Quick Fit – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Quick Fit

Quick Fit je inovativni sirup namijenjen zdravom mršavljenju. Ovaj proizvod je razvijen kako bi pomogao ljudima da postignu svoje ciljeve u gubitku tjelesne mase na održiv način. Osnovna svrha Quick Fit sirupa je potaknuti proces mršavljenja i istovremeno podržati opće zdravlje organizma. Sastoji se od ključnih sastojaka kao što su PANAX GINSENG, CINK i VITAMIN D3 (400 IU), koji su pažljivo odabrani zbog svojih povoljnih učinaka na tijelo. U nastavku, detaljno ćemo razmotriti svaki od ovih sastojaka i kako Quick Fit može pomoći u postizanju željene tjelesne težine uz očuvanje zdravlja.

Terapijske indikacije

Quick Fit sirup ima terapijske indikacije za upotrebu koje uključuju:

 • Poticanje zdravog mršavljenja: Quick Fit sirup formuliran je s ciljem poticanja procesa gubitka tjelesne mase. Koristi se kao podrška osobama koje žele izgubiti suvišne kilograme i održavati zdravu tjelesnu težinu.
 • Povećanje energetske razine: Sastojci kao što su PANAX GINSENG i VITAMIN D3 mogu pomoći u povećanju energije i vitalnosti, što je posebno važno tijekom procesa mršavljenja.
 • Održavanje ravnoteže minerala: CINK, prisutan u Quick Fit sirupu, podržava ravnotežu minerala u organizmu, što može biti korisno za osobe koje prate režim prehrane za mršavljenje.
 • Poboljšanje imunološkog sustava: VITAMIN D3, također poznat kao “sunčev vitamin,” igra ključnu ulogu u podršci imunološkom sustavu, pomažući tijelu da se odupre bolestima i infekcijama.
 • Smanjenje umora i iscrpljenosti: Kombinacija sastojaka u Quick Fit sirupu može pomoći u smanjenju umora i iscrpljenosti, što može biti korisno za one koji su na programima mršavljenja.

Koji postoje rani znakovi?

Prepoznavanje ranih znakova problema koji Quick Fit sirup namjerava rješavati ključno je za pravilno upravljanje tjelesnom težinom i zdravljem. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), rani znakovi problema s tjelesnom težinom, odnosno pretilosti, uključuju:

 1. Povećanje tjelesne mase: Postupno povećanje tjelesne mase može biti rani znak problema. Ovo se obično primjećuje putem redovitih mjerenja tjelesne težine.
 2. Akumulacija masnog tkiva: Povećanje masnog tkiva, posebno oko trbuha, može ukazivati na pretilost i problem s distribucijom tjelesne masti.
 3. Promjene u prehrambenim navikama: Promjene u prehrambenim navikama kao što su prekomjerno konzumiranje visokokaloričnih namirnica i nedostatak voća i povrća također mogu biti rani znakovi problema s tjelesnom težinom.
 4. Smanjena tjelesna aktivnost: Sjedilački način života i nedostatak tjelesne aktivnosti često prate probleme s tjelesnom težinom.
 5. Zdravstveni rizici: Povećana tjelesna masa može dovesti do zdravstvenih problema poput dijabetesa, srčanih bolesti, visokog krvnog tlaka i drugih komorbiditeta.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Quick Fit sirup djeluje putem različitih farmakoloških svojstava i mehanizama kako bi podržao zdrav gubitak tjelesne mase:

 • Poticanje metabolizma: PANAX GINSENG, jedan od glavnih sastojaka, poznat je po svojoj sposobnosti poticanja metabolizma. To znači da pomaže tijelu da brže razgrađuje hranu i pretvara je u energiju, čime se smanjuje skladištenje viška kalorija u obliku masti.
 • Povećanje energetske razine: PANAX GINSENG i VITAMIN D3, prisutni u Quick Fit sirupu, pomažu u povećanju razine energije. To može potaknuti ljude na veću tjelesnu aktivnost, što je ključno za mršavljenje.
 • Regulacija apetita: Sastojci poput PANAX GINSENG-a i CINK-a mogu pomoći u kontroli apetita. Ovo je važno jer smanjen apetit može smanjiti unos kalorija i potaknuti gubitak tjelesne mase.
 • Održavanje mineralne ravnoteže: CINK je važan za ravnotežu minerala u tijelu, što može biti korisno tijekom procesa mršavljenja kako bi se spriječila neravnoteža.
 • Potpora imunološkom sustavu: VITAMIN D3, poznat kao “sunčev vitamin,” igra ključnu ulogu u jačanju imunološkog sustava, čime se tijelo štiti od bolesti i infekcija tijekom programa mršavljenja.

Sastojci

Evo popisa sastojaka Quick Fit sirupa i učinaka svakog od tih sastojaka:

 • PANAX GINSENG: Panax Ginseng je poznat po svojim brojnim koristima za zdravlje. U kontekstu Quick Fit sirupa, djeluje na sljedeći način. Poticanje metabolizma: Panax Ginseng može potaknuti brže sagorijevanje kalorija i pomoći tijelu da učinkovitije koristi energiju. To je ključno za gubitak tjelesne mase jer pomaže smanjiti nakupljanje masnoća.
 • CINK: Cink je važan mineral s višestrukim funkcijama u organizmu. U Quick Fit sirupu, njegovi učinci uključuju. Potpora ravnoteži minerala: Cink pomaže u održavanju ravnoteže minerala u tijelu, čime se sprječava moguća neravnoteža uzrokovana promjenama u prehrani tijekom programa mršavljenja.
 • VITAMIN D3 (400 IU): Vitamin D3, poznat i kao “sunčev vitamin,” ima višestruke koristi za zdravlje i funkcije tijela, uključujući. Jačanje imunološkog sustava: Vitamin D3 podržava imunološki sustav, pomažući tijelu da se odupre bolestima i infekcijama. Povećanje energetske razine: Povećava energiju i vitalnost, što može pomoći da se ostanete aktivni tijekom procesa mršavljenja.

Quick Fit: koliko je učinkovit, prednosti

Quick Fit sirup nudi niz prednosti za one koji žele postići zdrav gubitak tjelesne mase i održavati svoje opće zdravlje. Evo nekoliko ključnih prednosti ovog proizvoda:

 • Poticanje zdravog mršavljenja: Quick Fit sirup formuliran je kako bi potaknuo proces mršavljenja, pomažući ljudima postizati svoje ciljeve u smanjenju tjelesne mase.
 • Povećanje energetske razine: Sastojci poput PANAX GINSENG-a i VITAMINA D3 pomažu povećati razinu energije, pružajući više vitalnosti za aktivnost i tjelesnu vježbu.
 • Regulacija apetita: Quick Fit može pomoći u kontroli apetita, smanjujući prejedanje i prekomjerni unos kalorija, što je ključno za mršavljenje.
 • Potpora imunološkom sustavu: VITAMIN D3 jača imunološki sustav, pomažući tijelu da se bori protiv bolesti i infekcija tijekom programa mršavljenja.
 • Održavanje ravnoteže minerala: CINK je važan za ravnotežu minerala u organizmu, što može spriječiti potencijalne komplikacije uzrokovane promjenama u prehrani.
 • Smanjenje umora i iscrpljenosti: Sastojci Quick Fit sirupa mogu pomoći u smanjenju umora i iscrpljenosti, čime se olakšava održavanje aktivnog načina života tijekom mršavljenja.
 • Praktičan oblik: Sirup je praktičan oblik proizvoda za one koji imaju poteškoće s gutanjem tableta ili kapsula, omogućujući jednostavno uzimanje.

Quick Fit
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Sirup
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

Quick Fit sirup nema poznate kontraindikacije, osim u slučaju poznate alergije na sastojke lijeka. U tom slučaju, preporučuje se detaljno proučiti sastav proizvoda prije upotrebe.

Interakcija s drugim lijekovima

Quick Fit sirup ne pokazuje interakciju s većinom drugih lijekova. Međutim, ne preporučuje se konzumiranje alkohola tijekom uzimanja ovog sirupa.

Način primjene i doziranje

Quick Fit sirup se uzima oralno. Sirup se može uzeti neposredno prije obroka ili s obrokom, ovisno o osobnim preferencijama. Pratite upute proizvođača za precizne smjernice o doziranju.

Uvjeti čuvanja

Quick Fit sirup treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Izbjegavajte izlaganje proizvoda izravnoj sunčevoj svjetlosti.

Preporuke i upozorenja

Quick Fit sirup je siguran proizvod kada se koristi prema uputama proizvođača. Ne prekoračujte preporučenu dnevnu dozu.

Prekomjerna uporaba

Prekomjerna uporaba Quick Fit sirupa može dovesti do nepoželjnih nuspojava.

Kupite Quick Fit u ljekarnama, DM

Quick Fit sirup trenutno nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia.hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Trenutno nije poznat datum ponovne dostupnosti proizvoda u ljekarnama.

Quick Fit cijena, popust

Quick Fit sirup se može naručiti putem službene web stranice proizvođača po cijeni od 39 eura. Trenutno traje posebna promotivna ponuda na službenoj web stranici proizvođača gdje možete ostvariti popust od 50%. Važno je napomenuti da je broj promotivnih proizvoda ograničen, a promotivna ponuda je privremena. Za narudžbu proizvoda, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača, a nije potreban promotivni kod.

Za kupnju Quick Fit sirupa s dostavom u cijeloj Hrvatskoj, uključujući velike gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje, posjetite službenu web stranicu proizvođača, ispunite obrazac za narudžbu i platite gotovinom po primitku proizvoda.

Quick Fit
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Quick Fit

Postoje stvarna iskustva, kako pozitivna tako i negativna, vezana za Quick Fit sirup koja su podijeljena na forumima, kupci dijele svoje dojmove na web stranicama za recenzije, te ostavljaju komentare na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook. Osim toga, proizvod ima visoke ocjene kupaca na web stranicama ljekarni te Ministarstva zdravstva. Više od 95 posto komentara su pozitivni, a negativni recenzije i komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem preporučenog načina uzimanja lijeka.

Iskustva stvarnih klijenata:

Quick Fit je zaista promijenio moj život. Nakon što sam godinama pokušavala izgubiti suvišne kilograme, ovaj sirup mi je napokon pomogao postići moje ciljeve. Osjećam se energično, a gubitak tjelesne mase nikada nije bio lakši. Preporučujem Quick Fit svima koji traže učinkovit proizvod za mršavljenje.

Mia, 28 godina

Nakon što sam prešao 40, shvatio sam da mi je potrebna dodatna podrška u procesu mršavljenja. Quick Fit je bio upravo ono što sam tražio. Nisam imao nikakve alergijske reakcije, a sirup je zaista pomogao smanjiti moj apetit. Rezultati su vidljivi i osjećam se bolje nego ikada.

Marko, 45 godina

Quick Fit je bio jednostavan za korištenje i nisam imala problema s nuspojavama. Međutim, nisam primijetila dramatične promjene u gubitku tjelesne mase. Možda proizvod radi za druge, ali za mene nije bio posebno učinkovit. Nastavljam s vježbanjem i zdravom prehranom.

Petra, 32 godine

Quick Fit mi je vratio vjeru u proces mršavljenja. S godinama sam se borio s viškom kilograma, ali ovaj sirup je ubrzao moj napredak. Osjećam se vitalno i puno lakše kontroliram svoj apetit. Preporučujem ga svima koji su u istoj situaciji.

Ivan, 50 godina

Quick Fit je za mene bio pravo otkriće. Osim što mi je pomogao u mršavljenju, osjećam se puno energičnije. Nisam imala nikakve alergijske reakcije i proizvod je bio siguran za upotrebu. Sada sam bliže svojim ciljevima mršavljenja nego ikad prije.

Ana, 38 godina

Učinci i rezultat korištenja

 • Gubitak tjelesne mase: Korištenje Quick Fit sirupa može rezultirati smanjenjem tjelesne težine i smanjenjem masnih naslaga.
 • Povećana energija: Mnogi korisnici prijavljuju povećanje energije i vitalnosti tijekom upotrebe Quick Fit sirupa.
 • Kontrola apetita: Sirup pomaže u smanjenju apetita, što olakšava kontrolu unosa kalorija.
 • Potpora zdravlju: Sastojci poput VITAMINA D3 jačaju imunološki sustav i podržavaju opće zdravlje.
 • Održavanje mineralne ravnoteže: CINK pomaže u održavanju ravnoteže minerala u organizmu, što je važno tijekom programa mršavljenja.

Djeluje li Quick Fit doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Quick Fit nije prijevara, već proizvod s prirodnim sastavom i certifikacijom prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza nekoliko negativnih recenzija pokazala je da kupci koji su ostavili takve komentare često su imali iskustva s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda, što ih je prisililo da prekinu puni tijek uzimanja.

Ovaj proizvod razvijen je u skladu s europskim standardima kvalitete i sigurnosti te sadrži pažljivo odabrane sastojke kako bi pružio koristi za zdrav gubitak tjelesne mase i podršku općem zdravlju. Kao i kod bilo kojeg proizvoda, individualne reakcije mogu varirati, i stoga je važno pažljivo pročitati sastav i upute za upotrebu kako biste osigurali sigurnu i učinkovitu primjenu proizvoda.

Komentar liječnika

Quick Fit sirup je proizvod koji sam proučio i analizirao u svom dugogodišnjem radu kao specijalist za unutarnje bolesti. Proizvod donosi značajne prednosti za osobe koje žele postići zdrav gubitak tjelesne mase i poboljšati svoje opće zdravlje.

Sastav ovog sirupa uključuje prirodne sastojke poput PANAX GINSENG-a, CINK-a i VITAMINA D3, koji su već dokazali svoju korisnost u podržavanju zdravog mršavljenja i općeg blagostanja. PANAX GINSENG, na primjer, poznat je po svojim sposobnostima poticanja metabolizma, što pomaže u sagorijevanju više kalorija i smanjenju nakupljanja masnoća. CINK igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže minerala u tijelu, što je posebno važno tijekom procesa mršavljenja. VITAMIN D3 jača imunološki sustav i pomaže u održavanju energetske ravnoteže.

Važno je napomenuti da je Quick Fit sirup siguran za upotrebu kada se koristi u skladu s uputama proizvođača i da nije prijevara. Negativne recenzije i komentari često su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda, što nije neobično kod bilo kojeg proizvoda. Quick Fit sirup može biti korisna podrška u postizanju zdravog gubitka tjelesne mase, ali je važno razumjeti da svaka osoba može reagirati različito, te da je ključno pridržavati se preporučenih doza i uputa.

Dr. Schmidt, Petra, 20 godina iskustva, Specijalist za unutarnje bolesti

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Quick Fit sirup?

Cijena Quick Fit sirupa iznosi 39 eura. Trenutno je dostupna posebna promotivna ponuda na službenoj web stranici proizvođača gdje možete ostvariti popust od 50%.

⚕️ Je li Quick Fit prijevara?

Quick Fit nije prijevara. Proizvod ima prirodni sastav i certifikaciju prema medicinskim standardima Europske unije. Negativne recenzije obično su povezane s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem uputa za upotrebu.

⚕️ Koja je kompozicija Quick Fit sirupa?

Quick Fit sirup sadrži prirodne sastojke, uključujući PANAX GINSENG, CINK i VITAMIN D3. Ovi sastojci podržavaju zdrav gubitak tjelesne mase, povećavaju energetsku razinu i jačaju imunološki sustav.

⚕️ Može li se Quick Fit kupiti u ljekarnama bez recepta?

Da, Quick Fit sirup može se kupiti u ljekarnama bez recepta. Međutim, trenutno nije dostupan u ljekarnama, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna i druge, jer se prodaja vrši isključivo putem službene web stranice proizvođača.

⚕️ Kako se Quick Fit sirup koristi?

Quick Fit sirup koristi se oralno prema uputama proizvođača. Preporučuje se uzimanje prema preporučenoj dnevnoj dozi. Sirup se može uzeti prije ili za vrijeme obroka.

⚕️ Koje su moguće nuspojave Quick Fit sirupa?

Većina korisnika ne prijavljuje nuspojave. Međutim, moguće nuspojave uključuju alergijske reakcije na sastojke.

Quick Fit – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Quick Fit – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 8 = 15

Croatiacovid19 info
Logo