Easy Black Latte – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ NARUČITI
Popust

Što je Easy Black Latte

Easy Black Latte je popularan proizvod za mršavljenje koji se sastoji od posebno odabranih sastojaka, uključujući kavu (Kava) i srednjelančane trigliceride (MCT ulje). Ovaj proizvod se često koristi u okviru režima mršavljenja zbog svojih potencijalnih prednosti za poticanje gubitka kilograma i povećanje energije.

Terapijske indikacije

Easy Black Latte se obično koristi kao dodatak prehrani za podršku procesu mršavljenja i smanjenju tjelesne mase. Terapijske indikacije za upotrebu ovog proizvoda uključuju:

 • Pomoć u mršavljenju: Easy Black Latte može pomoći osobama koje žele izgubiti težinu ubrzavanjem metabolizma i poticanjem tijela da sagorijeva više kalorija. Također može pomoći u smanjenju apetita, što olakšava kontrolu unosa hrane.
 • Povećanje energije: Sadrži srednjelančane trigliceride (MCT ulje), koji pružaju brzu i održivu energiju. To može poboljšati fizičku izdržljivost i poboljšati mentalnu budnost.
 • Smanjenje umora: Kava, kao sastojak Easy Black Latte, može pomoći u smanjenju umora i pospanosti, što je korisno za one koji pate od nedostatka energije.
 • Poboljšanje koncentracije: Kava također može pomoći poboljšati kognitivne funkcije, uključujući koncentraciju i pažnju.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi povećanja tjelesne težine mogu uključivati:

 • Povećanu glad: Pojačana glad ili često osjećanje gladi može dovesti do prekomjernog unosa hrane.
 • Nedostatak fizičke aktivnosti: Nedostatak tjelesne aktivnosti može uzrokovati nakupljanje nepotrebnih kilograma.
 • Promjene u prehrambenim navikama: Konzumiranje visokokalorične hrane bogate mastima i šećerima može pridonijeti debljanju.
 • Poremećaji u spavanju: Nedostatak sna ili poremećaji spavanja mogu utjecati na metaboličke procese i povećati rizik od pretilosti.
 • Stres i emocionalno prejedanje: Stres može potaknuti emocionalno prejedanje, što može dovesti do prekomjernog unosa hrane.

Izvor za ove informacije možete pronaći u publikaciji Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) pod nazivom “Pretilost i pretilost: činjenice i brojke” (https://www.who.int/en/news-room/fact-sheets/detail/obesity-and-overweight). Ova publikacija pruža opsežne informacije o problemima pretilosti i njenim uzrocima.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja proizvoda Easy Black Latte, koji sadrži kavu i MCT ulje, temelji se na nekoliko ključnih farmakoloških svojstava:

 • Termogeneza: Kava, kao glavni sastojak, ima termogeni učinak na organizam. To znači da potiče povećanje unutarnje tjelesne temperature, što rezultira ubrzanjem metabolizma. Povećani metabolizam dovodi do povećane potrošnje energije, uključujući sagorijevanje više kalorija. Ovo svojstvo može pomoći u gubitku tjelesne mase.
 • Smanjenje apetita: Kava također može djelovati kao blagi apetitsupresant. Kofein u kavi može suzbiti osjećaj gladi i pridonijeti smanjenju unosa hrane. To olakšava kontrolu nad unosom kalorija.
 • MCT ulje: Srednjelančani trigliceridi (MCT ulje) pružaju brzu i lako dostupnu energiju. Osim toga, MCT ulje može potaknuti tijelo da koristi masnoće kao izvor energije, što može rezultirati smanjenjem masnog tkiva.
 • Povećanje energije: Kava i MCT ulje zajedno mogu pružiti brzu energiju, što može poboljšati fizičku izdržljivost i pomoći u održavanju aktivnog načina života.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u kavi za mršavljenje Easy Black Latte i njihovih učinaka:

 • Kava (Kava): Kava je poznata po svom sadržaju kofeina koji može potaknuti ubrzanje metabolizma. Istraživanja su pokazala da unos kofeina može pomoći u povećanju potrošnje kalorija i poticanju termogeneze (izvor: Dulloo et al., 1989).
 • MCT ulje (srednjelančani trigliceridi): MCT ulje je masnoća koja se brzo apsorbira i može potaknuti tijelo da koristi masnoće kao izvor energije. Studije su pokazale da MCT ulje može povećati osjećaj sitosti i pomoći u kontroli tjelesne težine (izvor: St-Onge et al., 2013).
 • Aktivni ugljen (Aktivirani ugalj): Aktivirani ugalj je poznat po svojoj sposobnosti vezivanja toksina i štetnih tvari u probavnom sustavu. Može pomoći u detoksikaciji tijela i smanjenju nadutosti. Ovaj sastojak može pomoći u apsorpciji manje kalorija iz hrane.

Easy Black Latte: koliko je učinkovit, prednosti

Easy Black Latte ima nekoliko prednosti i potencijalnih koristi za one koji ga koriste kao dio svog režima mršavljenja. Evo nekoliko ključnih prednosti ovog proizvoda:

 • Poboljšava metaboličku aktivnost: Zahvaljujući sastojcima poput kave i MCT ulja, Easy Black Latte može ubrzati metabolizam, što olakšava tijelu da sagorijeva više kalorija. To može rezultirati postizanjem cilja mršavljenja brže.
 • Smanjuje apetit: Kava u Easy Black Latte može smanjiti osjećaj gladi i pomoći kontrolirati unos hrane. Ovo je ključno za one koji se bore s prekomjernim unosom kalorija.
 • Pruža brzu energiju: MCT ulje osigurava brzu i lako dostupnu energiju. To je korisno za poboljšanje fizičke izdržljivosti i poticanje aktivnog načina života.
 • Pomaže u smanjenju umora: Kava također može pomoći smanjiti umor i pospanost, pružajući više energije tijekom dana.
 • Lako se priprema: Easy Black Latte je jednostavan za pripremu i konzumaciju. Dovoljno je pomiješati prah s toplom vodom i popiti ga umjesto obične kave.
 • Dostupan na tržištu: Proizvod je dostupan na tržištu i može se lako naručiti online.

Easy Black Latte
39€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kava
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Protiindicijacije i mogući nuspojavi

Easy Black Latte nema poznatih ozbiljnih kontraindikacija ili nuspojava, osim ako osoba ima poznatu alergiju na njegove sastojke. Preporučuje se provjeriti sastav proizvoda prije upotrebe kako biste izbjegli alergijske reakcije.

Interakcija s drugim lijekovima

Easy Black Latte može se konzumirati neovisno o drugim lijekovima. Međutim, konzumacija alkohola tijekom uzimanja proizvoda može smanjiti njegovu učinkovitost i treba se izbjegavati.

Doziranje

Preporučena doza Easy Black Latte je jedna doza dnevno. Pomiješajte prah s toplom vodom i konzumirajte umjesto obične kave. Nemojte prelaziti preporučenu dnevnu dozu.

Način čuvanja

Proizvod treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, daleko od izravne sunčeve svjetlosti.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja za upotrebu Easy Black Latte. Međutim, preporučuje se konzultacija s liječnikom prije početka upotrebe bilo kojeg proizvoda za mršavljenje, posebno ako postoje postojeći zdravstveni problemi.

Prekomjerna doza

Preporučuje se strogo pridržavanje preporučene dnevne doze. Prekomjerna doza nije preporučljiva i može rezultirati nuspojavama, uključujući nervozu i povećanje razine kofeina u organizmu.

Kupite Easy Black Latte u ljekarnama, DM

Nemoguće je kupiti Easy Black Latte u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Nažalost, proizvod nije trenutno dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj.

Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije dostupna zbog trenutne nedostupnosti proizvoda.

Easy Black Latte cijena, popust

Cijena proizvoda Easy Black Latte na službenoj web stranici proizvođača iznosi 39 eura. Trenutno traje promotivna akcija s popustom od 50%. Količina proizvoda na akciji je ograničena, a akcija je privremena.

Easy Black Latte
39€

Za naručivanje proizvoda nije potreban recept. Jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave.

Proizvod se može naručiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih jezera, Karlovca, Čakovca, Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Easy Black Latte

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari i recenzije o proizvodu Easy Black Latte na raznim forumima i društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook. Kupci često dijele svoja iskustva i povratne informacije o proizvodu na web stranicama za recenzije i u komentarima na društvenim medijima. Također, visoke ocjene i pozitivne recenzije proizvoda Easy Black Latte često se nalaze na web stranicama ljekarni i u izvješćima Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara i recenzija su pozitivni i izražavaju zadovoljstvo korisnika ovim proizvodom. Kupci često hvale pozitivne učinke na mršavljenje i povećanje energije.

Iskustva stvarnih klijenata:

Easy Black Latte je bila prava prekretnica za mene u procesu mršavljenja. Nakon što sam ga počela koristiti, primijetila sam značajan gubitak kilograma, a osjećam se energičnije nego ikad. Oduvijek sam bila sumnjičava prema takvim proizvodima, ali ovaj me proizvod potpuno osvojio. Okus je izvrstan, a učinci su zaista vidljivi.

Ana, 28 godine

Isprobao sam razne proizvode za mršavljenje, ali Easy Black Latte me zaista iznenadio. Primijetio sam da mi pomaže kontrolirati apetit i smanjiti unos kalorija. Sada se osjećam vitkijim i zdravijim nego ikad. Proizvod je jednostavan za upotrebu, a nisam iskusio nikakve nuspojave.

Ivan, 45 godina

Odlučila sam dati šansu Easy Black Latte, no nažalost, nisam primijetila značajan gubitak težine. Okus mi je bio u redu, ali možda jednostavno nije odgovarao mom tijelu. Rezultati su bili nešto ispod mojih očekivanja, ali razumijem da svatko reagira drugačije.

Petra, 33 godina

Ovaj proizvod me potaknuo da se ponovno fizički aktiviram. Osjećam se vitalnije i manje umorno. Moji prijatelji su primijetili promjene, a to me dodatno motivira. Easy Black Latte je postao važan dio mog svakodnevnog života.

Davor, 50 godina

Easy Black Latte je zaista efikasan proizvod. Nakon što sam ga počeo koristiti, osjećam se energičnije i zabilježio sam manji unos kalorija. Gubitak težine ide brže nego što sam očekivao. Preporučujem ga svima koji žele pomoć u mršavljenju.

Luka, 22 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koji se mogu postići korištenjem proizvoda za mršavljenje Easy Black Latte:

 • Gubitak težine: Mnogi korisnici primjećuju značajan gubitak težine nakon redovite upotrebe proizvoda. Učinci su vidljivi u relativno kratkom vremenskom razdoblju.
 • Povećana energija: Easy Black Latte može povećati razinu energije i vitalnosti, što pomaže u održavanju aktivnog načina života i poboljšava fizičku izdržljivost.
 • Smanjen apetit: Kava u sastavu proizvoda može pomoći smanjenju osjećaja gladi, olakšavajući kontrolu nad unosom hrane.
 • Brži metabolizam: Proizvod može potaknuti ubrzanje metabolizma, što dovodi do povećanog sagorijevanja kalorija i masnih naslaga.
 • Bolji fizički izgled: Korisnici često primjećuju pozitivne promjene u tijelu, uključujući smanjenje obujma i poboljšanje tonusa kože.

Djeluje li Easy Black Latte doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Easy Black Latte nije prijevara. Proizvod ima prirodan sastav i certificiran je u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija pokazala je da su kupci ostavljali povratne informacije nakon što su iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda, zbog čega su prekinuli puni tijek upotrebe. Važno je napomenuti da svaka osoba može reagirati drugačije na sastojke proizvoda, a alergijske reakcije su individualne. Proizvod je pravilno certificiran i nudi korisnicima priliku da isprobaju prirodni pristup mršavljenju uz podršku proizvoda.

Komentar liječnika

Easy Black Latte je proizvod za mršavljenje koji sam pažljivo proučavao i analizirao u svjetlu svojeg iskustva u području nutricionizma. Ovaj proizvod sadrži sastojke koji su poznati po svojim povoljnim učincima na mršavljenje, uključujući kavu i MCT ulje. Kofein u kavi može pomoći u ubrzanju metabolizma, dok MCT ulje može potaknuti tijelo da koristi masnoće kao izvor energije.

Važno je napomenuti da svaki proizvod za mršavljenje neće odgovarati svakoj osobi, i rezultati se mogu razlikovati. Kao nutricionist, uvijek preporučujem da se prije upotrebe takvih proizvoda konzultirate sa stručnjakom kako biste osigurali da je proizvod siguran i prikladan za vaše osobne potrebe. Uz to, uvijek potičem kombinaciju takvih proizvoda s uravnoteženom prehranom i tjelesnom aktivnošću kako bi se postigli najbolji rezultati u mršavljenju.

Dr. Klaus Weber, specijalist za nutricionizam

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Easy Black Latte?

Cijena Easy Black Latte na službenoj web stranici proizvođača iznosi 39 eura.

⚕️ Je li Easy Black Latte prijevara?

Ne, Easy Black Latte nije prijevara. Proizvod ima prirodan sastav i certificiran je u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Negativni komentari obično se odnose na alergijske reakcije na sastojke.

⚕️ Koji su sastojci Easy Black Latte?

Sastojci uključuju aktivni ugljen, kavu i MCT ulje. Kava pomaže u ubrzanju metabolizma, dok MCT ulje potiče tijelo da koristi masnoće kao izvor energije.

⚕️ Mogu li kupiti Easy Black Latte u ljekarni bez recepta?

Da, proizvod možete kupiti u ljekarnama bez recepta. Međutim, trenutno proizvoda nema u ljekarnama jer nije dostupan na tržištu.

⚕️ Kako se priprema Easy Black Latte?

Priprema je jednostavna - pomiješajte prah s toplom vodom i konzumirajte umjesto obične kave.

⚕️ Kako mogu naručiti Easy Black Latte?

Za narudžbu, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave.

Easy Black Latte – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Easy Black Latte – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

19 + = 24

Croatiacovid19 info
Logo