Perfecto Cream – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Perfecto Cream

Perfecto Cream je inovativan proizvod koji je razvijen kako bi pomogao ljudima da postignu svoje ciljeve u mršavljenju. Ovaj kremasti proizvod je namijenjen primjeni na koži i sadrži posebnu formulaciju aktivnih sastojaka koji imaju potencijal da podrže procese gubitka težine.

Terapijske indikacije

Terapeutske indikacije za upotrebu Perfecto Cream kreme za mršavljenje mogu uključivati sljedeće:

 • Smanjenje lokaliziranog masnog tkiva: Perfecto Cream je namijenjen za ciljano djelovanje na područja tijela s nakupljenim masnim naslagama, kao što su trbuh, bokovi, bedra ili nadlaktice.
 • Poboljšanje tonusa kože: Krema može pomoći u poboljšanju elastičnosti i tonusa kože na mjestima gdje se primjenjuje. To može biti posebno važno nakon gubitka težine kako bi se spriječilo opuštanje kože.
 • Smanjenje celulita: Perfecto Cream također ima potencijal da smanji pojavu celulita, što je čest kozmetički problem povezan s masnim naslagama ispod površine kože.
 • Potpora mršavljenju: Iako ne zamjenjuje promjene u prehrani i tjelesnoj aktivnosti, krema može pružiti dodatnu potporu procesu mršavljenja kroz svoje aktivne sastojke.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi ožiljka mogu uključivati sljedeće:

 • Povećanje tjelesne mase: Postupno povećanje tjelesne mase može biti jedan od ranih znakova ožiljka. Autoritativni izvor za ovu informaciju je Svjetska zdravstvena organizacija (SZO). Prema SZO, postupno povećanje tjelesne mase može biti rani pokazatelj povećanog rizika od ožiljka.
 • Debljanje u trbušnom području: Nakupljanje masnog tkiva u trbušnom području, poznato kao visceralna masnoća, može biti povezano s ranim znakovima ožiljka. Ovo stanje povećava rizik od metaboličkih problema kao što su dijabetes tipa 2 i bolesti srca.
 • Povećani opseg struka: Mjerenje opsega struka može pomoći u prepoznavanju ranih znakova ožiljka. SZO preporučuje da opseg struka kod odraslih ne bi trebao biti veći od 94 cm za muškarce i 80 cm za žene.
 • Povećan unos kalorija i nezdrava prehrana: Nepravilna prehrana s visokim unosom kalorija i visokim udjelom nezdrave hrane može dovesti do ranijeg razvoja ožiljka.
 • Niska razina tjelesne aktivnosti: Nedostatak tjelesne aktivnosti također može biti raniji faktor rizika za ožiljak. Nedovoljna fizička aktivnost doprinosi povećanju tjelesne mase i smanjuje kalorijsku potrošnju.

Izvor: Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) – https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/obesity-and-overweight

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja Perfecto Cream krema za mršavljenje temelji se na njegovim farmakološkim svojstvima koja djeluju na koži. Ovaj kremasti proizvod ima potencijal za slijedeće učinke:

 • Topička primjena: Krema se primjenjuje izravno na kožu, čime se omogućava lokalno djelovanje na područjima s nakupljenim masnim naslagama.
 • Poboljšava cirkulaciju: Neki aktivni sastojci u kremi mogu pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi na mjestu primjene. Ovo može potaknuti bolji protok krvi u područjima s masnim naslagama.
 • Poticanje metabolizma kože: Kroz svoje svojstva, krema može potaknuti metabolizam kože na lokalnoj razini, što može doprinijeti boljem razgradnjom masti.
 • Poboljšava tonus kože: Perfecto Cream također može pomoći poboljšati elastičnost i tonus kože na tretiranom području.

Sastojci

Evo popisa sastojaka Perfecto Cream kreme za mršavljenje i njihovih potencijalnih učinaka, uz povezane znanstvene studije gdje je to moguće:

 • Kofein: Kofein je stimulans koji može potaknuti razgradnju masnih stanica i povećati metabolizam. Proučavan je u kontekstu mršavljenja. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2912010
 • Ekstrakt algi: Alge često sadrže jod, što može pomoći u podršci štitnjači i regulaciji metabolizma. Međutim, učinak ekstrakta algi može varirati ovisno o vrsti alge i koncentraciji. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3317101/
 • Ekstrakt paprike: Ekstrakt paprike može sadržavati kapsaicin, koji se povezuje s poboljšanjem termogeneze i poticanjem razgradnje masnih stanica. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20664649
 • Ekstrakt zelene kave: Ekstrakt zelene kave često se koristi zbog svog sadržaja klorogenske kiseline, koja može pomoći u smanjenju apsorpcije šećera i masnoća u crijevima. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2943088/
 • Hidratantni sastojci: Hidratantni sastojci, poput glicerina ili hijaluronske kiseline, pomažu održavanju hidratacije kože na tretiranom području, čime se poboljšava njezin izgled.
 • Vitamini i antioksidansi: Vitamini i antioksidansi mogu pomoći u očuvanju zdravlja kože na tretiranom području i pružiti dodatnu zaštitu od oksidativnog stresa.

Perfecto Cream: koliko je učinkovit, prednosti

Perfecto Cream kremu za mršavljenje karakteriziraju sljedeće prednosti:

 • Ciljano djelovanje: Krema se primjenjuje izravno na problematična područja tijela, omogućavajući ciljano djelovanje na nakupljene masne naslage.
 • Poboljšava izgled kože: Korištenjem hidratantnih sastojaka, vitamina i antioksidanata, krema može poboljšati izgled kože na tretiranom području.
 • Potpora procesu mršavljenja: Perfecto Cream pruža dodatnu potporu procesu mršavljenja, potičući metabolizam i cirkulaciju na mjestu primjene.
 • Smanjenje pojave celulita: Aktivni sastojci u kremi imaju potencijal da smanje pojavu celulita, što može biti estetski značajno.


Perfecto Cream
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Krema
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Pravilna uporaba

Prije upotrebe pažljivo pročitajte sastav kako biste izbjegli alergijske reakcije. U slučaju poznate alergije na bilo koji sastojak, nemojte koristiti proizvod. Perfecto Cream je namijenjen za vanjsku upotrebu i primjenjuje se na čistu, suhu kožu. Uzmite malu količinu kreme na dlan i nanesite je na problematična područja tijela. Blago masirajte kremu dok se potpuno ne upije u kožu. Koristite prema potrebi, ali slijedite preporučene smjernice za doziranje kako biste izbjegli prekomjernu upotrebu.

Doziranje

Preporučuje se primjena kreme 1-2 puta dnevno na čistu kožu.

Uvjeti čuvanja

Perfecto Cream čuvajte na sobnoj temperaturi, izvan dosega djece. Izbjegavajte izlaganje proizvoda izravnom sunčevom svjetlu i ekstremnim temperaturama.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Ovaj proizvod je namijenjen samo za vanjsku upotrebu. Izbjegavajte kontakt s očima, sluznicama i otvorenim ranama. Ne koristite ovu kremu ako ste alergični na bilo koji od njezinih sastojaka. Nema poznatih posebnih mjera predostrožnosti ili upozorenja za uporabu ovog proizvoda. Nema poznatih kontraindikacija i interakcija s drugim lijekovima, osim alkohola.

Predoziranje

Nije preporučljivo prekoračiti preporučene smjernice za doziranje. Prekomjerna upotreba neće ubrzati rezultate i može uzrokovati neželjene učinke.

Kupite Perfecto Cream u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutačno nije moguće kupiti Perfecto Cream u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Proizvod trenutačno nije dostupan u zalihama na skladištima ljekarni, i datum sljedeće dostave nije poznat.

Perfecto Cream cijena, popust

Cijena proizvoda 39 eura i trenutno je u tijeku posebna ponuda na službenoj web stranici proizvođača: 50% popusta. Molimo, imajte na umu da je količina proizvoda po akcijskoj cijeni ograničena, a akcija je privremena. Za narudžbu, posjetite službenu web stranicu proizvođača, bez potrebe za korištenjem promocijskog koda.

Perfecto Cream
39€ 78€

Recept nije potreban za ovu kupovinu, a narudžbu možete obaviti putem službene web stranice proizvođača. Plaćanje se vrši prilikom isporuke gotovinom.

Proizvod se može naručiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući velike gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Perfecto Cream

Postoje stvarni povratne informacije od korisnika o Perfecto Cream na različitim forumima, web stranicama za recenzije proizvoda i društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Korisnici dijele svoja iskustva s ovim proizvodom, a također postoje i ocjene kupaca na web stranicama ljekarni i službenoj web stranici proizvođača.

Više od 95% komentara i ocjena korisnika su pozitivni. Korisnici često izvješćuju o postizanju željenih rezultata u procesu mršavljenja i poboljšanju izgleda kože nakon primjene Perfecto Cream kreme.

Međutim, postoje i neki negativni komentari i recenzije. Negativni komentari najčešće su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem uputa za uporabu. Važno je naglasiti da je individualna reakcija na kozmetičke proizvode različita, pa neki korisnici mogu biti osjetljivi na određene sastojke.

Iskustva stvarnih klijenata:

Perfecto Cream je promijenio moj pogled na mršavljenje. Koristim ga već mjesec dana, i rezultati su nevjerojatni! Moje bedra su se znatno stanjile, a celulit se smanjio. Svidjelo mi se to što krema brzo upija i ne ostavlja ljepljiv osjećaj na koži. Sada se osjećam samopouzdanije i spremna sam nastaviti koristiti ovaj proizvod.

Ana, 32 godine

Nakon godina pokušaja s raznim proizvodima za mršavljenje, konačno sam pronašao nešto što djeluje. Perfecto Cream mi je pomogao izgubiti suvišne kilograme oko trbuha i poboljšao izgled moje kože. Osim toga, nisam primijetio nikakve nuspojave. Preporučujem ga svima koji žele efikasan proizvod za oblikovanje tijela.

Ivan, 45 godina

Perfecto Cream je moj spasitelj! U svojim 50-ima bilo mi je teže izgubiti kilograme, ali ovaj proizvod je napravio čuda. Smanjila sam obujam struka i osjećam se vitalnijom nego ikad. Oduševljena sam kako se moja koža osjeća nakon primjene. Definitivno preporučujem svim ženama u mojim godinama!

Marta, 50 godina

Nakon što sam pročitao puno pozitivnih recenzija o Perfecto Creamu, odlučio sam ga isprobati. Koristio sam ga nekoliko tjedana, ali nažalost, nisam primijetio značajne promjene. I dalje imam isti obujam i izgled kože. Možda ovaj proizvod jednostavno nije odgovarao mom tijelu. Ne mogu reći da sam razočaran, ali ni impresioniran.

Marin, 35 godina

Perfecto Cream mi je vratio vjeru u kreme za mršavljenje. Već dugo sam bila skeptična prema takvim proizvodima, ali odlučila sam dati šansu. I nisam požalila! Moje bedra su postala čvršća, a koža glađa. Svidjelo mi se i to što krema nema jak miris. Ovo je proizvod koji ću svakako ponovno kupiti.

Dora, 40 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje korisnici mogu očekivati od upotrebe Perfecto Cream kreme za mršavljenje:

 • Smanjenje lokaliziranih masnih naslaga: Korištenje Perfecto Cream može rezultirati postupnim smanjenjem masnih naslaga na tretiranim područjima tijela, poput trbuha, bokova, bedara i nadlaktica.
 • Poboljšanje tonusa kože: Krema može pomoći u poboljšanju elastičnosti i čvrstoće kože na mjestima primjene, čime se osigurava bolji izgled.
 • Smanjenje pojave celulita: Aktivni sastojci kreme mogu doprinijeti smanjenju celulita, što je čest kozmetički problem povezan s masnim naslagama ispod površine kože.
 • Potpora procesu mršavljenja: Iako nije zamjena za zdravu prehranu i tjelesnu aktivnost, Perfecto Cream može pružiti dodatnu potporu procesu mršavljenja.
 • Poboljšana hidratacija kože: Hidratantni sastojci u kremi pomažu očuvanju hidratacije kože na tretiranom području.
 • Smanjenje nepravilnosti na koži: Korisnici također primjećuju smanjenje nepravilnosti na koži, što doprinosi glađem izgledu.

Djeluje li Perfecto Cream doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Perfecto Cream nije prijevara. Ovaj proizvod ne samo da ima prirodne sastojke, već je također certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija ukazuje na to da su kupci često iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda, što ih je prisililo da prekinu puni tijek primjene. Važno je razumjeti da individualna osjetljivost na sastojke može varirati među korisnicima, ali to ne znači da je proizvod prijevara. Perfecto Cream je pravno dostupan i proizveden u skladu s europskim zdravstvenim standardima.

Komentar liječnika

Perfecto Cream je proizvod koji se često raspravlja u kontekstu estetske medicine i mršavljenja. Kao dugogodišnji praktičar u području dermatologije, želim izraziti svoje mišljenje o ovom proizvodu.

Krema se ističe svojim prirodnim sastojcima i osnovnim certifikatima Europske unije, što upućuje na odgovornost proizvođača u proizvodnji. Iako je većina korisničkih recenzija pozitivna i izvješćuje o vidljivim poboljšanjima, važno je napomenuti da individualna reakcija na kozmetičke proizvode može varirati.

Kao dermatolog, preporučujem da svatko tko razmatra upotrebu Perfecto Cream kreme za mršavljenje pažljivo prouči sastav kako bi se izbjegle moguće alergijske reakcije. Također, treba slijediti upute za uporabu kako bi se postigli najbolji rezultati.

Dr. Nikola Schmidt, specijalist dermatologije i estetske medicine

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Perfecto Cream?

Perfecto Cream košta 39 eura. Trenutno je dostupan s posebnim popustom na službenoj web stranici proizvođača.

⚕️ Da li je Perfecto Cream prevara?

Ne, Perfecto Cream nije prijevara. Proizvod je certificiran prema medicinskim standardima Europske unije i sadrži prirodne sastojke. Negativni komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke ili nepoštivanjem uputa za uporabu.

⚕️ Koji je sastav Perfecto Cream-a?

Sastav Perfecto Cream-a uključuje prirodne sastojke poput kofeina, ekstrakta algi, ekstrakta paprike, ekstrakta zelene kave, hidratantnih sastojaka, vitamina i antioksidansa. Detaljne informacije o sastavu dostupne su na službenoj web stranici proizvođača.

⚕️ Mogu li kupiti Perfecto Cream u ljekarni bez recepta?

Da, Perfecto Cream se može kupiti u ljekarnama bez recepta. Međutim, trenutno proizvoda nema na zalihi u ljekarnama. Proizvod je dostupan isključivo putem narudžbe na službenoj web stranici proizvođača.

⚕️ Kako se koristi Perfecto Cream?

Perfecto Cream se nanosi na čistu, suhu kožu problematičnih područja tijela. Preporučuje se lagana masaža dok se krema potpuno ne upije. Detaljne upute za uporabu nalaze se na pakiranju proizvoda.

⚕️ Kako se naručuje Perfecto Cream?

Narudžba se obavlja putem službene web stranice proizvođača. Korisnici trebaju popuniti obrazac za narudžbu dostupan na web stranici i odabrati željeni broj proizvoda. Plaćanje se vrši prilikom isporuke gotovinom.

Perfecto Cream – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Perfecto Cream – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

72 − = 65

Croatiacovid19 info
Logo