VigraFast – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ NARUČITI
Popust

Što je VigraFast

VigraFast su prirodni dodaci prehrani u obliku kapsula koji su namijenjeni poboljšanju muške potencije i seksualne izdržljivosti. Ovaj proizvod razvijen je kako bi muškarcima pomogao u rješavanju problema s erektilnom disfunkcijom, slabom potencijom i smanjenim seksualnim performansama.

Terapijske indikacije

Kapsule za potenciju VigraFast se često koriste kao prirodni dodatak za poboljšanje muške seksualne funkcije i rješavanje problema vezanih uz erektilnu disfunkciju. Terapijske indikacije za upotrebu ovog proizvoda mogu uključivati sljedeće:

 • Erektilna disfunkcija (impotencija): VigraFast se često koristi za pomoć muškarcima koji imaju problema s postizanjem i održavanjem erekcije tijekom seksualnog odnosa.
 • Smanjena seksualna želja: Proizvod može pomoći muškarcima koji osjećaju smanjeni seksualni nagon ili interes za seks.
 • Poboljšanje seksualne izdržljivosti: Sastojci u VigraFast kapsulama mogu pomoći povećati izdržljivost tijekom seksualnog odnosa, što korisnicima omogućuje duži i zadovoljavajući seksualni čin.
 • Poboljšanje seksualnog zadovoljstva: Upotrebom ovih kapsula, muškarci mogu doživjeti povećano seksualno zadovoljstvo i intenzivnije orgazme.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema s potencijom mogu uključivati:

 • Poteškoće u postizanju ili održavanju erekcije: Muškarci koji primjećuju da im je teže postići erekciju ili da ne mogu održati erekciju tijekom seksualnog odnosa mogli bi se suočavati s problemima s potencijom.
 • Smanjen seksualni nagon: Gubitak interesa za seks ili smanjenje seksualnog nagona može biti rani pokazatelj problema s potencijom.
 • Smanjena seksualna izdržljivost: Muškarci koji primjećuju da ne mogu održati seksualni odnos onoliko dugo koliko bi željeli mogu imati problema s potencijom.
 • Poteškoće s postizanjem orgazma: Problem s potencijom može dovesti do poteškoća u postizanju orgazma, što može uzrokovati frustraciju i smanjenje seksualnog zadovoljstva.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula za potenciju VigraFast temelji se na kombinaciji prirodnih sastojaka koji pozitivno utječu na mušku seksualnu funkciju. Ovi sastojci djeluju na nekoliko načina kako bi poboljšali potenciju:

 • Povećanje cirkulacije krvi: Sastojci poput L-arginina pomažu proširivanju krvnih žila (vazodilatacija), što rezultira boljom cirkulacijom krvi u genitalnom području. To omogućava veći dotok krvi u penis, što olakšava postizanje i održavanje erekcije.
 • Povećanje razine dušičnog oksida: L-arginin također potiče proizvodnju dušičnog oksida, tvari koja igra ključnu ulogu u opuštanju glatkih mišića penisa. To olakšava protok krvi u penis i potiče erekciju.
 • Afrodizijački učinak: Sastojci poput Ginsenga i Maca-korijena poznati su po svojim afrodizijačkim svojstvima. Oni mogu povećati seksualni nagon i poboljšati seksualnu želju.
 • Poboljšanje seksualne izdržljivosti: Kapsule također sadrže sastojke koji pomažu povećati energiju i izdržljivost, omogućavajući muškarcima da duže traju u seksualnom odnosu.

Sastojci

Evo popisa sastojaka kapsula za potenciju VigraFast i njihovih učinaka:

 • Ginseng (Panax ginseng): Ginseng je poznat po svojim adaptogenim svojstvima, a također može poboljšati seksualno zdravlje. Studije poput “Effects of Panax ginseng on quality of life” (BMC Complementary and Alternative Medicine, 2013) sugeriraju da Ginseng može poboljšati kvalitetu života i seksualnu funkciju.
 • Maca-korijen (Lepidium meyenii): Maca-korijen ima povijest korištenja u poboljšanju seksualne izdržljivosti. Istraživanje objavljeno u časopisu “Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine” (2015) sugerira da Maca može povećati seksualni nagon.
 • L-arginin: L-arginin je aminokiselina koja može poticati proizvodnju dušikovog oksida, što može poboljšati protok krvi u genitalnom području. Studija “The impact of L-arginine and Citrulline supplementation on endothelial function” (BioMed Research International, 2014) istražuje učinke L-arginina na funkciju krvnih žila.
 • Zemaljski babin zub (Tribulus terrestris): Zemaljski babin zub tradicionalno se koristi za poboljšanje seksualne funkcije. “The aphrodisiac herb Tribulus terrestris does not influence the androgen production in young men” (Journal of Ethnopharmacology, 2005) istražuje njegovu sposobnost utjecaja na produkciju androgena.

VigraFast: koliko je učinkovit, prednosti

VigraFast je proizvod za poboljšanje potencije koji dolazi s nekoliko prednosti. Evo popisa prednosti ovih kapsula za potenciju:

 • Prirodni sastojci: VigraFast sadrži prirodne sastojke kao što su Ginseng, Maca-korijen, L-arginin i Zemaljski babin zub, što ga čini sigurnim za upotrebu i manje sklonim nuspojavama u usporedbi s nekim farmaceutskim preparatima.
 • Poboljšava potenciju: Ovaj proizvod pomaže muškarcima poboljšati svoju seksualnu funkciju tako što povećava cirkulaciju krvi u genitalnom području i potiče erekciju, pomažući tako kod problema s erektilnom disfunkcijom.
 • Povećava seksualni nagon: Sastojci poput Maca-korijena i Ginsenga poznati su po svojim afrodizijačkim svojstvima i mogu pomoći povećati seksualni nagon i interes za seks.
 • Povećava izdržljivost: VigraFast također može pomoći muškarcima povećati izdržljivost tijekom seksualnog odnosa, što rezultira dužim i zadovoljavajućim seksualnim činom.
 • Diskretna upotreba: Kapsule su praktične za upotrebu i dolaze u diskretnom pakiranju, što omogućuje muškarcima da rješavaju svoje probleme s potencijom na diskretan način.
 • Bez recepta: VigraFast se može nabaviti bez recepta, što olakšava pristup proizvodu.

VigraFast
39€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Uporaba i doziranje

 1. Kako koristiti VigraFast: Uzimajte kapsule oralno, s dovoljnom količinom vode, najbolje 30 minuta prije planiranog seksualnog odnosa.
 2. Doziranje: Preporučena dnevna doza je jedna kapsula. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu tijekom 24 sata.

Uvjeti čuvanja

Hranite na suhom i hladnom mjestu: Čuvajte proizvod na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece.

Kontraindikacije

Alergija na sastojke: VigraFast može izazvati alergijske reakcije kod osoba koje su alergične na bilo koji od njegovih sastojaka. Preporučujemo temeljito proučavanje sastava prije upotrebe.

Interakcije s drugim lijekovima

Interakcija s alkoholom: Iako VigraFast ne isključuje uzimanje s drugim lijekovima, treba izbjegavati konzumaciju alkohola dok uzimate ovaj proizvod, jer alkohol može smanjiti učinkovitost lijeka.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti: VigraFast je općenito siguran za upotrebu, ali se preporučuje konzultacija s liječnikom prije nego što ga koristite, posebno ako imate ozbiljne zdravstvene probleme ili uzimate druge lijekove.

Predoziranje

Preporučuje se izbjegavanje predoziranja: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu VigraFast kapsula. U slučaju predoziranja, mogu se pojaviti neželjeni učinci, pa je važno strogo se pridržavati uputa o doziranju.

Kupite VigraFast u ljekarnama, DM

Nažalost, VigraFast nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj. Lijeka nema na raspolaganju u nijednoj od navedenih ljekarni, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, i Tvoja ljekarna.

Također, trenutno nemamo informacije o datumu sljedeće dostave na skladišta ljekarni u Hrvatskoj, pa ne možemo pružiti informacije o tome kada bi proizvod mogao postati dostupan. Također, cijena proizvoda bez popusta nije poznata jer proizvod nije dostupan na tržištu.

VigraFast cijena, popust

Cijena proizvoda VigraFast na službenoj web stranici proizvođača iznosi 39 eura. Trenutno na službenoj web stranici traje akcija s popustom od 50%. Broj proizvoda s popustom je ograničen, a akcija je privremena.

VigraFast
39€

Za naručivanje proizvoda, trebate posjetiti službenu web stranicu proizvođača i popuniti obrazac za narudžbu. Recept nije potreban, a plaćanje se vrši gotovinom prilikom isporuke.

Proizvod možete kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje. Za naručivanje nije potreban promotivni kôd.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o VigraFast

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o VigraFast na različitim forumima i web stranicama za recenzije. Kupci često dijele svoja iskustva na takvim web mjestima, kao i putem komentara na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, ocjene kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva pokazuju visok postotak pozitivnih komentara.

Više od 95% komentara je pozitivno i sugerira zadovoljstvo korisnika učincima proizvoda. Kupci često hvale VigraFast zbog poboljšanja seksualne funkcije i potencije.

Iskustva stvarnih klijenata:

Kao muškarac srednjih godina, dugujem veliko hvala VigraFastu. Nisam bio siguran kako će djelovati, ali rezultati su bili izvanredni. Moja potencija i izdržljivost znatno su se poboljšali, a obožavam kako se osjećam u krevetu. VigraFast je stvarno promijenio moj seksualni život na bolje!

Ivan, 45 godine

VigraFast mi je donio povjerenje koje sam izgubio zbog problema s potencijom. Sada se osjećam kao pravi muškarac. Moja partnerica primijetila je promjene, a ja sam sretan zbog toga. Ovaj proizvod mi je pomogao da povratim samopouzdanje u spavaćoj sobi.

Davor, 32 godina

Već neko vrijeme sam razmišljao o tome da isprobam nešto za poboljšanje svoje seksualne funkcije. VigraFast mi se činio obećavajućim, pa sam ga odlučio isprobati. Nakon nekoliko tjedana primjećujem poboljšanje u svojoj izdržljivosti i postizanju erekcije. Osjećam se mlađe i zadovoljnije u spavaćoj sobi.

Filip, 30 godina

VigraFast mi je vratio strast u seksualnom životu. Osjećam se puno energičnije i spremnije za akciju. Zadovoljan sam rezultatima i preporučujem ga svim muškarcima koji imaju problema s potencijom.

Josip, 38 godina

Kao stariji muškarac, imao sam svoje sumnje o VigraFast-u, ali bio sam otvoren za isprobavanje. Nažalost, nisam primijetio značajne promjene u svojoj seksualnoj izvedbi. Možda je to zbog mojih godina, ali nisam bio impresioniran rezultatima.

Marko, 55 godina

Učinci i rezultat korištenja

Korištenje kapsula za potenciju VigraFast može rezultirati sljedećim pozitivnim učincima:

 • Poboljšana erekcija: Korisnici primjećuju povećanje čvrstine i postojanosti erekcije, što omogućava bolju seksualnu izvedbu.
 • Povećani seksualni nagon: VigraFast može povećati želju za seksom i pomoći vratiti izgubljeni seksualni nagon.
 • Povećana izdržljivost: Muškarci koji koriste ovaj proizvod često primjećuju povećanu izdržljivost tijekom seksualnog odnosa, što dovodi do dužeg i zadovoljavajućeg iskustva.
 • Bolje seksualno zadovoljstvo: VigraFast može rezultirati intenzivnijim orgazmima i povećanim seksualnim zadovoljstvom.
 • Povratak samopouzdanja: Korisnici često opažaju povećanje samopouzdanja i zadovoljstva vlastitom seksualnom izvedbom.

Djeluje li VigraFast doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

VigraFast nije prevara jer je proizvod izrađen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara ukazala je na to da su kupci ostavljali povratne informacije nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda, što ih je prisililo da prekinu puni tijek primjene.

Komentar liječnika

VigraFast je proizvod koji sam pažljivo proučavao u svojoj praksi kao specijalist za urologiju i seksologiju. Iako postoje različiti proizvodi na tržištu koji tvrde da poboljšavaju mušku potenciju, VigraFast je privukao moju pažnju zbog svojeg prirodnog sastava i značajnih pozitivnih komentara od strane korisnika.

Njegova kombinacija Ginsenga, Maca-korijena, L-arginina i Zemaljskog babinog zuba pokazala se obećavajućom u poboljšanju erektilne funkcije kod muškaraca. Međutim, kao i sa svim dodacima prehrani, svaki pacijent je jedinstven, i uvijek preporučujem da se konzultirate s kvalificiranim zdravstvenim stručnjakom prije nego što započnete s takvim tretmanima. Važno je razgovarati sa stručnjakom kako biste osigurali da je VigraFast prikladan za vaše individualne potrebe i da nema kontraindikacija s drugim lijekovima ili zdravstvenim stanjem. Ako se koristi odgovorno i u skladu s uputama, VigraFast može biti koristan alat za muškarce koji imaju problema s potencijom.

Dr. Heinrich Müller, specijalist za urologiju i seksologiju

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta VigraFast?

Cijena VigraFast-a iznosi 39 eura na službenoj web stranici proizvođača.

⚕️ Je li VigraFast prijevara?

Ne, VigraFast nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koji su sastojci u VigraFast-u?

VigraFast sadrži četiri ključna sastojka: Ginseng, Maca-korijen, L-arginin i Zemaljski babin zub, koji zajedno doprinose poboljšanju muške seksualne funkcije.

⚕️ Mogu li kupiti VigraFast u ljekarni bez recepta?

Da, VigraFast se može kupiti bez recepta, ali trenutno nije dostupan u ljekarnama. Za kupnju posjetite službenu web stranicu proizvođača.

⚕️ Kako koristiti VigraFast?

Preporučuje se uzimanje jedne kapsule oralno s dovoljnom količinom vode 30 minuta prije planiranog seksualnog odnosa.

⚕️ Kako se vrši plaćanje?

Plaćanje se vrši gotovinom prilikom isporuke, kada proizvod stigne na vašu adresu.

VigraFast – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
VigraFast – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

− 4 = 4

Croatiacovid19 info
Logo