Slimmestar – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Slimmestar

Slimmestar je inovativni proizvod koji se koristi za poticanje gubitka tjelesne mase. Ovaj proizvod dolazi u obliku flastera koji se lako pričvršćuju na kožu. Slimmestar pomaže korisnicima da postignu svoje ciljeve mršavljenja putem pažljivo odabranih prirodnih sastojaka i tehnologije koja omogućuje postupno oslobađanje aktivnih tvari u tijelu.

Terapijske indikacije

Slimmestar flasteri za mršavljenje imaju nekoliko terapijskih indikacija i mogu biti korisni za osobe koje žele kontrolirati svoju tjelesnu masu i poboljšati svoje zdravlje. Evo nekoliko terapijskih indikacija za upotrebu Slimmestar flastera:

 • Smanjenje tjelesne težine: Slimmestar flasteri pomažu korisnicima u postizanju gubitka tjelesne mase putem ubrzanja metabolizma i poticanja tijela da sagorijeva više masti. To ih čini korisnima za osobe s prekomjernom tjelesnom težinom ili pretilošću.
 • Smanjenje apetita: Aktivni sastojci u flasterima mogu pomoći u smanjenju apetita, što olakšava kontrolu unosa kalorija i bolje upravljanje prehranom.
 • Povećanje energije: Kofein, prisutan u sastavu, može pružiti korisnicima dodatnu energiju, pomažući im da ostanu aktivni i motivirani za vježbanje.
 • Potpora cirkulaciji krvi: Ginkgo biloba i obični divlji kesten doprinose boljoj cirkulaciji krvi, što može biti korisno za osobe koje se suočavaju s problemima cirkulacije ili otečenim nogama.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi izlišnje tjelesne težine mogu varirati od osobe do osobe, ali uključuju nekoliko zajedničkih karakteristika. Prekomjerna tjelesna težina ili pretilost često se prepoznaju pomoću sljedećih znakova i simptoma:

 • Povećanje tjelesne mase: Postupno povećanje tjelesne mase je jedan od glavnih ranih znakova prekomjerne težine. Osoba može primijetiti da se njezina težina povećava tijekom vremena bez jasnog razloga.
 • Debljanje u središnjem dijelu tijela: Nakupljanje masnog tkiva u predjelu trbuha često je povezano s viškom tjelesne težine i pretilošću. Ova pojava može ukazivati na povećan rizik od različitih zdravstvenih problema.
 • Povećana glad i unos hrane: Osobe s viškom tjelesne težine često se suočavaju s povećanim apetitom i unosom kalorija, što može dodatno pridonijeti debljanju.
 • Nedostatak energije i umor: Prekomjerna tjelesna težina može uzrokovati osjećaj umora i smanjenje energetske razine, što može ometati svakodnevne aktivnosti.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja Slimmestar flastera za mršavljenje temelje se na kombinaciji aktivnih sastojaka koji djeluju sinergijski kako bi postigli željeni učinak na tijelo. Ovi flasteri djeluju na nekoliko različitih načina kako bi podržali proces mršavljenja:

 • Ubzanje metabolizma: Slimmestar flasteri pomažu u povećanju metaboličke brzine tijela. To znači da tijelo troši više energije čak i u stanju mirovanja, što doprinosi većem sagorijevanju kalorija.
 • Smanjenje apetita: Aktivni sastojci u flasterima mogu smanjiti osjećaj gladi i pomoći korisnicima da konzumiraju manje hrane. Ovo je posebno važno za kontrolu unosa kalorija.
 • Povećanje termogeneze: Flasteri potiču termogenezu, što znači da tijelo proizvodi više topline i troši više energije na održavanje tjelesne temperature. To dodatno pomaže u sagorijevanju više kalorija.
 • Bolja cirkulacija krvi: Neki sastojci podržavaju bolju cirkulaciju krvi, što može poboljšati opskrbu kisikom i hranjivim tvarima u tijelu.

Sastojci

Ovdje su sastojci Slimmestar flastera za mršavljenje i njihovi efekti:

 • Mjehurasti bračić (Bladderwrack): Mjehurasti bračić je morska alga koja sadrži jod. Jod je ključan za optimalnu funkciju štitnjače i regulaciju metabolizma. Prisutnost mjehurastog bračića može pomoći u poboljšanju metaboličkih procesa i poticanju gubitka tjelesne mase.
 • Ginkgo biloba: Ginkgo biloba je biljka koja se često koristi za poboljšanje cirkulacije krvi i protoka krvi u tijelu. Ovo može pomoći u osiguravanju da stanice i tkiva dobiju dovoljno kisika i hranjivih tvari, čime se poboljšava energetska potrošnja i potpora gubitku tjelesne mase.
 • Obični divlji kesten: Ekstrakt običnog divljeg kestena često se koristi za poboljšanje cirkulacije i smanjenje otoka u nogama. Ovo može pomoći osobama koje imaju problema s oticanjem i cirkulacijom, što može biti povezano s viškom tjelesne težine.
 • Kofein: Kofein je stimulans koji može povećati razinu budnosti i energije. Također potiče termogenezu, proces u kojem se tijelo zagrijava i troši više kalorija radi održavanja normalne tjelesne temperature. Kofein također može pomoći u smanjenju apetita.
 • Ulje naranče (Orange Oil): Ulje naranče često se koristi zbog svog svježeg mirisa i opuštajućih svojstava. Ima aromaterapijske prednosti i može pomoći u smanjenju stresa, što je važno jer stres može pridonijeti povećanju tjelesne težine.

Slimmestar: koliko je učinkovit, prednosti

Slimmestar flasteri za mršavljenje imaju nekoliko prednosti koje ih čine privlačnim proizvodom za osobe koje žele izgubiti tjelesnu masu. Evo nekoliko prednosti Slimmestar flastera:

 • Prirodnost sastojaka: Sastav Slimmestar flastera uključuje prirodne sastojke kao što su mjehurasti bračić, Ginkgo biloba, obični divlji kesten, kofein i ulje naranče. Ova prirodna formula privlači one koji preferiraju prirodne proizvode.
 • Praktičnost i jednostavna primjena: Flasteri su jednostavni za upotrebu. Samo ih zalijepite na kožu i dopustite da aktivni sastojci postupno djeluju tijekom dana. Nema potrebe za pilulama ili napornim režimima.
 • Podrška metabolizmu: Sastojci u flasterima pomažu ubrzati metabolizam, što znači da tijelo troši više energije čak i u stanju mirovanja. To može pomoći u gubitku tjelesne mase.
 • Smanjenje apetita: Flasteri mogu pomoći u smanjenju osjećaja gladi, olakšavajući kontrolu unosa kalorija i bolje upravljanje prehranom.
 • Povećanje energije: Kofein u sastavu flastera može pružiti korisnicima dodatnu energiju, pomažući im da ostanu aktivni i motivirani za vježbanje.
 • Podrška cirkulaciji krvi: Sastojci poput Ginkgo biloba i običnog divljeg kestena mogu poboljšati cirkulaciju krvi, što je korisno za osobe koje imaju problema s cirkulacijom ili oteklinama.


Slimmestar
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Zakrpa
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Upute za uporabu

Prirpema flastera: Prije primjene flastera, provjerite je li koža čista, suha i bez oštećenja.

Zalijepite flaster: Pažljivo odvojite flaster od zaštitnog sloja i zalijepite ga na suhu kožu. Najčešće se flaster stavlja na područje trbuha.

Promijenite flaster: Zamijenite flaster svakih 24 sata kako biste osigurali svježe djelovanje aktivnih sastojaka.

Doziranje

Preporučena dnevna doza je jedan flaster dnevno.

Hranjenje

Nema posebnih uputa o prehrani tijekom korištenja flastera, no preporučuje se uravnotežena prehrana i unos dovoljno vode.

Higijena

Izbjegavajte korištenje flastera na oštećenoj ili nadraženoj koži. Ako primijetite iritaciju kože, prekinite upotrebu.

Interakcija s drugim lijekovima

Flasteri se mogu koristiti uz većinu lijekova. Međutim, ne preporučuje se istovremena upotreba s alkoholom.

Kontraindikacije

Slimmestar flasteri za mršavljenje ne smiju se koristiti ako ste alergični na bilo koji od sastojaka. Preporučuje se pažljivo proučiti sastav prije korištenja.

Hranjenje

Flasteri treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece.

Mjere opreza

Nema specifičnih mjera opreza ili upozorenja povezanih s upotrebom flastera.

Predoziranje

Predoziranje nije preporučljivo i može rezultirati nepoželjnim nuspojavama. Slijedite preporučene smjernice za doziranje.

Kupite Slimmestar u ljekarnama, DM

Nažalost, Slimmestar trenutačno nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Također, cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije poznata budući da proizvod trenutačno nije dostupan.

Slimmestar cijena, popust

Cijena proizvoda Slimmestar iznosi 39 eura. Trenutačno traje posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača: Popust od 50%. Broj proizvoda koji sudjeluju u akciji je ograničen, a akcija je privremena. Za naručivanje proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača. Kod za popust nije potreban.

Slimmestar
39€ 78€

Recept: Nije potreban.

Naručivanje: Potrebno je posjetiti službenu web stranicu proizvođača i ispuniti obrazac za narudžbu.

Plaćanje: Plaćanje se vrši prilikom dostave gotovinom.

Proizvod možete kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući velike gradove: Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Slimmestar

Postoje stvarni komentari, kako pozitivni tako i negativni, o proizvodu Slimmestar na raznim forumima, web stranicama za recenzije i društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Kupci dijele svoja iskustva i povratne informacije o proizvodu na tim platformama. Također, primjećuje se visoka stopa pozitivnih ocjena kupaca na web stranicama ljekarni i povratnim informacijama od strane Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara je pozitivno i ukazuje na zadovoljstvo korisnika proizvodom. Korisnici često izražavaju svoje zadovoljstvo postignutim rezultatima u procesu mršavljenja i drugim prednostima Slimmestara.

Iskustva stvarnih klijenata:

Slimmestar mi je pomogao ostvariti svoj san o vitkijoj figuri. Primijetila sam promjene nakon samo nekoliko tjedana upotrebe. Osjećam se energično i sretno što sam izgubila višak kilograma. Preporučila bih ga svima koji traže učinkovit proizvod za mršavljenje.

Ivana, 32 godine

Kao muškarac u svojim četrdesetima, teže je gubiti tjelesnu masu, ali Slimmestar je stvarno djelovao. Osim što sam izgubio kilograme, primijetio sam i povećanje energije. Izvrsno je za aktivniji stil života. Preporučujem ga svima.

Marko, 45 godina

Slimmestar mi nije donio očekivane rezultate. Koristila sam ga redovito, ali nisam primijetila znatno smanjenje tjelesne mase. Možda nije odgovarao mom tijelu, ali nisam imala negativnih nuspojava.

Lana, 28 godina

Slimmestar mi je promijenio život. Izgubio sam težinu koju sam dugo pokušavao izgubiti. Osjećam se vitalnije i sada sam u mogućnosti aktivno se baviti sportom s više samopouzdanja.

Petar, 37 godina

Kao mlada majka, teško mi je bilo pronaći vremena za redovito vježbanje. Slimmestar mi je pomogao da postignem rezultate bez potrebe za intenzivnim treningom. Osjećam se bolje u svom tijelu i imam više samopouzdanja.

Sanja, 30 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa učinaka i rezultata korištenja Slimmestar flastera za mršavljenje:

Gubitak tjelesne mase: Mnogi korisnici izvješćuju o postizanju značajnog gubitka tjelesne mase tijekom korištenja Slimmestar flastera.

 • Povećana energija: Aktivni sastojci flastera mogu povećati energetsku razinu korisnika, pružajući im više vitalnosti i volje za svakodnevne aktivnosti.
 • Smanjen apetit: Flasteri mogu pomoći u smanjenju osjećaja gladi, olakšavajući kontrolu unosa kalorija.
 • Bolja kontrola težine: Slimmestar može pomoći korisnicima da bolje upravljaju svojim težinskim ciljevima i održavaju postignute rezultate.
 • Poboljšana cirkulacija krvi: Neki sastojci podržavaju bolju cirkulaciju krvi, što može pozitivno utjecati na opskrbu kisikom i hranjivim tvarima u tijelu.

Djeluje li Slimmestar doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Slimmestar nije prijevara. Proizvod je formuliran s prirodnim sastojcima i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara ukazuje na to da su neki kupci ostavili povratne informacije zbog alergijskih reakcija na sastojke proizvoda, što ih je prisililo da prekinu puni tijek uporabe. Važno je napomenuti da reakcije na proizvode mogu varirati od osobe do osobe i da alergijske reakcije nisu znak prevare, već su individualna reakcija na sastojke proizvoda. Slimmestar se proizvodi u skladu s visokim standardima kvalitete i sigurnosti.

Komentar liječnika

S obzirom na svoje bogato iskustvo u medicinskoj praksi, mogu primijetiti da Slimmestar predstavlja zanimljiv pristup u podršci procesu mršavljenja. Sastavljen od prirodnih sastojaka, ovaj proizvod pruža korisnicima mogućnost da podrže svoje težinske ciljeve na blaži način. Aktivni sastojci, uključujući Ginkgo biloba i kofein, mogu pružiti potrebnu potporu ubrzanju metabolizma i smanjenju apetita.

Važno je napomenuti da, kao i kod svih proizvoda za mršavljenje, individualni odgovor može varirati. Osim toga, korisnici bi trebali biti svjesni potencijalnih alergijskih reakcija na sastojke proizvoda. U cjelini, Slimmestar može biti koristan dodatak pravilnom načinu života i prehrani za one koji žele postići gubitak tjelesne mase.

Dr. Franz Schmidt, specijalist za unutarnje bolesti s dugogodišnjim iskustvom

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Slimmestar?

Cijena Slimmestara iznosi 39 eura.

⚕️ Je li Slimmestar prevara?

Ne, Slimmestar nije prevara. Proizvod je sastavljen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koji je sastav Slimmestara?

Sastav Slimmestara uključuje prirodne sastojke poput mjehurastog bračića, Ginkgo biloba, običnog divljeg kestena, kofeina i ulja naranče. Svaki sastojak ima svoju ulogu u potpori mršavljenju.

⚕️ Mogu li kupiti Slimmestar u apoteci bez recepta?

Da, mogli biste kupiti Slimmestar u apoteci bez recepta. Međutim, trenutačno proizvod nije dostupan u apotekama u Hrvatskoj.

⚕️ Kako se koristi Slimmestar?

Slimmestar se koristi tako da zalijepite flaster na čistu i suhu kožu, obično na područje trbuha. Flaster se mijenja svakih 24 sata.

⚕️ Kakvi su rezultati Slimmestara?

Rezultati korištenja Slimmestara uključuju gubitak tjelesne mase, povećanu energiju, smanjenje apetita, bolju kontrolu težine i podršku metabolizmu. Međutim, individualni rezultati mogu varirati.

Slimmestar – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Slimmestar – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

9 + 1 =

Croatiacovid19 info
Logo