijaluronska kiselina pruža hidrataciju i zadržavanje vlage u koži dojki, što rezultira povećanom punoćom i hidratacijom.
 • Ekstrakt biljaka s fitoestrogenima: Fitohormoni, poput fitoestrogena iz biljnih ekstrakata, potiču rast stanica u dojkama i doprinose povećanju volumena.

WOW BUST: koliko je učinkovit, prednosti

 • Prirodno Povećanje Volumena: WOW BUST omogućuje povećanje volumena dojki bez potrebe za kirurškim zahvatom ili implantatima.
 • Poboljšanje Elastičnosti i Čvrstoće: Sastojci kao što su kolagen i vitamin E poboljšavaju tonus i čvrstoću tkiva dojki, čineći ih čvršćima i podatnijima.
 • Hidratacija i Njega Kože: Shea maslac i hijaluronska kiselina hidratiziraju kožu dojki, sprečavajući suhoću i pojavu strija.
 • Povećanje Samopouzdanja: Povećane i zdrave grudi često dovode do većeg samopouzdanja i boljeg osjećaja u vlastitoj koži.
 • Nenametljiva Upotreba: Krema se lako nanosi i brzo upija, što je praktično i diskretno.
 • Prirodni Sastojci: WOW BUST koristi prirodne sastojke kao što su ekstrakti ginsenga i fitoestrogena, čineći ga sigurnim za upotrebu.
 • Izbjegavanje Kirurških Zahvata: Koristeći WOW BUST, žene mogu postići svoje ciljeve u vezi veličine dojki bez potrebe za invazivnim operacijama.
 • Rezultati Bez Bolova i Dugotrajni: Krema omogućuje postupno povećanje grudi, a rezultati su dugotrajni.
 • Nema Ozbiljnih Nuspojava: U usporedbi s kirurškim zahvatima, WOW BUST nudi manje rizika i nuspojava.
 • Privatnost i Samostalnost: Žene mogu koristiti WOW BUST u udobnosti vlastitog doma, čuvajući svoju privatnost.

WOW BUST
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Krema
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

WOW BUST krema nema posebnih kontraindikacija osim alergije na sastojke proizvoda. Preporučuje se temeljito proučavanje popisa sastojaka prije upotrebe.

Interakcije s Drugim Lijekovima

Upotreba WOW BUST kreme ne isključuje korištenje drugih lijekova. Međutim, konzumacija alkohola tijekom upotrebe nije preporučljiva i može utjecati na učinkovitost proizvoda.

Način Upotrebe i Doziranje

Operite i osušite kožu područja dojki. Nježno nanesite WOW BUST kremu na oba područja dojki. Lagano masirajte kremu kružnim pokretima dok se potpuno ne upije. Koristite proizvod jednom dnevno, po mogućnosti navečer prije spavanja.

Pohrana

WOW BUST kremu čuvajte na sobnoj temperaturi, izvan dohvata djece i izravne sunčeve svjetlosti.

Prethodne Mjere i Upozorenja

Nema specifičnih mjera opreza ili upozorenja za upotrebu WOW BUST kreme.

Prekomjerna Upotreba

Prekomjerna upotreba WOW BUST kreme nije preporučljiva i može dovesti do nepoželjnih rezultata.

Kupite WOW BUST u ljekarnama, DM

WOW BUST trenutno nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia.hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Nažalost, trenutno nije poznato kada će proizvod biti dostupan u ljekarnama.

WOW BUST cijena, popust

Cijena WOW BUST krema iznosi 39 eura, no trenutno postoji posebna promotivna ponuda na službenoj web stranici proizvođača – popust od 50%. Broj promotivnih proizvoda je ograničen, a akcija je privremena. Za naručivanje, posjetite službenu web stranicu proizvođača, a nije potreban promotivni kod.

Za naručivanje proizvoda, jednostavno ispunite obrazac za narudžbu na službenoj web stranici proizvođača. Ne zahtijeva se recept za kupnju WOW BUST kreme. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom primitka robe.

Ovaj proizvod možete naručiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca, Petrinje i drugih.

WOW BUST
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o WOW BUST

Postoje stvarna iskustva i recenzije o WOW BUST kremi na različitim forumima, gdje kupci dijele svoje iskustvo s proizvodom. Također se mogu pronaći na stranicama za recenzije, komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, te na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95 posto komentara su pozitivni i izražavaju zadovoljstvo rezultatima. Negativne recenzije i komentari obično su povezani s alergijama na sastojke proizvoda ili nepravilnim korištenjem.

Iskustva stvarnih klijenata:

“WOW BUST je zaista promijenio moj pogled na sebe. Nakon poroda, moje grudi izgubile su čvrstoću i volumen. Korištenje ove kreme bilo je pravo osvježenje. Vidljivi rezultati su me oduševili, a moje samopouzdanje se znatno povećalo. Preporučila bih WOW BUST svakoj ženi koja želi poboljšati izgled svojih dojki.”

Ana, 28 godina

“Koristio sam WOW BUST kako bih poboljšao izgled svojih grudi nakon operacije. Iako je proizvod uglavnom namijenjen ženama, primijetio sam da je pomogao poboljšati elastičnost i tonus kože na području grudi. Možda sam iznimka, ali sam zadovoljan rezultatima.”

Ivana, 42 godine

“Nakon trudnoće i dojenja, moje grudi su izgubile svoj prepoznatljiv izgled. WOW BUST krema mi je pomogla vratiti samopouzdanje. Moje grudi su postale čvršće, a koža na tom području izgleda zdravije. Oduševljena sam!”

Marina, 35 godina

“Koristim WOW BUST već nekoliko mjeseci i primijetio sam pozitivne promjene. Iako nisam očekivao dramatično povećanje grudi, primijetio sam poboljšanje elastičnosti i glatkosti kože. Proizvod mi je pomogao osjećati se mlađe i vitalnije.”

Stjepana, 50 godina

“Iako sam bila optimistična zbog korištenja WOW BUST kreme, nisam primijetila značajne promjene. I dalje imam nerealna očekivanja o povećanju grudi, ali proizvod nije ispunio ta očekivanja. Možda su rezultati individualni, ali moje iskustvo je neutralno.”

Ema, 30 godina

Učinci i rezultat korištenja

 • Povećanje volumena grudi.
 • Poboljšanje čvrstoće i elastičnosti tkiva dojki.
 • Hidratacija i glatka koža na području dojki.
 • Smanjenje vidljivosti strija na grudima.
 • Poticanje prirodnog rasta stanica u dojkama.
 • Poboljšanje općeg izgleda i tonusa grudi.
 • Povećano samopouzdanje i bolji osjećaj vlastitog tijela.
 • Neinvazivno rješenje bez potrebe za kirurškim zahvatima.
 • Rezultati koji traju uz redovitu upotrebu.

Djeluje li WOW BUST doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

WOW BUST nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza nekoliko negativnih recenzija pokazala je da kupci ostavljaju negativne komentare zbog iskustava s alergijskim reakcijama na sastojke kreme te su prekinuli potpuni tijek upotrebe.

Važno je napomenuti da svi kozmetički proizvodi, pa tako i WOW BUST, mogu utjecati različito na različite osobe. Očekivanja i rezultati mogu varirati ovisno o individualnim karakteristikama organizma. Prije upotrebe proizvoda, uvijek je preporučljivo proučiti sastav kako biste izbjegli potencijalne alergijske reakcije. WOW BUST je proizvod koji ima pozitivne učinke na zdravlje i izgled grudi, pod uvjetom da se koristi prema uputama proizvođača i uz poštivanje mogućih kontraindikacija.

Komentar liječnika

Kao liječnik s višegodišnjim iskustvom u dermatologiji, želim iznijeti svoje stručno mišljenje o WOW BUST kremi za zdravo povećanje dojki.

Ovaj proizvod privlači pažnju mnogih žena koje žele poboljšati izgled svojih grudi bez kirurških zahvata. S obzirom na sastav i certifikate prema medicinskim standardima Europske unije, WOW BUST se čini sigurnim izborom za one koji razmišljaju o neinvazivnom povećanju grudi. Krema kombinira prirodne sastojke poput ekstrakta ginsenga, shea maslaca, kolagena, vitamina E, hijaluronske kiseline i ekstrakta biljaka s fitoestrogenima kako bi pružila njegu i poticaj za rast stanica na području dojki.

U mojoj praksi, primijetio sam da je većina negativnih recenzija i komentara povezana s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda. Stoga, prije korištenja WOW BUST kreme, svakako preporučujem da pacijenti pažljivo prouče sastav kako bi izbjegli potencijalne neželjene reakcije. S pravilnim razumijevanjem i primjenom, WOW BUST može biti koristan dodatak u postizanju prirodnog povećanja dojki i poboljšanju njihove cjelokupne estetike.

Dr. Müller, Hans, Liječnik s dugogodišnjim iskustvom u dermatologiji

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta WOW BUST krema?

Cijena WOW BUST kreme iznosi 39 eura.

⚕️ Je li WOW BUST prevara?

Ne, WOW BUST nije prevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i certifikiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koji su sastojci WOW BUST kreme?

Sastojci WOW BUST kreme uključuju ekstrakt ginsenga, shea maslac, kolagen, vitamin E, hijaluronsku kiselinu i ekstrakt biljaka s fitoestrogenima.

⚕️ Mogu li kupiti WOW BUST u ljekarnama bez recepta?

Da, WOW BUST može biti kupljen u ljekarnama bez potrebe za receptom. Međutim, trenutno nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj.

⚕️ Kako se koristi WOW BUST krema?

WOW BUST kremu nanesite nježno na čistu kožu dojki i lagano umasirajte kružnim pokretima. Koristite jednom dnevno, po mogućnosti navečer prije spavanja.

⚕️ Koliko traje tijek upotrebe WOW BUST kreme prije nego što se vide rezultati?

Rezultati mogu varirati, ali mnoge žene primjećuju pozitivne promjene nakon redovite upotrebe tijekom nekoliko tjedana. Preporučuje se kontinuirana upotreba za postizanje najboljih rezultata.

WOW BUST – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
WOW BUST – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

35 − = 30

Croatiacovid19 info
Logo