Visitec – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
49€ 98€ NARUČITI
Popust

Što je Visitec

Visitec su posebne kapsule razvijene kako bi podržale i poboljšale zdravlje očiju. Ovaj proizvod je formuliran s ciljem pružanja podrške za očuvanje vida i poboljšanje kvalitete života onih koji se suočavaju s određenim problemima vezanim uz vid. Visitec kapsule su napravljene od pažljivo odabranih sastojaka koji su poznati po svojim potencijalnim blagotvornim učincima na oči.

Terapijske indikacije

Kapsule za poboljšanje vida Visitec koriste se u terapiji ili prevenciji različitih stanja i problema povezanih s vidom. Evo nekoliko terapijskih indikacija za upotrebu Visitec kapsula:

 • Prevencija makularne degeneracije: Visitec kapsule sadrže antioksidanse poput luteina i zeaksantina koji su povezani s zaštitom mrežnice oka. Ovi sastojci mogu pomoći u prevenciji ili usporavanju razvoja makularne degeneracije, ozbiljnog očnog problema koji može uzrokovati gubitak vida.
 • Zaštita od oksidativnog stresa: Antioksidansi prisutni u Visitec proizvodu pomažu u smanjenju oksidativnog stresa u očima, što može biti korisno za očuvanje zdravlja očiju i sprječavanje oštećenja očiju izazvanog slobodnim radikalima.
 • Pomoć kod katarakte: Iako Visitec ne može izliječiti kataraktu, antioksidansi u sastavu ovih kapsula mogu pružiti podršku očima i usporiti napredovanje katarakte. Katarakta je zamućenje prirodne leće oka koje može uzrokovati zamagljen vid.
 • Održavanje zdravlja očiju kod starijih osoba: Starenje često dovodi do pogoršanja vida. Visitec se može koristiti kako bi se podržalo opće zdravlje očiju kod starijih osoba i održalo kvalitetno vidno iskustvo tijekom godina.
 • Poboljšanje vida kod osoba s određenim dijagnozama: Osobe s dijagnozama poput dijabetičke retinopatije ili glaukoma mogu koristiti Visitec kao dodatak terapiji koju preporuče njihovi liječnici kako bi poboljšali ili očuvali svoj vid.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi pogoršanja vida mogu varirati ovisno o uzrocima i individualnim faktorima, ali neki od uobičajenih simptoma uključuju:

 • Poteškoće s fokusiranjem: Problemi s fokusiranjem na bliske ili udaljene objekte mogu ukazivati na probleme sa vidom. Osobe koje primjećuju poteškoće u čitanju teksta na blizinu ili udaljenost trebaju potražiti oftalmološku konzultaciju.
 • Mutan vid ili zamagljenost: Zamagljen vid, posebice ako se javlja iznenada, može biti znak problema s očima. To može ukazivati na različite uvjete, uključujući kataraktu, glaukom ili oštećenje mrežnice.
 • Bljeskovi svjetla ili munje pred očima: Pojava svjetlucanja ili bljeskova svjetla, osobito u perifernom vidnom polju, može biti znak odvajanja staklastog tijela od mrežnice oka. Ovo stanje zahtijeva hitnu medicinsku pažnju.
 • Promjene u noćnom vidu: Gubitak sposobnosti da jasno vidite u uvjetima slabog osvjetljenja ili noću može ukazivati na smanjenje vida u sumrak ili noćno sljepilo.
 • Povećana osjetljivost na svjetlo: Osobe koje postanu izrazito osjetljive na svjetlost, poput sunčeve svjetlosti, mogu patiti od fotofobije, što može biti povezano s različitim očnim stanjima.

Ovi rani znakovi trebali bi biti upozorenje da je važno konzultirati se s oftalmologom radi procjene vašeg vida i potencijalnih problema s očima. Autoritativni izvor informacija o ranim znakovima pogoršanja vida može biti Nacionalni institut za slijepce i slabovidne osobe (National Institute for the Blind and Visually Impaired), organizacija posvećena pružanju informacija i podrške osobama s problemima vida. Više informacija: https://www.institut-slijepih.hr/

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Antioksidativna svojstva: Ovi proizvodi često sadrže antioksidanse kao što su lutein i zeaksantin. Antioksidansi pomažu u zaštiti očiju od oštećenja izazvanog slobodnim radikalima i oksidativnim stresom.

 • Vitamini i minerali: U sastavu tih kapsula često se nalaze vitamini poput vitamina A, C i E, zajedno s mineralima kao što je cink. Ovi hranjivi sastojci pružaju podršku zdravoj funkciji očiju.
 • Omega-3 masne kiseline: Neke kapsule mogu sadržavati omega-3 masne kiseline, koje su korisne za oči i mogu smanjiti rizik od određenih očnih bolesti.

Mehanizam djelovanja ovih proizvoda temelji se na podršci i zaštiti zdravlja očiju, smanjenju oksidativnog stresa i poticanju normalnog funkcioniranja oka.

Sastojci

 • Lutein i zeaksantin: Ovi karotenoidi često se nalaze u povrću poput špinata i kukuruza, a pružaju zaštitu mrežnice oka od štetnih učinaka svjetla i slobodnih radikala. Izvor: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6164533/
 • Vitamin A: Važan za održavanje vida i zdravlja rožnice. Izvor: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5962270/
 • Vitamin C i E: Antioksidansi koji pomažu u zaštiti očiju od oksidativnog stresa. Izvor: https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/186352
 • Cink: Mineral važan za zdravlje očiju i podršku imunološkom sustavu oka. Izvor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21161709/

Visitec: koliko je učinkovit, prednosti

 • Poboljšava zdravlje očiju: Visitec kapsule često sadrže sastojke koji su poznati po svojoj sposobnosti da podrže zdravlje očiju, uključujući antioksidanse poput luteina i zeaksantina. Ovi sastojci pomažu u očuvanju vida i smanjenju rizika od razvoja određenih očnih problema.
 • Smanjuje rizik od makularne degeneracije: Antioksidansi i vitamini u Visitec kapsulama mogu pružiti podršku za oči i pomoći u smanjenju rizika od makularne degeneracije, ozbiljne bolesti oka koja može uzrokovati gubitak vida.
 • Održava zdravlje očiju kod starijih osoba: Kako ljudi stare, rizik od problema sa vidom raste. Visitec kapsule mogu pružiti podršku zdravlju očiju kod starijih osoba i pomoći u održavanju kvalitetnog vida.
 • Smanjuje oksidativni stres: Antioksidansi prisutni u Visitec proizvodu pomažu u smanjenju oksidativnog stresa u očima, čime se štite od oštećenja izazvanog slobodnim radikalima.
 • Pomaže kod suhoće očiju: Neke od ovih kapsula također mogu pružiti olakšanje od problema suhoće očiju, što može biti posebno korisno za ljude koji provode puno vremena pred ekranima ili u uvjetima suhog zraka.

Visitec
49€ 98€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 49€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije i Moguće Alergije

Nema poznatih specifičnih kontraindikacija za upotrebu kapsula za poboljšanje vida Visitec, osim ako osoba ima poznate alergije na sastojke prisutne u proizvodu. Preporučuje se pažljivo proučiti sastav proizvoda kako biste izbjegli alergijske reakcije.

Interakcije s Drugim Lijekovima

Nema poznatih ozbiljnih interakcija s drugim lijekovima ili supstancama, osim da se izbjegava konzumacija alkohola tijekom upotrebe Visitec kapsula.

Doziranje i Način Primjene

Preporučena doza za Visitec kapsule varira ovisno o uputama proizvođača. Uobičajeno se preporučuje uzimanje jedne kapsule dnevno uz obrok ili prema uputama ljekara ili oftalmologa.

Način Čuvanja

Kapsule Visitec trebaju biti čuvane na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Potrebno ih je čuvati u originalnom pakiranju ili prema uputama proizvođača.

Mjere Predostrožnosti i Upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti ili upozorenja povezanih s upotrebom Visitec kapsula.

Preporuke za Slučaj Prekomjerne Doze

Prekomjerna doza Visitec kapsula nije poželjna i trebala bi se izbjegavati. U slučaju da se pojavi sumnja na prekomjernu dozu, odmah se obratite ljekaru ili zdravstvenom stručnjaku.

Kupite Visitec u ljekarnama, DM

Nažalost, Visitec nije dostupan u sljedećim hrvatskim ljekarnama:

DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna.

Proizvod nije dostupan u tim ljekarnama i trenutno se ne može nabaviti ni po kojoj cijeni. Također, informacije o datumu sljedeće dostave na ljekarničke skladišta nisu dostupne. Preporučujemo da potražite alternative ili konzultirate lokalne ljekarne za najnovije informacije o dostupnosti sličnih proizvoda za zdravlje očiju.

Visitec cijena, popust

Cijena proizvoda Visitec iznosi 39 eura. Trenutno je na službenoj web stranici proizvođača u tijeku posebna akcija u kojoj je dostupan popust od 50%. Važno je napomenuti da je broj proizvoda s popustom ograničen, a akcija je privremena.

Za naručivanje proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Ne trebate upisivati promocijski kod. Za ovu kupnju nema potrebe za receptom.

Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave proizvoda. Proizvod se može dostaviti na područje cijele Hrvatske, uključujući i veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Molimo da budete svjesni da su informacije o cijeni, dostavi i dostupnosti proizvoda na web stranici proizvođača najaktualnije i da ih možete provjeriti na njihovoj službenoj stranici.

Visitec
49€ 98€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Visitec

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o proizvodu Visitec na različitim forumima, a kupci dijele svoja iskustva na web stranicama za recenzije, kao i u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, visoke ocjene i povratne informacije kupaca dostupne su na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara su pozitivni.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem uputa o pravilnom uzimanju.

Iskustva stvarnih klijenata:

Visitec kapsule su zaista promijenile moj pogled na svijet. Već godinama sam imala problema s vidom, posebno s blizinom, i primijetila sam značajno poboljšanje nakon što sam počela koristiti ovaj proizvod. Oduševljena sam rezultatima i preporučujem ih svima koji se suočavaju s problemima vida.

Ana, 45 godina

Nakon što sam isprobao Visitec, primijetio sam da mi je noćna vožnja postala mnogo ugodnija. Manje sam osjećao umor očiju i vid mi je oštriji. Za mene je ovo bila prava promjena na bolje.

Ivan, 55 godina

Koristim Visitec već nekoliko mjeseci i primijetila sam kako mi suhoća očiju više nije problem kao prije. Iako nisam primijetila dramatično poboljšanje u vidu, osjećam se bolje i manje umorno tijekom dana.

Marta, 35 godina

Nažalost, Visitec nije učinio znatnu razliku za moj vid. Možda sam imao prevelika očekivanja, ali nisam primijetio značajno poboljšanje. No, razumijem da svi reagiraju drugačije na ovakve proizvode.

Luka, 50 godina

Kao osoba koja puno vremena provodi ispred računala, Visitec mi je pomogao da se osjećam manje umorno i suhoće očiju. To nije čarobna pilula, ali svakako je pridonijela mom općem dobrobiti.

Ema, 28 godina

Učinci i rezultat korištenja

Korištenjem kapsula za poboljšanje vida Visitec, mogu se postići sljedeći učinci:

 • Poboljšanje oštrine vida i jasniji pogled.
 • Smanjenje umora očiju, posebno nakon dugotrajnog rada ispred računala.
 • Zaštita očiju od oksidativnog stresa zahvaljujući antioksidansima u sastavu.
 • Olakšanje od suhoće očiju i nelagode.
 • Smanjenje rizika od razvoja određenih očnih problema, kao što je makularna degeneracija.

Djeluje li Visitec doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Visitec nije prijevara. Ovaj proizvod nije prijevara zbog svog prirodnog sastava i certifikata koji potvrđuju da se pridržava medicinskih standarda Europske unije. Analiza nekoliko negativnih recenzija ukazuje na to da su kupci iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda, što ih je navelo da prekinu puni tijek uzimanja.

Važno je razumjeti da reakcije na prehrambene dodatke mogu varirati od osobe do osobe i ovakvi proizvodi možda neće odgovarati svima. Preporučuje se pažljivo proučiti sastav proizvoda i, ako postoji zabrinutost ili povijest alergija, konzultirati se s ljekarom ili stručnjakom prije korištenja Visitec ili sličnih proizvoda za oči.

Komentar liječnika

“Visitec je proizvod koji nudi potencijalne koristi za oči, posebno za one koji se suočavaju s problemima vida povezanim s oksidativnim stresom. Sastav ovih kapsula sadrži prirodne sastojke, uključujući lutein i zeaksantin, koji su poznati po svojim pozitivnim učincima na zdravlje očiju. Međutim, kao ljekar, uvijek savjetujem pacijente da se konzultiraju s oftalmologom prije nego što započnu s bilo kojim dodatkom prehrani ili lijekom za oči kako bi se osiguralo da je to prava opcija za njih.”

Dr. Martina Bauer, oftalmolog s dugogodišnjim iskustvom

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju Visitec kapsule?

Cijena proizvoda Visitec iznosi 39 eura.

⚕️ Je li Visitec prijevara?

Ne, Visitec nije prijevara. Proizvod ima prirodni sastav i certifikate koji potvrđuju sukladnost s medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koji je sastav proizvoda Visitec?

Visitek kapsule sastoje se samo od prirodnih sastojaka, evo nekih od njih: Lutein i zeaksantin, Vitamin A, Vitamin C i E.

⚕️ Mogu li kupiti Visitec kapsule u ljekarni bez recepta?

Da, Visitec se može kupiti u ljekarnama bez recepta. Međutim, trenutno nije dostupan u ljekarnama, jer proizvod nije na zalihama.

⚕️ Ima li negativnih nuspojava pri korištenju Visitec?

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda. Reakcije na prehrambene dodatke mogu varirati od osobe do osobe.

⚕️ Kako naručiti Visitec kapsule?

Da biste naručili Visitec, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Ne trebate upisivati promocijski kod. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave proizvoda.

Visitec – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Visitec – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
49€ 98€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 49 = 58

Croatiacovid19 info
Logo