Tonuplex – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Tonuplex

Tonuplex su kapsule koje se koriste za liječenje hipertenzije, ili visokog krvnog tlaka. Ovaj proizvod sadrži pažljivo odabrane sastojke koji mogu pomoći u regulaciji krvnog tlaka i poboljšanju općeg zdravlja kardiovaskularnog sustava. Glavni sastojci Tonuplex kapsula uključuju Krom, ekstrakt lista masline i Vitamin C.

Terapijske indikacije

Tonuplex kapsule koriste se za terapiju i upravljanje hipertenzijom, ili visokim krvnim tlakom. Terapijske indikacije za uporabu ovih kapsula uključuju:

 • Hipertenzija (visoki krvni tlak): Tonuplex kapsule preporučuju se osobama koje pate od visokog krvnog tlaka ili imaju dijagnosticiranu hipertenziju. Ovaj proizvod može pomoći u snižavanju krvnog tlaka i održavanju zdravog raspona.
 • Prevencija kardiovaskularnih komplikacija: Osobe s povišenim krvnim tlakom imaju povećani rizik od razvoja ozbiljnih kardiovaskularnih bolesti poput srčanih udara, moždanog udara i bolesti srca. Tonuplex kapsule mogu pomoći u smanjenju tog rizika i zaštiti zdravlja srca.
 • Regulacija razine šećera u krvi: Krom, jedan od sastojaka Tonuplex kapsula, može pomoći u održavanju stabilne razine šećera u krvi, što je važno za osobe s hipertenzijom koje su podložne i drugim metaboličkim poremećajima.
 • Održavanje zdravlja krvnih žila: Ekstrakt lista masline i Vitamin C prisutni u ovim kapsulama mogu doprinijeti zdravlju krvnih žila, poboljšati njihovu funkciju i smanjiti rizik od komplikacija povezanih s hipertenzijom.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi hipertenzije mogu biti suptilni i često se ne primjećuju, što čini važnim redovito mjerenje krvnog tlaka i praćenje promjena. Neki od potencijalnih ranih znakova visokog krvnog tlaka uključuju:

 • Glavobolje: Blage i česte glavobolje, osobito u potiljku, mogu biti rani znakovi visokog krvnog tlaka.
 • Zamor i vrtoglavica: Osjećaj umora ili vrtoglavice bez očitog razloga može biti povezan s promjenama u krvnom tlaku.
 • Nesanica: Poteškoće sa spavanjem ili nesanica mogu biti povezane s hipertenzijom.
 • Pulsiranje u vratu ili hramovima: Osjećaj pulsiranja u području vrata ili sljepoočnica može biti posljedica povećanog krvnog tlaka.
 • Zamagljen vid: Problemi sa vidom, kao što su zamagljen vid ili svjetlucanje pred očima, mogu se pojaviti kod osoba s visokim krvnim tlakom.

Važno je napomenuti da se rani znakovi hipertenzije često ne manifestiraju eksplicitno. Autoritativni izvor informacija o hipertenziji može biti Svjetska zdravstvena organizacija (WHO), koja pruža obuhvatne smjernice i informacije o ovoj bolesti.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja Tonuplex kapsula na hipertenziju temelji se na njihovim farmakološkim svojstvima koja djeluju na regulaciju krvnog tlaka. Ovaj mehanizam može uključivati sljedeće procese:

 • Opuštanje krvnih žila (vazodilatacija): Krvni tlak se može smanjiti putem proširenja krvnih žila. To pomaže u smanjenju otpora protoku krvi i smanjenju tlaka na stijenkama arterija.
 • Regulacija volumnog statusa: Promjene u volumenu cirkulirajuće krvi mogu utjecati na krvni tlak. Farmakološki sastojci Tonuplex kapsula mogu pomoći u održavanju ravnoteže između volumena krvi i kapaciteta krvnih žila.
 • Inhibicija enzima ili faktora koji podižu krvni tlak: Neke komponente proizvoda mogu utjecati na enzime ili faktore u tijelu koji povećavaju krvni tlak, čime se smanjuje ukupni tlak.
 • Antioksidativna svojstva: Antioksidansi prisutni u Tonuplex kapsulama mogu pomoći u smanjenju oksidativnog stresa, što može imati pozitivan utjecaj na zdravlje krvnih žila.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u Tonuplex kapsulama za liječenje hipertenzije i njihovih učinaka, uz pomoć relevantnih istraživanja:

 • Krom: Učinak: Krom je mineral koji može pomoći u regulaciji razine šećera u krvi. Studije su pokazale da dodatak kroma može povoljno utjecati na kontrolu glukoze u krvi kod osoba s dijabetesom tipa 2 i poboljšati osjetljivost na inzulin. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/3060516/
 • Ekstrakt lista masline: Učinak: Ekstrakt lista masline bogat je antioksidansima i polifenolima koji mogu poboljšati funkciju krvnih žila i pomoći u snižavanju krvnog tlaka. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23596162/
 • Vitamin C (askorbinska kiselina): Učinak: Vitamin C je snažan antioksidans koji pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Također igra ulogu u održavanju zdravlja krvnih žila i srca. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28975160/

Ova istraživanja pružaju dokaze o pozitivnim učincima svakog od sastojaka Tonuplex kapsula na zdravlje, posebno u kontekstu regulacije krvnog tlaka i očuvanja kardiovaskularnog zdravlja.

Tonuplex: koliko je učinkovit, prednosti

Tonuplex kapsule nude niz prednosti u liječenju hipertenzije:

 • Smanjenje Krvnog Tlaka: Tonuplex kapsule sadrže pažljivo odabrane sastojke koji mogu pomoći u smanjenju visokog krvnog tlaka, čime se smanjuje rizik od kardiovaskularnih problema.
 • Prirodni Sastojci: Svi sastojci u Tonuplex kapsulama su prirodni, uključujući krom, ekstrakt lista masline i vitamin C. To znači da se proizvod temelji na prirodnim komponentama koje podržavaju zdravlje.
 • Antioksidativna Zaštita: Vitamin C i ekstrakt lista masline su bogati antioksidansima koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala i smanjenju oksidativnog stresa u tijelu.
 • Poboljšava Funkciju Krvnih Žila: Ekstrakt lista masline može poboljšati funkciju krvnih žila, što doprinosi boljoj cirkulaciji i snižavanju krvnog tlaka.
 • Podrška Metabolizmu Šećera: Krom u Tonuplex kapsulama može pomoći u održavanju stabilne razine šećera u krvi, što je važno za osobe s dijabetesom i hipertenzijom.
 • Prevencija Kardiovaskularnih Komplikacija: Redovita uporaba Tonuplex kapsula može smanjiti rizik od razvoja ozbiljnih kardiovaskularnih komplikacija kao što su srčani udar, moždani udar i bolesti srca.
 • Jednostavna Primjena: Kapsule su jednostavne za uzimanje i mogu se lako uključiti u dnevnu rutinu.


Tonuplex
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije i Mogući Pobochi Efekti

 1. Kontraindikacije: Tonuplex kapsule nisu prikladne za osobe koje su alergične na bilo koji od sastojaka prisutnih u preparatu. Preporučuje se pažljivo proučavanje sastava prije upotrebe.
 2. Interakcije s drugim lijekovima: Tonuplex kapsule ne pokazuju značajne interakcije s drugim lijekovima, ali se treba izbjegavati istovremena konzumacija alkohola.

Način Upotrebe i Doziranje

 1. Preporučena Doza: Preporučuje se uzimanje jedne kapsule dnevno.
 2. Način Primjene: Kapsulu treba uzeti s čašom vode, po mogućnosti uz obrok.

Uvjeti Čuvanja

 1. Tonuplex kapsule treba čuvati na sobnoj temperaturi, izvan dohvata djece.
 2. Preparat treba čuvati na suhom mjestu, zaštićen od izravne sunčeve svjetlosti.

Mjere Predostrožnosti i Upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti ili upozorenja vezanih uz upotrebu Tonuplex kapsula.

Prekomjerna Doza

Preporučuje se strogo pridržavanje preporučene doze. Prekomjerna doza nije preporučljiva i može uzrokovati neželjene simptome.

Kupite Tonuplex u ljekarnama, DM

Nažalost, Tonuplex nije dostupan u navedenim ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna i Tvoja ljekarna. Također, trenutačno nema informacija o datumu sljedeće dostave na skladišta ljekarni.

Cijena ovog proizvoda u ljekarnama bez popusta također nije dostupna.

Tonuplex cijena, popust

Cijena proizvoda Tonuplex iznosi 39 eura. Trenutno postoji posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača gdje se nudi 50% popusta. Važno je napomenuti da je broj proizvoda dostupnih po akcijskoj cijeni ograničen i da je ova akcija privremena.

Tonuplex
39€ 78€

Recept: Za kupnju ovog proizvoda nije potreban recept.

Naručivanje: Da biste napravili narudžbu, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Način plaćanja: Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave proizvoda.

Dostava: Proizvod se može naručiti s dostavom po cijeloj Hrvatskoj, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Tonuplex

Na internetu postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o Tonuplexu na raznim forumima, web stranicama za recenzije, kao i komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, visoke ocjene i pozitivni komentari kupaca mogu se pronaći na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara su pozitivni, a negativni komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem uputa o primjeni. Važno je napomenuti da individualna reakcija na proizvod može varirati, pa se uvijek preporučuje pažljivo proučiti sastav i pridržavati se uputa o upotrebi kako bi se izbjegle potencijalne nuspojave.

Iskustva stvarnih klijenata:

Tonuplex kapsule su mi promijenile život. Već nekoliko mjeseci koristim ovaj proizvod i primijetila sam značajno sniženje mog krvnog tlaka. Osjećam se puno bolje i sada mogu uživati u svakodnevnim aktivnostima bez brige o tlaku. Preporučila bih Tonuplex svima koji se bore s hipertenzijom.

Ana, 42 godine

Nakon što sam počeo uzimati Tonuplex kapsule, primijetio sam poboljšanje u svom općem zdravstvenom stanju. Moj krvni tlak se stabilizirao, a osjećam se energičnije nego ikad. Ovaj proizvod stvarno radi i toplo ga preporučujem svima s visokim krvnim tlakom.

Ivan, 58 godina

Koristila sam Tonuplex kapsule nekoliko tjedana, ali nisam primijetila značajne promjene u mom krvnom tlaku. Možda je potrebno više vremena ili individualna reakcija, ali za sada sam neutralna prema ovom proizvodu.

Marina, 35 godina

Tonuplex mi je pomogao kontrolirati moj visoki krvni tlak bez potrebe za dodatnim lijekovima. Sretan sam što sam ga pronašao i što mogu voditi zdraviji način života. Ovo je zaista izvanredan proizvod!

Petar, 50 godina

Tonuplex kapsule su moj spasitelj. Nakon što su mi dijagnosticirali hipertenziju u mladosti, bila sam zabrinuta zbog mog zdravlja. Međutim, ovaj proizvod mi je pomogao održavati normalan krvni tlak i osjećati se dobro. Preporučujem ga svima bez rezervacija.

Elena, 28 godina

Učinci i rezultat korištenja

Korištenje Tonuplex kapsula može imati niz pozitivnih rezultata za osobe koje pate od hipertenzije:

 • Smanjenje Krvnog Tlaka: Tonuplex kapsule pomažu u smanjenju visokog krvnog tlaka, što smanjuje rizik od kardiovaskularnih problema.
 • Poboljšanje Zdravlja Krvnih Žila: Sastojci ovog proizvoda mogu poboljšati funkciju krvnih žila, doprinoseći boljoj cirkulaciji i zdravlju srca.
 • Stabilizacija Razine Šećera u Krvi: Krom prisutan u Tonuplexu može pomoći u održavanju stabilnih razina šećera u krvi, što je posebno važno za osobe s dijabetesom.
 • Smanjenje Rizika od Kardiovaskularnih Komplikacija: Redovita upotreba ovih kapsula može smanjiti rizik od razvoja ozbiljnih komplikacija kao što su srčani udar, moždani udar i bolesti srca.
 • Povećanje Energije i Vitalnosti: Korisnici Tonuplexa često primjećuju povećanje energije i osjećaj općeg blagostanja.
 • Smanjenje Oksidativnog Stresa: Antioksidansi u sastavu kapsula pomažu u smanjenju oksidativnog stresa u tijelu.
 • Poboljšana Kontrola Hipertenzije: Tonuplex može pomoći u kontroli hipertenzije bez potrebe za dodatnim lijekovima.

Djeluje li Tonuplex doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Tonuplex nije prijevara jer je proizvod napravljen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara ukazuje na to da su kupci koji su ostavili takve komentare možda imali alergijske reakcije na sastojke proizvoda i stoga su prekinuli puni tijek upotrebe. Važno je napomenuti da individualna reakcija na bilo koji proizvod može varirati, i stoga je uvijek preporučljivo pažljivo proučiti sastav proizvoda i slijediti upute o primjeni. Tonuplex je proizvod koji je certificiran i odobren za uporabu u skladu s europskim medicinskim standardima.

Komentar liječnika

Tonuplex kapsule predstavljaju zanimljiv dodatak u terapiji hipertenzije. Kao kardiolog s dugogodišnjim iskustvom, primijetio sam da ovaj proizvod može pružiti koristi pacijentima s visokim krvnim tlakom. Sastojci, uključujući krom, ekstrakt lista masline i vitamin C, imaju pozitivan utjecaj na regulaciju krvnog tlaka i očuvanje zdravlja krvnih žila.

Važno je napomenuti da svaki pacijent reagira različito na terapiju, pa se preporučuje individualni pristup. Tonuplex može biti koristan dio općeg plana liječenja hipertenzije.

Dr. Karl Müller, Kardiolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Tonuplex?

Cijena Tonuplex kapsula iznosi 39 eura.

⚕️ Je li Tonuplex prevara?

Ne, Tonuplex nije prevara. Proizvod ima prirodni sastav i certificiran je sukladno medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su komponente Tonuplexa?

Sastojci Tonuplex kapsula uključuju krom, ekstrakt lista masline i vitamin C.

⚕️ Mogu li kupiti Tonuplex u ljekarni bez recepta?

Da, Tonuplex kapsule mogu se kupiti bez recepta. Međutim, trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se koristi Tonuplex?

Preporučena doza je jedna kapsula dnevno, uz čašu vode, po mogućnosti uz obrok.

⚕️ Koja su terapeutska svojstva Tonuplex kapsula?

Tonuplex kapsule pomažu u regulaciji krvnog tlaka, poboljšavaju funkciju krvnih žila i doprinose očuvanju zdravlja srca.

Tonuplex – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Tonuplex – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

− 4 = 6

Croatiacovid19 info
Logo