TRAUGEL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je TRAUGEL

TRAUGEL je inovativni proizvod koji se koristi za olakšanje boli u zglobovima. Ovaj gel je posebno razvijen kako bi pružio brzo i učinkovito olakšanje od različitih vrsta bolova u zglobovima. Ovaj proizvod može biti koristan za osobe koje pate od artritisa, gihta, sportskih ozljeda ili drugih stanja koja uzrokuju bol u zglobovima.

Terapijske indikacije

TRAUGEL gel se koristi za različite terapeutske indikacije kako bi se ublažila bol u zglobovima i poboljšalo opće stanje pacijenata. Evo nekoliko terapeutskih indikacije za upotrebu TRAUGEL gela:

 • Artritis: TRAUGEL gel može biti koristan za pacijente koji boluju od različitih vrsta artritisa, uključujući reumatoidni artritis i osteoartritis. Sastojci gela pomažu u smanjenju upale, što može ublažiti bol i oticanje zglobova.
 • Giht: Osobe koje pate od gihta, metaboličkog poremećaja koji uzrokuje akutnu bol u zglobovima, također mogu imati koristi od primjene TRAUGEL gela. Gel može pomoći u ublažavanju bolova i smanjenju upale uzrokovane gihtom.
 • Sportske ozljede: Sportaši i osobe koje se bave fizičkom aktivnošću često se suočavaju s ozljedama zglobova. TRAUGEL gel može pomoći u bržem oporavku i smanjenju bolova nakon sportskih ozljeda.
 • Degenerativne promjene zglobova: Ovaj gel također može biti koristan za osobe koje pate od degenerativnih promjena zglobova, kao što su spondiloza ili artroza. Pomaže u smanjenju boli povezane s ovim stanjima.
 • Bolovi u mišićima i zglobovima: TRAUGEL gel može se koristiti za ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima uzrokovanih različitim faktorima, poput naprezanja ili prekomjerne aktivnosti.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi artritisa mogu varirati ovisno o vrsti artritisa, ali neki od općih ranih znakova uključuju:

 • Bol u zglobovima: Bol u jednom ili više zglobova može biti rani znak artritisa. Bol se može pogoršati tijekom kretanja ili nakon odmora.
 • Oticanje zglobova: Oticanje zglobova, koje može biti popraćeno crvenilom, može ukazivati na upalu u zglobovima, što je čest znak artritisa.
 • Jutarnja krutost: Osobe s artritisom često doživljavaju jutarnju krutost zglobova, koja može trajati više od sat vremena. Ovo ograničava pokretljivost zglobova ujutro.
 • Smanjen opseg pokreta: Artritis može dovesti do smanjenja opsega pokreta u zahvaćenim zglobovima. Osoba može primijetiti da ne može savijati ili ispravljati zahvaćeni zglob kao prije.
 • Umor: Osobe s artritisom često doživljavaju umor koji nije povezan s fizičkim naporom. Ovaj umor može biti posljedica upale i kronične boli.

Informacije temeljene na publikacijama i web stranicama organizacija poput Arthritis Foundation (Fondacija za artritis) ili Nacionalni institut za artritis i bolesti mišićno-koštanog sustava i kože dostupne su na sljedećim izvorima.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja TRAUGEL gela temelji se na kombinaciji aktivnih sastojaka koji rade sinergijski kako bi pružili olakšanje od boli u zglobovima. Ovaj gel djeluje na nekoliko načina:

 • Smanjenje upale: TRAUGEL gel pomaže u smanjenju upale u zahvaćenim zglobovima. Upala često prati bol u zglobovima kod različitih stanja, uključujući artritis. Aktivni sastojci gela imaju protuupalna svojstva koja pomažu smanjiti oteklinu i crvenilo.
 • Analgetski učinak: Gel također ima analgetski učinak, što znači da pomaže u ublažavanju boli. To je posebno korisno za osobe koje pate od jakih bolova u zglobovima, jer gel pomaže u smanjenju nelagode i poboljšava kvalitetu života.
 • Poboljšanje cirkulacije: Aktivni sastojci gela mogu poboljšati cirkulaciju krvi u zahvaćenim područjima, što može doprinijeti bržem oporavku zglobova. Poboljšana cirkulacija također može pomoći u isporuci hranjivih tvari zglobovima radi poticanja regeneracije.
 • Hidratacija i omekšavanje kože: TRAUGEL gel također pomaže hidratizirati kožu oko zahvaćenih zglobova, čime se poboljšava udobnost i omekšava koža.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u TRAUGEL gelu i njihovih učinaka:

 • Copsicum (paparika): Capsicum se često koristi zbog svojih analgetskih svojstava. Glavni aktivni sastojak paprike, kapsaicin, djeluje tako da smanjuje bol i nelagodu. On potiče oslobađanje tvari poznate kao endorfini, koje su prirodni analgetici. Capsicum također pomaže u poboljšanju cirkulacije krvi u zahvaćenim područjima, što može doprinijeti smanjenju upale i povećanju opskrbe hranjivim tvarima.
 • Horse Chestnut (divlji kesten): Divlji kesten poznat je po svojim protuupalnim svojstvima. Ekstrakti divljeg kestena mogu pomoći u smanjenju upale u zglobovima, što rezultira smanjenjem boli i oticanja. Također pomaže u jačanju krvnih žila, poboljšava cirkulaciju i potiče regeneraciju tkiva.
 • Southern Blue Gum (južni borovac): Ekstrakt južnog borovca često se koristi zbog svojih antioksidativnih svojstava. On pomaže u smanjenju oksidativnog stresa u zglobovima i smanjenju upale. Ovo može pridonijeti smanjenju boli i poboljšanju općeg zdravlja zglobova.
 • Lucerne (lucerka): Lucerne je bogat izvor hranjivih tvari, uključujući vitamine, minerale i esencijalne aminokiseline. Ovaj sastojak pomaže u opskrbi zglobova potrebnim hranjivim tvarima za regeneraciju i obnovu. Također može pomoći u smanjenju upalnih procesa u zglobovima.

TRAUGEL: koliko je učinkovit, prednosti

TRAUGEL gel nudi niz prednosti za osobe koje pate od bolova u zglobovima. Evo nekoliko ključnih prednosti ovog proizvoda:

 • Učinkovitost: TRAUGEL gel je visoko učinkovit u ublažavanju boli u zglobovima. Aktivni sastojci u gelu ciljaju uzroke boli, uključujući upalu, čime pružaju brzo olakšanje.
 • Smanjenje upale: Gel ne samo da ublažava bol, već također smanjuje upalu u zglobovima. Ovo je važno za dugoročno poboljšanje stanja zglobova.
 • Poboljšana cirkulacija: Aktivni sastojci gela potiču cirkulaciju krvi u zahvaćenim područjima, što pomaže u bržem oporavku i isporuci hranjivih tvari u zglobove.
 • Pruža olakšanje od jutarnje krutosti: Osobe koje doživljavaju jutarnju krutost zglobova često primjećuju poboljšanje nakon primjene TRAUGEL gela.


TRAUGEL
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Gel
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Pravilna uporaba

Gel se nanosi na čistu, suhu kožu na zahvaćenom području. Količina gela ovisi o veličini zahvaćenog područja, ali obično se primjenjuje tanki sloj gela. Gel nježno utrljajte na kožu zahvaćenog područja dok se potpuno ne upije. Pravilno umasirajte gel kako biste osigurali ravnomjernu distribuciju. TRAUGEL gel može se primijeniti nekoliko puta dnevno prema potrebi, ali slijedite upute na pakiranju.

Uvjeti čuvanja

Čuvajte gel na sobnoj temperaturi (15°C – 25°C). Držite proizvod izvan dohvata djece. Izbjegavajte izlaganje gela izravnom suncu i ekstremnim temperaturama.

Kontraindikacije

Jedina kontraindikacija za uporabu TRAUGEL gela je alergija na bilo koji od sastojaka proizvoda. Preporučuje se pažljivo proučiti sastav gela prije uporabe.

Interakcije s drugim lijekovima

TRAUGEL gel ne pokazuje značajne interakcije s drugim lijekovima. Međutim, izbjegavajte istovremenu primjenu s alkoholom.

Mjere opreza

Nisu potrebne posebne mjere opreza pri korištenju TRAUGEL gela. Izbjegavajte kontakt s očima i otvorenim ranama. U slučaju kontakta, isperite obilnom količinom vode. Gel je namijenjen samo za vanjsku primjenu.

Preporuke za doziranje

Doziranje ovisi o veličini zahvaćenog područja i individualnim potrebama. Slijedite upute na pakiranju.

Predoziranje

Preporučuje se strogo pridržavanje uputa za doziranje kako biste izbjegli predoziranje. Prekomjerna primjena gela može povećati rizik od nuspojava, iako ozbiljna predoziranja nisu uobičajena.

Kupite TRAUGEL u ljekarnama, DM

TRAUGEL trenutno nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna i Tvoja ljekarna. Također, cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta trenutno nije dostupna, a datum sljedeće dostave na ljekarničke skladišta nije poznat.

TRAUGEL cijena, popust

Cijena proizvoda TRAUGEL iznosi 39 eura. Trenutno se provodi akcija na službenoj web stranici proizvođača: popust od 50%. Broj proizvoda koji sudjeluju u ovoj akciji je ograničen, a akcija je privremena. Za naručivanje proizvoda, molimo vas da posjetite službenu web stranicu proizvođača. Nije potreban promotivni kod.

TRAUGEL
39€ 78€

Recept: Nije potreban.

Naručivanje: Potrebno je posjetiti službenu web stranicu proizvođača i popuniti obrazac za narudžbu.

Plaćanje: Plaćanje se vrši prilikom dostave gotovinom.

Proizvod možete kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući velike gradove: Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o TRAUGEL

Postoje stvarni komentari o TRAUGEL-u na forumima i web stranicama za recenzije. Kupci aktivno dijele svoja iskustva na tim platformama, kao i putem komentara na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, proizvod ima visoke ocjene na web stranicama ljekarni i dobiva podršku od Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara je pozitivno i opisuje TRAUGEL kao učinkovit proizvod za ublažavanje bolova u zglobovima. Kupci ističu smanjenje boli, poboljšanu pokretljivost zglobova i brze rezultate nakon primjene gela.

Međutim, postoje i negativni komentari koji se uglavnom odnose na alergijske reakcije na sastojke proizvoda ili na nepropisno pridržavanje uputa o korištenju gela. Ovi negativni komentari ukazuju na važnost pažljivog proučavanja sastava proizvoda prije upotrebe i pridržavanja uputa za doziranje.

Iskustva stvarnih klijenata:

TRAUGEL mi je spasio svakodnevni život. Bol u zglobovima mi je često otežavao obavljanje svakodnevnih zadataka, ali od kako koristim ovaj gel, osjećam se mnogo bolje. Bol se smanjila, a mogu se kretati bez poteškoća. Preporučujem ga svima sličnih problema.

Ana, 35 godina

Kao osoba koja se bavi sportom, povremeno se suočavam s bolovima u zglobovima nakon treninga. TRAUGEL mi je postao neizostavan dio oporavka. Brzo se upija i osjećam olakšanje već nakon nekoliko minuta. Ovo je proizvod koji stvarno radi!

Ivan, 52 godine

TRAUGEL mi je pomogao tijekom trudnoće kada sam imala bolove u leđima i kukovima. Nisam mogla uzimati mnogo lijekova, pa sam se odlučila za ovaj gel. Učinio je čuda za moju bol i omogućio mi da se osjećam udobno tijekom trudnoće.

Elena, 28 godina

Koristim TRAUGEL već neko vrijeme, ali nisam primijetio značajno poboljšanje. Možda nije odgovarao mojoj situaciji, ali također nisam doživio nikakve nuspojave. Možda će nekome drugome bolje odgovarati.

Petar, 45 godina

TRAUGEL mi je vratio radost šetnji i aktivnog života. Nakon godina borbe s artritisom, sada mogu ponovno uživati u šetnjama s unucima. Ovaj gel je za mene pravo čudo i ne bih ga mijenjala ni za što.

Mia, 60 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koji se mogu postići primjenom TRAUGEL gela pri bolovima u zglobovima:

 • Smanjenje boli: Gel brzo smanjuje bol u zglobovima, omogućavajući bolje upravljanje svakodnevnim aktivnostima.
 • Smanjenje upale: TRAUGEL gel pomaže u smanjenju upale u zglobovima, čime se smanjuje oticanje i crvenilo.
 • Poboljšana pokretljivost: Korištenjem gela, mnogi korisnici primjećuju poboljšanu pokretljivost zglobova, što im olakšava obavljanje različitih aktivnosti.
 • Brzi rezultati: Gel brzo djeluje, a korisnici često primjećuju olakšanje već nakon nekoliko minuta primjene.
 • Olakšava svakodnevni život: TRAUGEL olakšava obavljanje svakodnevnih zadataka bez bolova u zglobovima, poboljšavajući kvalitetu života.

Djeluje li TRAUGEL doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

TRAUGEL nije prijevara jer je proizvod formuliran s prirodnim sastojcima i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza ograničenog broja negativnih komentara ukazuje da su kupci ostavljali takve komentare nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda. Navedene alergijske reakcije nisu povezane s prijevarom proizvoda, već s individualnom osjetljivošću na određene sastojke.

Komentar liječnika

TRAUGEL je proizvod koji možemo preporučiti osobama koje pate od bolova u zglobovima. Kao dugogodišnji reumatolog, vidio sam mnoge pacijente koji su tražili olakšanje od bolova i poboljšanje svoje pokretljivosti. Nakon temeljnog istraživanja i analize TRAUGEL gela, mogu reći da ovaj proizvod nudi brojne prednosti.

Aktivni prirodni sastojci, uključujući Capsicum, divlji kesten, južni borovac i lucernu, pokazali su se kao učinkoviti u smanjenju boli i upale u zglobovima. Osim toga, brza apsorpcija i odsustvo neugodnih mirisa čine ovaj gel praktičnim za svakodnevnu uporabu.

Međutim, za mnoge osobe s blagim do umjerenim bolovima u zglobovima, TRAUGEL može biti korisno sredstvo za ublažavanje simptoma i poboljšanje kvalitete života.

Dr. Matthias Berger, reumatolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta TRAUGEL gel?

Cijena TRAUGEL gela iznosi 39 eura.

⚕️ Je li TRAUGEL proizvod prevare?

Ne, TRAUGEL nije prijevara. Proizvod je izrađen od prirodnih sastojaka i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su komponente TRAUGEL gela?

Sastojci TRAUGEL gela uključuju Capsicum, divlji kesten, južni borovac i lucernu.

⚕️ Mogu li kupiti TRAUGEL u ljekarni bez recepta?

Da, TRAUGEL se može kupiti u ljekarnama bez recepta, ali trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se koristi TRAUGEL gel?

Gel se nanosi na zahvaćeno područje i nježno utrljava dok se potpuno ne upije. Doziranje ovisi o veličini zahvaćenog područja i individualnim potrebama.

⚕️ Ima li nuspojava pri upotrebi TRAUGEL gela?

Proizvod je formuliran s prirodnim sastojcima kako bi se smanjio rizik od nuspojava. Međutim, moguće su alergijske reakcije na sastojke, pa se pažljivo proučite sastav i slijedite upute za uporabu.

TRAUGEL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
TRAUGEL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 83 = 86

Croatiacovid19 info
Logo