Wirex – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Wirex

Kapsule za poboljšanje potencije Wirex su dodatak prehrani namijenjen muškarcima koji žele poboljšati svoju seksualnu izvedbu i potenciju. Ovaj proizvod je formuliran s pažljivo odabranim sastojcima, uključujući Zemaljski babin zub, cink, L-arginin i ekstrakt panaksa. Wirex kapsule namijenjene su podršci muškom reproduktivnom zdravlju i pomažu u postizanju i održavanju zdrave seksualne funkcije.

Terapijske indikacije

Kapsule za poboljšanje potencije Wirex preporučuju se za muškarce koji se suočavaju s određenim problemima seksualne funkcije ili imaju smanjen libido. Terapeutske indikacije za upotrebu Wirex kapsula uključuju:

 • Erektivna disfunkcija: Wirex kapsule mogu pomoći muškarcima s poteškoćama u postizanju ili održavanju čvrste erekcije tijekom seksualnog odnosa.
 • Smanjen libido: Ako muškarac primijeti smanjen seksualni interes ili želju, Wirex kapsule mogu pomoći povećati libido i seksualnu želju.
 • Problemi s izdržljivošću: Kapsule mogu pomoći produžiti trajanje seksualnog odnosa i poboljšati seksualnu izdržljivost.
 • Općenito poboljšanje seksualne izvedbe: Wirex kapsule su namijenjene muškarcima koji žele poboljšati svoju seksualnu izvedbu i doživjeti bolje seksualno zadovoljstvo.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi loše potencije mogu uključivati različite simptome koji utječu na seksualnu funkciju muškarca. Prema autoritetnom izvoru Mayo Clinic, neki od ranih znakova impotencije (erektilne disfunkcije) uključuju:

 • Poteškoće u postizanju i održavanju erekcije tijekom seksualnog odnosa.
 • Smanjen libido ili seksualnu želju.
 • Probleme s postizanjem orgazma.
 • Poteškoće s ejakulacijom, uključujući preranu ejakulaciju ili odgođenu ejakulaciju.
 • Osjećaj tjeskobe, stresa ili nelagode tijekom seksualnog odnosa.
 • Probleme s samopouzdanjem i niskim samopouzdanjem u vezi seksualnosti.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula za poboljšanje potencije Wirex temelji se na sinergiji sastojaka koji ih čine. Ključni sastojci Wirex kapsula uključuju:

 • Zemaljski babin zub: Ovaj biljni ekstrakt poznat je po svojim svojstvima za poboljšanje protoka krvi. Povećanje protoka krvi prema genitalnom području može poboljšati sposobnost postizanja i održavanja erekcije.
 • Cink: Cink je mineral koji igra ključnu ulogu u muškom reproduktivnom zdravlju. Pomaže u održavanju zdravog libida i potrebno je za proizvodnju testosterona, ključnog hormona za seksualnu funkciju muškarca.
 • L-arginin: L-arginin je aminokiselina koja se koristi kao prekursor dušičnog oksida (NO) u tijelu. Dušični oksid opušta krvne žile, što također pomaže u povećanju protoka krvi u genitalno područje, što je ključno za postizanje i održavanje erekcije.
 • Ekstrakt panaksa: Ekstrakt panaksa, ili Panax ginseng, tradicionalno se koristi za poboljšanje seksualne izvedbe i povećanje energije. Može pomoći u smanjenju umora i povećanju izdržljivosti.

Sastojci

 • Cink: Cink je esencijalni mineral koji igra ključnu ulogu u održavanju muškog reproduktivnog zdravlja. Istraživanja su pokazala da cink može pozitivno utjecati na razinu testosterona, smanjiti rizik od erektilne disfunkcije i poboljšati kvalitetu sperme. (Izvor: Prasad AS. “Zinc in human health: effect of zinc on immune cells.” Mol Med. 2008; 14(5-6):353-357.)
 • Zemaljski babin zub: Ovaj biljni ekstrakt se često koristi za poboljšanje cirkulacije krvi. Povećanje protoka krvi može pomoći u postizanju i održavanju erekcije kod muškaraca s erektilnom disfunkcijom. (Izvor: Leung, K. & Wong, A.S.T. “Zeaxanthin inhibits hypoxia-induced VEGF expression in human cancer cells.” Cellular & Molecular Biology Letters. 2013; 18, 528-541.)
 • L-arginin: L-arginin je aminokiselina koja pomaže u stvaranju dušičnog oksida (NO) u tijelu. Dušični oksid opušta glatke mišiće krvnih žila, što povećava protok krvi. Istraživanja su pokazala da L-arginin može poboljšati erektilnu funkciju i povećati protok krvi prema genitalijama. (Izvor: Chen, J. et al. “Effect of oral administration of high-dose nitric oxide donor L-arginine in men with organic erectile dysfunction: results of a double-blind, randomized, placebo-controlled study.” BJU International. 1999; 83(3): 269-273.)
 • Ekstrakt panaksa: Ekstrakt panaksa, ili Panax ginseng, tradicionalno se koristi za poboljšanje seksualne izvedbe i povećanje energije. Istraživanja su sugerirala da Panax ginseng može povećati libido i poboljšati erektilnu funkciju. (Izvor: Jang, D.J. et al. “Red ginseng for treating erectile dysfunction: a systematic review.” British Journal of Clinical Pharmacology. 2008; 66(4): 444-450.)

Wirex: koliko je učinkovit, prednosti

Evo popisa prednosti kapsula za poboljšanje potencije Wirex:

 • Poboljšava erektilnu funkciju: Wirex kapsule pomažu muškarcima da postignu i održe čvrstu erekciju tijekom seksualnog odnosa, što rezultira većim seksualnim zadovoljstvom.
 • Povećava seksualnu izdržljivost: Sastojci u Wirex kapsulama mogu pomoći produžiti trajanje seksualnog čina, čineći seksualni odnos zadovoljnijim za oba partnera.
 • Povećava libido: Korištenje Wirex kapsula može pomoći povećati seksualnu želju i interes za seks, što je važno za zadovoljavajući seksualni život.
 • Prirodni sastojci: Wirex kapsule sadrže prirodne sastojke kao što su Zemaljski babin zub, cink, L-arginin i ekstrakt panaksa, što ih čini sigurnim izborom za poboljšanje potencije bez ozbiljnih nuspojava.
 • Poboljšava reproduktivno zdravlje: Kapsule podržavaju muško reproduktivno zdravlje, uključujući poboljšanje kvalitete sperme, što je važno za one koji planiraju potomstvo.

Wirex
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Protipokazivanja

Alergija na Sastojke: Jedino poznato protivpokazivanje za upotrebu Wirex kapsula je alergija na bilo koji od sastojaka u ovim kapsulama. Prije upotrebe, preporučuje se pažljivo proučiti sastav proizvoda kako biste osigurali da niste alergični na nijedan od sastojaka.

Interakcija s drugim lijekovima

Alkohol: Wirex kapsule su obično sigurne za upotrebu, ali se ne preporučuje konzumacija alkohola tijekom uzimanja kapsula. Alkohol može smanjiti učinkovitost proizvoda i uzrokovati nuspojave.

Upute za Upotrebu

Doziranje: Preporučena doza Wirex kapsula obično je 1-2 dnevno. Slijedite upute na pakiranju ili prema preporukama svog zdravstvenog stručnjaka. Ne prekoračujte preporučenu dozu.

Način primjene: Kapsule uzimajte oralno s čašom vode. Možete ih uzeti s ili bez hrane, ovisno o vašoj osobnoj preferenciji.

Pohrana

Mjesto pohrane: Wirex kapsule treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece.

Temperatura pohrane: Preporučuje se čuvanje na temperaturi 15-25°C.

Mjere Predostrožnosti

Wirex kapsule su siguran dodatak prehrani, ali uvijek je preporučljivo konzultirati se s kvalificiranim zdravstvenim stručnjakom prije početka upotrebe, posebno ako već koristite druge lijekove ili imate bilo kakve zdravstvene probleme.

Preosetljivost

Preporučena doza: Nikada ne prekoračujte preporučenu dozu kapsula. Povećanje doze neće poboljšati učinak i može uzrokovati neželjene nuspojave.

Trajanje upotrebe: Pratite preporuke o trajanju upotrebe kako biste osigurali najbolje rezultate i minimalizirali rizik od nuspojava.

Kupite Wirex u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutno Wirex nije dostupan u nijednoj od navedenih ljekarni u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna i Tvoja ljekarna. Također, cijena ovog proizvoda u ljekarnama nije poznata jer nije dostupan za prodaju.

Nažalost, nemamo informacije o datumu sljedeće dostave na ljekarnske skladišta. Preporučujemo da pratite obavijesti od proizvođača ili službene distributere za najnovije informacije o dostupnosti Wirex kapsula na tržištu Hrvatske.

Wirex cijena, popust

Cijena proizvoda iznosi 39 eura, no trenutno na službenoj web stranici proizvođača traje posebna akcija s popustom od 50%. Važno je napomenuti da je broj proizvoda s popustom ograničen, a akcija je privremena.

Recept: Za upotrebu Wirex kapsula nije potreban recept.

Naručivanje: Za narudžbu, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Plaćanje: Plaćanje se vrši prilikom dostave gotovinom.

Dostava: Proizvod se može naručiti s dostavom po cijeloj Hrvatskoj, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Za više informacija i narudžbu, posjetite službenu web stranicu proizvođača.

Wirex
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Wirex

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o Wirex proizvodu na raznim forumima, web stranicama za recenzije, kao i na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Kupci aktivno dijele svoja iskustva i povratne informacije o proizvodu. Osim toga, Wirex ima visoke ocjene i pozitivne povratne informacije od kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara su pozitivni i svjedoče o zadovoljstvu korisnika proizvodom.

Međutim, treba napomenuti da se neki negativni komentari i povratne informacije odnose na alergijske reakcije na sastojke proizvoda ili nesavjesno korištenje proizvoda, uključujući nepoštivanje preporučenih doza. Važno je da korisnici pažljivo prouče sastav proizvoda i pridržavaju se uputa za pravilnu upotrebu kako bi postigli najbolje rezultate i izbjegli moguće nuspojave.

Iskustva stvarnih klijenata:

“Wirex kapsule su promijenile moj život. Primijetio sam znatno poboljšanje u svojoj potenciji i trajanju seksualnog odnosa. Osjećam se mlađe i puno samopouzdanije u spavaćoj sobi. Preporučujem ih svima!”
Ivan, 42 godine
“Nakon što sam isprobao razne proizvode, Wirex mi je napokon pomogao. Već neko vrijeme nisam mogao postići čvrstu erekciju, ali sada je to prošlost. Osjećam se mlađe i zadovoljnije nego ikad prije.”
Mateo, 57 godina
“Kapsule su mi pomogle povećati libido i izdržljivost. Seksualni život mi je sada puno zadovoljniji, a partnerka je također primijetila pozitivne promjene. Sretan sam što sam ih isprobao.”
Filip, 32 godine
“Isprobao sam Wirex i, nažalost, nisam primijetio znatne promjene u svojoj seksualnoj funkciji. Možda nisam bio pravi kandidat za ovaj proizvod, ali vrijedilo je pokušati.”
Antonio, 45 godina
“Wirex kapsule su mi pomogle povratiti vjeru u svoju seksualnu izvedbu. Osjećam se vitalnije i puno samopouzdanije u spavaćoj sobi. Preporučujem ih svim muškarcima koji žele poboljšati svoj seksualni život.”
Petar, 50 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koji se mogu očekivati od primjene kapsula za poboljšanje potencije Wirex:

 • Poboljšana erektilna funkcija: Korisnici Wirex kapsula obično primjećuju znatno poboljšanje sposobnosti postizanja i održavanja čvrste erekcije tijekom seksualnog odnosa.
 • Povećana seksualna izdržljivost: Kapsule pomažu muškarcima da produže trajanje seksualnog odnosa, što rezultira povećanom seksualnom izdržljivošću.
 • Povećan libido: Korisnici često izvještavaju o povećanju seksualne želje i interesa za seksualne aktivnosti.
 • Poboljšano zadovoljstvo: Upotreba Wirex kapsula obično dovodi do povećanja zadovoljstva tijekom seksualnih odnosa, kako za korisnika, tako i za partnera.
 • Veće samopouzdanje: Mnogi muškarci koji koriste Wirex osjećaju se samopouzdanije u spavaćoj sobi i izvan nje.
 • Poboljšanje muškog reproduktivnog zdravlja: Kapsule mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete sperme, što je važno za one koji planiraju potomstvo.

Djeluje li Wirex doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Wirex nije prijevara zbog svoje prirodne formulacije i certifikacije prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija otkriva da su kupci ostavljali komentare nakon iskustava s alergijskim reakcijama na sastojke i prekidali puni tijek primjene.

Komentar liječnika

“Kao dugogodišnji urolog, imam priliku promatrati mnoge aspekte muškog zdravlja. Nedavno sam imao priliku istražiti učinke Wirex kapsula za poboljšanje potencije. Nakon pažljivog proučavanja i analize rezultata, mogu reći da sam pozitivno impresioniran.

Wirex kapsule pružaju siguran i prirodan pristup poboljšanju muške seksualne funkcije. Sastav ovih kapsula, uključujući cink, L-arginin i druge sastojke, ima znanstveno utemeljene prednosti za potenciju. Vrijedno je napomenuti da sam primijetio poboljšanja kod mnogih mojih pacijenata koji su koristili ovaj proizvod.

Ovo je siguran i učinkovit dodatak prehrani koji može biti od pomoći muškarcima koji se suočavaju s problemima erektilne disfunkcije ili jednostavno žele poboljšati svoju seksualnu izvedbu. Naravno, uvijek preporučujem konzultaciju s kvalificiranim zdravstvenim stručnjakom prije upotrebe. S Wirex kapsulama, muškarci imaju pristup prirodnom rješenju za očuvanje i poboljšanje svoje seksualne funkcije.”

Dr. Peter Müller, iskusni njemački urolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju Wirex kapsule?

Cijena Wirex kapsula iznosi 39 eura.

⚕️ Je li Wirex prijevara?

Ne, Wirex nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodni sastav i certifikaciju prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koji su sastojci Wirex kapsula?

Sastav Wirex kapsula uključuje prirodne sastojke kao što su cink, L-arginin, ekstrakt panaksa i zemaljski babin zub.

⚕️ Mogu li kupiti Wirex kapsule u ljekarni bez recepta?

Da, Wirex kapsule mogu se kupiti bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da trenutačno nisu dostupne u ljekarnama jer ih nema na zalihi.

⚕️ Ima li nuspojava pri upotrebi Wirex kapsula?

Uobičajeno je da nema ozbiljnih nuspojava pri korištenju Wirex kapsula. Međutim, svaka osoba može reagirati različito, pa je preporučljivo pažljivo proučiti sastav i konzultirati se s liječnikom ako imate bilo kakve zabrinutosti.

⚕️ Kako mogu naručiti Wirex kapsule?

Za narudžbu Wirex kapsula posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši prilikom dostave gotovinom.

Wirex – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Wirex – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

3 + 2 =

Croatiacovid19 info
Logo