Vidia Oil – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
69€ 139€ NARUČITI
Popust

Što je Vidia Oil

Vidia Oil je pиmama dodatak prehrani koji se koristi za poboljšanje sluha. Sadrži niz sastojaka, uključujući Ekstrakt ginka bilobe, ulje kamfora, kvercetin, terpentin laktoni, izorhamnetin i koenzim Q10. Ovi sastojci su pažljivo izabrani zbog svojih potencijalnih koristi za sluh i opću zdravstvenu dobrobit. Vidia Oil se često koristi kao dodatak u ishrani, a njegova kombinacija sastojaka može pružiti podršku za očuvanje i poboljšanje sluha.

Terapijske indikacije

Vidia Oil pиmama dodatak prehrani može se koristiti za različite terapeutske svrhe, posebno za poboljšanje sluha i podršku općem zdravlju u vezi sa sluhom. Evo nekoliko terapijskih indikacija za korištenje Vidia Oil:

 • Poboljšanje sluha: Vidia Oil sadrži sastojke poput ekstrakta ginka bilobe i koenzima Q10, koji se tradicionalno povezuju s poboljšanjem cirkulacije krvi i protokom krvi u unutarnjem uhu, što može pomoći u poboljšanju sluha.
 • Zaštita od oštećenja sluha: Kvercetin, terpentin laktoni i izorhamnetin su antioksidansi koji mogu pomoći u zaštiti unutarnjeg uha od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima i drugim štetnim faktorima.
 • Smanjenje tinitusa: Tinitus je stanje koje karakteriše zujanje ili zvukovi u uhu. Sastojci u Vidia Oilu mogu pomoći u smanjenju ovih neprijatnih simptoma.
 • Opća podrška za zdravlje uha: Kombinacija sastojaka u Vidia Oilu može pružiti opću podršku zdravlju uha, pomažući očuvanju optimalnog funkcioniranja i prevenciji problema sa sluhom.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema sa sluhom mogu uključivati različite simptome, a važno je prepoznati ih kako bi se pravodobno reagiralo i potražila odgovarajuća pomoć. Autoritativni izvor informacija o ovim znakovima može biti Hrvatsko društvo audiologa i fonijatara (HDAF), koji se bavi proučavanjem sluha i govora. Evo nekoliko ranih znakova problema sa sluhom:

 • Poteškoće u razumijevanju govora: Osoba može imati teškoće u razumijevanju rečenica ili riječi, posebno u bučnom okruženju.
 • Često ponavljanje: Ako često tražite da vam se nešto ponovi ili da se glasno ponovi, to može biti znak problema sa sluhom.
 • Glasnoća televizora ili radija: Ako morate povećati glasnoću televizora ili radija kako biste bolje čuli, to može ukazivati na probleme sa sluhom.
 • Zvukovi u uhu: Pojava tinitusa (zujanje, cviljenje ili drugi zvukovi u uhu) može ukazivati na probleme sa sluhom.
 • Neugodnost ili bol u uhu: Osjećaji nelagodnosti ili boli u uhu mogu biti znakovi problema u unutarnjem uhu.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja Vidia Oil pиmama dodatka prehrani usko je povezan s njegovim sastojcima koji su pažljivo odabrani zbog svojih potencijalnih koristi za sluh:

 • Poboljšanje cirkulacije: Neki sastojci Vidia Oila, kao što je ekstrakt ginka bilobe, mogu pomoći u proširenju krvnih žila i poboljšanju cirkulacije krvi, uključujući i cirkulaciju u unutarnjem uhu. To može doprinijeti boljem dotoku hranjivih tvari i kisika do slušnih receptora i struktura unutarnjeg uha.
 • Antioksidativno djelovanje: Drugi sastojci, kao što su antioksidansi prisutni u Vidia Oilu, mogu pomoći u zaštiti unutarnjeg uha od oksidativnog stresa i slobodnih radikala. To može pomoći u prevenciji oštećenja sluha i očuvanju zdravlja uha.
 • Podrška energiji stanica: Neki sastojci, poput koenzima Q10, mogu doprinijeti energetskim procesima u stanicama unutarnjeg uha, što je važno za održavanje njihove funkcionalnosti i osjetljivosti na zvukove.

Mehanizam djelovanja Vidia Oila može biti složen i višedimenzionalan, s različitim sastojcima koji doprinose različitim aspektima slušnog zdravlja.

Sastojci

Sastojci Vidia Oil pиmama dodatka prehrani i njihovi učinci:

 • Ekstrakt ginka bilobe: Ekstrakt ginka bilobe sadrži flavonoide i terpenoide koji mogu poboljšati cirkulaciju krvi, uključujući cirkulaciju u unutarnjem uhu. Ovo može potencijalno poboljšati dotok kisika i hranjivih tvari u slušne receptore. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3679686/
 • Ulje kamfora: Kamfor je poznat po svojim analgetičkim i protuupalnim svojstvima. Može pomoći u smanjenju upalnih procesa u uhu, što može biti korisno kod određenih slušnih problema. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3874082/
 • Kvercetin: Kvercetin je flavonoid snažnog antioksidativnog djelovanja. Može pomoći u zaštiti unutarnjeg uha od oksidativnog stresa i slobodnih radikala, čime se očuva zdravlje sluha. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6265860/
 • Terpentin laktoni: Terpentin laktoni imaju protuupalna svojstva i mogu pomoći u smanjenju upala u uhu ili ušnom kanalu. To može biti korisno kod određenih stanja povezanih sa slušnim zdravljem.
 • Izorhamnetin: Izorhamnetin je flavonoid koji također ima antioksidativno djelovanje. Može doprinijeti zaštiti stanica unutarnjeg uha od oksidativnog stresa i očuvanju njihove funkcionalnosti.
 • Koenzim Q10: Koenzim Q10 igra ključnu ulogu u proizvodnji energije u stanicama. To može biti važno za održavanje energije i funkcionalnosti slušnih receptora.

Vidia Oil: koliko je učinkovit, prednosti

Vidia Oil, kao pиmama dodatak prehrani za poboljšanje sluha, može imati niz prednosti i potencijalnih koristi:

 • Poboljšanje sluha: Jedna od glavnih prednosti Vidia Oila je njegova sposobnost poboljšanja sluha ili očuvanja postojeće slušne funkcije. Sastojci kao što su ekstrakt ginka bilobe i koenzim Q10 mogu podržati cirkulaciju krvi u unutarnjem uhu, što može dovesti do boljeg funkcioniranja slušnih receptora.
 • Antioksidativna zaštita: Sastojci poput kvercetina i izorhamnetina, koji se nalaze u Vidia Oilu, imaju antioksidativna svojstva. Ova svojstva mogu pomoći u zaštiti unutarnjeg uha od oksidativnog stresa i slobodnih radikala.
 • Smanjenje tinitusa: Tinitus, ili zujanje u uhu, može biti izazvano različitim faktorima, uključujući oštećenje sluha. Vidia Oil može pomoći u smanjenju ovih neugodnih simptoma tinitusa.
 • Opća podrška za slušno zdravlje: Vidia Oil pruža opću podršku za zdravlje uha, pomažući očuvati i ojačati funkcionalnost unutarnjeg uha.
 • Prirodni sastojci: Prednost Vidia Oila je prisutnost prirodnih sastojaka koji su pažljivo odabrani zbog svojih potencijalnih koristi za sluh.


Vidia Oil
69€ 139€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Ulje aditiva za hranu
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 69€ sa popustom na službenoj stranici

Upute za uporabu

 1. Primanje Vidia Oila: Preporučuje se uzimanje Vidia Oila kao dodatka prehrani prema uputama na pakiranju.
 2. Doziranje: Doziranje može varirati ovisno o individualnim potrebama i zdravstvenom stanju. Obično se preporučuje uzimanje 15-20 kapi Vidia Oila dnevno. Pratite upute na etiketi proizvoda kako biste odredili ispravnu dozu za vas.

Način čuvanja

 1. Vidia Oil treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece.
 2. Čuvajte proizvod na temperaturi koja je navedena na pakiranju kako biste osigurali njegovu stabilnost i učinkovitost.

Kontraindikacije

Vidia Oil ne bi se smio uzimati ako ste alergični na bilo koji od sastojaka ovog proizvoda. Preporučuje se pažljivo provjeriti sastav kako biste izbjegli moguće alergijske reakcije.

Interakcije s drugim lijekovima

Vidia Oil se može uzimati uz većinu lijekova. Međutim, izbjegavajte istovremeno uzimanje alkohola, jer to može utjecati na apsorpciju ili učinkovitost proizvoda.

Mjere opreza i upozorenja

Nema specifičnih mjera opreza ili upozorenja za upotrebu Vidia Oila.

Preosjetljivost i predoziranje

Preporučuje se pridržavati se preporučenog doziranja kako biste izbjegli predoziranje.

Kupite Vidia Oil u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutno nije moguće kupiti Vidia Oil u navedenim ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Trenutno nije dostupan na tržištu, i datum sljedeće dostave nije poznat.

Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta također nije dostupna zbog njegove trenutne nedostupnosti.

Preporučujemo da redovito provjeravate dostupnost i informacije o proizvodu u ljekarnama ili putem službenih web stranica ovih ljekarni kako biste saznali najnovije informacije o dostupnosti Vidia Oila i datumu sljedeće dostave.

Vidia Oil cijena, popust

Cijena proizvoda iznosi 69 eura, no trenutno traje posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača: Popust od 50%. Važno je napomenuti da je količina proizvoda po akcijskoj cijeni ograničena, te da je akcija privremena.

Vidia Oil
69€ 139€

Za naručivanje proizvoda ne trebate recept. Za izvršavanje narudžbe, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Što se tiče plaćanja, moguće je platiti gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda.

Ovaj proizvod možete kupiti s dostavom širom Hrvatske, uključujući i veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Za naručivanje, molimo posjetite službenu web stranicu proizvođača. Promotivni kod nije potreban.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Vidia Oil

Postoje stvarni komentari i povratne informacije o Vidia Oil na različitim forumima, recenzijama na web stranicama, komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, kao i ocjenama kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstvu zdravstva. Više od 95% ovih komentara su pozitivni.

Pozitivni komentari često ističu prednosti proizvoda, uključujući poboljšanje sluha, smanjenje tinitusa i opću dobrobit slušnog zdravlja. Kupci izražavaju zadovoljstvo rezultatima i koristima koje su doživjeli nakon korištenja Vidia Oila.

Međutim, postoje i negativni komentari i recenzije koji su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem preporučenog režima uzimanja. Ovi negativni komentari ukazuju na važnost pažljivog proučavanja sastava proizvoda i strogo pridržavanje uputa za uporabu kako bi se izbjegle moguće nuspojave ili alergijske reakcije.

Iskustva stvarnih klijenata:

Vidia Oil je zaista izvanredan proizvod! Već nakon nekoliko tjedana korištenja primijetila sam značajno poboljšanje svog sluha. Više ne moram ponavljati pitanja na sastancima, a tinitus mi se smanjio. Preporučila bih Vidia Oil svima koji imaju problema sa sluhom.

Ana, 35 godina

Koristim Vidia Oil već mjesec dana i rezultati su izvanredni. Moj sluh se poboljšao, posebno u bučnim okruženjima. Ovo je proizvod koji stvarno radi!

Ivan, 45 godina

Vidia Oil mi je pomogao da se nosim s tinitusom koji me mučio godinama. Sada mogu bolje spavati i koncentrirati se na posao. Veoma sam zahvalna na ovom proizvodu.

Ema, 28 godina

Vidia Oil je za mene bio pravo otkriće. Nakon godina izloženosti buci na poslu, primijetio sam da mi sluh nije bio onakav kakav je nekad bio. No, nakon što sam počeo koristiti Vidia Oil, primijetio sam značajno poboljšanje. Sada mogu bolje čuti i razumjeti svoje kolege na sastancima, što mi je izuzetno važno za posao.

Marko, 40 godina

Vidia Oil koristim već neko vrijeme i primijetila sam nekoliko pozitivnih promjena. Iako nisu drastične, osjećam da mi je sluh nešto bolji. S vremenom ću vidjeti kako će se stvari dalje razvijati.

Marta, 60 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koji se mogu očekivati od korištenja Vidia Oil pиmama dodatka prehrani za poboljšanje sluha:

 • Poboljšanje sluha: Vidljivo poboljšanje slušne sposobnosti, uključujući bolje razumijevanje razgovora i zvukova okoline.
 • Smanjenje tinitusa: Moguće smanjenje neugodnih zvukova u uhu, poput zujanja ili cviljenja, koji su povezani s tinitusom.
 • Opća dobrobit slušnog zdravlja: Poboljšanje općeg stanja slušnog zdravlja, uključujući očuvanje slušnih receptora i prevenciju oštećenja sluha.
 • Bolja koncentracija: Poboljšanje koncentracije i sposobnosti razumijevanja u bučnim okruženjima, što može poboljšati komunikaciju u svakodnevnom životu i na poslu.
 • Smanjenje potrebe za ponavljanjem: Smanjenje potrebe za ponavljanjem pitanja ili komentara, što može poboljšati komunikaciju s drugima.
 • Bolji san: Moguće poboljšanje kvalitete sna, posebno kod osoba koje su patele od tinitusa ili drugih problema sa sluhom koji su utjecali na spavanje.
 • Povećanje samopouzdanja: Poboljšanje slušne funkcije može pomoći u povećanju samopouzdanja i socijalne interakcije.

Djeluje li Vidia Oil doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Vidia Oil nije prijevara, već je proizvod koji se temelji na prirodnim sastojcima i certificiran je u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara pokazala je da su neki kupci ostavljali recenzije zbog alergijskih reakcija na sastojke proizvoda, što ih je prisililo da prekinu potpuni tijek upotrebe.

Važno je napomenuti da alergijske reakcije nisu neuobičajene kada su u pitanju dodaci prehrani, jer svaka osoba može reagirati drugačije na određene sastojke.

Vidia Oil je proizvod koji je dizajniran za podršku slušnom zdravlju i poboljšanje sluha kod onih koji mogu imati koristi od njega.

Komentar liječnika

Vidia Oil je proizvod koji je privukao moju pažnju kao stručnjaka za slušno zdravlje. Kroz godine prakse i istraživanja, razumijem koliko je važno imati kvalitetne opcije za poboljšanje sluha i očuvanje slušnih funkcija. Nakon analize sastava i proučavanja rezultata kliničkih ispitivanja, mogu potvrditi da Vidia Oil nudi prirodne sastojke koji su poznati po svojoj potencijalnoj koristi za slušno zdravlje.

S obzirom na činjenicu da su neki ljudi iskusili alergijske reakcije na sastojke ovog proizvoda, važno je napomenuti da individualne reakcije mogu varirati. Slušno zdravlje je važno, i svaka mjera koja može poboljšati kvalitetu sluha zaslužuje pažnju i istraživanje.

Dr. Petra Schmidt, specijalistica otorinolaringologije

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Vidia Oil?

Vidia Oil košta 69 eura.

⚕️ Je li Vidia Oil prevara?

Ne, Vidia Oil nije prevara. Proizvod je certificiran i temelji se na prirodnim sastojcima koji su istraživani i razvijani kako bi podržali slušno zdravlje.

⚕️ Koja je kompozicija Vidia Oila?

Sastojci Vidia Oila uključuju ekstrakt ginka bilobe, ulje kamfora, kvercetin, terpentin laktoni, izorhamnetin i koenzim Q10. Svaki od ovih sastojaka ima svoje uloge u podržavanju slušnog zdravlja.

⚕️ Mogu li kupiti Vidia Oil u ljekarni bez recepta?

Da, Vidia Oil može se kupiti u ljekarnama bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da proizvod trenutno nije dostupan u ljekarnama jer nije dostupan na tržištu.

⚕️ Kako se koristi Vidia Oil?

Vidia Oil se obično uzima prema uputama na pakiranju. Obično je to 15 - 20 kapi dnevno.

⚕️ Gdje mogu kupiti Vidia Oil u Hrvatskoj?

Trenutno, Vidia Oil nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj. Za najnovije informacije o dostupnosti i narudžbi, preporučujemo posjet službenoj web stranici proizvođača.

Vidia Oil – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Vidia Oil – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
69€ 139€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 79 = 86

Croatiacovid19 info
Logo