WELLTONE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je WELLTONE

WELLTONE su kapi koje se koriste za liječenje hipertenzije, odnosno visokog krvnog tlaka. Ovaj proizvod formuliran je da pomogne u regulaciji krvnog tlaka i podršci zdravlju srca. Sadrže niz aktivnih sastojaka koji zajedno doprinose smanjenju visokog krvnog tlaka i poboljšavaju opće stanje pacijenata koji pate od hipertenzije.

Terapijske indikacije

WELLTONE kapi koriste se u terapiji hipertenzije, što znači da su indicirane za liječenje visokog krvnog tlaka. Ovaj proizvod je posebno formuliran za sljedeće terapijske indikacije:

 • Smanjenje visokog krvnog tlaka: WELLTONE kapi pomažu snižavanju visokog krvnog tlaka, što je ključno za prevenciju komplikacija povezanih s hipertenzijom, kao što su bolesti srca i moždani udar.
 • Poboljšanje općeg zdravlja srca: S obzirom na prisutnost sastojaka kao što su Glog i L-Arginin, WELLTONE kapi podržavaju zdravlje srca i pomažu u očuvanju njegove funkcionalnosti.
 • Prevencija komplikacija: Redovita uporaba WELLTONE kapi može smanjiti rizik od komplikacija povezanih s hipertenzijom, uključujući srčane bolesti i oštećenje krvnih žila.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi hipertenzije, ili visokog krvnog tlaka, mogu biti suptilni i često se ne primjećuju. Međutim, neki od znakova i simptoma koji bi mogli ukazivati na prisutnost hipertenzije uključuju:

 • Glavobolje: Kronične glavobolje, posebno u stražnjem dijelu glave, mogu biti jedan od ranih znakova visokog krvnog tlaka.
 • Zamor: Osjećaj umora ili nedostatak energije može biti povezan s hipertenzijom.
 • Vrtoglavica: Osjećaj vrtoglavice ili nesigurnosti može biti posljedica promjena u krvnom tlaku.
 • Nesanica: Problemi sa spavanjem, poput nesanice, mogu biti povezani s hipertenzijom.
 • Zadihanost: Osjećaj nedostatka zraka ili teškog disanja može se pojaviti kod osoba s visokim krvnim tlakom.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja WELLTONE kapi pri liječenju hipertenzije povezani su s njihovim sposobnostima da utječu na različite faktore koji reguliraju krvni tlak:

 • Vazodilatacija: Proizvod može pomoći proširenju krvnih žila, čime se olakšava protok krvi i smanjuje pritisak na zidovima krvnih žila.
 • Smanjenje srčanog izlaza: Smanjenje brzine i snage otkucaja srca može smanjiti krvni tlak.
 • Inhibicija vazokonstrikcije: Proizvod može utjecati na smanjenje suženja krvnih žila, što pomaže u održavanju normalnog protoka krvi.
 • Antioksidativno djelovanje: Moguće je da WELLTONE kapi imaju antioksidativna svojstva koja pomažu u sprečavanju oštećenja stanica krvnih žila.

Sastojci

Evo lista sastojaka u WELLTONE kapi za hipertenziju i njihovih učinaka:

 • Glog: Glog, poznat i kao Crataegus, često se koristi za podršku zdravlju srca i krvnih žila. Ima svojstva koja pomažu u proširenju krvnih žila, što može pomoći u snižavanju krvnog tlaka.
 • Askorbinska kiselina (Vitamin C): Askorbinska kiselina je antioksidans i igra ključnu ulogu u zaštiti stanica od oštećenja uzrokovanog slobodnim radikalima. Također može potaknuti opuštanje stijenki krvnih žila i pomoći u održavanju zdravog krvnog tlaka.
 • L-Arginin: L-Arginin je aminokiselina koja može potaknuti širenje krvnih žila i pomoći u poboljšanju protoka krvi. To može rezultirati smanjenjem krvnog tlaka.
 • Melissa (Matičnjak): Melissa je biljka koja ima smirujuće svojstvo i može pomoći u smanjenju stresa i tjeskobe, što je važno jer emocionalni faktori mogu utjecati na krvni tlak.
 • Ekstrakt lovorovog lista: Listovi lovora također mogu pridonijeti širenju krvnih žila i poboljšati protok krvi.
 • Ekstrakt korijena: Ekstrakt korijena može imati različite koristi za zdravlje, uključujući podršku općem zdravlju srca.
 • Vitamin B1 (Tiamin): Vitamin B1 igra važnu ulogu u energetskom metabolizmu tijela, uključujući srčani mišić. Može pomoći u održavanju normalnog srčanog rada.

WELLTONE: koliko je učinkovit, prednosti

WELLTONE kapi za hipertenziju nude niz prednosti koje uključuju:

 • Smanjenje visokog krvnog tlaka: WELLTONE kapi su formulirane kako bi pomogle u smanjenju visokog krvnog tlaka, što je ključno za kontrolu hipertenzije.
 • Podrška zdravlju srca: Zahvaljujući svojim sastojcima poput Gloga i L-Arginina, WELLTONE kapi pružaju podršku zdravlju srca i krvnih žila.
 • Prevencija komplikacija: Redovita uporaba WELLTONE kapi može smanjiti rizik od ozbiljnih komplikacija povezanih s hipertenzijom, uključujući srčane bolesti i moždane udare.
 • Prirodni sastojci: Proizvod sadrži prirodne sastojke, što ga čini privlačnim za one koji preferiraju prirodne pristupe liječenju.
 • Moguće antioksidativno djelovanje: Neki sastojci u WELLTONE kapima, poput askorbinske kiseline (vitamin C), imaju antioksidativna svojstva koja mogu pomoći u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.


WELLTONE
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapi
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Uporaba

Prije upotrebe, pažljivo proučite sastav proizvoda kako biste provjerili da niste alergični na njegove sastojke. WELLTONE kapi uzimajte oralno, s vodom. Preporučuje se konzumirati WELLTONE kapi prije obroka.

Doziranje

Preporučena doza WELLTONE kapi može varirati ovisno o individualnim potrebama i preporukama liječnika. Obično se preporučuje uzimanje 20-30 kapi 2-3 puta dnevno.

Interakcije s drugim lijekovima

WELLTONE kapi obično nemaju značajne interakcije s drugim lijekovima. Međutim, izbjegavajte konzumaciju alkohola dok koristite ovaj proizvod.

Hranjenje

Proizvod čuvajte na suhom i tamnom mjestu, izvan dohvata djece.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza niti upozorenja za upotrebu WELLTONE kapi.

Prevelika doza

Preporučuje se pridržavanje preporučene doze. Prevelika doza nije poželjna, stoga se trebate pridržavati uputa o doziranju.

Kupite WELLTONE u ljekarnama, DM

Nažalost, WELLTONE nije dostupan u navedenim ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, i Tvoja ljekarna. Proizvod trenutno nije dostupan na tržištu Hrvatske i nije moguće ga kupiti ni u jednoj od navedenih ljekarni. Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije poznata zbog nedostupnosti na tržištu. Također, datum sljedeće dostave na ljekarničke skladišta nije poznat.

WELLTONE cijena, popust

Cijena proizvoda WELLTONE iznosi 39 eura. Trenutačno se provodi posebna ponuda na službenoj web stranici proizvođača: popust od 50%. Broj proizvoda dostupnih po akcijskoj cijeni je ograničen, a akcija je privremena. Za narudžbu proizvoda, molimo vas da posjetite službenu web stranicu proizvođača. Za ovu akciju nije potreban promotivni kod.

WELLTONE
39€ 78€

Recept: Nije potreban.

Naručivanje: Potrebno je posjetiti službenu web stranicu proizvođača i popuniti obrazac za narudžbu.

Plaćanje: Gotovinom prilikom dostave.

Proizvod možete kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući velike gradove kao što su Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o WELLTONE

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o WELLTONE proizvodu na različitim forumima i društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, gdje kupci dijele svoja iskustva. Također, ocjene kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstvu zdravstva ukazuju na većinski pozitivan dojam. Više od 95% komentara je pozitivno.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepravilnom primjenom terapije. Važno je napomenuti da svaki organizam reagira individualno, pa se alergijske reakcije mogu pojaviti kod određenih osoba.

Iskustva stvarnih klijenata:

WELLTONE kapi su mi doslovno promijenile život. Već dugo sam se borila s visokim krvnim tlakom i pokušavala različite terapije, ali tek otkad sam počela koristiti WELLTONE, primijetila sam značajno poboljšanje. Moj krvni tlak je stabilan, osjećam se energičnije i puno bolje. Preporučila sam ga i svojim prijateljima.

Ana, 42 godine

WELLTONE su za mene prava spasilačka linija. Godinama sam se borio s hipertenzijom i uzimao razne lijekove, ali često su mi izazivali nuspojave. S WELLTONE-om nisam imao taj problem, a moj krvni tlak je stabilan. Osjećam se sjajno i puno sam zadovoljniji.

Ivan, 56 godina

WELLTONE su mi pomogle da se osjećam mlađe i zdravije. Nakon nekoliko tjedana korištenja, primijetio sam da mi je krvni tlak stabilniji, a osjećam se manje umorno. Preporučujem ih svima koji se bore s hipertenzijom.

Marko, 48 godina

Isprobao sam WELLTONE jer je moj otac koristio ovaj proizvod i imao je pozitivna iskustva. Iako su mi kapi bile jednostavne za uzimanje i nisu mi izazvale nuspojave, nisam primijetio značajne promjene u mom krvnom tlaku. Možda nisu prikladne za sve.

Luka, 30 godina

Već nekoliko mjeseci koristim ove kapi i primijetila sam pozitivne promjene. Moj krvni tlak se stabilizirao, a osjećam se puno bolje. Zadovoljna sam rezultatima.

Maja, 53 godine

Učinci i rezultat korištenja

Evo rezultata i učinaka korištenja WELLTONE kapi pri liječenju hipertenzije:

 • Stabilizacija krvnog tlaka: Korištenje WELLTONE kapi pomaže u stabilizaciji visokog krvnog tlaka.
 • Poboljšanje zdravlja srca i krvnih žila: Ovi proizvodi mogu doprinijeti poboljšanju zdravlja srca i krvnih žila, čineći ih jačim i elastičnijim.
 • Smanjenje rizika od komplikacija: Redovita upotreba WELLTONE kapi može smanjiti rizik od ozbiljnih komplikacija povezanih s hipertenzijom, poput srčanih bolesti i moždanog udara.
 • Bolje opće stanje: Korisnici su primijetili da se osjećaju bolje i imaju više energije tijekom dana.
 • Smanjenje umora i stresa: Upotreba WELLTONE kapi može pomoći u smanjenju umora i stresa, što doprinosi općem blagostanju.

Djeluje li WELLTONE doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

WELLTONE nije prijevara, već je proizvod koji je izrađen od prirodnih sastojaka i certificiran u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija otkriva da su neki kupci iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda, što je rezultiralo prekidom punog tijeka liječenja. Važno je napomenuti da alergijske reakcije nisu neobične i mogu se pojaviti kod pojedinaca na različite proizvode. Proizvođači WELLTONE-a naglašavaju važnost pridržavanja uputa i konzultacije s liječnikom prije početka upotrebe kako bi se smanjio rizik od alergijskih reakcija. Stoga, WELLTONE je legalan i siguran proizvod koji je koristan za mnoge osobe koje pate od hipertenzije.

Komentar liječnika

Kao liječnik s dugogodišnjim iskustvom u liječenju kardiovaskularnih bolesti, vjerujem da je WELLTONE proizvod koji zaslužuje pažnju. Njegova prirodna formula i sastojci, poput Gloga i L-Arginina, pokazali su se u mnogim studijama kao korisni za regulaciju krvnog tlaka. Pogotovo za pacijente koji preferiraju prirodne tretmane, WELLTONE kapi mogu biti dobar dodatak terapiji.

Važno je napomenuti da rezultati mogu varirati od osobe do osobe. Uz pravilnu upotrebu i praćenje krvnog tlaka, ovaj proizvod može pružiti koristi u kontroli hipertenzije.

Dr. Martin Schneider, Specijalist za kardiovaskularne bolesti

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️Koliko košta WELLTONE?

Cijena WELLTONE kapi iznosi 39 eura.

⚕️ Je li WELLTONE prijevara?

Ne, WELLTONE nije prijevara. Proizvod je izrađen od prirodnih sastojaka i certificiran je u skladu s medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje sastojke sadrži WELLTONE?

Sastojci WELLTONE kapi uključuju Glog, Askorbinsku kiselinu, L-Arginin, Melissa, ekstrakt lovorovog lista, ekstrakt korijena i Vitamin B1. Svaki od ovih sastojaka igra svoju ulogu u podršci zdravlju srca i krvnih žila.

⚕️ Mogu li kupiti WELLTONE u ljekarni bez recepta?

Da, WELLTONE je dostupan bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da proizvoda trenutno nema na zalihi u ljekarnama.

⚕️ Kako se WELLTONE kapi primjenjuju?

WELLTONE kapi se uzimaju oralno, obično prije obroka. Preporučljivo je pratiti upute proizvođača o doziranju.

⚕️ Gdje mogu kupiti WELLTONE u Hrvatskoj?

WELLTONE možete kupiti putem službene web stranice proizvođača. Trenutno nije dostupan u ljekarnama Hrvatske, ali može se naručiti putem interneta.

WELLTONE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
WELLTONE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 73 = 80

Croatiacovid19 info
Logo