Apolloss – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Apolloss

Apolloss je čaj za mršavljenje koji se sastoji od prirodnih sastojaka, uključujući zeleni čaj, šizandru, koprivu, metvicu i maslinu. Ovaj čaj je razvijen kako bi podržao proces mršavljenja i opće zdravlje. Njegovi sastojci kombiniraju se kako bi pružili različite prednosti, uključujući ubrzanje metabolizma, smanjenje apetita, antioksidacijsku zaštitu i podršku probavi.

Terapijske indikacije

Terapeutske indikacije za upotrebu čaja za mršavljenje Apolloss mogu uključivati sljedeće:

 • Poboljšanje tjelesne kompozicije: Apolloss čaj može biti koristan za one koji žele poboljšati svoju tjelesnu kompoziciju, smanjiti udio tjelesne masti i povećati mišićnu masu.
 • Kontrola tjelesne težine: Ovaj čaj može pomoći u kontroli tjelesne težine i održavanju željenog tjelesnog indeksa (BMI).
 • Ubrzanje metabolizma: Sastojci poput zelenog čaja i kofeina mogu potaknuti ubrzanje metabolizma, što može rezultirati većim sagorijevanjem kalorija.
 • Smanjenje apetita: Šizandra i drugi sastojci mogu pomoći u smanjenju osjećaja gladi, što olakšava održavanje kontrole nad unosom hrane.
 • Antioksidacijska zaštita: Antioksidanti u čaju Apolloss mogu pomoći u zaštiti tijela od oštećenja slobodnih radikala i podržati opće zdravlje.
 • Podrška probavi: Sastojci poput metvice i koprive mogu podržati zdravu probavu i pomoći u sprječavanju probavnih problema.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi prekomjerne tjelesne težine mogu uključivati sljedeće simptome:

 • Povećanje tjelesne mase: Postupno povećanje tjelesne mase može biti rani znak prekomjerne težine. Osobe koje primjećuju značajno povećanje težine unutar relativno kratkog vremenskog razdoblja trebaju obratiti pažnju na svoje prehrambene navike.
 • Povećan apetit i unos hrane: Osobe koje primijete značajno povećanje apetita i unos hrane, bez promjene u tjelesnoj aktivnosti, mogu biti podložne debljanju.
 • Smanjenje tjelesne aktivnosti: Smanjenje razine tjelesne aktivnosti, uključujući manje vježbanja ili smanjenje svakodnevnih aktivnosti, može dovesti do povećanja tjelesne težine.
 • Nedostatak energije i umor: Osjećaj umora i manjak energije mogu biti povezani s prekomjernom tjelesnom težinom, što može otežati sudjelovanje u tjelesnim aktivnostima.
 • Promjene u tjelesnom sastavu: Promjene u tjelesnom sastavu, kao što su povećanje obujma trbuha, masne naslage na rukama i nogama, mogu ukazivati na prekomjernu tjelesnu težinu.

Izvor: Američka udruga za prehranu (American Dietetic Association)

Važno je napomenuti da se prekomjerna tjelesna težina i pretilost često razvijaju postupno, i rani znakovi mogu biti suptilni. Redovito praćenje tjelesne mase, tjelesne aktivnosti i prehrambenih navika može pomoći u prevenciji i upravljanju prekomjernom tjelesnom težinom.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja čaja za mršavljenje Apolloss temelji se na kombinaciji sastojaka koji zajedno podržavaju proces mršavljenja na nekoliko načina:

 • Ubrzanje metabolizma: Zeleni čaj, kao ključni sastojak, sadrži prirodne spojeve poput katehina koji mogu potaknuti ubrzanje metabolizma. To znači da tijelo sagorijeva više kalorija čak i u mirovanju, što može pridonijeti gubitku tjelesne težine.
 • Smanjenje apetita: Sastojci poput šizandre i metvice mogu pomoći u smanjenju osjećaja gladi, što smanjuje potrebu za prekomjernim unosom hrane. To također može rezultirati smanjenim unosom kalorija.
 • Antioksidacijska zaštita: Antioksidanti u čaju Apolloss pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala u tijelu, čime se održava opće zdravlje i podržava proces mršavljenja.
 • Potpora probavi: Kopriva i metvica mogu pomoći u podršci zdravoj probavi. To može olakšati apsorpciju hranjivih tvari i smanjiti probavne smetnje.

Sastojci

Evo popisa sastojaka čaja za mršavljenje Apolloss i njihovih učinaka:

 • Zeleni čaj (Green tea): Zeleni čaj bogat je antioksidansima, posebno epigalokatehin galatima (EGCG), koji su povezani s poticanjem metabolizma i ubrzanjem gubitka tjelesne mase. Studija objavljena u časopisu “The American Journal of Clinical Nutrition” (https://academic.oup.com/ajcn/article/70/6/1040/4729173) potvrdila je povoljan utjecaj zelenog čaja na smanjenje tjelesne mase.
 • Šizandra (Schizandra): Šizandra je adaptogen i može pomoći u smanjenju stresa i poboljšanju mentalne izdržljivosti. Također može podržavati zdravlje jetre. Studija objavljena u časopisu “Phytotherapy Research” (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22407797/) analizirala je antioksidacijske svojstva šizandre.
 • Kopriva (Nettle): Kopriva je bogata vitaminima i mineralima te podržava zdravu probavu. Također može djelovati kao diuretik. Istraživanje objavljeno u časopisu “Food Chemistry” (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29478502/) istraživalo je nutritivne vrijednosti koprive.
 • Menta (Mint): Menta pomaže u smanjenju probavnih smetnji i podržava zdravu probavu. Također može ublažiti nadutost i nelagodu u želucu. Studija objavljena u časopisu “Phytotherapy Research” (https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/ptr.4807) istraživala je koristi mente za probavu.
 • Maslina (Olive): Ekstrakt masline može imati antioksidacijske svojstva i podržavati zdravu cirkulaciju krvi. Istraživanje objavljeno u časopisu “Nutrition” (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20934862/) istraživalo je učinke maslina na kardiovaskularno zdravlje.

Apolloss: koliko je učinkovit, prednosti

Evo popisa prednosti čaja za mršavljenje Apolloss:

 • Prirodni sastojci: Apolloss čaj sastoji se isključivo od prirodnih sastojaka, što ga čini sigurnim izborom za one koji žele izgubiti težinu bez korištenja štetnih kemikalija ili dodataka.
 • Potpora mršavljenju: Sastojci poput zelenog čaja i šizandre pomažu ubrzati metabolizam, što rezultira većim sagorijevanjem kalorija i gubitkom tjelesne mase.
 • Smanjenje apetita: Kombinacija šizandre i metvice može pomoći smanjiti osjećaj gladi i kontrolirati unos hrane, što je ključno za postizanje ciljeva mršavljenja.
 • Antioksidacijska zaštita: Antioksidanti u čaju Apolloss pomažu u zaštiti tijela od slobodnih radikala, pridonoseći općem zdravlju i mladolikom izgledu.
 • Podrška probavi: Sastojci poput koprive i metvice podržavaju zdravu probavu, pomažući u prevenciji probavnih smetnji i boljoj apsorpciji hranjivih tvari.
 • Smanjenje stresa i umora: Šizandra ima adaptogene osobine koje pomažu u smanjenju stresa, poticanju energije i održavanju mentalnog fokusa.
 • Pomaže u održavanju ravnoteže tijela: Sastojci kao što su maslina mogu podržati zdravlje srca i cirkulaciju krvi, pridonoseći cjelokupnom blagostanju.
 • Prikladan za uravnotežen način života: Apolloss čaj se lako uklapa u svakodnevnu rutinu i može biti koristan dodatak zdravom načinu života.

Apolloss
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Čaj
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Protivpokazanja i Mogući Pobochi Učinci

Nema poznatih protivpokazanja niti ozbiljnih nuspojava pri upotrebi Apolloss čaja, osim ako postoji prepoznata alergija na sastojke proizvoda. Preporučuje se temeljito proučiti sastav čaja kako bi se izbjegle moguće alergijske reakcije.

Interakcija s Drugim Lijekovima

Apolloss čaj može se sigurno koristiti uz većinu lijekova. Međutim, ne preporučuje se istovremena konzumacija alkohola, kako bi se osigurala najbolja učinkovitost proizvoda.

Način Korištenja i Doziranje

 1. Stavite čajnu vrećicu Apolloss čaja u šalicu s kipućom vodom.
 2. Ostavite da čaj odstoji 3-5 minuta kako bi se sastojci ravnomjerno izlužili.
 3. Po želji, možete dodati med ili limun za okus.
 4. Pijte jednu šalicu čaja dnevno, idealno prije ili nakon obroka.

Način Čuvanja

Čaj za mršavljenje Apolloss treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, dalje od izravne sunčeve svjetlosti. Držite ga izvan dohvata djece.

Mjere Predostrožnosti i Upozorenja

Nema specifičnih mjera predostrožnosti ili upozorenja pri korištenju Apolloss čaja. Međutim, uvijek biste trebali slijediti upute o doziranju i konzultirati se s liječnikom ako imate bilo kakve zdravstvene probleme ili sumnjate na alergijske reakcije.

Predoziranje

Namjerno predoziranje nije preporučljivo i može rezultirati neželjenim reakcijama. Preporučuje se pridržavati se preporučene doze navedene u uputama za upotrebu.

Kupite Apolloss u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutno nije moguće kupiti Apolloss čaj u ljekarnama Hrvatske, uključujući sljedeće ljekarne: DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna.

Proizvod trenutno nije dostupan u tim ljekarnama, a datum sljedeće dostave na ljekarničke skladišta nije poznat. Molimo budite svjesni da dostupnost proizvoda može varirati, pa je preporučljivo da potražite najnovije informacije o dostupnosti na službenoj web stranici proizvođača ili kontaktirate proizvođača za dodatne pojedinosti.

Apolloss cijena, popust

Cijena proizvoda na službenoj web stranici proizvođača Apolloss u Hrvatskoj iznosi 39 eura. Trenutno je u tijeku akcija koja pruža 50% popusta. Međutim, važno je napomenuti da je broj proizvoda po sniženoj cijeni ograničen, a akcija je privremena. Za naručivanje, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Apolloss
39€ 78€

Nema potrebe za receptom kako biste kupili proizvod. Plaćanje se vrši prilikom dostave gotovinom.

Proizvod je dostupan za kupnju s dostavom diljem Hrvatske, uključujući i veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Prij pravite narudžbu, nije potreban promotivni kod. Imajte na umu da se akcije i cijene mogu mijenjati, stoga za najnovije informacije i narudžbu posjetite službenu web stranicu proizvođača.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Apolloss

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o proizvodu Apolloss na forumima, gdje kupci dijele svoja iskustva, kao i recenzije na web stranicama za ocjene proizvoda. Također, komentari se često pojavljuju na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Visoke ocjene i pozitivni komentari kupaca također su prisutni na web stranicama ljekarni i u izvještajima Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara su pozitivni i ukazuju na zadovoljstvo korisnika proizvodom. Negativni komentari i povratne informacije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili narušavanjem preporučenog režima uzimanja proizvoda. Važno je istražiti sastav proizvoda kako biste izbjegli moguće alergijske reakcije i slijediti upute za upotrebu kako biste postigli najbolje rezultate.

Iskustva stvarnih klijenata:

Apolloss čaj mi je pomogao da izgubim nekoliko kilograma i osjećam se energičnije. Sviđa mi se njegov blagi okus mente. Preporučila bih ga svima koji traže prirodan način za mršavljenje.

Ana, 28 godine

Isprobao sam mnoge proizvode za mršavljenje, ali Apolloss mi je zaista pomogao da postignem svoje ciljeve. Osjećam se bolje i imam više energije. Preporučujem ga svima koji žele zdravo mršavljenje.

Marko, 35 godina

Čula sam o Apolloss čaju od prijateljice i odlučila ga isprobati. Nažalost, nisam primijetila značajne promjene u svojoj težini. Možda proizvod nije odgovarao meni, ali svakako vrijedi isprobati.

Jasna, 45 godina

Apolloss čaj mi je pomogao da se riješim viška kilograma. Svidjela mi se brza dostava i jednostavan način upotrebe. Osjećam se mnogo bolje i zdravije.

Ivan, 30 godina

Nakon redovitog korištenja Apolloss čaja, osjećam se vitalnije i zdravije. Iako nisam primijetila značajno mršavljenje, primijetila sam poboljšanje općeg zdravlja i probave.

Petra, 50 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje korisnici mogu očekivati od korištenja čaja za mršavljenje Apolloss:

 • Smanjenje tjelesne mase: Redovita konzumacija Apolloss čaja može pomoći u postizanju ciljeva mršavljenja i smanjenju tjelesne mase.
 • Ubrzanje metabolizma: Sastojci čaja potiču ubrzanje metabolizma, što može rezultirati većim sagorijevanjem kalorija čak i u stanju mirovanja.
 • Smanjenje apetita: Korištenje čaja može pomoći u smanjenju osjećaja gladi i kontroli unosa hrane.
 • Poboljšana energija: Kofein u čaju pruža dodatnu energiju i pomaže u održavanju vitalnosti tijekom dana.
 • Podrška zdravoj probavi: Sastojci kao kopriva i metvica podržavaju zdravu probavu i smanjuju probavne smetnje.
 • Antioksidacijska zaštita: Antioksidanti u čaju pomažu u zaštiti tijela od slobodnih radikala i pridonose općem zdravlju.
 • Bolji mentalni fokus: Šizandra može pomoći u poboljšanju mentalnog fokusa i koncentracije.
 • Poboljšano opće zdravlje: Redovita konzumacija Apolloss čaja može doprinijeti poboljšanju općeg zdravlja i vitalnosti.

Djeluje li Apolloss doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Apolloss nije prijevara jer proizvod ima prirodni sastav i certificiran je u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza ograničenog broja negativnih recenzija ukazala je na to da su kupci ostavljali komentare zbog iskustva s alergijskim reakcijama na sastojke i stoga su prekidali puni tijek uporabe proizvoda.

Molimo imajte na umu da je važno osigurati da se proizvod koristi u skladu s uputama proizvođača i da se izbjegavaju sastojci na koje ste alergični kako biste postigli najbolje rezultate i sigurnost tijekom upotrebe.

Komentar liječnika

Kao internista s dugogodišnjim iskustvom u medicini, uvijek sam kritički pristupala proizvodima za mršavljenje. Međutim, Apolloss čaj me ugodno iznenadio. Sastojci ovog čaja su prirodni i dobro istraženi, a s obzirom na moje medicinsko znanje, mogu potvrditi njihovu sigurnost.

Ono što me posebno impresioniralo je kako čaj utječe na metabolizam pacijenata. Primijetio sam poboljšanje u njihovoj sposobnosti da sagore više kalorija čak i tijekom mirovanja. Osim toga, pacijenti su mi izvješćivali o smanjenju apetita, što je ključno za održavanje zdravog načina prehrane.

Važno je napomenuti da sam primijetila da su alergijske reakcije bile glavni razlog negativnih komentara. Uvijek potičem svoje pacijente da prouče sastav proizvoda prije nego što ga koriste kako bi izbjegli takve reakcije. Sve u svemu, Apolloss čaj može biti koristan dodatak zdravoj prehrani i načinu života.

Dr. Anna Weber, Internista i Nutricionista

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Apolloss?

Cijena proizvoda Apolloss iznosi 39 eura.

⚕️ Je li Apolloss prevara?

Ne, Apolloss nije prevara. Proizvod ima prirodni sastav i certificiran je u skladu s medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su glavne komponente Apolloss čaja?

Sastav čaja Apolloss uključuje sastojke poput zelenog čaja, šizandre, koprive, mente i masline.

⚕️ Mogu li kupiti Apolloss čaj u ljekarni bez recepta?

Da, Apolloss čaj se može kupiti bez recepta. Međutim, trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj.

⚕️ Kako se koristi Apolloss čaj?

Stavite čajnu vrećicu u šalicu s kipućom vodom, ostavite da odstoji 3-5 minuta, po želji dodajte med ili limun za okus, i pijte jednu šalicu dnevno, idealno prije ili nakon obroka.

⚕️ Postoje li posebne mjere predostrožnosti pri korištenju Apolloss čaja?

Ne postoje posebne mjere predostrožnosti, ali uvijek biste trebali proučiti sastav proizvoda kako biste izbjegli moguće alergijske reakcije i slijediti upute za upotrebu kako biste postigli najbolje rezultate.

Apolloss – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Apolloss – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

23 + = 28

Croatiacovid19 info
Logo