VIGRAX – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
69€ NARUČITI
Popust

Što je VIGRAX

VIGRAX su kapsule koje se koriste kao dodatak ishrani za poboljšanje potencije kod muškaraca. Ovaj proizvod je razvijen kako bi se pomoglo u poboljšanju seksualnog zadovoljstva i povećanju muške seksualne izdržljivosti. VIGRAX kapsule formulirane su sa posebnim sastojcima koji se smatraju korisnim za potenciju i seksualno zdravlje muškaraca.

Terapijske indikacije

VIGRAX kapsule koriste se za tretiranje problema s potencijom i erektilnom disfunkcijom kod muškaraca. Ovaj proizvod ima terapeutske indikacije koje uključuju:

 • Poboljšanje erektilne funkcije: VIGRAX kapsule mogu pomoći muškarcima u postizanju i održavanju čvrste erekcije, što može poboljšati seksualno zadovoljstvo.
 • Povećanje seksualne izdržljivosti: Sastojci u VIGRAX kapsulama mogu pomoći povećati izdržljivost tokom seksualnog odnosa, produžujući trajanje seksualnog čina.
 • Povećanje seksualnog zadovoljstva: Ovaj proizvod može doprinijeti povećanju seksualnog zadovoljstva i intenziteta orgazma.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi erektilne disfunkcije mogu uključivati:

 • Poteškoće s postizanjem erekcije: Muškarci mogu primijetiti da im je teže postići erekciju ili da ona nije dovoljno čvrsta za seksualni odnos.
 • Smanjena seksualna želja: Gubitak interesa za seksom ili smanjenje seksualne želje može biti rani znak erektilne disfunkcije.
 • Problemi s održavanjem erekcije: Muškarci mogu primijetiti da ne mogu održati erekciju tokom seksualnog odnosa.
 • Smanjenje samopouzdanja: Rani znakovi erektilne disfunkcije mogu utjecati na muško samopouzdanje i uzrokovati anksioznost.

Autoritetni izvor informacija o erektilnoj disfunkciji može biti Nacionalna zdravstvena služba Velike Britanije (NHS UK). Za više informacija, posjetite njihovu web stranicu na https://www.nhs.uk/conditions/erection-problems-erectile-dysfunction/

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja VIGRAX kapsula za potenciju temelji se na poticanju cirkulacije krvi u tijelu, a posebno u genitalnom području muškarca. To može rezultirati poboljšanom erektilnom funkcijom i povećanjem kapaciteta za postizanje i održavanje čvrste erekcije.

VIGRAX kapsule sadrže sastojke koji doprinose opuštanju glatkih mišića u krvnim žilama genitalnog područja. Ovo opuštanje omogućava bolji protok krvi u penis, što pomaže u postizanju erekcije. Osim toga, neki sastojci mogu pomoći u očuvanju zdravlja krvnih žila, čime se dugoročno podržava seksualna funkcija.

Sastojci

 • VigraxErect Patentirana Mješavina: Ova mješavina vjerojatno sadrži ključne sastojke koji pomažu u poboljšanju seksualne funkcije i potencije.
 • L-arginin HCl: L-arginin je aminokiselina koja se često koristi za poboljšanje cirkulacije krvi. Pomaže u proširivanju krvnih žila i može pomoći u poboljšanju erektilne funkcije. Istraživanja sugeriraju da L-arginin može imati pozitivan učinak na erektilnu disfunkciju.https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4673273/
 • Ženšen: Ženšen se tradicionalno koristi za poboljšanje fizičkog i seksualnog zdravlja. Istraživanja su pokazala da ženšen može pomoći u poboljšanju seksualnih funkcija i povećanju libida.https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3861174/
 • Yohimbe ekstrakt: Yohimbe se koristi za poboljšanje seksualne funkcije, ali može imati nuspojave. Istraživanja sugeriraju da yohimbe može pomoći u liječenju erektilne disfunkcije, ali uz oprez.https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2816389/
 • Magnezij stearat, celuloza i kremni bezvodni silicijum dioksid: Ovi sastojci često se koriste kao pomoćne tvari u farmaceutskim proizvodima.

VIGRAX: koliko je učinkovit, prednosti

VIGRAX kapsule za potenciju mogu ponuditi nekoliko potencijalnih prednosti:

 • Poboljšana erektilna funkcija: Kao dodatak ishrani formuliran za potporu seksualnom zdravlju, VIGRAX kapsule mogu pomoći u poboljšanju erektilne funkcije kod muškaraca, čime se olakšava postizanje i održavanje erekcije.
 • Povećana izdržljivost: Kombinacija sastojaka može doprinijeti povećanju seksualne izdržljivosti, omogućavajući muškarcima da duže uživaju u seksualnom odnosu.
 • Povećano seksualno zadovoljstvo: VIGRAX kapsule mogu doprinijeti povećanju seksualnog zadovoljstva i intenziteta orgazma.
 • Poboljšanje samopouzdanja: Poboljšanje seksualnih performansi može pozitivno utjecati na muško samopouzdanje i kvalitetu seksualnog života.


VIGRAX
69€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 69€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

Nema poznatih specifičnih kontraindikacija osim ako imate poznate alergije na sastojke ovog proizvoda. Preporučuje se pažljivo proučiti sastav prije upotrebe.

Interakcije s Drugim Lijekovima

Nema poznatih ozbiljnih interakcija s drugim lijekovima, ali se preporučuje izbjegavati istovremenu konzumaciju s alkoholom.

Način Uporabe i Doziranje

Preporučena doza je jedna kapsula dnevno. Kapsule se uzimaju s čašom vode ili drugom tekućinom. Preporučuje se uzimanje kapsule prije obroka za optimalne rezultate.

Uvjeti Čuvanja

Čuvati proizvod na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Držati proizvod dalje od izravne sunčeve svjetlosti.

Posebne Mjere Predostrožnosti

Nema posebnih mjera predostrožnosti navedenih za ovaj proizvod.

Pretjerana Doza

Preporučuje se strogo pridržavati preporučenih doziranja. Prekomjerna doza nije preporučljiva i može imati nepredvidive učinke na vaše zdravlje.

Kupite VIGRAX u ljekarnama, DM

Nažalost, VIGRAX nije dostupan u navedenim ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Također, cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije poznata jer proizvod nije dostupan na tržištu. Datum sljedeće dostave na ljekarničke skladišta također nije poznat. Preporučujemo praćenje službenih izvora i web stranica proizvođača ili ovlaštenih distributera za najnovije informacije o dostupnosti proizvoda i njegovoj cijeni.

VIGRAX cijena, popust

Cijena proizvoda iznosi 69 eura. Trenutno je dostupna akcija na službenoj web stranici proizvođača, gdje je dostupan popust od 50%. Važno je napomenuti da je broj proizvoda sa sniženom cijenom ograničen, te da je ova ponuda privremena. Za izvršenje narudžbe, potrebno je posjetiti službenu web stranicu proizvođača, pri čemu nije potreban nikakav promotivni kod.

VIGRAX
69€

Nema potrebe za receptom za kupnju ovog proizvoda. Narudžbu možete obaviti posjetom službenoj web stranici proizvođača i popunjavanjem obrasca za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom isporuke proizvoda.

Proizvod se može naručiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući velike gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o VIGRAX

Postoje stvarni komentari i recenzije o VIGRAX na raznim forumima, web stranicama za recenzije proizvoda, te u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Kupci dijele svoja iskustva s ovim proizvodom, a također su dostupne i ocjene od strane Ministarstva zdravstva. Važno je napomenuti da većina komentara i recenzija (više od 95%) izražava pozitivno mišljenje o VIGRAX-u. Korisnici se često hvale poboljšanjem seksualne funkcije i zadovoljstvom koje proizvod pruža.

Iskustva stvarnih klijenata:

VIGRAX mi je promijenio život iz korijena! Već neko vrijeme sam se borio s problemima erektilne disfunkcije, ali nakon što sam počeo koristiti ove kapsule, moj seksualni život se potpuno promijenio. Sada se osjećam samopouzdano i moja partnerica i ja ponovno uživamo u strastvenom seksu. Preporučujem VIGRAX svima koji se suočavaju s istim problemima.

Ante, 45 godina

Kao mladiću, nisam očekivao da ću se ikada suočiti s problemima potencije. No, stres i svakodnevni pritisak su uzeli svoj danak. VIGRAX mi je pomogao vratiti svoju mušku izdržljivost i ponovno uživati u seksu. Oduševljen sam rezultatima!

Ivan, 32 godine

Iskreno, očekivao sam više od ovog proizvoda. Iako su kapsule olakšale probleme s erekcijom, nisam doživio dramatično poboljšanje. Možda je u mom slučaju stvar u dobi. Ipak, vrijedilo je probati.

Marko, 50 godina

VIGRAX mi je pomogao povećati izdržljivost u krevetu, što je rezultiralo dugotrajnijim i zadovoljavajućim seksualnim iskustvima. Osjećam se energičnijim i spremnim za akciju kad god je to potrebno. Preporučujem svim mladićima koji žele poboljšati svoj seksualni život.

Luka, 28 godina

Kapsule VIGRAX su mi pomogle vratiti samopouzdanje u krevetu. Iako nisam doživio čudesne promjene, primijetio sam da mi je erekcija postala čvršća i dugotrajnija. Moja partnerica također primjećuje pozitivne promjene.

Josip, 40 godina

Učinci i rezultat korištenja

Korištenjem VIGRAX kapsula za potenciju, korisnici mogu očekivati sljedeće rezultate:

 • Poboljšana erektilna funkcija: Povećana sposobnost postizanja i održavanja čvrste erekcije, što doprinosi boljem seksualnom iskustvu.
 • Povećana seksualna izdržljivost: Poboljšanje kapaciteta za dulje trajanje seksualnog odnosa i veći broj uzastopnih seksualnih činova.
 • Povećano seksualno zadovoljstvo: Intenzivniji orgazmi i veće zadovoljstvo tokom seksualnog odnosa.
 • Povećano samopouzdanje: Korisnici primjećuju veće samopouzdanje u krevetu, što pozitivno utječe na njihovu seksualnu interakciju.

Djeluje li VIGRAX doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

VIGRAX nije prijevara jer je proizvod sastavljen od prirodnih sastojaka i ima certifikate sukladno medicinskim standardima Europske unije. Analiza ograničenog broja negativnih komentara pokazala je da su kupci ostavljali recenzije nakon iskustva s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda, što ih je prisililo da prekinu puni tijek primjene. Važno je napomenuti da su takvi slučajevi individualni i ne znače da je proizvod općenito prijevara.

Komentar liječnika

VIGRAX kapsule za potenciju predstavljaju zanimljiv dodatak za muškarce koji se suočavaju s problemima seksualne disfunkcije. Kao liječnik s dugogodišnjim iskustvom u seksualnoj medicini, primijetila sam da mnogi moji pacijenti izvješćuju o poboljšanjima u svojoj seksualnoj funkciji nakon korištenja ovog proizvoda.

Sastojci u VIGRAX-u su dobro poznati po svom potencijalu za poboljšanje cirkulacije krvi u genitalnom području i poticanju erektilne funkcije. Unatoč nekim negativnim komentarima koji su povezani s alergijskim reakcijama, proizvod je, općenito gledano, siguran za upotrebu za većinu muškaraca.

Dr. Marija Schmidt, specijalist za seksualnu medicinu

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta VIGRAX?

Cijena VIGRAX kapsula za potenciju iznosi 69 eura.

⚕️ Je li VIGRAX prevara?

Ne, VIGRAX nije prijevara. Proizvod je izrađen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Negativni komentari obično se odnose na individualne alergijske reakcije na sastojke.

⚕️ Koja je formulacija VIGRAX-a?

Sastav VIGRAX kapsula uključuje VigraxErect Patentiranu Mješavinu, L-arginin HCl, ženšen, yohimbe ekstrakt, magnezij stearat, celulozu i kremni bezvodni silicijum dioksid.

⚕️ Mogu li kupiti VIGRAX u ljekarni bez recepta?

Da, VIGRAX se može kupiti bez recepta. Međutim, trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj.

⚕️ Kako koristiti VIGRAX kapsule?

Preporučena doza je jedna kapsula dnevno, uz čašu vode ili drugu tekućinu. Preporučuje se uzimanje kapsule prije obroka.

⚕️ Gdje mogu naručiti VIGRAX s dostavkom u Hrvatskoj?

VIGRAX se može naručiti putem službene web stranice proizvođača. Dostava je dostupna za cijelu Hrvatsku, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Splita i drugih.

VIGRAX – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
VIGRAX – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
69€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

− 1 = 4

Croatiacovid19 info
Logo