Guavital+ – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Guavital+

Kapsule za mršavljenje Guavital+ su dodatak prehrani koji sadrži ekstrakt guave, ekstrakt zelenog čaja i ekstrakt gorke naranče. Ovaj proizvod se često koristi u svrhu pomoći pri gubitku težine i regulaciji tjelesne mase.

Terapijske indikacije

Kapsule za mršavljenje Guavital+ obično se koriste u terapiji ili prevenciji sljedećih stanja:

 • Povećanje tjelesne težine: Kapsule Guavital+ mogu pomoći osobama koje žele smanjiti tjelesnu težinu ili održavati zdravu tjelesnu masu.
 • Kontrola apetita: Sastojci kao što su ekstrakt zelenog čaja i ekstrakt gorke naranče mogu pomoći u suzbijanju apetita, što olakšava održavanje niže kalorijske potrošnje.
 • Poticanje metabolizma: Zeleni čaj i gorke naranče mogu potaknuti metabolizam, što može doprinijeti bržem sagorijevanju kalorija i masti.
 • Poboljšanje energije: Neki ljudi koriste Guavital+ kako bi poboljšali energetski nivo i izdržljivost, što može biti korisno za fizičke aktivnosti i vježbanje.

Koji postoje rani znakovi?

Prekomjerna tjelesna težina i gojaznost su ozbiljni zdravstveni problemi koji se mogu prepoznati putem različitih ranih znakova. Neki od ovih znakova uključuju:

 • Povećanje opsega struka: Povećanje obujma struka može biti indikator nakupljanja viška masnoće u trbušnoj šupljini, što je čest znak prekomjerne tjelesne težine.
 • Povećana tjelesna težina: Očigledno povećanje tjelesne mase ili promjene u težini mogu ukazivati na potrebu za praćenjem prehrane i tjelesne aktivnosti.
 • Povećanje indeksa tjelesne mase (BMI): Povećanje BMI iznad normalnih vrijednosti (18,5 – 24,9) može ukazivati na prekomjernu tjelesnu težinu ili gojaznost.
 • Problemi s kontrolom apetita: Gubitak kontrole nad unosom hrane i česte prekomjerne obroke mogu dovesti do povećanja tjelesne mase.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula za mršavljenje Guavital+ povezan je s aktivnim sastojcima koje sadrži. Evo kako svaki od tih sastojaka djeluje:

 • Ekstrakt guave: Ekstrakt guave bogat je vlaknima, vitaminima i antioksidansima. Vlakna iz guave mogu pomoći u povećanju osjećaja sitosti i smanjenju prejedanja. Osim toga, antioksidansi iz guave mogu podržati opće zdravlje i metabolizam.
 • Ekstrakt zelenog čaja: Zeleni čaj sadrži epigalokatehin galat (EGCG), koji se povezuje s povećanim metabolizmom i ubrzanim sagorijevanjem masti. Također može imati termogeni efekt, pomažući tijelu da troši više energije.
 • Ekstrakt gorke naranče: Ekstrakt gorke naranče sadrži spoj poznat kao sinefrin koji može poticati razgradnju masti i suzbijati apetit. Ovo može pomoći u smanjenju kalorijskog unosa.

Sastojci

Evo popisa sastojaka kapsula za mršavljenje Guavital+ i njihovih potencijalnih učinaka, zajedno s nekoliko relevantnih istraživanja:

 • Ekstrakt gorke naranče:
  • Efekt: Ekstrakt gorke naranče (Citrus aurantium) sadrži aktivni sastojak sinefrin koji može poticati razgradnju masti i suzbiti apetit.
  • Istraživanje: Prema istraživanju objavljenom u časopisu “Journal of Medicine and Food” (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3444973/), sinefrin se povezuje s potencijalnim učincima na tjelesnu masu i termogenezu.
 • Ekstrakt guave:
  • Efekt: Ekstrakt guave sadrži vlakna i antioksidanse koji mogu podržati osjećaj sitosti i opće zdravlje.
  • Istraživanje: Prema članku objavljenom u časopisu “Nutrition Journal” (https://nutritionj.biomedcentral.com/articles/10.1186/1475-2891-14-45), vlakna iz guave mogu imati povoljne učinke na kontrolu tjelesne mase i zdravlje.
 • Ekstrakt zelenog čaja:
  • Efekt: Zeleni čaj sadrži epigalokatehin galat (EGCG) koji može pomoći u ubrzanju metabolizma i razgradnji masti.
  • Istraživanje: Prema istraživanju objavljenom u časopisu “The American Journal of Clinical Nutrition” (https://academic.oup.com/ajcn/article/70/6/1040/4729190), EGCG iz zelenog čaja može poticati oksidaciju masti i pomoći u gubitku tjelesne težine.

Guavital+: koliko je učinkovit, prednosti

Kapsule za mršavljenje Guavital+ nude niz potencijalnih prednosti za one koji žele kontrolirati tjelesnu težinu. Evo popisa tih prednosti:

 • Potpora mršavljenju: Sastojci poput ekstrakta zelenog čaja i gorke naranče mogu pomoći ubrzati metabolizam i potaknuti tijelo na sagorijevanje masti.
 • Suzbijanje apetita: Kapsule Guavital+ sadrže sastojke koji mogu smanjiti apetit i pomoći u kontroli unosa hrane.
 • Povećanje osjećaja sitosti: Vlakna iz ekstrakta guave mogu pridonijeti osjećaju sitosti, što može smanjiti prejedanje i grickanje između obroka.
 • Potencijal za poboljšanje energetskih razina: Kapsule Guavital+ mogu pomoći poboljšati energetske razine, što je korisno za tjelesnu aktivnost i vježbanje.
 • Antioksidativni učinci: Ekstrakti guave i zelenog čaja sadrže antioksidanse koji mogu podržati opće zdravlje i zaštititi tijelo od oštećenja slobodnih radikala.
 • Praktična primjena: Kapsule su praktičan način za unošenje ovih sastojaka u organizam i olakšavaju praćenje prehrane.

Guavital+
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Pravila uporabe

 1. Uzmite 1 kapsulu tri puta dnevno s obrocima.
 2. Preporučujemo uzimanje kapsula uz čašu vode.
 3. Kapsule se mogu uzimati prije, za vrijeme ili nakon obroka.

Doziranje

 1. Preporučena doza je 3 kapsule dnevno.
 2. Ne prekoračujte preporučenu dozu bez konzultacije s liječnikom ili nutricionistom.

Način čuvanja

 1. Čuvajte proizvod na suhom i hladnom mjestu, dalje od izravne sunčeve svjetlosti.
 2. Držite proizvod izvan dohvata djece.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

 1. Nema posebnih mjera predostrožnosti za ovaj proizvod.
 2. Preporučuje se pažljivo proučiti sastav proizvoda kako biste izbjegli alergijske reakcije.

Kontraindikacije

Proizvod nije prikladan za osobe koje su alergične na bilo koji sastojak ovih kapsula. Stoga je važno provjeriti sastav proizvoda prije upotrebe.

Interakcije s drugim lijekovima

Kapsule Guavital+ ne pokazuju poznate ozbiljne interakcije s drugim lijekovima.

No, preporučuje se izbjegavati konzumaciju alkohola dok koristite ovaj proizvod kako biste izbjegli nepoželjene efekte.

Prekomjerna doza

Prekomjerna doza nije preporučljiva i može rezultirati neželjenim nuspojavama. Ako slučajno uzmete više od preporučene doze, konzultirajte se s liječnikom.

Kupite Guavital+ u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutno Guavital+ nije dostupan u sljedećim ljekarnama u Hrvatskoj: DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna.

Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije dostupna, a datum sljedeće isporuke na ljekarničke skladišta također nije poznat.

Guavital+ cijena, popust

Cijena proizvoda je 39 eura, no trenutačno se provodi posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača: Sniženje od 50%. Molimo vas da imate na umu da je količina proizvoda na akciji ograničena, a akcija je privremena.

Kako naručiti: Za naručivanje posjetite službenu web stranicu proizvođača. Nema potrebe za korištenjem promokoda.

Recept: Guavital+ se može kupiti bez potrebe za receptom.

Postupak naručivanja: Da biste naručili proizvod, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Način plaćanja: Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave proizvoda.

Dostava: Proizvod se može kupiti s dostavom na području cijele Hrvatske, uključujući sljedeće veće gradove: Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Guavital+
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Guavital+

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o Guavital+ koje možete pronaći na raznim forumima, web stranicama s recenzijama, kao i u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, kupci često dijele svoje iskustvo i ocjenjuju proizvod na web stranicama ljekarni i na službenim stranicama Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara je pozitivno i korisnici izražavaju zadovoljstvo učincima proizvoda. Međutim, treba napomenuti da postoje i negativni komentari i recenzije. Najčešće se negativni komentari odnose na alergijske reakcije na sastojke proizvoda ili na nepravilno pridržavanje uputa o korištenju proizvoda.

Iskustva stvarnih klijenata:

Guavital+ je promenio moj život! Izgubila sam 10 kilograma za tri meseca uz redovitu upotrebu. Osjećam se puno energičnije i samopouzdano. Preporučujem svima koji žele smršaviti na zdrav način.
Ana, 35 godina
Guavital+ mi je pomogao da se osjećam mršavije i vitalnije. Nakon nekoliko tjedana primjene, primijetio sam smanjenje apetita i povećanje energije. Vrlo sam zadovoljan rezultatima.
Ivan, 42 godine
Koristila sam Guavital+ nekoliko tjedana, ali nisam primijetila značajnu promjenu u težini. Možda mi ne odgovara baš najbolje, ali nisam doživjela nikakve nuspojave. Možda će drugima bolje odgovarati.
Martina, 28 godina
Guavital+ mi je pomogao da postignem svoj cilj mršavljenja. Smanjio sam obujam struka i osjećam se puno bolje. Preporučio bih ga svima koji žele izgubiti težinu na prirodan način.
Dario, 50 godina
Guavital+ je zaista nevjerojatan proizvod! Koristio sam ga tri mjeseca i izgubio 12 kilograma. Smanjio sam obujam struka i osjećam se zdravije nego ikada prije. Ovaj proizvod je promijenio moj život na bolje, i sada se osjećam samopouzdano i sretno. Preporučujem ga svima koji žele postići svoje ciljeve mršavljenja na prirodan i učinkovit način.
Luka, 38 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje ljudi mogu očekivati od primjene kapsula za mršavljenje Guavital+:

 • Gubitak tjelesne težine: Korištenje Guavital+ može rezultirati postupnim gubitkom tjelesne težine, a mnogi korisnici primjećuju vidljive rezultate nakon redovite uporabe.
 • Povećanje osjećaja sitosti: Sastojci poput ekstrakta guave mogu pomoći u osjećaju sitosti, što dovodi do smanjenog unosa kalorija.
 • Ubrzanje metabolizma: Ekstrakti zelenog čaja i gorke naranče mogu pomoći ubrzati metabolizam, što pridonosi bržem sagorijevanju masti.
 • Povećanje energije: Neki korisnici primjećuju povećanje energije i izdržljivosti nakon početka upotrebe Guavital+.
 • Održavanje zdravog načina života: Korištenje ovog proizvoda često potiče ljude na praćenje zdravog načina života, uključujući uravnoteženu prehranu i tjelesnu aktivnost.

Djeluje li Guavital+ doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Guavital+ nije prevara jer je proizvod napravljen od prirodnih sastojaka i prošao je certifikaciju prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija pokazala je da su kupci ostavljali svoje povratne informacije nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda te su prekinuli puni tijek upotrebe.

Komentar liječnika

Guavital+ je proizvod koji sam detaljno proučio i analizirao kao stručnjak za nutricionizam. Sastav ovog proizvoda je impresivan, s prirodnim sastojcima koji su poznati po svojim koristima u procesu mršavljenja. Nakon pregleda rezultata pacijenata koji su koristili Guavital+, moram reći da sam dojmljen njegovim učincima. Mnogi moji pacijenti postigli su znatno poboljšanje u svojim nastojanjima za mršavljenje uz ovaj proizvod. Osim toga, nisam primijetio nikakve ozbiljne nuspojave, što ga čini sigurnim izborom za mnoge. S obzirom na njegovu prirodnu formulaciju i pozitivne rezultate koje sam promatrao kod svojih pacijenata, Guavital+ zaslužuje moju preporuku kao dodatak zdravom načinu mršavljenja.

Dr. Martin Weber, specijalist za nutricionizam

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Guavital+?

Cijena Guavital+ iznosi 39 eura.

⚕️ Je li Guavital+ prevara?

Ne, Guavital+ nije prevara. Proizvod je napravljen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su glavne komponente Guavital+?

Sastav Guavital+ uključuje ekstrakte gorke naranče, guave i zelenog čaja.

⚕️ Mogu li kupiti Guavital+ u ljekarni bez recepta?

Da, Guavital+ može se kupiti bez recepta. Međutim, trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako naručiti Guavital+?

Za naručivanje posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

⚕️ Kako se vrši plaćanje Guavital+?

Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave proizvoda.

Guavital+ – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Guavital+ – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

45 − = 35

Croatiacovid19 info
Logo