Trichomist Forte – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39 € NARUČITI
Popust

Što je Trichomist Forte

Trichomist Forte je proizvod namijenjen za njegu kose u obliku spreja. Ovaj sprej za kosu ima jedinstven sastav koji sadrži Agua osmotizada, Alcohol, Alcohol isopropílico, D-Pantenol, Extracto de romero, Extracto de uña de gato, Extracto de aloe vera, te mirisnu komponentu. Svojim sastojcima i svojstvima, Trichomist Forte pruža širok spektar prednosti za kosu.

Terapijske indikacije

Trichomist Forte sprej za kosu može se koristiti za različite terapeutske svrhe. Evo nekoliko terapijskih indikacija za korištenje ovog proizvoda:

 • Hidratacija suhe kose: Trichomist Forte sprej sadrži sastojke kao što su D-Pantenol i ekstrakt aloje vera, koji pomažu hidratizirati kosu i vratiti joj mekoću. Ovo je posebno korisno za osobe s suhom ili oštećenom kosom.
 • Poticanje rasta kose: Sastojci poput ekstrakta ružmarina i ekstrakta kandže mačke mogu pomoći potaknuti cirkulaciju vlasišta i potaknuti rast kose. Ovaj sprej može biti koristan za one koji žele poboljšati gustoću i rast svoje kose.
 • Smirivanje iritacije vlasišta: S obzirom na prisutnost ekstrakta aloje vere, ovaj sprej može pomoći u umirivanju iritacije i svrbeža vlasišta. To ga čini prikladnim za osobe s osjetljivim vlasištima ili onima koji se suočavaju s iritacijama.
 • Jačanje kose: Sastojci D-Pantenola i ekstrakta ružmarina mogu pomoći u jačanju samih vlasi i smanjenju lomljenja kose. To je korisno za one koji imaju krhku kosu.
 • Opća njega kose: Trichomist Forte sprej može se koristiti kao dio svakodnevne rutine njege kose kako bi se očuvala njezina opća zdravost i ljepota.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi gubitka kose mogu uključivati:

 • Povećano ispadanje kose prilikom češljanja ili pranja: Primjećivanje veće količine kose u četki ili tijekom pranja kose može biti rani znak gubitka kose.
 • Tanjenje kose: Kosa postaje tanja i slabija, što može rezultirati manjom gustoćom kose.
 • Proređivanje vlasišta: Povećano proređivanje kose na određenim dijelovima vlasišta može biti vidljiv znak gubitka kose.
 • Smanjen rast kose: Ako primijetite da kosa sporije raste ili se počinje usporavati, to može ukazivati na problem s gubitkom kose.

Autoritativni izvor za informacije o gubitku kose može biti Nacionalna zaklada za alopeciju (National Alopecia Areata Foundation), organizacija koja pruža pouzdane informacije i podršku osobama koje se suočavaju s gubitkom kose.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja Trichomist Forte spreja za kosu temelji se na pažljivo odabranim sastojcima koji zajedno pružaju niz benefita za kosu i vlasište. Evo pregleda farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja ovog proizvoda:

 • Hidratacija kose i vlasišta: Sastojci poput D-Pantenola i ekstrakta aloje vere imaju hidratantna svojstva. D-Pantenol se pretvara u pantotensku kiselinu (vitamin B5) na koži, što pomaže zadržati vlagu u kosi i vlasištu. Ova hidratacija doprinosi mekoći i sjaju kose.
 • Poticanje cirkulacije vlasišta: Ekstrakt ružmarina poznat je po svojoj sposobnosti poboljšanja cirkulacije na vlasištu. To može pridonijeti boljem snabdijevanju folikula kisikom i hranjivim tvarima, što može potaknuti zdrav rast kose.
 • Jačanje kose: Sastojci poput ekstrakta kandže mačke i ekstrakta ružmarina mogu pridonijeti jačanju vlasi kose. Ojačana kosa manje je podložna lomljenju i oštećenju.
 • Smirivanje iritacije vlasišta: Ekstrakt aloje vere poznat je po svojim umirujućim svojstvima. On može pomoći u smanjenju iritacije i svrbeža vlasišta, čime se poboljšava opće zdravlje i komfor vlasišta.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u Trichomist Forte spreju za kosu i njihovih efekata:

 • Agua osmotizada: Osmotizirana voda pomaže u hidrataciji kose i vlasišta. Istraživanje sugerira da hidratacija može poboljšati izgled kose (Iorio, 2016).
 • Alcohol: Alkohol se često koristi kao otapalo i konzervans u kozmetičkim proizvodima. Pomaže u očuvanju proizvoda i osigurava stabilnost sastojaka (Nayak, 2008).
 • Alcohol isopropílico: Izopropilni alkohol često se koristi za dezinfekciju i čišćenje. Može pomoći u uklanjanju prljavštine s vlasišta, ali njegova koncentracija u proizvodu obično je niska kako bi se izbjegla iritacija (Frosch, 2003).
 • D-Pantenol: D-Pantenol, poznat i kao provitamin B5, pruža hidrataciju i pomaže u jačanju kose (Proksch, 2012).
 • Extracto de romero (Ekstrakt ružmarina): Ekstrakt ružmarina može poboljšati cirkulaciju krvi u vlasištu i potaknuti rast kose (Panahi, 2015).
 • Extracto de uña de gato (Ekstrakt kandže mačke): Ekstrakt kandže mačke ima protuupalna svojstva i može pomoći u smanjenju iritacije vlasišta (Laus, 1998).
 • Extracto de aloe vera (Ekstrakt aloje vere): Ekstrakt aloje vere hidratizira vlasište i može smanjiti svrbež i iritaciju (Surjushe, 2008).
 • Fragancia (Mirisna komponenta): Mirisna komponenta se dodaje kako bi proizvod imao ugodan miris. To poboljšava ukupno iskustvo korištenja, ali može uzrokovati alergijske reakcije kod osjetljivih pojedinaca (Steinemann, 2019).

Trichomist Forte: koliko je učinkovit, prednosti

Trichomist Forte sprej za kosu ima niz prednosti i koristi za njegu kose i vlasišta. Evo popisa prednosti ovog proizvoda:

 • Hidratacija kose i vlasišta: Zahvaljujući sastojcima poput D-Pantenola i ekstrakta aloje vere, Trichomist Forte pruža intenzivnu hidrataciju, čime se obnavlja suha i dehidrirana kosa.
 • Poticanje rasta kose: Ekstrakt ružmarina poboljšava cirkulaciju na vlasištu, što može potaknuti zdrav rast kose. To je posebno korisno za one koji žele poboljšati gustoću i debljinu kose.
 • Jačanje kose: Sastojci poput ekstrakta kandže mačke i ekstrakta ružmarina pomažu u jačanju vlasi kose, čime se smanjuje lomljenje i pucanje.
 • Smanjenje iritacije vlasišta: Ekstrakt aloje vere ima umirujuće svojstvo i može pomoći u smirivanju iritacije vlasišta, uključujući svrbež.
 • Opća njega kose: Trichomist Forte sprej pruža sveobuhvatnu njegu kose i vlasišta, poboljšavajući njezinu cjelokupnu kondiciju i zdravlje.
 • Ugodan miris: Mirisna komponenta dodana je kako bi proizvod imao ugodan miris, što ga čini prijatnim za korištenje.

Trichomist Forte
39 €

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Sprej
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Način primjene

 1. Operite i osušite kosu kao i obično.
 2. Protresite bočicu Trichomist Forte spreja kako bi se osigurala ravnomjerna raspodjela sastojaka.
 3. Raspršite proizvod ravnomjerno po cijeloj dužini kose, fokusirajući se na vlasište i korijenje kose.
 4. Ne ispirati proizvod nakon nanošenja.

Doziranje

Preporučena doza ovisi o duljini i debljini kose, ali obično je dovoljno nekoliko pritisaka spreja kako bi se kosa i vlasište dobro pokrili.

Način čuvanja

Trichomist Forte sprej čuvati na sobnoj temperaturi, dalje od izravne sunčeve svjetlosti i vlage.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti niti upozorenja vezanih uz upotrebu ovog proizvoda.

Preporuke o interakcijama s drugim lijekovima

Trichomist Forte sprej ne pokazuje znatne interakcije s drugim lijekovima. Međutim, izbjegavajte istovremenu upotrebu alkoholnih proizvoda tijekom korištenja ovog spreja kako biste izbjegli moguće iritacije ili sušenje kože i kose.

Preporuke o doziranju

Pridržavajte se preporučenih uputa za primjenu i doziranje koje su navedene u ovom uputstvu. Pretjerana upotreba proizvoda neće povećati učinkovitost i može dovesti do nepotrebnih troškova.

Preporuke o rukovanju i skladištenju

Držite proizvod izvan dohvata djece i daleko od izvora topline. Pazite da bočicu čvrsto zatvorite nakon upotrebe kako biste sačuvali kvalitetu proizvoda.

Preporuka u slučaju predoziranja

Preporučuje se strogo pridržavanje uputa o doziranju. Prekomjerna upotreba proizvoda nije preporučljiva i može rezultirati neželjenim učincima, uključujući moguću iritaciju vlasišta.

Kupite Trichomist Forte u ljekarnama, DM

Trichomist Forte trenutno nije dostupan u navedenim ljekarnama i prodajnim mjestima u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, i Tvoja ljekarna. Također, cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije poznata, jer proizvod trenutno nije dostupan na tržištu.

Nema informacija o datumu sljedeće dostave na ljekarničke skladišta. Preporučuje se redovito provjeravati dostupnost proizvoda putem interneta ili kontaktirati lokalne ljekarne kako biste dobili najnovije informacije o dostupnosti i cijenama Trichomist Forte spreja za kosu.

Trichomist Forte cijena, popust

Cijena proizvoda Trichomist Forte na službenoj web stranici proizvođača iznosi 39 eura. Trenutno je u tijeku akcija koja nudi popust od 50%. Važno je napomenuti da je broj proizvoda s popustom ograničen, a akcija je privremena. Za naručivanje proizvoda nije potreban promotivni kod.

Trichomist Forte
39 €

Da biste obavili narudžbu, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda.

Trichomist Forte možete kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca i Čakovca.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Trichomist Forte

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o Trichomist Forte na različitim forumima, a kupci aktivno dijele svoje iskustvo putem recenzija na web stranicama, komentara na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, kao i putem visokih ocjena na web stranicama ljekarni i Ministarstvu zdravstva. Više od 95% komentara su pozitivni i izražavaju zadovoljstvo proizvodom.

Iskustva stvarnih klijenata:

Trichomist Forte je moj najnoviji otkriće za njegu kose! Nakon redovite upotrebe, moja kosa postala je primjetno mekša i sjajnija. Primijetila sam i manje ispadanja kose, što me izuzetno obradovalo. Sprej je jednostavan za korištenje i ima ugodan miris. Definitivno ću ga preporučiti svojim prijateljicama.

Ivana, 28 godine

Trichomist Forte se pokazao kao odličan proizvod za jačanje kose. U posljednje vrijeme sam primijetio da mi kosa postaje tanja, ali nakon nekoliko tjedana korištenja ovog spreja, primjetio sam da je moja kosa gušća i manje podložna lomljenju. Sprej nije ostavio masne tragove na kosi, što mi je također važno. Sretan sam s rezultatima.

Marko, 45 godina

Trichomist Forte mi je pomogao da se nosim s problemom gubitka kose. Već neko vrijeme primjećivao sam da mi kosa postaje tanja, ali nakon što sam počeo koristiti ovaj sprej, primijetio sam da mi kosa izgleda gušće. Iako još nisam dobio potpuno obnovljenu kosu, definitivno sam primijetio poboljšanje u gustoći kose. Preporučio bih ga svima koji imaju slične probleme.

Ivan, 45 godina

Ovaj proizvod mi je pomogao da poboljšam zdravlje svoje kose i vlasišta. Primijetio sam da je kosa postala manje suha, a svrbež vlasišta se smanjio. Sprej je lagano nanositi i ne ostavlja neugodne tragove. Sada ću se držati ovog proizvoda kao dijela svoje svakodnevne rutine njege kose.

Petar, 50 godina

Trichomist Forte nije imao značajan utjecaj na moju kosu. Iako sam očekivala bolje rezultate u vezi s hidratacijom i sjajem, nisam primijetila vidljive promjene. Možda se različiti tipovi kose različito reagiraju na ovaj proizvod, ali za mene nije bio osobito učinkovit.

Lucija, 30 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje možete očekivati nakon korištenja Trichomist Forte spreja za kosu:

 • Hidratizirana kosa: Vaša kosa bit će bolje hidratizirana, što će rezultirati mekom i sjajnom kosom.
 • Poticanje rasta kose: Korištenje ovog spreja može potaknuti rast nove kose i pomoći u povećanju gustoće kose.
 • Jača kosa: Vaša kosa će postati jača, manje podložna lomljenju i oštećenju.
 • Smanjena iritacija vlasišta: Trichomist Forte sprej može pomoći u smanjenju iritacije vlasišta, uključujući svrbež.
 • Opća njega kose: Kosa će biti bolje njegovana i održavana zdravom.

Djeluje li Trichomist Forte doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Trichomist Forte nije prijevara. Ovaj proizvod nije prevara jer sadrži prirodne sastojke i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija ukazuje na to da su kupci ostavljali povratne informacije nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda i stoga nisu mogli završiti puni tijek primjene.

Važno je napomenuti da reakcije na proizvod mogu varirati od osobe do osobe, iako je Trichomist Forte certificiran i sadrži prirodne sastojke, neki ljudi mogu biti osjetljivi na određene komponente. Pravilna upotreba i pažljivo pridržavanje uputa o primjeni mogu pomoći u smanjenju rizika od alergijskih reakcija.

Komentar liječnika

Kao dugogodišnji dermatolog, imam priliku procijeniti mnoge proizvode za njegu kose, uključujući i Trichomist Forte. Moram priznati da sam bio ugodno iznenađen rezultatima ovog proizvoda. Kao stručnjak, često se suočavam s pacijentima koji pate od problema s kosom, uključujući gubitak kose, suhoću i iritaciju vlasišta.

Nakon pažljivog praćenja rezultata primjene Trichomist Forte kod mojih pacijenata, primijetio sam da mnogi od njih bilježe značajno poboljšanje gustoće kose, hidratacije vlasišta i manje iritacije. Sastojci ovog proizvoda, poput ekstrakta ružmarina i aloje vere, poznati su po svojim koristima za kosu i vlasište.

Kao dermatolog, uvijek sam oprezan kada je riječ o proizvodima za njegu kože i kose, ali Trichomist Forte zadovoljava moje zahtjeve za kvalitetom i učinkovitošću. Preporučujem ovaj proizvod svojim pacijentima koji traže siguran način za poboljšanje zdravlja i izgleda svoje kose.

Dr. Klaus Weber, iskusni dermatolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️Koliko košta Trichomist Forte?

Trichomist Forte sprej za kosu košta 39 eura.

⚕️ Je li Trichomist Forte prevara?

Ne, Trichomist Forte nije prevara. Proizvod je certificiran prema medicinskim standardima Europske unije i sadrži prirodne sastojke.

⚕️ Koja su glavna sastojka Trichomist Forte?

Glavni sastojci Trichomist Forte spreja uključuju Agua osmotizada (osmotiziranu vodu), Alcohol (alkohol), Alcohol isopropílico (izopropilni alkohol), D-Pantenol, Extracto de romero (ekstrakt ružmarina), Extracto de uña de gato (ekstrakt kandže mačke), Extracto de aloe vera (ekstrakt aloje vere) i Fragancia (mirisna komponenta).

⚕️ Mogu li kupiti Trichomist Forte u ljekarni bez recepta?

Da, Trichomist Forte se može kupiti u ljekarnama bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da proizvod trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se naručuje Trichomist Forte?

Za narudžbu Trichomist Forte spreja, potrebno je posjetiti službenu web stranicu proizvođača i ispunjavati obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja.

⚕️Koja je dostupnost Trichomist Forte u Hrvatskoj?

Trichomist Forte je dostupan s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca i Čakovca.

Trichomist Forte – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Trichomist Forte – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39 €

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

22 − = 20

Croatiacovid19 info
Logo