Troverno – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
63€ 126€ NARUČITI
Popust

Što je Troverno

Troverno su posebne magnetske uloške za cipele koje se koriste za poticanje cirkulacije krvi u stopalima. Ovi ulošci sadrže magnete koji se postavljaju na određene akupunkturne točke stopala. Prema tvrdnjama proizvođača, Troverno magnetske uloške za pothranjenost koriste za poticanje tih točaka i ubrzanje metabolizma, što može pomoći u smanjenju tjelesne težine.

Terapijske indikacije

Troverno magnetske stelke za mršavljenje se često koriste uz tvrdnje da mogu pomoći u različitim terapijskim indikacijama, uključujući:

 • Poticanje cirkulacije krvi: Ove stelke su namijenjene poboljšanju cirkulacije krvi u stopalima, što može biti korisno za osobe koje pate od problema sa cirkulacijom.
 • Povećanje metabolizma: Tvrdi se da stimulacija određenih akupunkturnih točaka na stopalima magnetskim poljima može potaknuti metabolizam, što može pomoći u sagorijevanju kalorija i gubitku težine.
 • Olakšanje od boli: Neki korisnici Troverno stelki tvrde da su im pomogle u smanjenju bolova u stopalima i nogama, posebno ako boluju od problema kao što su plantarna fasciitis ili bol u gležnju.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi prekomjerne tjelesne težine mogu uključivati:

 • Povećanje tjelesne mase: Povećanje tjelesne mase, koje se događa postupno tijekom vremena, može biti jedan od ranih znakova prekomjerne tjelesne težine.
 • Promjene u tjelesnom obimu: Povećanje obujma struka, bokova ili drugih dijelova tijela može ukazivati na nakupljanje masnog tkiva.
 • Promjene u prehrambenim navikama: Promjene u prehrambenim navikama, uključujući češće prejedanje i konzumiranje visokokaloričnih namirnica, mogu pridonijeti prekomjernoj težini.
 • Nedostatak tjelesne aktivnosti: Smanjenje razine tjelesne aktivnosti i sjedilački način života često idu ruku pod ruku s prekomjernom težinom.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja Troverno magnetskih stelki za mršavljenje temelji se na njihovom sposobnosti da potiču cirkulaciju krvi u stopalima. Magneti u stelkama postavljeni su na specifične točke stopala, koje se tradicionalno povezuju s poboljšanjem cirkulacije krvi. Kada osoba nosi ove stelke, magnetska polja koja stvaraju mogu potaknuti te točke na stopalima.

Poboljšana cirkulacija krvi može rezultirati boljim dotokom kisika i hranjivih tvari u tkiva stopala i može potaknuti brže izlučivanje otpadnih tvari. To također može doprinijeti osjećaju ugode i blagostanja.

Sastojci

Troverno magnetske stelke za mršavljenje da koriste magnete i neke druge materijale kako bi postigli svoje efekte.

 • Magnetni materijali: Magneti se često koriste u magnetskim stelkama za poticanje cirkulacije krvi i poboljšanje energetske ravnoteže u tijelu.
 • Gel ili jastučići: Ovi materijali se često koriste za ugodnost i potporu stopalu tijekom nošenja stelki. Oni mogu pridonijeti osjećaju ugode.
 • Aromaterapijski sastojci: Neki proizvođači dodaju aromatične tvari u stelke za poboljšanje mirisa i osjećaja opuštenosti.

Troverno: koliko je učinkovit, prednosti

Evo nekoliko prednosti Troverno stelki:

 • Poboljšava cirkulaciju: Troverno magnetske stelke tvrde da poboljšavaju cirkulaciju krvi u stopalima, što može doprinijeti općem osjećaju blagostanja.
 • Potiče metabolizam: Prema tvrdnjama proizvođača, nošenje ovih stelki može ubrzati metabolizam, što može pomoći u sagorijevanju kalorija i smanjenju tjelesne težine.
 • Smanjuje bolove: Neki korisnici Troverno stelki tvrde da su im pomogle u smanjenju bolova u stopalima i nogama, posebno ako pate od problema kao što su plantarna fasciitis ili bol u gležnju.
 • Povećava energiju: Pojedinci tvrde da nošenje ovih stelki povećava njihovu energiju i vitalnost.


Troverno
63€ 126€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Magnetni ulošci
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 63€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

Alergija na sastojke proizvoda (preporučuje se proučiti sastav).

Interakcija s drugim lijekovima

Dopuštena je upotreba Troverno stelki s drugim lijekovima, osim s alkoholom.

Doziranje

Postavite Troverno magnetske stelke u obuću tako da su udobno postavljene i ne uzrokuju nelagodu. Nosite stelke tijekom dana, po mogućnosti tijekom aktivnosti i hodanja.

Način čuvanja

Troverno magnetske stelke čuvajte na suhom mjestu, dalje od izravne sunčeve svjetlosti i izvora topline.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema specifičnih mjera predostrožnosti ili upozorenja za upotrebu Troverno magnetskih stelki.

Preporuke o doziranju

Preporučuje se nošenje stelki samo prema uputama.

Pretrpljenje

Nema podataka o specifičnoj pretrpljenosti za Troverno magnetske stelke. Prekomjerno nošenje ili nepropisna upotreba može uzrokovati nelagodu ili oštećenje obuće.

Kupite Troverno u ljekarnama, DM

Nažalost, Troverno magnetske stelke za mršavljenje trenutno nisu dostupne u navedenim ljekarnama u Hrvatskoj. Proizvod nije na zalihi ni online niti u fizičkim trgovinama kao što su DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna i Tvoja ljekarna. Također, cijena proizvoda nije dostupna bez sadašnjih podataka o zalihama i promocijama.

Troverno cijena, popust

Cijena proizvoda Troverno iznosi 63 eura. Trenutno je dostupna posebna promotivna ponuda na službenoj web stranici proizvođača: Popust od 50%. Molimo imajte na umu da je broj proizvoda koji sudjeluju u ovoj akciji ograničen, a akcija je privremena. Za naručivanje proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača. Prilikom naručivanja nije potreban promotivni kod.

Troverno
63€ 126€

Recept: Nije potreban.

Način naručivanja: Molimo vas da posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Plaćanje: Gotovinom prilikom dostave proizvoda.

Proizvod je dostupan za dostavu diljem Hrvatske, uključujući veće gradove kao što su Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec i Petrinja.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Troverno

Na forumima, web stranicama za recenzije, društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, kao i na stranicama Ministarstva zdravstva, postoje stvarni komentari i iskustva korisnika o proizvodu Troverno. Korisnici aktivno dijele svoja iskustva s ovim proizvodom, a većina tih komentara je pozitivna, čineći više od 95% svih komentara. Pozitivni komentari ističu različite prednosti koje su korisnici doživjeli koristeći Troverno.

Međutim, važno je napomenuti da postoje i negativni komentari i recenzije, a razlozi za to variraju. Neki korisnici su izvijestili o alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda, dok su drugi ukazivali na probleme s kršenjem preporučenog načina upotrebe proizvoda. To može uključivati ​​nepoštivanje uputa za doziranje ili trajanje primjene.

Iskustva stvarnih klijenata:

Troverno magnetske stelke su mi promijenile život. Već duže vrijeme sam se borio s prekomjernom težinom i ništa nije pomagalo. No, nakon što sam počeo koristiti Troverno, primijetio sam značajno smanjenje težine. Osim toga, osjećam se puno vitalnije i energičnije. Preporučio bih ove stelke svima koji žele izgubiti suvišne kilograme.

Ivan, 45 godina

Nakon poroda, borila sam se s viškom kilograma i osjećala sam se nezadovoljno svojim tijelom. Troverno stelke su bile moj izbor i nisam razočarana. Izgubila sam težinu i osjećam se bolje nego ikad. Ovo je proizvod koji zaista djeluje.

Marija, 32 godine

Koristio sam Troverno stelke nekoliko mjeseci, ali nisam primijetio značajne promjene u težini. Možda nisam strogo slijedio upute, ali nisam ni imao negativna iskustva. Možda ovaj proizvod ne odgovara svakome.

Antonio, 28 godina

Troverno stelke su mi pomogle da se riješim suvišnih kilograma koje sam godinama nosila. Sada se osjećam mlađe i zdravije. Preporučila bih ih svakome tko želi postići slične rezultate.

Petra, 52 godine

Troverno magnetske stelke su zaista čudo! Nakon što sam godinama pokušavala smršavjeti, odlučila sam im dati šansu i nisam razočarana. Već nakon nekoliko tjedana primijetila sam razliku – moje hlače postale su labavije, a energija se povećala. Ove stelke su promijenile moj način razmišljanja o vlastitom tijelu.

Ana, 35 godina

Učinci i rezultat korištenja

Korištenjem Troverno magnetskih stelki za mršavljenje mogu se postići sljedeći rezultati:

 • Smanjenje tjelesne težine: Mnogi korisnici primjećuju smanjenje tjelesne težine nakon redovite upotrebe stelki.
 • Poboljšana cirkulacija krvi: Stelke potiču cirkulaciju krvi u stopalima, što može pomoći u općem zdravlju i osjećaju blagostanja.
 • Ubrzanje metabolizma: Korisnici izvješćuju o ubrzanju metabolizma, što može pomoći u sagorijevanju kalorija i mršavljenju.
 • Smanjenje boli u stopalima: Osobe koje pate od bolova u stopalima ili nogama često primjećuju olakšanje nakon upotrebe stelki.
 • Povećana energija: Troverno stelke mogu doprinijeti povećanju energije i vitalnosti.

Djeluje li Troverno doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Troverno nije prijevara jer proizvod ima prirodne sastojke i certificiran je u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza ograničenog broja negativnih komentara otkriva da su kupci ostavljali recenzije nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda, što ih je prisililo da prekinu puni tijek uporabe. Važno je napomenuti da reakcije na proizvod nisu nužno dokaz neučinkovitosti, već se često povezuju s individualnom osjetljivošću na sastojke. Proizvod ima certifikate i udovoljava određenim standardima kvalitete, što sugerira da nije prijevara, ali rezultati mogu varirati od osobe do osobe.

Komentar liječnika

Troverno magnetske stelke za mršavljenje predstavljaju inovativan pristup zdravom mršavljenju. Kao dugogodišnji praktičar u oblasti interne medicine i prehrane, raduje me vidjeti proizvod koji kombinira poboljšanje cirkulacije krvi s potencijalnim ubrzanjem metabolizma.

Ovo je važno jer poboljšana cirkulacija može pomoći u transportu hranjivih tvari i kisika do stanica tijela, što ima pozitivan učinak na opće zdravlje. Troverno stelke također pružaju podršku pojedincima koji se suočavaju s problemima poput bolova u nogama ili poteškoćama u održavanju tjelesne težine.

Iako rezultati mogu varirati od osobe do osobe, poticanje zdravih navika i osjećaj blagostanja koji donosi ovaj proizvod mogu biti korisni za one koji teže gubitku težine.

Dr. Hans Müller, specijalist za interno medicinu i prehranu

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju Troverno magnetske stelke za mršavljenje?

Troverno magnetske stelke trenutno koštaju 63 eura. Međutim, moguće su promocije i popusti na službenoj web stranici proizvođača.

⚕️ Je li Troverno proizvod mоštenje?

Ne, Troverno nije prijevara. Proizvod ima prirodne sastojke i certificiran je u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Negativni komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda.

⚕️ Koja je kompozicija Troverno stelki?

Proizvođači tvrde da koriste prirodne sastojke, Magnetni materijali, Gel ili jastučići, Aromaterapijski sastojci.

⚕️ Mogu li kupiti Troverno u ljekarni bez recepta?

Da, Troverno stelke mogu se kupiti u ljekarnama bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da proizvod trenutno nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj, jer je prodaja ograničena ili se obavlja isključivo putem službene web stranice proizvođača.

⚕️ Kako se koristi Troverno proizvod za mršavljenje?

Troverno stelke postavite u svoju obuću kako biste ih nosili tijekom dana, po mogućnosti tijekom aktivnosti i hodanja.

⚕️ Ima li nuspojava povezanih s upotrebom Troverno stelki?

Nuspojave su obično povezane s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda.

Troverno – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Troverno – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
63€ 126€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

35 − = 31

Croatiacovid19 info
Logo