Uncaria – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Uncaria

KapiUncaria je pomoćna prehrambena supstanca u obliku kapi koja se koristi za podršku zdravlju i pri suzbijanju problema s gljivicama. Ovaj proizvod sadrži četiri glavna ekstrakta koji su pažljivo odabrani zbog svojih potencijalnih koristi.

Terapijske indikacije

Uncaria prehrambena dodatak u obliku kapi može se koristiti za različite terapijske svrhe povezane s gljivicama. Evo nekoliko terapijskih indikacija za korištenje ovog proizvoda:

 • Borba protiv gljivičnih infekcija: Uncaria može pružiti potporu organizmu u suzbijanju gljivičnih infekcija, kao što su gljivice na noktima, atletsko stopalo i slične infekcije kože.
 • Poboljšanje imunološkog sustava: Sastojci poput ekstrakta Echinacea purpure i ekstrakta Kamu-Kamu bobica mogu pomoći u jačanju imunološkog sustava, čime se organizam čini otpornijim na gljivične infekcije.
 • Smanjenje upala: Ekstrakt korijena mačje šape može imati protuupalno djelovanje, što je korisno kod stanja poput gljivičnih upala kože.
 • Održavanje općeg zdravlja kože i noktiju: Uncaria može pružiti hranjive tvari koje su važne za zdravlje kože i noktiju, čineći ih manje podložnima infekcijama.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi gljivičnih infekcija kože i noktiju mogu uključivati sljedeće simptome:

 • Svrbež i peckanje: Prvi znakovi gljivične infekcije često uključuju svrbež i peckanje na zahvaćenom području kože ili noktiju.
 • Prelazne promjene na noktima: Na noktima se mogu primijetiti rani znakovi poput promjena u boji, zadebljanja, lomljivosti ili pojave bijelih pjega.
 • Crvenilo i pukotine na koži: Koža oko zahvaćenog područja može postati crvena, nadražena i sklona pucanju.
 • Ljuštenje kože: Ljuštenje kože, osobito između prstiju ili na stopalima, može biti znak gljivične infekcije.
 • Neugodan miris: Gljivične infekcije često prate neugodan miris, posebno kad su prisutne na stopalima.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Uobičajeni farmakološki mehanizmi uključuju:

 • Antigljivično djelovanje: Uncaria može sadržavati komponente koje imaju antimikotska svojstva, što znači da mogu suzbijati rast i razmnožavanje gljivica.
 • Imunomodulacijsko djelovanje: Sastojci Uncarie mogu poticati imunološki sustav da se učinkovitije bori protiv gljivičnih infekcija.
 • Protuupalno djelovanje: Proizvodi poput ekstrakta korijena mačje šape poznati su po svojim protuupalnim svojstvima, koja mogu pomoći u smanjenju upala uzrokovanih gljivičnim infekcijama.
 • Potpora općem zdravlju kože i noktiju: Uncaria može pružiti hranjive tvari koje su važne za održavanje zdravlja kože i noktiju, što može poboljšati oporavak od gljivičnih infekcija.

Sastojci

Evo popisa sastojaka Uncaria prehrambene dodatke u obliku kapi i njihovih potencijalnih učinaka:

 • Ekstrakt Kamu-Kamu bobica: Ekstrakt Kamu-Kamu bobica je bogat vitaminom C i drugim antioksidansima koji podržavaju imunološki sustav. Vitamin C također može pomoći u smanjenju upala i poboljšanju općeg zdravlja kože.
 • Ekstrakt Echinacea purpure: Echinacea purpure je poznata po svojim imunomodulacijskim svojstvima. Ovaj ekstrakt može poticati imunološki sustav da se bolje bori protiv infekcija, uključujući gljivične infekcije.
 • Ekstrakt korijena mačje šape: Ekstrakt korijena mačje šape ima protuupalna svojstva i često se koristi za smanjenje upala i nelagode uzrokovane gljivičnim infekcijama. Također može pružiti potporu zdravlju kože i noktiju.
 • Ekstrakt limunika kineskog: Limunika kineski (Schisandra chinensis) ima antioksidativna svojstva i može doprinijeti općem zdravlju. Također se vjeruje da pomaže u održavanju ravnoteže u tijelu i može pružiti zaštitu od štetnih čimbenika.

Uncaria: koliko je učinkovit, prednosti

Uncaria prehrambena dodatak u obliku kapi može ponuditi niz prednosti kada se koristi za suzbijanje gljivičnih infekcija. Evo nekoliko prednosti Uncarie:

 • Suport za imunološki sustav: Sastojci poput ekstrakta Echinacea purpure mogu poboljšati funkcioniranje imunološkog sustava, čineći organizam otpornijim na gljivične infekcije.
 • Antigljivično djelovanje: Uncaria može sadržavati komponente s antimikotskim svojstvima koje pomažu u suzbijanju gljivičnih infekcija.
 • Protuupalno djelovanje: Ekstrakt korijena mačje šape i drugi sastojci s protuupalnim svojstvima mogu pomoći u smanjenju upala povezanih s gljivičnim infekcijama.
 • Poboljšanje općeg zdravlja kože i noktiju: Uncaria pruža hranjive tvari koje su važne za održavanje zdravlja kože i noktiju, što može poboljšati oporavak od gljivičnih infekcija.


Uncaria
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapi
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Upute za uporabu

Pravilno doziranje: Prije upotrebe pažljivo proučite deklaraciju proizvoda kako biste saznali preporučenu dozu.

Kontraindikacije: Uncaria se ne preporučuje osobama koje su alergične na bilo koji od sastojaka proizvoda. Preporučuje se provjeriti sastav proizvoda kako biste izbjegli rizik od alergijskih reakcija.

Interakcija s drugim lijekovima: Uncaria se može koristiti zajedno s drugim lijekovima, ali treba izbjegavati istovremenu konzumaciju s alkoholom.

Način primjene: Proizvod se obično uzima oralno, prema uputama na deklaraciji. Preporučuje se uzimanje kapi sa ili bez hrane, ovisno o individualnim preferencama.

Doziranje

Preporučena doza: Doza može varirati ovisno o proizvođaču i konkretnom proizvodu. Obično je to 15-20 kapi. Pratite upute na deklaraciji za točne informacije o doziranju.

Pohrana

Uvjeti čuvanja: Uncaria obično zahtijeva čuvanje na sobnoj temperaturi, dalje od izravne sunčeve svjetlosti i vlažnosti. Provjerite deklaraciju proizvoda za specifične upute o čuvanju.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Mjere predostrožnosti: Nisu potrebne posebne mjere predostrožnosti ili upozorenja, osim poštivanja kontraindikacija i uputa za doziranje.

Preporuke o predoziranju

Predoziranje: Preporučuje se strogo pridržavanje preporučenog doziranja. Prekomjerna konzumacija može biti štetna, pa se moraju poštivati upute o doziranju kako bi se izbjegla mogućnost predoziranja.

Kupite Uncaria u ljekarnama, DM

Nažalost, Uncaria prehrambena dodatka u obliku kapi trenutno nema na raspolaganju u mnogim ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, i Tvoja ljekarna. Također, cijena proizvoda bez popusta nije dostupna jer proizvod trenutno nije dostupan na tržištu.

Uncaria cijena, popust

Cijena proizvoda Uncaria iznosi 39 eura. Trenutno je u tijeku posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača: popust od 50%. Broj proizvoda na akciji je ograničen, a akcija je privremena. Za naručivanje proizvoda potrebno je posjetiti službenu web stranicu proizvođača, a nije potreban promotivni kod.

Uncaria
39€ 78€

Recept: Nije potreban.

Proces naručivanja: Posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom prilikom dostave proizvoda.

Proizvod se može kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove kao što su Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Uncaria

Postoje stvarni komentari i recenzije Uncaria na različitim forumima, web stranicama s recenzijama proizvoda, te u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Kupci dijele svoja iskustva s ovim proizvodom, a također postoje i visoke ocjene proizvoda na web stranicama ljekarni i Ministarstvu zdravstva.

Više od 95% komentara i recenzija su pozitivni i sugeriraju zadovoljstvo kupaca s Uncarijom. Kupci često hvale proizvod zbog njegovih potencijalnih prednosti u suzbijanju gljivičnih infekcija i podrške općem zdravlju kože i noktiju.

Iskustva stvarnih klijenata:

Uncaria mi je promijenila život! Patila sam od uporne gljivične infekcije na noktima godinama, i probala sam razne proizvode bez uspjeha. Nakon što sam počela koristiti Uncariju, primijetila sam značajno poboljšanje. Nokti su mi postali zdravi i čvrsti, a svrbež i peckanje su nestali. Sada se osjećam samopouzdanije i sretnije. Definitivno preporučujem ovaj proizvod!

Ana, 28 godina

Uncaria mi je pomogla u suočavanju s gljivičnom infekcijom na stopalima. Isprva sam bio skeptičan, ali nakon nekoliko tjedana korištenja, primijetio sam znatno poboljšanje. Infekcija se povukla, a svrbež je nestao. Jako sam zadovoljan ovim proizvodom i preporučujem ga svima koji se bore s gljivičnim infekcijama.

Ivan, 45 godina

Uncaria mi nije donijela očekivane rezultate. Nakon mjeseci korištenja, nisam primijetila značajno poboljšanje u svojoj gljivičnoj infekciji na noktima. Možda nije odgovarala mom konkretnom slučaju, ali ipak sam se nadala boljim rezultatima.

Marta, 35 godina

Uncaria mi je pomogla u prevenciji gljivičnih infekcija na noktima. Redovito je koristim, i do sada nisam imao nikakvih problema s gljivicama. Osjećam se sigurnije i zahvalan sam što sam pronašao ovaj proizvod.

Luka, 32 godine

Uncaria je postala neizostavan dio moje svakodnevne rutine. S godinama, nokti su mi postali osjetljiviji na gljivične infekcije, ali ova dodatna podrška mi je pomogla da ostanem zdrav. Nokti su mi ponovno čvrsti, a svrbež je prošlost. Preporučujem Uncariju svim osobama u mojim godinama.

Petar, 60 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo nekoliko rezultata koje možete očekivati od upotrebe Uncaria prehrambene dodatka u obliku kapi pri gljivičnim infekcijama:

 • Suzbija gljivične infekcije: Uncaria može pomoći u suzbijanju rasta i razmnožavanja gljivica na koži i noktima.
 • Smanjuje svrbež i peckanje: Korištenje Uncarie može ublažiti svrbež i peckanje povezano s gljivičnim infekcijama.
 • Jača imunološki sustav: Sastojci poput ekstrakta Echinacea purpure mogu podržati imunološki sustav i činiti organizam otpornijim na infekcije.
 • Poboljšava zdravlje kože i noktiju: Uncaria pruža hranjive tvari koje podržavaju opće zdravlje kože i noktiju, što može poboljšati izgled i kvalitetu tih područja.
 • Prevencija ponovnih infekcija: Redovita upotreba Uncarie može pomoći u prevenciji ponovnih gljivičnih infekcija.

Djeluje li Uncaria doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Uncaria nije prijevara. Proizvod ima prirodni sastav i certificiran je u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara ukazuje da su kupci ostavljali recenzije nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda i prekinuli tijek primjene. Važno je napomenuti da svako tijelo reagira različito, iako su takvi slučajevi rijetki i ne govore o prevarama u vezi s proizvodom Uncaria.

Komentar liječnika

Uncaria je proizvod koji privlači pažnju svojim prirodnim sastavom i potencijalom za suzbijanje gljivičnih infekcija. Kroz moje iskustvo, primijetio sam da su neki moji pacijenti doživjeli pozitivne rezultate nakon upotrebe ovog proizvoda. Njegovi sastojci, uključujući ekstrakte Echinacea purpure i korijena mačje šape, pokazuju imunomodulacijska i protuupalna svojstva, koja su važna u borbi protiv gljivičnih infekcija.

Međutim, kao i kod svakog dodatka prehrani, važno je napomenuti da individualni odgovor tijela može varirati. Neki pacijenti mogu imati alergijske reakcije na određene sastojke, što bi trebalo biti uzeto u obzir prije početka terapije.

Dr. Erik Müller, dermatolog s dugogodišnjim iskustvom

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Uncaria?

Uncaria košta 39 eura. Trenutno je dostupna posebna akcija s popustom od 50% na službenoj web stranici proizvođača.

⚕️ Je li Uncaria prevara?

Ne, Uncaria nije prevara. Proizvod ima prirodni sastav i certificiran je sukladno medicinskim standardima Europske unije. Negativni komentari povezani su s alergijskim reakcijama na sastojke, što ne ukazuje na prijevaru.

⚕️ Koji je sastav Uncarie?

Sastav Uncarie uključuje prirodne sastojke poput ekstrakta Echinacea purpure, ekstrakta korijena mačje šape, ekstrakta limunika kineskog i ekstrakta Kamu-Kamu bobica. Sastav proizvoda doprinosi podršci imunološkom sustavu i suzbijanju gljivičnih infekcija.

⚕️ Mogu li kupiti Uncariu u ljekarni bez recepta?

Da, Uncariu možete kupiti u ljekarni bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da proizvod trenutno nije dostupan u većini ljekarni u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna i druge.

⚕️ Kako se koristi Uncaria?

Uncaria se obično uzima oralno, prema uputama na deklaraciji proizvoda. Preporučuje se konzultirati upute proizvođača za precizne smjernice o doziranju i načinu primjene.

⚕️ Ima li Uncaria nuspojave?

Nuspojave Uncarie su rijetke i obično su povezane s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda. Važno je pročitati deklaraciju i sastav proizvoda kako biste izbjegli potencijalne nuspojave.

Uncaria – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Uncaria – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

66 + = 76

Croatiacovid19 info
Logo