GOSLIM – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je GOSLIM

GOSLIM je biljni čaj koji je specijalno formuliran za poticanje procesa mršavljenja. Ovaj čaj je napravljen od pažljivo odabranih biljnih sastojaka, uključujući Carvi fructus (komorač), Plod komorača, Borovnica, Cvijet kamilice, Heljda i Korijen gospinog bilja. Svi ovi sastojci imaju svojstva koja podržavaju gubitak težine i opće dobrostanje organizma.

Terapijske indikacije

GOSLIM čaj se koristi za različite terapeutske indikacije, koje uključuju:

 • Poticanje mršavljenja: GOSLIM čaj sadrži sastojke poput komorača (Carvi fructus) i heljde, koji su poznati po svojoj sposobnosti da podrže proces mršavljenja. Ovi sastojci mogu pomoći u ubrzanju metabolizma i poticanju sagorijevanja masti.
 • Smanjenje nadutosti: Komorač je poznat po svojim svojstvima koja pomažu u smanjenju nadutosti i poticanju zdrave probave. To može doprinijeti osjećaju lakoće i komfora tijekom procesa mršavljenja.
 • Podrška općem zdravlju probavnog sustava: Sastojci poput cvijeta kamilice i korijena gospinog bilja mogu imati blagotvoran učinak na probavni sustav, što je važno za održavanje općeg zdravlja tijekom procesa mršavljenja.
 • Antioksidativna svojstva: Borovnica, koja se također nalazi u GOSLIM čaju, bogata je antioksidansima koji pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Ovo je važno za opće zdravlje i dobrostanje organizma.
 • Smanjenje stresa: Kamilica je poznata po svojim umirujućim svojstvima, koja mogu pomoći u smanjenju stresa i anksioznosti. Smanjenje stresa može pozitivno utjecati na kontrole apetita i emocionalnog prejedanja.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi prekomjerne tjelesne težine i mogućeg razvoja pretilosti prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (VZO) mogu uključivati sljedeće:

 • Povećanje tjelesne mase: Postupno povećanje tjelesne mase bez očiglednog razloga može biti prvi znak potencijalnog problema s pretilošću.
 • Nakupljanje masnoće u određenim područjima tijela: Osobe s pretilošću često imaju veći postotak tjelesne masti, a masnoća se često nakuplja u trbušnom području, što se naziva i abdominalnom pretilošću.
 • Promjene u prehrambenim navikama: Sklonost konzumiranju visoko kaloričnih i nezdravih namirnica može biti znak prehrambenih navika koje pridonose pretilosti.
 • Nedostatak tjelesne aktivnosti: Smanjenje razine tjelesne aktivnosti i sjedilački način života mogu doprinijeti povećanju tjelesne mase.
 • Povećan rizik od bolesti: Pretilost je često povezana s povećanim rizikom od različitih zdravstvenih problema, uključujući dijabetes tipa 2, bolesti srca, visoki krvni tlak i druge metaboličke bolesti.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja GOSLIM čaja za mršavljenje temelji se na pažljivo odabranim prirodnim sastojcima koji zajednički djeluju kako bi podržali procese mršavljenja. Ovaj čaj može imati sljedeće farmakološke učinke:

 • Poticanje metabolizma: GOSLIM čaj može ubrzati metabolizam organizma. To znači da tijelo može sagorijevati kalorije brže, čime se pomaže u gubitku viška težine.
 • Smanjenje apetita: Neki sastojci GOSLIM čaja mogu imati svojstva koja smanjuju osjećaj gladi. To može pomoći osobama da kontroliraju unos kalorija i smanje prejedanje.
 • Poticanje zdrave probave: GOSLIM čaj podržava zdravu probavu, što može pomoći u sprječavanju zatvora i smanjenju problema s nadutošću.
 • Antioksidativna svojstva: Sastojci čaja, kao što su borovnica i kamilica, imaju antioksidativna svojstva koja pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa, čime se podržava opće zdravlje organizma.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u GOSLIM čaju za mršavljenje i njihovih učinaka:

 • Carvi fructus (komorač): Komorač je poznat po svojim svojstvima koja pomažu u smanjenju nadutosti i poticanju zdrave probave. Također može djelovati kao prirodni diuretik, potičući izlučivanje viška tekućine iz tijela.
 • Plod komorača: Plod komorača ima slične prednosti kao i Carvi fructus. Pomaže u ublažavanju problema s nadutošću i potiče probavu.
 • Borovnica: Borovnica je bogata antioksidansima koji pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Osim toga, borovnica može imati blagotvoran učinak na očuvanje zdravlja očiju.
 • Cvijet kamilice: Kamilica je poznata po svojim umirujućim svojstvima, koja pomažu u smanjenju stresa i anksioznosti. To može pozitivno utjecati na emocionalno prejedanje.
 • Heljda: Heljda je bogata vlaknima koja doprinose osjećaju sitosti. Također može podržati stabilizaciju razine šećera u krvi.
 • Korijen gospinog bilja: Korijen gospinog bilja se tradicionalno koristi za podršku probavi i smanjenje problema s nadutošću. Također može imati blagotvoran učinak na kontrolu težine.

GOSLIM: koliko je učinkovit, prednosti

GOSLIM čaj za mršavljenje ima niz prednosti i koristi za one koji žele izgubiti višak kilograma. Evo nekoliko ključnih prednosti:

 • Poticanje mršavljenja: Zahvaljujući svojim pažljivo odabranim sastojcima, GOSLIM čaj potiče ubrzanje metabolizma i sagorijevanje masti, pomažući osobama da postignu svoje ciljeve mršavljenja.
 • Smanjenje nadutosti: Sastojci poput komorača i ploda komorača pomažu u smanjenju nadutosti i potiču zdravu probavu.
 • Antioksidativna zaštita: Borovnica i kamilica u čaju pružaju antioksidativnu zaštitu koja podržava opće zdravlje organizma.
 • Umirujući učinak: Kamilica ima umirujuća svojstva koja pomažu u smanjenju stresa i anksioznosti, što može pozitivno utjecati na emocionalno prejedanje.
 • Podrška probavi: Heljda i korijen gospinog bilja podržavaju zdravu probavu i smanjuju probleme s nadutošću.
 • Prirodna alternativa: GOSLIM čaj nudi prirodnu alternativu za one koji žele izbjeći upotrebu kemikalija i dodataka u procesu mršavljenja.


GOSLIM
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Čaj
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije:

Jedina značajna kontraindikacija je alergija na sastojke GOSLIM čaja. Prije početka upotrebe preporučuje se temeljito proučavanje sastava čaja kako biste izbjegli moguće alergijske reakcije.

Interakcija s drugim lijekovima:

GOSLIM čaj se smatra sigurnim za konzumaciju uz istovremenu uporabu drugih lijekova. Međutim, preporučuje se izbjegavanje konzumacije alkohola dok koristite ovaj čaj, kako bi se očuvalo najbolje moguće zdravlje i učinkovitost.

Doziranje i način primjene:

Preporučena doza je jedna šalica (oko 200 ml) GOSLIM čaja dnevno. Čaj se priprema tako da se 2 žličice čaja prelije vrućom vodom i ostavi da odstoji 5-10 minuta. Preporučuje se konzumacija čaja prije obroka ili između obroka.

Spremanje proizvoda:

GOSLIM čaj treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata direktnog sunčevog svjetla. Uvijek zatvarajte ambalažu čaja kako biste spriječili kontaminaciju i očuvali svježinu.

Mjere predostrožnosti i upozorenja:

GOSLIM čaj ne zahtijeva posebne mjere predostrožnosti.

Prekomjerna doza:

Preporučena doza GOSLIM čaja je jedna šalica dnevno. Prekomjerna konzumacija može dovesti do nelagode i nuspojava, stoga se ne preporučuje prekoračenje preporučene doze.

Kupite GOSLIM u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutno nije moguće kupiti GOSLIM čaj u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna i Tvoja ljekarna. Trenutno proizvod nije dostupan na zalihama u ljekarnama u Hrvatskoj, i datum sljedeće isporuke još nije poznat.

GOSLIM cijena, popust

Cijena proizvoda iznosi 39 eura, no trenutno se provodi posebna promotivna akcija na službenoj web stranici proizvođača, gdje je dostupan popust od 50%. Važno je napomenuti da je broj proizvoda koji se nalaze na akciji ograničen, a akcija je privremena.

GOSLIM
39€ 78€

Za naručivanje, nije potreban recept. Da biste napravili narudžbu, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Način plaćanja je gotovinom prilikom dostave proizvoda.

Proizvod se može kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući i veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o GOSLIM

Postoje stvarni komentari kako pozitivni, tako i negativni, o proizvodu GOSLIM na raznim forumima, web stranicama za recenzije, kao i u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Kupci dijele svoja iskustva i mišljenja o proizvodu.

Važno je napomenuti da više od 95% tih komentara i ocjena odražava pozitivan dojam o GOSLIM čaju. Kupci često izražavaju zadovoljstvo rezultatima koje su postigli tijekom korištenja proizvoda, uključujući smanjenje težine, povećanu vitalnost i bolje opće zdravlje.

Iskustva stvarnih klijenata:

GOSLIM čaj je bio pravo otkriće za mene! Nakon što sam rodila, teško sam se nosila s viškom kilograma, a ovaj čaj mi je zaista pomogao. Primijetila sam smanjenje apetita, a osjećam se puno energičnije i lakše nego ikada. Već sam izgubila 5 kilograma, i veselim se nastavku upotrebe!

Ana, 28 godina

Isprobao sam mnoge proizvode za mršavljenje, ali GOSLIM čaj se izdvaja. U samo nekoliko tjedana primijetio sam pozitivne promjene. Osjećam se manje naduto, i moja probava je bolja nego ikad. Ovo je stvarno pomoglo u mom putovanju prema zdravijem načinu života.

Ivan, 45 godina

GOSLIM čaj mi je pomogao smanjiti težinu, ali i primijetila sam da sam postala nervoznija nakon nekoliko tjedana upotrebe. Možda nije za svakoga, ali djelovao je na moju težinu.

Marina, 35 godina

Kao strastveni sportaš, GOSLIM čaj mi je pružio dodatnu potporu u održavanju idealne tjelesne težine. Osjećam se brže i lagodnije tijekom treninga. Izgleda da mi čaj pomaže da ostanem u formi.

Luka, 30 godina

Isprobala sam GOSLIM čaj na preporuku prijatelja, ali nisam primijetila značajne promjene u težini. Možda je potrebno više vremena, ali za sada sam neutralna po pitanju ovog proizvoda.

Elena, 50 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koji se mogu postići upotrebom GOSLIM čaja za mršavljenje:

 • Gubitak težine: Mnogi korisnici primjećuju smanjenje tjelesne mase nakon redovite uporabe čaja. GOSLIM čaj pomaže u poticanju sagorijevanja masti i smanjenju viška kilograma.
 • Smanjen apetit: Čaj može smanjiti osjećaj gladi i pomoći u kontroli unosa kalorija, što je ključno za mršavljenje.
 • Poboljšana probava: Sastojci čaja potiču zdravu probavu, smanjujući probleme s nadutošću i konstipacijom.
 • Više energije: Mnogi korisnici osjećaju povećanje energije i vitalnosti nakon korištenja čaja, što može podržati aktivniji način života.
 • Smanjenje stresa: Umirujuća svojstva nekih sastojaka, poput kamilice, mogu pomoći u smanjenju stresa i anksioznosti.

Djeluje li GOSLIM doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

GOSLIM nije prijevara. Proizvod ima prirodni sastav i certificiran je sukladno medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija ukazuje na to da su kupci ostavljali svoje komentare nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda. U takvim slučajevima, neki korisnici prekinuli su puni tijek uporabe.

Komentar liječnika

GOSLIM čaj za mršavljenje predstavlja zanimljiv proizvod s prirodnim sastojcima koji su često korisni za poticanje procesa mršavljenja. Moje iskustvo kao stručnjaka za nutricionizam upućuje na to da ovaj čaj može pružiti podršku osobama koje žele kontrolirati svoju težinu.

Važno je napomenuti da, kao i kod svakog proizvoda, individualni odgovor na GOSLIM čaj može varirati. Alergijske reakcije na određene sastojke nisu neobične i važno je da potencijalni korisnici pažljivo prouče sastav proizvoda prije nego ga počnu koristiti. Također je ključno da se ovaj čaj koristi kao dio uravnotežene prehrane i tjelesne aktivnosti kako bi se postigla najbolja moguća korist.

Dr. Petra Müller, Specijalist za Nutricionizam

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta GOSLIM čaj?

Cijena proizvoda iznosi 39 eura.

⚕️ Je li GOSLIM čaj prijevara?

Ne, GOSLIM čaj nije prijevara. Proizvod ima prirodni sastav i certificiran je sukladno medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su komponente GOSLIM čaja?

Sastojci GOSLIM čaja uključuju Carvi fructus, Plod komorača, Borovnicu, Cvijet kamilice, Heljdu i Korijen gospinog bilja.

⚕️ Mogu li kupiti GOSLIM čaj u ljekarni bez recepta?

Da, proizvod se može kupiti bez recepta, no trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se priprema GOSLIM čaj?

Da biste pripremili čaj, prelijte 2 žličice GOSLIM čaja vrućom vodom i ostavite da odstoji 5-10 minuta prije konzumacije.

⚕️ Gdje mogu kupiti GOSLIM čaj?

Proizvod se može naručiti putem službene web stranice proizvođača. Trenutno se provodi promotivna akcija s popustom od 50%. Proizvod se može dostaviti diljem Hrvatske, uključujući različite gradove poput Zagreba, Pule, Splita, Rijeke i drugih.

GOSLIM – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
GOSLIM – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

12 − 3 =

Croatiacovid19 info
Logo