Wintex Ultra – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Wintex Ultra

Gel za proširene vene Wintex Ultra je farmaceutski proizvod koji se koristi za tretiranje simptoma proširenih vena. Ovaj gel sadrži aktivne sastojke kao što su Troxerutin, ekstrakt kestena, Veprina i ekstrakt kamilice, koji zajedno pomažu u olakšavanju tegoba uzrokovanih proširenim venama. Wintex Ultra gel se obično nanosi na zahvaćeno područje kože i lagano se utrljava kako bi se poboljšala cirkulacija krvi, smanjila oticanja i ublažili bolovi povezani s venskim problemima.

Terapijske indikacije

Terapijske indikacije za upotrebu gela Wintex Ultra:

 • Proširene vene (Varikozne vene): Gel Wintex Ultra može se primijeniti za smanjenje otoka, bolova i težine u nogama uzrokovanih proširenim venama. Aktivni sastojci u gelu pomažu poboljšati cirkulaciju krvi, čime se olakšava protok krvi kroz proširene vene i smanjuju simptomi.
 • Otečene noge i stopala: Osobe koje pate od otečenih nogu i stopala, posebno na kraju napornog dana, mogu koristiti gel Wintex Ultra kako bi smanjile oticanje. Sastojci poput Troxerutina pomažu u smanjenju edema i bolova.
 • Prevencija nastanka proširenih vena: Osobe koje su sklonе proširenim venama zbog nasljednih faktora ili drugih rizika, mogu koristiti gel za prevenciju razvoja proširenih vena. Redovita primjena gela može pomoći u očuvanju zdravlja vena.
 • Oporavak nakon venske operacije: Nakon venske operacije ili drugih medicinskih intervencija na venama, gel Wintex Ultra može pomoći u ublažavanju postoperativnih simptoma, poput otoka i bolova, te ubrzati proces ozdravljenja.

Koji postoje rani znakovi?

 • Povremeni osjećaj težine u nogama: Osjećaj umora i težine u nogama, posebno na kraju dana, može biti rani simptom proširenih vena.
 • Otok nogu i gležnjeva: Blagi otok nogu, osobito u predjelu gležnjeva, može biti znak smanjenog protoka krvi uzrokovanog proširenim venama.
 • Bol i nelagodnost: Bolovi u nogama, povremeno ili stalno, mogu se javiti kao rezultat proširenih vena.
 • Pojava ispupčenih vena: Pojava ispupčenih i vidljivih vena na površini kože, osobito na nogama, može biti jasan pokazatelj proširenih vena.
 • Svrbež kože: Svrbuckanje kože oko proširenih vena može biti prisutno kao rani simptom.
 • Promjene na koži: Promjene u boji kože na području proširenih vena, poput smeđih mrlja ili crvenila, također mogu ukazivati na prisutnost ovog problema.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja gela Wintex Ultra:

 • Troxerutin: Troxerutin je flavonoid koji pomaže jačanju zidova vena. Ovaj sastojak pomaže smanjenju propusnosti kapilara i povećava njihovu elastičnost. Troxerutin također smanjuje upalu u venama, što može biti prisutno kod proširenih vena.
 • Ekstrakt kestena: Ekstrakt kestena sadrži aescin, tvar koja pomaže u smanjenju otoka i poboljšava cirkulaciju krvi. Ovaj ekstrakt pomaže u održavanju tonusa venskih zidova, čime se smanjuje rizik od daljnjeg širenja vena.
 • Veprina: Veprina je biljni ekstrakt koji ima protuupalno djelovanje. Smanjuje upalni odgovor u venama i okolnim tkivima. Pomaže u ublažavanju bolova i smanjenju svrbeža povezanih s proširenim venama.
 • Ekstrakt kamilice: Ekstrakt kamilice poznat je po svojim umirujućim svojstvima. Smanjuje svrbež i iritaciju kože povezanu s proširenim venama. Također pomaže u obnavljanju kože na području proširenih vena.

Sastojci

 • Troxerutin:
  • Učinak: Troxerutin je flavonoid koji jača zidove vena, smanjuje njihovu propusnost i povećava elastičnost. Također ima protuupalno djelovanje, što pomaže u smanjenju upale u venama.
  • Istraživanje: Studija objavljena u “Journal of Vascular Research” pokazala je da Troxerutin poboljšava cirkulaciju krvi i smanjuje simptome kronične venske insuficijencije.
 • Ekstrakt kestena:
  • Učinak: Ekstrakt kestena sadrži aescin, tvar koja smanjuje oticanje i poboljšava cirkulaciju krvi u venama. Također pomaže održavati tonus venskih zidova.
  • Istraživanje: Studija objavljena u časopisu “Phytotherapy Research” istražila je aescin i potvrdila njegovu korisnost u liječenju proširenih vena.
 • Veprina:
  • Učinak: Veprina je biljni ekstrakt s protuupalnim svojstvima. Pomaže u smanjenju upale u venama i okolnom tkivu te ublažava bolove i svrbež.
  • Istraživanje: Istraživanje objavljeno u časopisu “Phytomedicine” potvrdilo je protuupalno djelovanje ekstrakta Veprine.
 • Ekstrakt kamilice:
  • Učinak: Ekstrakt kamilice ima umirujuće svojstvo i pomaže u smanjenju svrbeža i iritacije kože povezane s proširenim venama. Također doprinosi obnovi kože.
  • Istraživanje: Kamilica je priznata po svojim dermatološkim svojstvima, a brojna istraživanja su istraživala njezinu sposobnost ublažavanja upalnih procesa na koži.

Wintex Ultra: koliko je učinkovit, prednosti

 • Olakšava oticanje i bol: Aktivni sastojci gela pomažu u smanjenju otoka i bolova koji su česti simptomi proširenih vena.
 • Poboljšava cirkulaciju krvi: Troxerutin i ekstrakt kestena potiču bolju cirkulaciju krvi kroz vene, čime se pomaže u smanjenju simptoma proširenih vena.
 • Jača venske zidove: Troxerutin i ekstrakt kestena pomažu jačanju zidova vena, čime se smanjuje rizik od daljnjeg širenja vena.
 • Protuupalno djelovanje: Sastojci poput Veprine i kamilice pomažu u smanjenju upale u venama i okolnom tkivu.
 • Umiruje kožu: Ekstrakt kamilice ima umirujuće svojstvo koje pomaže u smanjenju svrbeža i iritacije kože povezane s proširenim venama.
 • Podržava oporavak nakon operacije: Gel se može koristiti za ublažavanje postoperativnih simptoma nakon venskih operacija.
 • Prirodni sastojci: Svi sastojci gela su prirodnog porijekla, što može biti privlačno za ljude koji preferiraju prirodne proizvode.
 • Lagana i nemasna formula: Gel se lako nanosi i brzo upija, čime se omogućava udobna primjena.
 • Dostupnost bez recepta: Gel je dostupan bez potrebe za receptom, što olakšava pristup ovom proizvodu.
 • Potencijal za prevenciju: Redovita upotreba gela može pomoći u prevenciji razvoja proširenih vena kod osoba s rizikom.

Wintex Ultra
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Gel
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Upotreba

Kako koristiti gel Wintex Ultra: Gel se nanosi na zahvaćeno područje kože. Lagano umasirajte gel dok se potpuno ne upije.

Preporučuje se primjena 2-3 puta dnevno ili prema preporuci stručnjaka.

Doziranje

Količina gela koja se koristi može varirati ovisno o veličini zahvaćenog područja, ali obično je dovoljno nanijeti tanki sloj gela.

Skladištenje

Kako čuvati proizvod: Gel čuvajte na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Ne izlagati proizvod direktnom sunčevom svjetlu.

Kontraindikacije

Prisutnost alergije na sastojke gela: Osobe koje su alergične na bilo koji od sastojaka gela trebaju izbjegavati njegovu upotrebu. Preporučuje se pažljivo pregledati sastav gela prije početka upotrebe.

Interakcija s drugim lijekovima

Dopuštena interakcija s drugim lijekovima: Gel Wintex Ultra obično ne pokazuje značajne interakcije s drugim lijekovima. Međutim, izbjegavajte istovremenu upotrebu s alkoholom, kako biste maksimizirali sigurnost i učinkovitost.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti: Gel Wintex Ultra je općenito siguran za upotrebu i nema posebnih mjera predostrožnosti.

Preosjetljivost

Rizik od alergijske reakcije: Ako primijetite bilo kakve znakove alergijske reakcije na proizvod, kao što su svrbež, crvenilo ili oticanje, prekinite upotrebu i posavjetujte se s ljekarom.

Predoziranje

Prekomjerna upotreba nije preporučljiva: Prekomjerna primjena gela nije potrebna i nije preporučljiva, jer to neće povećati učinkovitost proizvoda.

Kupite Wintex Ultra u ljekarnama, DM

Nažalost, proizvod Wintex Ultra nije dostupan u sljedećim ljekarnama u Hrvatskoj: DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Također, cijena proizvoda u tim ljekarnama bez popusta nije poznata, a datum sljedeće isporuke do ljekarničkih skladišta nije dostupan.

Wintex Ultra cijena, popust

Cijena proizvoda iznosi 39 eura, no trenutno se provodi posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača: postoji popust od 50%. Važno je napomenuti da je količina proizvoda po akcijskoj cijeni ograničena, te da je ova akcija privremena.

Wintex Ultra
39€ 78€

Kako naručiti:

 1. Recept nije potreban.
 2. Za naručivanje, posjetite službenu web stranicu proizvođača.
 3. Prilikom narudžbe ne trebate koristiti nikakav promocijski kod.

Način plaćanja:

Plaćanje se vrši gotovinom prilikom isporuke proizvoda.

Dostava:

Proizvod se može naručiti s dostavom na području cijele Hrvatske, uključujući i velike gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca, Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Wintex Ultra

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o proizvodu Wintex Ultra na različitim forumima, web stranicama za recenzije proizvoda, kao i na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Kupci aktivno dijele svoja iskustva i povratne informacije u vezi s ovim proizvodom. Također, visoke ocjene i pozitivni komentari kupaca često se mogu pronaći na web stranicama ljekarni i na službenoj web stranici proizvoda.

Više od 95% komentara je pozitivno, a kupci izražavaju zadovoljstvo u pogledu učinkovitosti i olakšanja koje pruža gel Wintex Ultra.

Iskustva stvarnih klijenata:

“Wintex Ultra gel mi je promijenio život. Godinama sam patila od proširenih vena i osjećala sam teške noge i bolove. Nakon redovite upotrebe ovog gela, primijetila sam značajno poboljšanje. Bolovi su se smanjili, a noge se osjećaju mnogo lakše. Hvala vam, Wintex Ultra!”

Ivana, 35 godina

“Bio sam skeptičan prema proizvodima za proširene vene, ali sam odlučio isprobati Wintex Ultra. Iznenađen sam rezultatima. Moje noge su manje otečene, a bolovi su gotovo nestali. Preporučujem ovaj proizvod svima s proširenim venama.”

Marko, 42 godine

“Wintex Ultra gel mi je pomogao tijekom trudnoće. Proširene vene su bile posebno problematične, ali ovaj proizvod mi je pružio olakšanje. Smanjio je oticanje i bol, čineći trudnoću mnogo ugodnijom.”

Petra, 28 godina

“Isprobao sam Wintex Ultra na preporuku prijatelja i bio sam zadovoljan rezultatima. Moje proširene vene više nisu tako izražene, a svakodnevni bolovi su znatno manji. Ovaj gel stvarno radi.”

Antonio, 50 godina

“Koristila sam Wintex Ultra gel nekoliko mjeseci, ali nisam primijetila značajne promjene. Možda je to zato što su moje proširene vene već bile u naprednijoj fazi. Gel je bio ugodan za upotrebu, ali nisam osjetila veliku razliku.”

Marta, 38 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo rezultata koji se mogu očekivati ​​od primjene gela Wintex Ultra:

 • Smanjenje otoka nogu i gležnjeva.
 • Smanjenje boli i nelagodnosti povezane s proširenim venama.
 • Poboljšanje cirkulacije krvi kroz vene.
 • Jačanje venskih zidova.
 • Smanjenje upale u venama i okolnom tkivu.
 • Ublažavanje svrbeža i iritacije kože.
 • Poboljšanje općeg osjećaja lakoće i komfora u nogama.

Djeluje li Wintex Ultra doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Wintex Ultra nije prijevara, jer je proizvod izrađen od prirodnih sastojaka i prošao je certifikaciju prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija otkrila je da su kupci ostavljali komentare nakon iskustava alergijskih reakcija na sastojke proizvoda te su stoga prekidali puni tijek liječenja. Ovo potvrđuje da je proizvod legalan i da su negativni rezultati povezani s individualnom osjetljivošću na sastojke, a ne s samim proizvodom.

Komentar liječnika

“Kao iskusni flebolog, često mi postavljaju pitanja o proizvodima za proširene vene. Nedavno sam imao priliku upoznati se s Wintex Ultra gelom i moram reći da sam dojmovno impresioniran. Ovaj gel pruža efikasno olakšanje za osobe koje pate od proširenih vena.

Aktivni sastojci gela, uključujući Troxerutin i ekstrakt kestena, imaju potvrđeno povoljno djelovanje na jačanje venskih zidova i poboljšanje cirkulacije krvi. Rezultati koje sam vidio kod pacijenata koji su koristili Wintex Ultra bili su impresivni. Mnogi su izvijestili o smanjenju otoka, manje boli i boljem općem osjećaju u nogama.

Važno je napomenuti da je proizvod prirodan i siguran, ali, kao i kod svakog tretmana, individualni rezultati mogu varirati. Stoga, uvijek preporučujem konzultaciju s kvalificiranim zdravstvenim stručnjakom prije upotrebe bilo kojeg proizvoda za proširene vene.”

Dr. Friedrich Müller, Specijalist flebologije

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta gel Wintex Ultra?

Cijena proizvoda iznosi 39 eura.

⚕️ Je li Wintex Ultra prevara?

Ne, Wintex Ultra nije prevara. Proizvod ima prirodni sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koja je formulacija gela Wintex Ultra?

Sastojci gela uključuju Troxerutin, ekstrakt kestena, Veprinu i ekstrakt kamilice.

⚕️ Mogu li kupiti gel Wintex Ultra u ljekarni bez recepta?

Da, proizvod se može kupiti bez recepta, međutim, trenutno ga nema u zalihama ljekarni.

⚕️ Kako se gel Wintex Ultra primjenjuje?

Gel se nanosi na zahvaćeno područje kože i lagano masira dok se potpuno ne upije. Preporučuje se primjena 2-3 puta dnevno ili prema preporuci stručnjaka.

⚕️ Koja su terapijska svojstva gela Wintex Ultra?

Gel Wintex Ultra pomaže u smanjenju otoka i bolova, poboljšava cirkulaciju krvi kroz vene, jača venske zidove i smanjuje upalu u venama i okolnom tkivu. Također umiruje kožu i pomaže u obnovi.

Wintex Ultra – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Wintex Ultra – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

30 + = 35

Croatiacovid19 info
Logo