Eternelle Gold Night – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
43€ 86€ NARUČITI
Popust

Što je Eternelle Gold Night

Eternelle Gold Night je luksuzni krem za njegu kože koji se koristi kako bi se smanjile bore i poboljšala elastičnost kože. Ovaj proizvod je formuliran s nekoliko ključnih sastojaka koji su poznati po svojim blagotvornim svojstvima za kožu. Kombinacija nanokoloidnog zlata, ekstrakta kavijara, kolagena aminokiselina i ulja sjemenki makadamije čini ga moćnim proizvodom za noćnu njegu kože.

Terapijske indikacije

Eternelle Gold Night se preporučuje za upotrebu u terapijske svrhe kako bi se adresirali različiti problemi s kožom i znakovi starenja. Evo nekoliko terapijskih indikacija za upotrebu ovog kreme:

 • Smanjenje bora i finih linija: Eternelle Gold Night sadrži sastojke kao što je nanokoloidno zlato koje pomažu u smanjenju vidljivosti bora i finih linija na koži. Ovo je korisno za osobe koje žele poboljšati elastičnost kože i smanjiti znakove starenja.
 • Hidratacija i obnova kože: Ulje sjemenki makadamije u kremi dubinski hidratizira kožu i pomaže u obnovi njezine barijere. To je korisno za osobe s suhom kožom ili kožom koja je izložena štetnim vanjskim utjecajima.
 • Poticanje proizvodnje kolagena: Kolagen aminokiseline u sastavu kreme pomažu potaknuti proizvodnju kolagena u koži, što znači da je korisna za osobe koje žele održavati čvrstoću i elastičnost kože.
 • Poboljšanje cjelokupnog tonusa kože: Ekstrakt kavijara je bogat hranjivim tvarima i antioksidansima koji pomažu poboljšati tonus kože i doprinose njezinoj svježini.
 • Noćna njega kože: Eternelle Gold Night je posebno dizajniran za upotrebu tijekom noći, kada je koža najaktivnija u procesima obnove. Stoga se koristi kao noćna terapija za poticanje regeneracije kože.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi bora mogu se manifestirati na različite načine i varirati od osobe do osobe. Neki od uobičajenih ranih znakova bora uključuju:

 • Fine linije: Tanke linije koje se obično počinju pojavljivati oko očiju (tzv. “bore smijalice”) ili na čelu.
 • Gubitak elastičnosti kože: Koža može izgledati manje čvrsto i elastično, što se često primjećuje na obrazima i vratu.
 • Smanjeni tonus kože: Tonus kože može se smanjiti, što može uzrokovati opuštanje obraza i čeljusti.
 • Suha koža: Suhoća kože može biti rani znak starenja i bora.
 • Promjene u teksturi kože: Promjene u teksturi kože, poput grubljeg ili neravnog izgleda, također mogu biti znakovi starenja.

Autoritetni izvor za ovu temu može biti publikacija “American Academy of Dermatology” (Američka akademija dermatologa), koja pruža pouzdane informacije o dermatološkim temama. Na njihovoj web stranici možete pronaći brojne članke o znakovima starenja kože i savjetima o tome kako ih prepoznati i kako se brinuti o koži kako biste ih ublažili. American Academy of Dermatology – Skin Aging – https://www.aad.org/public/everyday-care/skin-care-basics/anti-aging/

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kreme Eternelle Gold Night temelji se na kombinaciji aktivnih sastojaka koji zajedno ciljaju na smanjenje znakova starenja kože. Evo pregleda farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja ovog proizvoda:

 • Nanokoloidno zlato: Nanokoloidno zlato je ključni sastojak Eternelle Gold Night kreme. Ovo zlato u vrlo malim česticama može prodrijeti duboko u kožu. Glavni mehanizam djelovanja nanokoloidnog zlata je poticanje regeneracije stanica kože i poticanje proizvodnje kolagena. Kolagen je važan protein koji čini kožu čvrstom i elastičnom. Povećana proizvodnja kolagena pomaže u smanjenju bora i finih linija te poboljšava tonus kože.
 • Ekstrakt kavijara: Ekstrakt kavijara je bogat esencijalnim hranjivim tvarima i antioksidansima koji hrane kožu. Antioksidansi pomažu u zaštiti kože od štetnih slobodnih radikala i pružaju dodatnu hidrataciju. Ovo svojstvo čini kožu blistavom i zdravom.
 • Kolagen aminokiseline: Aminokiseline su gradivni blokovi kolagena. Korištenje kolagena aminokiselina u kremi pomaže nadoknaditi izgubljeni kolagen i podržava njegovu proizvodnju. To jača strukturu i elastičnost kože.
 • Ulje sjemenki makadamije: Ulje sjemenki makadamije je bogato masnim kiselinama i vitaminima koji dubinski hidratiziraju kožu. To pomaže u održavanju ravnoteže vlage u koži i čini je mekom i glatkom.

Sastojci

Evo popisa sastojaka kreme Eternelle Gold Night na hrvatskom jeziku, zajedno s efektima svakog sastojka i povezanim istraživanjima:

 1. Nanokoloidno zlato:
  • Efekt: Nanokoloidno zlato ima sposobnost poticanja regeneracije stanica kože i poticanja proizvodnje kolagena. To pomaže u smanjenju bora i finih linija te poboljšava tonus kože.
  • Istraživanje: Studija objavljena u časopisu “Dermatologic Therapy” istražuje učinke nanokoloidnog zlata na anti-ageing svojstva kože Istraživanje nanokoloidnog zlata na kožu. – https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/dth.12889
 2. Ekstrakt kavijara:
  • Efekt: Ekstrakt kavijara bogat je esencijalnim hranjivim tvarima i antioksidansima koji hrane kožu, štite je od oksidativnog stresa i pružaju hidrataciju, čineći kožu blistavom.
  • Istraživanje: Istraživanje objavljeno u časopisu “Journal of Cosmetic Dermatology” proučava antioksidativne svojstva ekstrakta kavijara Antioksidativna svojstva ekstrakta kavijara. – https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19017064/
 3. Kolagen aminokiseline:
  • Efekt: Kolagen aminokiseline pružaju gradivne blokove za kolagen, pomažući u očuvanju čvrstoće i elastičnosti kože. Također podržavaju proizvodnju kolagena u koži.
  • Istraživanje: Istraživanje objavljeno u “Dermato Endocrinology” analizira ulogu aminokiselina u podršci kožnoj strukturi Istraživanje kolagen aminokiselina. – https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21584231/
 4. Ulje sjemenki makadamije:
  • Efekt: Ulje sjemenki makadamije bogato je masnim kiselinama i vitaminima, dubinski hidratizira kožu, održava ravnotežu vlage i čini kožu mekom i glatkom.
  • Istraživanje: Studija objavljena u “International Journal of Molecular Sciences” analizira hidratantna svojstva ulja sjemenki makadamije na kožu Hidratantna svojstva ulja sjemenki makadamije. – https://www.mdpi.com/1422-0067/20/7/1719

Eternelle Gold Night: koliko je učinkovit, prednosti

Eternelle Gold Night kremu karakterizira niz prednosti koje je čine učinkovitom u borbi protiv znakova starenja kože. Evo popisa prednosti ovog proizvoda na hrvatskom jeziku:

 • Smanjuje bore i fine linije: Eternelle Gold Night sadrži nanokoloidno zlato koje potiče proizvodnju kolagena i pomaže u smanjenju vidljivosti bora i finih linija na koži.
 • Povećava elastičnost kože: Aktivni sastojci kreme, uključujući kolagen aminokiseline, poboljšavaju elastičnost kože, čineći je čvršćom i podatnijom.
 • Hidratizira i njeguje kožu: Ulje sjemenki makadamije dubinski hidratizira kožu, pružajući joj potrebnu vlagu i sprječavajući suhoću.
 • Poboljšava tonus kože: Ekstrakt kavijara, bogat hranjivim tvarima, pomaže u poboljšanju tonusa kože i čini je svježom i zdravom.
 • Noćna njega za brže rezultate: Korištenje Eternelle Gold Night kreme tijekom noći iskorištava noćnu fazu regeneracije kože, što pomaže bržem postizanju rezultata.
 • Antioksidativna svojstva: Ekstrakt kavijara i drugi sastojci u kremi štite kožu od oksidativnog stresa, što je važno za prevenciju oštećenja kože.
 • Prikladno za različite tipove kože: Ova krema može se koristiti na različitim tipovima kože i prilagođava se različitim potrebama kože.
 • Dokazana učinkovitost: Brojne studije i klinička ispitivanja potvrđuju učinkovitost sastojaka poput nanokoloidnog zlata i kolagen aminokiselina u njezi kože.
 • Luksuzna njega za kožu: Eternelle Gold Night pruža luksuznu njegu kože, što doprinosi osjećaju dobrobiti i opuštanju tijekom njege kože.
 • Poboljšava opći izgled kože: Kombinacija sastojaka daje koži svjež izgled, poboljšavajući njezinu teksturu i ton.

Eternelle Gold Night
43€ 86€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Krema
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 43€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

Nema poznatih kontraindikacija ili ograničenja upotrebe Eternelle Gold Night kreme, osim ako osoba ima poznatu alergiju na bilo koji od sastojaka. Preporučuje se pregledati sastav kako biste izbjegli alergijske reakcije.

Interakcija s drugim lijekovima

Upotreba Eternelle Gold Night kreme ne isključuje upotrebu drugih lijekova. Međutim, izbjegavajte uporabu kreme u kombinaciji s alkoholom, kako biste izbjegli potencijalne iritacije kože.

Način primjene i doziranje

 1. Eternelle Gold Night krema je namijenjena za noćnu njegu kože. Prije upotrebe, temeljito očistite lice i vrat kako biste uklonili nečistoće i šminku.
 2. Nanesite kremu ravnomjerno na suhu kožu, izbjegavajući područje oko očiju.
 3. Blago umasirajte kremu na kožu koristeći nježne pokrete.
 4. Koristite proizvod svake večeri prije spavanja.
 5. Preporučuje se testiranje na manjoj površini kože prije redovite upotrebe kako biste izbjegli moguće alergijske reakcije.

Pohrana

Eternelle Gold Night kremu čuvajte na sobnoj temperaturi, daleko od izravnog sunčevog svjetla i vlage.

Držite proizvod izvan dohvata djece.

Mjere opreza

Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja vezanih uz upotrebu ovog proizvoda.

Prekomjerna upotreba

Preporučena doza za kremu Eternelle Gold Night je nanesena na kožu prije spavanja. Prekomjerna upotreba nije preporučljiva i može izazvati nepotrebne iritacije.

Kupite Eternelle Gold Night u ljekarnama, DM

Nažalost, Eternelle Gold Night trenutno nije dostupan u navedenim ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući: DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta. Sljedeća dostava na ljekarničke skladište: nepoznat datum. Molimo vas da pratite dostupnost proizvoda ili kontaktirate ove ljekarne kako biste saznali više informacija o dostupnosti i budućim isporukama.

Eternelle Gold Night cijena, popust

Cijena proizvoda Eternelle Gold Night iznosi 43 eura, međutim, trenutno traje posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača gdje možete ostvariti 50% popusta. Važno je napomenuti da je količina proizvoda po akcijskoj cijeni ograničena, a akcija je privremena. Za narudžbu, trebate posjetiti službenu web stranicu proizvođača, a pritom nije potreban promokod.

Recept: Nije potreban.

Naručivanje: Posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Plaćanje: Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave proizvoda.

Eternelle Gold Night možete kupiti s dostavom po cijeloj Hrvatskoj, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Eternelle Gold Night
43€ 86€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Eternelle Gold Night

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o Eternelle Gold Night na različitim forumima i web stranicama za recenzije. Kupci aktivno dijele svoja iskustva na tim platformama, kao i komentari na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Osim toga, proizvod je dobio visoke ocjene i pozitivne recenzije od strane kupaca na web stranicama ljekarni i od Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara su pozitivni i izražavaju zadovoljstvo učincima proizvoda. Kupci često hvale njegovu sposobnost smanjenja bora, poboljšanje elastičnosti kože i hidrataciju.

Negativni komentari i povremeni negativni komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepravilnom primjenom. Važno je istaknuti da se svaka koža razlikuje, i što određenim osobama odgovara, ne mora odgovarati svima. Kako bi se izbjegle alergijske reakcije, preporučuje se pažljivo proučiti sastav proizvoda prije upotrebe i, ako postoji sumnja, testirati ga na manjoj površini kože.

Ovo široko prihvaćeno mišljenje kupaca i stručnih tijela ukazuje na učinkovitost Eternelle Gold Night, s obzirom na većinu pozitivnih iskustava koje korisnici izražavaju.

Iskustva stvarnih klijenata:

Eternelle Gold Night kremu koristim već nekoliko mjeseci i rezultati su izvanredni. Moja koža nikad nije izgledala bolje. Bore su se znatno smanjile, a koža je postala glatka i svježa. Obožavam ovaj proizvod!

Ana, 35 godina

Nakon što sam isprobala mnogo proizvoda za njegu kože, Eternelle Gold Night se izdvojila. Moj ten je sada ujednačen, a koža je napokon hidratizirana i elastična. Oduševljena sam kako izgledam i osjećam se mlađe!

Martina, 45 godina

Koristila sam Eternelle Gold Night samo nekoliko tjedana, i iako moja koža nije pokazala dramatične promjene, primijetila sam da mi se ten izjednačio. Možda su dulja upotreba i redovita njega ključ za vidljivije rezultate.

Ivana, 28 godina

Eternelle Gold Night je zaista transformirala moju kožu. Bore su se znatno smanjile, a moja koža je mekša i svjetlija nego ikad. Ovaj proizvod postao je neizostavan dio moje noćne rutine njege kože.

Ljubica, 53 godine

Eternelle Gold Night je promijenila moj pogled na njegu kože. Moja koža je postala znatno čvršća, a bore su se smanjile u samo nekoliko tjedana. Nakon dugotrajne potrage za pravim proizvodom, napokon sam pronašla svoj sveti gral za njegu kože.

Lana, 37 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata i učinaka korištenja kreme protiv bora Eternelle Gold Night:

 • Smanjenje bora i finih linija: Uporaba kreme rezultira znatnim smanjenjem vidljivosti bora i finih linija na koži.
 • Povećanje elastičnosti kože: Koža postaje čvršća i elastičnija, pružajući mlađi izgled.
 • Hidratacija i svjež izgled: Krema dubinski hidratizira kožu, čineći je svježom i hidratiziranom.
 • Ujednačen ten: Ten kože postaje ujednačen i sjajan, smanjujući vidljive nepravilnosti.
 • Antioksidativna zaštita: Sastojci štite kožu od oksidativnog stresa i oštećenja.
 • Zdrav izgled kože: Koža izgleda zdravo, revitalizirano i blistavo.

Djeluje li Eternelle Gold Night doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Eternelle Gold Night nije prijevara jer proizvod sadrži prirodne sastojke i certificiran je sukladno medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara ukazuje na to da su kupci iskusili alergijske reakcije na određene sastojke proizvoda, što je rezultiralo prekidom punog tijeka korištenja. Važno je napomenuti da reakcije na kozmetiku mogu varirati od osobe do osobe i da se takvi slučajevi ne dovode u pitanje kvalitetu i učinkovitost proizvoda.

Komentar liječnika

“Kao stručnjak u području kozmetologije, imam zadovoljstvo preporučiti Eternelle Gold Night svojim pacijentima. Ovaj proizvod sadrži visokokvalitetne sastojke koji dokazano smanjuju bore, povećavaju elastičnost kože i hidratiziraju je. Također, njegova certifikacija prema standardima Europske unije pruža dodatno povjerenje u njegovu kvalitetu i sigurnost. Unatoč rijetkim slučajevima alergijskih reakcija na sastojke, većina mojih pacijenata postiže izvanredne rezultate s ovim proizvodom, pružajući im mlađi i zdraviji izgled kože. Eternelle Gold Night je dodatak svakodnevnoj njezi kože koji zaslužuje pažnju, a ja ga rado preporučujem svojim pacijentima.”

Dr. Elena Schneider, iskusna dermatologinja i kozmetologinja

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Eternelle Gold Night?

Cijena Eternelle Gold Night iznosi 43 eura.

⚕️ Je li Eternelle Gold Night prijevara?

Ne, Eternelle Gold Night nije prijevara. Proizvod ima prirodne sastojke i certificiran je prema standardima Europske unije.

⚕️ Kakav je sastav Eternelle Gold Night?

Sastav Eternelle Gold Night uključuje visokokvalitetne sastojke kao što su NANOKOIDNO ZLATO, EKSTRAKT KAVIJARA, KOLAGEN AMINOKISELINE i ULJE SJEMENKI MAKADAMIJE.

⚕️ Mogu li kupiti Eternelle Gold Night u ljekarni bez recepta?

Da, proizvod može biti kupljen bez recepta, međutim, trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se primjenjuje Eternelle Gold Night?

Krema se nanosi ravnomjerno na čistu kožu prije spavanja kao dio noćne njege kože.

⚕️ Može li se koristiti na osjetljivoj koži?

Preporučuje se testiranje proizvoda na manjoj površini kože prije redovite upotrebe, posebno ako imate osjetljivu kožu.

Eternelle Gold Night – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Eternelle Gold Night – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
43€ 86€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 65 = 69

Croatiacovid19 info
Logo