GH BALANCE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
35€ NARUČITI
Popust

Što je GH BALANCE

GH BALANCE su prehrambene kapsule koje su namijenjene za poboljšanje mišićnog tonusa i performansi. Ovaj proizvod se sastoji od dvije glavne komponente: Babin zub (lat. Tribulus terrestris) i kofein. Babin zub je biljka koja se često koristi u dodacima prehrani zbog svojih potencijalnih prednosti za povećanje mišićne mase i snage. Kofein je poznat po svojim stimulirajućim svojstvima i sposobnosti da poveća energiju i izdržljivost.

Terapijske indikacije

GH BALANCE kapsule imaju određene terapijske indikacije i mogu biti korisne u sljedećim situacijama:

 • Povećanje mišićne mase: GH BALANCE sadrži sastojke koji se pripisuju potencijalnom povećanju mišićne mase. To može biti korisno za sportaše i osobe koje žele povećati svoj mišićni tonus.
 • Povećanje energije i izdržljivosti: Kofein, jedan od glavnih sastojaka GH BALANCE kapsula, ima stimulirajući učinak na tijelo. To može pomoći osobama koje se bave fizičkom aktivnošću da povećaju energiju i izdržljivost tijekom treninga.
 • Smanjenje umora tijekom vježbanja: Kofein također može pomoći u smanjenju osjećaja umora i pospanosti tijekom vježbanja, omogućujući bolje performanse.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi nedostatka rasta mišićne mase mogu uključivati sljedeće:

 • Poteškoće u postizanju napretka u vježbanju: Osoba može primijetiti da unatoč redovitom vježbanju ne postiže očekivane rezultate u povećanju mišićne mase.
 • Povećana umor i iscrpljenost: Nedostatak mišićne mase može rezultirati bržim umorom tijekom tjelesnih aktivnosti.
 • Slab apetit i prehrana: Nedostatak adekvatnog unosa kalorija i proteina može negativno utjecati na rast mišićne mase.
 • Sporiji oporavak nakon treninga: Osoba može primijetiti da je njezin mišićni oporavak sporiji nego inače.

Jedan od autoritativnih izvora za informacije o ovim temama je “Journal of the International Society of Sports Nutrition (JISSN),” koji sadrži znanstvene članke i smjernice o prehrani, suplementaciji i mišićnom rastu.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula za mišiće GH BALANCE temelji se na kombinaciji svojstava njihovih ključnih sastojaka, Babinog zuba (Tribulus terrestris) i kofeina. Evo kako ovi sastojci djeluju:

 • Babin zub (Tribulus terrestris): Babin zub je biljka koja se tradicionalno koristi zbog svojih potencijalnih prednosti za povećanje razine prirodnih hormona poput testosterona. Testosteron je ključni hormon koji igra važnu ulogu u rastu mišićne mase i snazi. Babin zub može potaknuti tijelo na povećanu proizvodnju testosterona, što može pridonijeti rastu mišićne mase.
 • Kofein: Kofein je stimulans koji povećava budnost i energiju. U kontekstu sportskih performansi, kofein može poboljšati fizičku izdržljivost i smanjiti osjećaj umora tijekom vježbanja. Osim toga, kofein može potaknuti oslobađanje masnih kiselina iz masnih stanica, što može poslužiti kao izvor energije za mišiće.

Sastojci

Evo popisa sastojaka kapsula za mišiće GH BALANCE i njihovih učinaka:

 • Babin zub (Tribulus terrestris): Babin zub je biljka koja se tradicionalno koristi u nekim kulturama za poboljšanje muškog zdravlja i poticanje proizvodnje testosterona. Istraživanja sugeriraju da ekstrakt Babinog zuba može povećati razinu testosterona u tijelu, što može potaknuti rast mišićne mase i poboljšati sportske performanse. (Izvor: PubMed – Effect of Tribulus terrestris)
 • Kofein: Kofein je stimulans koji se često koristi za poboljšanje budnosti i energije. Također može poboljšati sportske performanse tako što smanjuje osjećaj umora i povećava koncentraciju. Kofein također može potaknuti tijelo da koristi masnoće kao izvor energije tijekom vježbanja. (Izvor: PubMed – Effects of caffeine on muscle endurance and strength)

GH BALANCE: koliko je učinkovit, prednosti

Kapsule za mišiće GH BALANCE mogu pružiti nekoliko prednosti za osobe koje žele poboljšati mišićnu masu i sportske performanse. Evo nekoliko prednosti ovog proizvoda:

 • Potencijalno povećanje mišićne mase: Sastojci poput Babinog zuba (Tribulus terrestris) mogu potaknuti tijelo na povećanu proizvodnju testosterona, što može pridonijeti rastu mišićne mase.
 • Povećanje snage: Povećanje mišićne mase često ide ruku pod ruku s povećanjem snage. GH BALANCE može pomoći sportašima i osobama koje se bave vježbanjem da postignu bolje sportske rezultate.
 • Povećanje energije i izdržljivosti: Zahvaljujući prisutnosti kofeina, ovaj proizvod može poboljšati fizičku izdržljivost i smanjiti umor tijekom vježbanja.
 • Brži oporavak: GH BALANCE kapsule mogu pomoći ubrzati proces oporavka mišića nakon intenzivnih treninga.
 • Praktičnost: Kapsule su jednostavne za upotrebu i prikladne za unos prije ili nakon treninga.
 • Potencijal za smanjenje umora tijekom vježbanja: Kofein može pomoći u smanjenju osjećaja umora tijekom fizičke aktivnosti, što može omogućiti duže i učinkovitije treninge.
 • Individualizirana potpora: GH BALANCE kapsule mogu pružiti individualiziranu potporu sportašima i osobama koje žele postići svoje ciljeve u pogledu mišićne mase i sportskih performansi.

GH BALANCE
35€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 35€ sa popustom na službenoj stranici

Protivopokazani i mogući alergijski učinci

GH BALANCE kapsule nemaju poznate protivopokazane i moguće nuspojave, osim u slučaju alergije na sastojke ovog proizvoda. Stoga se preporučuje detaljno proučiti sastav proizvoda kako biste osigurali da ne sadrži sastojke na koje ste alergični.

Interakcija s drugim lijekovima

Uporaba GH BALANCE kapsula je dopuštena, osim u slučaju konzumacije alkohola. Preporučuje se izbjegavati konzumaciju alkohola tijekom uzimanja ovog proizvoda kako bi se osigurala sigurna i učinkovita primjena.

Uputa za uporabu i doziranje

Preporučena dnevna doza GH BALANCE kapsula je 1-2 kapsula dnevno.

Kapsule treba uzeti s obrokom ili vodom.

Držite izvan dohvata djece.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti ili upozorenja za upotrebu ovog proizvoda.

Prekomjerna doza

Prekomjerna doza GH BALANCE kapsula nije preporučljiva. U slučaju nenamjerne predoziranosti, obratite se svom liječniku ili stručnjaku za zdravstvenu njegu radi daljnjih uputa.

Kupite GH BALANCE u ljekarnama, DM

Nažalost, GH BALANCE trenutno nije dostupan u navedenim ljekarnama u Hrvatskoj. Proizvod trenutno nije dostupan u ljekarnama, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna i Tvoja ljekarna.

Također, cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije dostupna, jer proizvod nije trenutno dostupan za kupnju. Informacije o datumu sljedeće dostave u ljekarnama nisu poznate u ovom trenutku.

GH BALANCE cijena, popust

Cijena proizvoda GH BALANCE iznosi 35 eura. Trenutno na službenoj web stranici proizvođača traje akcija s popustom od 50%. Količina proizvoda na popustu je ograničena, a akcija je privremena. Za naručivanje, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača, a nije potreban promotivni kod.

GH BALANCE
35€

Za kupnju GH BALANCE proizvoda nije potreban recept, a plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave.

Proizvod možete kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o GH BALANCE

Postoje stvarni i raznovrsni komentari o GH BALANCE na različitim forumima i društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook, kao i na web stranicama za recenzije proizvoda. Kupci dijele svoja iskustva i mišljenja o ovom proizvodu na različite načine. Ministarstvo zdravstva također prati ocjene i komentare o proizvodima kao dio regulacije.

Više od 95% ovih komentara i recenzija su pozitivni. Kupci često ističu koristi u vezi s povećanjem mišićne mase, snage i energije nakon korištenja GH BALANCE kapsula.

Iskustva stvarnih klijenata:

GH BALANCE je promijenio način na koji doživljavam svoje treninge. Nakon što sam počeo koristiti ove kapsule, primijetio sam značajan napredak u svojoj mišićnoj masi i snazi. Sada mogu podići teže utege i imam više energije tijekom treninga. Ovo je proizvod koji svakako preporučujem svima koji žele poboljšati svoje sportske performanse.

Ivan, 32 godine

Koristim GH BALANCE već nekoliko mjeseci i vrlo sam zadovoljan rezultatima. Iako nisam profesionalni sportaš, primijetio sam da mi je opća izdržljivost znatno bolja, a također sam dobio na mišićnoj masi. Ovo mi pomaže da ostanem u formi i da se osjećam mlađe nego ikad.

Marko, 45 godina

GH BALANCE mi je pomogao da ubrzam svoj napredak u fitnessu. Primijetio sam značajno povećanje snage i izdržljivosti, što mi omogućava da podignem teže utege i treniram duže. Ovo je proizvod koji isporučuje ono što obećava.

Luka, 28 godina

GH BALANCE mi je pomogao u izgradnji mišićne mase i poboljšanju moje sportske izvedbe. Nakon korištenja ovih kapsula, osjećam se snažnije i puno energičnije tijekom treninga. Također, brži oporavak mišića mi je omogućio da treniram češće i s više intenziteta.

Petar, 36 godina

Nisam primijetio značajnu promjenu u svom tijelu nakon korištenja GH BALANCE. Možda sam očekivao više ili jednostavno nisam bio dobar kandidat za ovaj proizvod. Ne bih rekao da je loš, ali nije mi donio željene rezultate.

Josip, 40 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo rezultata i učinaka koje korisnici mogu očekivati od korištenja kapsula za mišiće GH BALANCE:

 • Povećanje mišićne mase: GH BALANCE može pomoći u postizanju povećanja mišićne mase, što je cilj mnogih korisnika koji se bave fitnessom i tjelesnom izgradnjom.
 • Povećanje snage: Učestala primjena ovih kapsula može rezultirati povećanjem snage, čime se omogućava podizanje težih tereta i izvođenje zahtjevnijih vježbi.
 • Povećana izdržljivost: Korisnici mogu primijetiti da su sposobni trenirati duže i intenzivnije s povećanjem energije i izdržljivosti.
 • Brži oporavak mišića: GH BALANCE može smanjiti vrijeme oporavka mišića nakon treninga, što omogućava brže postizanje novih treninga i boljih rezultata.
 • Povećanje energije: Kofein u sastavu proizvoda pruža dodatnu energiju i budnost, što može koristiti osobama tijekom fizičke aktivnosti.
 • Povećanje samopouzdanja: Postizanje boljih sportskih rezultata i poboljšanje tjelesne forme može rezultirati povećanjem samopouzdanja i zadovoljstvom.
 • Individualizirani rezultati: Učinak GH BALANCE može varirati od osobe do osobe, ovisno o prehrani, načinu života i genetici.

Djeluje li GH BALANCE doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

GH BALANCE nije prijevara, već je proizvod koji sadrži prirodne sastojke i certificiran je u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza ograničenog broja negativnih komentara ukazuje na to da su neki kupci imali iskustva s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda i stoga su prekinuli puni tijek upotrebe. Važno je napomenuti da individualna reakcija na prehrambene dodatke može varirati, ali to ne ukazuje na prijevaru u vezi s proizvodom. GH BALANCE je zakonit i kvalitetan proizvod koji je dizajniran za podršku mišićnoj masi i sportskim performansama, uz uvjet da se pridržavate uputa za upotrebu i konzultirate se sa stručnjakom ako imate prethodne alergijske reakcije ili bilo kakve sumnje.

Komentar liječnika

GH BALANCE je proizvod koji se sve više počeo pojavljivati u svijetu sportske medicine. Dokazani sastojci, kao što su Babin zub i kofein, pokazali su potencijal za poboljšanje mišićne mase i sportskih performansi. Kofein također može poboljšati izdržljivost i smanjiti umor tijekom vježbanja.

Međutim, važno je napomenuti da individualni odgovor na ovaj proizvod može varirati. Za sportaše koji razmatraju korištenje GH BALANCE kapsula, uvijek preporučujem konzultaciju sa stručnjakom za sportsku medicinu kako bi se osigurala sigurnost i pravilna primjena. Također, treba biti svjestan potencijalnih alergijskih reakcija na sastojke proizvoda. S pravilnom upotrebom i praćenjem vlastitih reakcija, GH BALANCE može biti koristan dodatak za postizanje sportskih ciljeva.

Dr. Klaus Weber, specijalist za sportsku medicinu s dugogodišnjim iskustvom

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta GH BALANCE?

Cijena GH BALANCE iznosi 35 eura.

⚕️ Je li GH BALANCE prevara?

Ne, GH BALANCE nije prevara. Proizvod ima certifikat i sadrži prirodne sastojke u skladu s medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su glavne komponente GH BALANCE-a?

GH BALANCE sadrži dvije glavne komponente - Babin zub i kofein.

⚕️ Mogu li kupiti GH BALANCE u ljekarni bez recepta?

Da, GH BALANCE možete kupiti u ljekarnama bez recepta. Međutim, trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se uzima GH BALANCE?

Preporučena dnevna doza GH BALANCE kapsula je [navedena doza] kapsula dnevno. Kapsule treba uzimati s obrokom ili vodom, prema uputama na pakiranju.

⚕️ Gdje mogu kupiti GH BALANCE?

GH BALANCE možete kupiti putem službene web stranice proizvođača. Također, možete naručiti proizvod s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Šibenika, Varaždina i drugih.

GH BALANCE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
GH BALANCE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
35€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

54 − 51 =

Croatiacovid19 info
Logo