Activestin – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Activestin

Activestin su šumeće tablete za mršavljenje koje se koriste kao dodatak prehrani. Ovaj proizvod razvijen je s ciljem pomoći osobama koje žele izgubiti višak kilograma. Aktivne komponente u tabletama djeluju na metabolizam i smanjuju apetit, što bi trebalo rezultirati gubitkom tjelesne mase.

Terapijske indikacije

Activestin šumeće tablete koriste se za smanjenje tjelesne mase i tretiranje prekomjerne tjelesne težine. Terapijske indikacije uključuju:

 • Mršavljenje: Activestin tablete su namijenjene osobama koje žele izgubiti višak kilograma i postići zdraviju tjelesnu težinu.
 • Smanjenje apetita: Ovaj proizvod može pomoći u smanjenju osjećaja gladi, što olakšava održavanje kontrolirane prehrane.
 • Poboljšanje metabolizma: Aktivni sastojci u tabletama mogu potaknuti metaboličke procese, što može doprinijeti sagorijevanju više kalorija.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi viška tjelesne mase mogu varirati, ali obično uključuju:

 • Povećanje tjelesne mase: Postupno i neobjašnjivo povećanje tjelesne težine.
 • Povećanje opsega struka: Povećanje opsega struka iznad određenih granica može ukazivati na nakupljanje visceralne masti, što je čest problem kod prekomjerne tjelesne težine.
 • Umor i smanjena energija: Osjećaj umora, nedostatak energije i brže umaranje mogu biti povezani s prekomjernom težinom.
 • Problemi s disanjem: Prekomjerna težina može izazvati probleme s disanjem, uključujući hrkanje i apneju za vrijeme spavanja.
 • Problemi s probavom: Osobe s viškom kilograma često imaju problema s probavom, uključujući zatvor i gastroezofagealnu refluksnu bolest (GERB).
 • Visoki krvni tlak: Prekomjerna tjelesna težina često je povezana s visokim krvnim tlakom, što može biti rani pokazatelj problema s kardiovaskularnim sustavom.
 • Povećan rizik od dijabetesa tipa 2: Prekomjerna težina može povećati rizik od razvoja dijabetesa tipa 2.

Izvor: Svjetska zdravstvena organizacija (WHO). (2019). Obesity and Overweight.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja Activestin šumećih tableta za mršavljenje temelji se na kompleksnim farmakološkim svojstvima ovog proizvoda. Ove tablete djeluju na organizam na način koji potiče gubitak tjelesne težine i podržava proces mršavljenja:

 • Smanjenje apetita: Proizvod može smanjiti osjećaj gladi i tako pomoći osobama da konzumiraju manje kalorija tijekom dana.
 • Poticanje metabolizma: Aktivne tvari mogu potaknuti metaboličke procese u tijelu, što pomaže u sagorijevanju više kalorija.
 • Smanjenje apsorpcije masti: Moguće je da ovaj proizvod smanjuje apsorpciju određenih masti iz hrane, što također podržava proces mršavljenja.

Sastojci

 • Kofein: Kofein je stimulans koji povećava budnost i smanjuje umor. Pomaže ubrzavanju metabolizma, što može doprineti sagorevanju više kalorija. Studija objavljena u časopisu “Obesity Reviews” istražuje uticaj kofeina na mršavljenje: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/j.1467-789X.2010.00713.x
 • Hidroksicitrična kiselina (HCA): HCA se nalazi u plodu poznatom kao Garcinia cambogia. Smatra se da HCA može smanjiti apetit i inhibirati enzim koji pomaže u skladištenju masti. Studija objavljena u časopisu “Critical Reviews in Food Science and Nutrition” istražuje uticaj HCA na mršavljenje: https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/10408398.2011.556809
 • Zeleni čaj: Zeleni čaj je bogat antioksidansima i može povećati brzinu metabolizma. Takođe se povezuje sa smanjenjem rizika od srčanih bolesti. Studija objavljena u časopisu “The American Journal of Clinical Nutrition” istražuje uticaj zelenog čaja na sagorevanje masti: https://academic.oup.com/ajcn/article/70/6/1040/4729177
 • Krom: Krom je mineral koji može regulisati nivo šećera u krvi i smanjiti žudnju za ugljenim hidratima. Studija objavljena u časopisu “Diabetes, Obesity & Metabolism” istražuje uticaj kroma na unos hrane i telesnu masu: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/dom.13099
 • Cayenne papar: Cayenne papar sadrži jedinjenje poznato kao kapsaicin, koje može povećati termogenezu (proces sagorevanja kalorija toplotom) i smanjiti apetit. Studija objavljena u časopisu “Physiology & Behavior” istražuje uticaj kapsaicina na unos hrane i energiju: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0031938414004562
 • Fiber: Vlakna su važna za varenje i mogu pomoći osećaju sitosti, čime se smanjuje unos kalorija. Studija objavljena u časopisu “Nutrition Reviews” istražuje uticaj vlakana na osećaj sitosti i kontrolu telesne mase: https://academic.oup.com/nutritionreviews/article/57/3/64/1905897

Activestin: koliko je učinkovit, prednosti

Activestin šumeće tablete za mršavljenje imaju nekoliko potencijalnih prednosti:

 • Poticanje mršavljenja: Aktivni sastojci u tabletama mogu pomoći u gubitku tjelesne težine putem različitih mehanizama, uključujući smanjenje apetita i poticanje metabolizma.
 • Smanjenje apetita: Sastojci poput kofeina i hidroksicitrične kiseline (HCA) mogu pomoći kontrolirati osjećaj gladi, što olakšava održavanje dijete.
 • Povećanje energije: Kofein i zeleni čaj mogu pružiti dodatnu energiju, što može pomoći u povećanju tjelesne aktivnosti i sagorijevanju više kalorija.
 • Potencijalno poboljšanje metabolizma: Neke komponente mogu potaknuti metabolizam i doprinijeti bržem sagorijevanju masti.


Activestin
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Šumeće tablete
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Pravilna uporaba

Doziranje: Preporučena doza je jedna tableta dnevno. Tabletu treba otopiti u čaši vode. Vrijeme uzimanja: Tabletu je najbolje uzimati prije glavnog obroka.

Uvjeti skladištenja

Skladištenje: Activestin tablete treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece.

Kontraindikacije

Alergija na sastojke: Osobe koje su alergične na bilo koji od sastojaka u ovim tabletama trebaju izbjegavati uporabu. Preporučuje se pažljivo provjeriti sastav kako bi se izbjegle potencijalne alergijske reakcije.

Interakcija s drugim lijekovima

Alkohol: Konzumacija alkohola tijekom uporabe ovog proizvoda nije preporučljiva.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja za uporabu ovog proizvoda.

Preporuke o predoziranju

Preporučuje se strogo pridržavanje propisane doze. Prekomjerna uporaba nije preporučljiva i može uzrokovati nepoželjne nuspojave.

Kupite Activestin u ljekarnama, DM

Nažalost, Activestin trenutačno nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Trenutačno nije poznato kada će proizvod biti ponovno dostupan na zalihama. Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta također nije dostupna zbog trenutačne nedostupnosti proizvoda. Preporučujemo redovito provjeravanje dostupnosti u lokalnim ljekarnama ili na službenim web stranicama ovlaštenih prodavača za najnovije informacije o dostupnosti i cijenama proizvoda.

Activestin cijena, popust

Cijena proizvoda iznosi 39 eura, no trenutno traje posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača, gdje možete ostvariti 50% popusta na kupnju. Važno je napomenuti da je broj proizvoda s popustom ograničen, te da je ova akcija privremena.

Activestin
39€ 78€

Za naručivanje proizvoda nije potreban recept. Da biste izvršili narudžbu, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave.

Ovaj proizvod možete naručiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući i veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Activestin

Postoje stvarni komentari i povratne informacije o Activestinu na različitim forumima, web stranicama za recenzije, društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, kao i ocjene korisnika na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara je pozitivno i korisnici izražavaju zadovoljstvo proizvodom.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nesavjesnim pridržavanjem uputa za uporabu. Važno je napomenuti da svi proizvodi, uključujući i dodatke prehrani, mogu izazvati reakcije kod osoba koje su alergične na određene sastojke. Stoga je preporučljivo pažljivo pročitati sastav proizvoda prije korištenja.

Iskustva stvarnih klijenata:

Activestin je bio pravi spas za mene. Već dugo sam se borila s viškom kilograma, ali uz ovaj proizvod sam konačno postigla rezultate. Osjećam se energično, apetit mi se smanjio, a kilogrami se tope. Preporučila bih ga svima koji žele izgubiti težinu.

Marina, 32 godine

Isprva sam bio skeptičan prema dodacima za mršavljenje, ali odlučio sam dati šansu Activestinu. Iznenađujuće, rezultati su brzo došli. Osjećam se bolje, izgubio sam višak kilograma i više ne osjećam stalnu glad. Vrijedno je svake kune.

Ivan, 45 godina

Isprobala sam Activestin, ali nažalost, nije mi pomogao kao što sam očekivala. Možda je stvar u meni, ali nisam primijetila značajnu promjenu u težini ili apetitu. Možda je dobro za neke ljude, ali nije bio za mene.

Petra, 28 godina

Oduševljena sam Activestinom! Izgubila sam 5 kilograma u samo mjesec dana, a osjećam se puno energičnije. Nisam imala nikakvih nuspojava, i definitivno ću ga nastaviti koristiti.

Marta, 50 godina

Activestin mi je pomogao izgubiti težinu i dobiti više kontrole nad svojim apetitom. Otkako ga koristim, primijetio sam pozitivne promjene u svom izgledu i energiji. Preporučujem ga svima koji traže podršku u procesu mršavljenja.

Luka, 28 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo nekoliko rezultata korištenja Activestin šumećih tableta za mršavljenje:

 • Gubitak viška kilograma: Mnogi korisnici prijavljuju gubitak tjelesne težine i postizanje svojih ciljeva mršavljenja uz pomoć ovog proizvoda.
 • Smanjen apetit: Aktivni sastojci u tabletama mogu pomoći u smanjenju osjećaja gladi, što olakšava kontrolu unosa hrane.
 • Povećana energija: Kofein i drugi sastojci mogu pružiti dodatnu energiju, što pomaže u povećanju tjelesne aktivnosti.
 • Poboljšanje metabolizma: Proizvod može potaknuti metaboličke procese u tijelu, što dovodi do boljeg sagorijevanja kalorija.

Djeluje li Activestin doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Activestin nije prijevara jer se radi o proizvodu s prirodnim sastavom i certificiranom prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara otkrila je da su kupci ostavljali recenzije nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda, što ih je prisililo da prekinu puni tijek uporabe. Važno je razumjeti da svaki organizam reagira različito na dodatke prehrani, a alergijske reakcije nisu povezane s prevarama vezanim za proizvod. Certifikacija i prirodni sastav ovog proizvoda pridonose njegovoj legitimnosti i sigurnosti za upotrebu.

Komentar liječnika

Activestin šumeće tablete za mršavljenje predstavljaju zanimljiv dodatak za osobe koje razmatraju načine kako kontrolirati težinu. Proizvod se temelji na prirodnim sastojcima i djeluje na apetit i metabolizam. Važno je napomenuti da rezultati mogu varirati od osobe do osobe, jer individualni odgovor na takve proizvode ovisi o mnogim čimbenicima.

Ključ uspjeha u mršavljenju leži u uravnoteženoj prehrani i tjelesnoj aktivnosti, stoga Activestin treba promatrati kao dodatak koji može podržati napore u postizanju tih ciljeva.

Dr. Wolfgang Schmidt, specijalist za endokrinologiju s dugogodišnjim iskustvom

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Activestin?

Cijena proizvoda iznosi 39 eura. Trenutno traje akcija s 50% popusta na službenoj web stranici proizvođača.

⚕️ Je li Activestin prevara?

Ne, Activestin nije prevara. Proizvod ima prirodni sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Negativni komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke i nepoštivanjem uputa za uporabu.

⚕️ Koji je sastav Activestin šumećih tableta?

Sastav proizvoda uključuje prirodne sastojke, Kofein, Hidroksicitrična kiselina (HCA), Zeleni čaj, Krom, Cayenne papar, Fiber.

⚕️ Mogu li kupiti Activestin u ljekarni bez recepta?

Da, Activestin se može kupiti bez recepta. Međutim, trenutno nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj, jer proizvod nije na zalihama.

⚕️ Gdje se može naručiti Activestin?

Proizvod se može naručiti putem službene web stranice proizvođača, gdje je dostupna trenutna ponuda s popustom.

⚕️ Kako se plaća Activestin?

Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave kada proizvod stigne na vašu adresu.

Activestin – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Activestin – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

80 + = 85

Croatiacovid19 info
Logo