Burnrizer – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Burnrizer

Burnrizer su dijetetski dodatak u obliku kapsula, namijenjeni za potporu mršavljenju i sagorijevanju masnoća. Ovaj proizvod sastoji se od različitih sastojaka koji su pažljivo odabrani kako bi se potaknuo proces gubitka težine.

Terapijske indikacije

Burnrizer kapsule koriste se za podršku mršavljenju i smanjenju tjelesne mase. Njihove terapijske indikacije uključuju:

 • Poticanje Sagorijevanja Masti: Aktivni sastojci u Burnrizer kapsulama, kao što su Ketoni maline i ekstrakti zelenog čaja, mogu pomoći u poticanju sagorijevanja masti u tijelu. Ovo je posebno korisno za osobe koje žele izgubiti suvišne kilograme i smanjiti masnoće.
 • Povećanje Energetske Razine: Sinefrin, prisutan u sastavu, može pružiti dodatnu energiju. To je korisno tijekom dijete i vježbanja jer pomaže u održavanju visokih energetskih razina.
 • Smanjenje Apetita: Neki sastojci, kao što su ekstrakti maline i acai bobica, mogu pomoći u smanjenju apetita. To može olakšati kontrolu unosa kalorija i smanjenje prejedanja.
 • Podrška Metabolizmu: Holin i drugi sastojci u Burnrizer kapsulama mogu pomoći u podršci zdravom metabolizmu. Brži metabolizam može ubrzati proces gubitka težine.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi viška tjelesne mase mogu uključivati:

 • Povećanje tjelesne mase: Postupno povećanje tjelesne mase, koje se s vremenom može pretvoriti u pretilost, jedan je od ranih znakova problema s težinom.
 • Povećanje opsega struka: Akumulacija masnoće u predjelu trbuha može biti rani pokazatelj viška tjelesne mase i povezana je s povećanim rizikom od različitih zdravstvenih problema.
 • Promjene u prehrambenim navikama: Povećani unos kalorija, posebno iz visokokaloričnih i nezdravih namirnica, može dovesti do bržeg nakupljanja masnoće.
 • Smanjena fizička aktivnost: Nedostatak tjelesne aktivnosti ili sjedilački način života također može doprinijeti prekomjernoj tjelesnoj masi.
 • Promjene u lipidnom profilu i šećernoj razini: Povišene razine kolesterola, triglicerida i šećera u krvi mogu biti rani pokazatelji metaboličkog sindroma, koji je često povezan s pretilošću.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Općenito, Burnrizer kapsule djeluju na:

 • Poticanje Sagorijevanja Masti: Pomažu u poticanju procesa sagorijevanja viška masnoća u tijelu, što može rezultirati gubitkom težine.
 • Povećanje Energetske Razine: Pružaju dodatnu energiju korisnicima, što može potaknuti veću fizičku aktivnost i pomoći u održavanju energičnog načina života.
 • Smanjenje Apetita: Mogu pomoći u smanjenju apetita i kontroliranju unosa kalorija, što je ključno za mršavljenje.
 • Podrška Metabolizmu: Pomažu podržati zdrav metabolizam, što može ubrzati proces gubitka težine.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u Burnrizer kapsulama za mršavljenje i njihovih učinaka:

 • Ketoni maline: Ketoni maline su prirodni spojevi koji pomažu u poticanju razgradnje masti u tijelu. Oni potiču oslobađanje masnih kiselina iz stanica, čime se olakšava sagorijevanje masnoća.
 • Sinefrin: Sinefrin je supstanca koja se često koristi u dodacima prehrani zbog svoje sposobnosti povećanja metabolizma i energetskih razina. Pomaže u sagorijevanju kalorija i može potaknuti mršavljenje.
 • Zeleni čaj: Ekstrakt zelenog čaja poznat je po svojim antioksidativnim svojstvima i sposobnosti poticanja metabolizma. Također pomaže u održavanju stabilne razine šećera u krvi.
 • Holin: Holin je važan nutrijent koji pomaže u metabolizmu masti i podržava zdravu funkciju jetre. Također može pomoći u smanjenju nakupljanja masti u jetri.
 • Ekstrakt plodova maline: Ekstrakt plodova maline često se koristi u proizvodima za mršavljenje zbog svoje sposobnosti poticanja lipolize, procesa razgradnje masti.
 • Ekstrakt jagoda acai: Ekstrakt jagoda acai bogat je antioksidansima i nutrijentima koji podržavaju opće zdravlje i pomažu u održavanju energije.

Burnrizer: koliko je učinkovit, prednosti

Burnrizer kapsule za mršavljenje imaju nekoliko prednosti koje ih čine privlačnim proizvodom za one koji žele izgubiti suvišne kilograme:

 • Poticanje Sagorijevanja Masti: Aktivni sastojci Burnrizer kapsula, kao što su Ketoni maline i zeleni čaj, pomažu u poticanju procesa sagorijevanja masti. To može rezultirati gubitkom težine i smanjenjem tjelesne masti.
 • Povećanje Energetske Razine: Sinefrin i zeleni čaj pružaju dodatnu energiju, pomažući korisnicima da ostanu aktivni tijekom procesa mršavljenja. To može pomoći u održavanju visokih energetskih razina.
 • Smanjenje Apetita: Ekstrakti maline i jagoda acai mogu pomoći u smanjenju apetita, što olakšava kontrolu unosa kalorija i smanjenje prejedanja.
 • Podrška Metabolizmu: Holin i drugi sastojci podržavaju zdrav metabolizam, pomažući tijelu da učinkovito obradi hranu i kalorije.
 • Antioksidativna Svojstva: Zeleni čaj i ekstrakt jagoda acai su bogati antioksidansima koji štite tijelo od oksidativnog stresa i podržavaju opće zdravlje.


Burnrizer
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Uputstvo za upotrebu Burnrizer kapsula za mršavljenje

Napomena: Preporučuje se pažljivo proučiti sastav proizvoda kako biste izbjegli alergijske reakcije na pojedine sastojke.

Nema znanih Kontraindikacija ili Pobochih Efekata

Nema poznatih kontraindikacija ni značajnih nuspojava pri korištenju Burnrizer kapsula za mršavljenje. Međutim, alergija na pojedine sastojke proizvoda može biti moguća. Preporučuje se pažljivo pročitati sastav kako biste izbjegli alergijske reakcije.

Interakcije s Drugim Lijekovima

Burnrizer kapsule ne pokazuju poznate interakcije s drugim lijekovima, osim što se ne preporučuje istodobna konzumacija s alkoholom.

Doziranje i Način Upotrebe

Obično se preporučuje uzimanje 1 kapsula dvaput dnevno, uz obrok i s dovoljno vode. Ne prelazite preporučenu dnevnu dozu.

Način Čuvanja

Burnrizer kapsule treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Ne izlagati proizvod izravnom sunčevom svjetlu ili visokim temperaturama.

Mjere Predostrožnosti i Upozorenja

Nisu poznate posebne mjere predostrožnosti za korištenje Burnrizer kapsula.

Prekomjerna Doza

Nepotrebno povećavanje preporučene doze nije preporučljivo i može biti štetno za zdravlje.

Kupite Burnrizer u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutno nije moguće kupiti Burnrizer kapsule u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Proizvod trenutačno nije dostupan na tržištu. Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije dostupna, a datum sljedeće isporuke na ljekarničke skladišta također nije poznat. Preporučujemo da pratite službenu web stranicu proizvođača ili se konzultirate s ljekarnikom za najnovije informacije o dostupnosti proizvoda.

Burnrizer cijena, popust

Cijena proizvoda Burnrizer iznosi 39€, a trenutačno je u tijeku posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača: 50% popusta. Broj proizvoda na akciji je ograničen, a akcija je privremena. Za narudžbu proizvoda potrebno je posjetiti službenu web stranicu proizvođača, a nije potreban promotivni kod.

Burnrizer
39€ 78€

Recept: Nije potreban.

Narudžba: Posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Plaćanje: Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave proizvoda.

Proizvod se može kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući velike gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Burnrizer

Postoje stvarni komentari i recenzije o Burnrizeru na različitim forumima i web stranicama. Kupci često dijele svoja iskustva na web stranicama za recenzije, u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka te na web stranicama ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara i ocjena kupaca su pozitivni, što ukazuje na zadovoljstvo korisnika proizvodom.

Međutim, postoji i manji broj negativnih komentara i recenzija. Negativni komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili neslijedjenjem uputa za korištenje. Važno je napomenuti da individualni odgovor na proizvod može varirati, pa se neki korisnici mogu susresti s nuspojavama ili neželjenim reakcijama.

Iskustva stvarnih klijenata:

Burnrizer je za mene pravo otkriće. Već nekoliko mjeseci koristim ovaj proizvod i rezultati su impresivni. Osjećam se vitalnije, a masnoća se polako topi. Smanjenje apetita također je primjetno, što mi pomaže da bolje kontroliram svoj unos kalorija. Preporučila bih Burnrizer svakome tko želi izgubiti težinu na prirodan način.

Ana, 32 godine

Već duže vrijeme sam se borio s viškom kilograma, ali Burnrizer mi je pomogao da postignem svoje ciljeve. Osjećam se energičnije i primijetio sam značajan pad težine. Moram napomenuti da sam se pridržavao uputa za upotrebu i redovito vježbao. Sretan sam što sam isprobao Burnrizer.

Ivan, 45 godina

Burnrizer mi je pomogao da se riješim viška kilograma koji su me mučili godinama. Osjećam se sjajno, a moj metabolizam je brži nego ikad. Preporučujem ovaj proizvod svima koji ozbiljno razmišljaju o mršavljenju.

Petar, 37 godina

Koristim Burnrizer već nekoliko tjedana, ali nisam primijetio značajne promjene u težini. Možda je još rano donositi konačan sud, ali za sada nisam impresioniran. Slijedim upute pa ću vidjeti kako će se situacija razvijati.

Luka, 50 godina

Burnrizer mi je pomogao da se osjećam samopouzdano u svojoj koži. Kao majka dvoje djece, teško je pronaći vrijeme za redovitu tjelovježbu, pa sam se oslanjala na ovaj dodatak. Osjećam se energičnije, a kilogrami se polako tope. Sretan sam što sam odlučila dati mu priliku.

Jasna, 30 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koji se mogu postići primjenom Burnrizer kapsula za mršavljenje:

 • Sagorijevanje Masti: Redovita upotreba Burnrizera može potaknuti sagorijevanje masti u tijelu, što dovodi do gubitka težine i smanjenja tjelesne masti.
 • Povećana Energija: Sinefrin i zeleni čaj pružaju dodatnu energiju, što pomaže u održavanju visokih energetskih razina i poticanju tjelesne aktivnosti.
 • Smanjen Apetit: Ekstrakti maline i jagoda acai mogu pomoći u smanjenju apetita, olakšavajući kontrolu unosa kalorija.
 • Podrška Metabolizmu: Holin i drugi sastojci pomažu u održavanju zdravog metabolizma, što može ubrzati proces mršavljenja.

Djeluje li Burnrizer doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Burnrizer nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodne sastojke i certificiran je u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara ukazuje da su kupci ostavili recenzije nakon što su iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda i stoga su prekinuli puni tijek upotrebe. Važno je napomenuti da alergijske reakcije na dodatke prehrani nisu neuobičajene i ovise o individualnoj osjetljivosti svake osobe na određene sastojke. Stoga je uvijek važno pažljivo pročitati sastav proizvoda.

Komentar liječnika

Kao liječnica s dugogodišnjim iskustvom u području nutricionizma, želim podijeliti svoje mišljenje o Burnrizer kapsulama. Sastav ovih kapsula, koji uključuje prirodne sastojke kao što su ketoni maline, zeleni čaj i ekstrakt jagoda acai, ukazuje na pažljiv odabir sastojaka koji se koriste u proizvodu. Te tvari su poznate po svojim blagotvornim učincima na tijelo, uključujući poticanje metabolizma i podršku procesu mršavljenja.

Važno je napomenuti da, kao i kod svakog dodatka prehrani, individualni odgovor na proizvod može varirati. Uz pravilnu prehranu, tjelesnu aktivnost i nadzor zdravstvenog stručnjaka, proizvodi poput Burnrizer kapsula mogu biti korisni u postizanju zdravih ciljeva mršavljenja.

Dr. Eva Schmidt, liječnica s dugogodišnjim iskustvom u području nutricionizma

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Burnrizer?

Cijena Burnrizer kapsula iznosi 39€.

⚕️ Je li Burnrizer prijevara?

Ne, Burnrizer nije prijevara. Proizvod ima prirodne sastojke i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koji je sastav Burnrizer kapsula?

Sastav Burnrizer kapsula uključuje ketone maline, sinefrin, zeleni čaj, holin, ekstrakt plodova maline i ekstrakt jagoda acai.

⚕️ Mogu li kupiti Burnrizer u ljekarni bez recepta?

Da, Burnrizer je dostupan bez recepta. Međutim, trenutačno proizvoda nema u ljekarnama.

⚕️ Kako koristiti Burnrizer?

Preporučuje se uzimanje određene doze Burnrizer kapsula uz obrok i s dovoljno vode. Detaljne upute o doziranju nalaze se na ambalaži proizvoda.

⚕️ Ima li Burnrizer nuspojava?

Većina korisnika Burnrizer kapsula ne prijavljuje ozbiljne nuspojave.

Burnrizer – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Burnrizer – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

− 9 = 1

Croatiacovid19 info
Logo