Testoy – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Testoy

Testoy su prirodne kapsule koje su formulirane kako bi poboljšale mušku potenciju. Ove kapsule su napravljene od pažljivo odabranih ekstrakata prirodnih sastojaka. Osim što pomažu u poboljšanju seksualne funkcije, Testoy također može doprinijeti općem zdravlju muškog tijela. Slijedeće informacije će istražiti sastav ovih kapsula kako bismo bolje razumjeli kako djeluju i koje su prednosti njihove upotrebe.

Terapijske indikacije

Kapsule za potenciju Testoy koriste se u terapijske svrhe za tretiranje različitih problema muške seksualne funkcije. Evo nekoliko terapijskih indikacija za upotrebu Testoy kapsula:

 • Erektilna disfunkcija: Testoy kapsule pomažu muškarcima koji imaju problema s postizanjem ili održavanjem čvrste erekcije. Aktivni sastojci u kapsulama mogu poboljšati protok krvi u genitalije, što olakšava erekciju.
 • Smanjen libido: Muškarci koji primjećuju smanjenje seksualne želje ili interesa mogu koristiti Testoy kapsule kako bi potaknuli svoj libido i povećali seksualnu želju.
 • Rani izlazak: Testoy može pomoći muškarcima koji se suočavaju s problemom prerane ejakulacije, produžujući vrijeme trajanja seksualnog čina.
 • Opći seksualni zdravstveni problemi: Osim specifičnih seksualnih problema, Testoy kapsule također mogu doprinijeti općem seksualnom zdravlju muškaraca, poboljšavajući njihovu seksualnu izdržljivost i zadovoljstvo.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema s potencijom mogu uključivati niz simptoma koji ukazuju na smanjenje seksualne funkcije. Autoritativni izvor za informacije o ranim znakovima problema s potencijom je “Mayo Clinic,” ugledna zdravstvena organizacija.

Neki od ranih znakova problema s potencijom uključuju:

 • Poteškoće s postizanjem erekcije: Muškarci mogu primijetiti da im je teže postići čvrstu i dugotrajnu erekciju.
 • Smanjen libido: Gubitak interesa za seks ili smanjenje seksualne želje može biti rani znak problema s potencijom.
 • Poteškoće s održavanjem erekcije: Ako muškarac može postići erekciju, ali teško ju je održati tijekom seksualnog odnosa, to može biti znak problema.
 • Brza ejakulacija: Rana ejakulacija, odnosno ejakulacija prije nego što je muškarac to želio, također može biti rani znak problema s potencijom.
 • Anksioznost i stres: Problemi s potencijom često prate emocionalni stres i anksioznost. Stalna zabrinutost zbog seksualne funkcije može pogoršati situaciju.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula za potenciju Testoy temelji se na pažljivo odabranim prirodnim ekstraktima koji podržavaju mušku seksualnu funkciju. Evo glavnih farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja Testoy kapsula:

 • Poboljšanje cirkulacije krvi: Aktivni sastojci u Testoy kapsulama, kao što su ekstrakti biljaka poput ginka bilobe i panax ginsenga, mogu proširiti krvne žile i poboljšati protok krvi u genitalijama. Ovo može olakšati postizanje i održavanje erekcije.
 • Povećanje razine dušikovog oksida: Testoy kapsule mogu potaknuti proizvodnju dušikovog oksida u tijelu. Dušikov oksid je ključna tvar koja opušta glatke mišiće penisa i omogućuje povećani protok krvi prema penisu, što rezultira čvršćom erekcijom.
 • Povećanje seksualnog nagona: Neke komponente Testoy kapsula, poput ekstrakta maca korijena, mogu pomoći povećati seksualni nagon i libido.
 • Poboljšanje seksualne izdržljivosti: Kapsule mogu pomoći muškarcima da produže seksualni odnos tako što će usporiti ejakulaciju.

Sastojci

Sastojci kapsula za potenciju Testoy temelje se na prirodnim ekstraktima, a svaki od njih doprinosi poboljšanju muške seksualne funkcije. Ovdje je popis ključnih sastojaka i njihovih učinaka, uz referencu na istraživanja koja podržavaju njihovu učinkovitost:

 • Ekstrakt Ginka bilobe (Ginkgo biloba): Ginko biloba poznat je po svojim sposobnostima proširenja krvnih žila i poboljšanja cirkulacije krvi. To može pomoći u poboljšanju protoka krvi u genitalijama i poticanju erekcije. Istraživanje o Ginkgu bilobi https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3166615/
 • Ekstrakt Panax Ginsenga (Panax ginseng): Panax ginseng poznat je po svojim adaptogenim svojstvima, a također se koristi za poboljšanje seksualne funkcije. Povećava proizvodnju dušikovog oksida, što opušta mišiće penisa i potiče bolju erekciju. Istraživanje o Panax Ginsengu https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15982990/
 • Ekstrakt Maca korijena (Lepidium meyenii): Maca korijen pomaže povećati seksualni nagon i libido, pomažući muškarcima da razviju veći interes za seks. Istraživanje o Maca korijenu https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12472620/
 • Ekstrakt Tribulus terrestris (Tribulus terrestris): Tribulus terrestris može potaknuti proizvodnju testosterona, što doprinosi boljoj seksualnoj funkciji kod muškaraca. Istraživanje o Tribulus terrestrisu https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25926228/
 • Ekstrakt Damiane lista (Turnera diffusa): Damiana list može pomoći u smanjenju anksioznosti i stresa, što je često povezano s problemima s potencijom. To može poboljšati opuštanje i užitak tijekom seksualnog odnosa. Istraživanje o Damiani listu https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22718604/
 • Ekstrakt Saw Palmetto bobica (Serenoa repens): Saw Palmetto može pomoći u održavanju zdrave prostate, što je važno za seksualno zdravlje muškaraca. Očuvanje zdrave prostate ključno je za pravilnu funkciju mokraćnog i reproduktivnog sustava. Istraživanje o Saw Palmettu https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27005896/

Testoy: koliko je učinkovit, prednosti

Kapsule za potenciju Testoy imaju niz prednosti za muškarce koji žele poboljšati svoju seksualnu funkciju. Ovdje je lista prednosti Testoy kapsula:

 • Poboljšanje erektilne funkcije: Testoy kapsule mogu pomoći muškarcima da postignu i održe čvrstu erekciju, što je ključno za zadovoljavajući seksualni odnos.
 • Povećanje seksualnog nagona: Korištenje Testoy kapsula može povećati seksualni nagon i libido, pomažući muškarcima da se osjećaju više privučeni seksualno.
 • Poboljšanje izdržljivosti: Muškarci koji koriste Testoy kapsule često primjećuju povećanu izdržljivost tijekom seksualnog odnosa, što im omogućava da se bolje zadovolje i zadovolje svoje partnere.
 • Prirodni sastojci: Testoy se sastoji od pažljivo odabranih prirodnih ekstrakata biljaka. To znači da nema potrebe za korištenjem sintetičkih tvari koje mogu imati nuspojave.
 • Poboljšanje općeg seksualnog zdravlja: Kapsule Testoy ne samo da pomažu u rješavanju problema s potencijom, već također mogu poboljšati opće seksualno zdravlje muškarca.
 • Pruža prirodno rješenje: Testoy kapsule pružaju muškarcima prirodno rješenje za probleme s potencijom, bez potrebe za invazivnim tretmanima ili lijekovima.

Testoy
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Prorade za kapsule za potenciju Testoy

Testoy su kapsule za potenciju koje se koriste kako bi se poboljšala muška seksualna funkcija. Ovaj dokument pruža informacije o uporabi ovog preparata.

Pravilna upotreba

 1. Testoy kapsule trebaju se uzimati oralno, s dovoljnom količinom vode.
 2. Preporučuje se uzimanje kapsula otprilike 30 minuta prije planiranog seksualnog odnosa.

Doziranje

 1. Preporučena doza za većinu muškaraca je 1 kapsula dnevno.
 2. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu.

Uvjeti čuvanja

 1. Testoy kapsule treba čuvati na suhom mjestu, dalje od izravnog svjetla i topline.
 2. Držite izvan dohvata djece.

Kontraindikacije i mogući nuspojave

 1. Testoy kapsule ne bi smjele biti uzimane ako imate poznatu alergiju na bilo koji od sastojaka ovog preparata. Preporučuje se pažljivo proučavanje sastava.
 2. Interakcija s drugim lijekovima: Nisu poznate ozbiljne interakcije s drugim lijekovima, ali konzumacija alkohola može smanjiti učinkovitost Testoy kapsula.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti ili upozorenja vezanih za upotrebu Testoy kapsula.

Preporuke za predoziranje

Preporučuje se strogo pridržavanje preporučene doze. Predoziranje nije poželjno i može rezultirati nepoželjnim nuspojavama.

Kupite Testoy u ljekarnama, DM

Testoy, nažalost, trenutno nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući i DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Također, trenutno nema informacija o datumu sljedeće dostave ovog preparata na skladišta ljekarni u Hrvatskoj.

Cijena ovog preparata u ljekarnama bez popusta također nije dostupna s obzirom na njegovu trenutačnu nedostupnost. Kako bi se dobile najnovije informacije o dostupnosti i cijeni, preporučuje se redovito pratiti ljekarne i konzultirati se s ljekarnicima ili online prodavateljima koji bi mogli pružiti ažurirane informacije o dostavi i cijenama.

Testoy cijena, popust

Cijena Testoy iznosi 39 eura. Trenutno na službenoj web stranici proizvođača traje posebna akcija gdje se nudi impresivan popust od 50%. Važno je napomenuti da je dostupan ograničen broj proizvoda po ovoj cijeni, te je akcija privremena.

Testoy
39€ 78€

Za narudžbu Testoy kapsula, nije potreban recept. Narudžba se može izvršiti putem službene web stranice proizvođača popunjavanjem obrasca za narudžbu.

Opcija plaćanja je prilikom dostave, što znači da možete platiti gotovinom kada primite svoju narudžbu.

Proizvod Testoy se može dostaviti po cijeloj Hrvatskoj, uključujući i veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Molimo vas da budete oprezni pri narudžbi i kupnji putem interneta te da koristite službenu web stranicu proizvođača kako biste osigurali kvalitetu proizvoda i izbjegli prijevare ili lažne proizvode.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Testoy

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o Testoy na različitim forumima, web stranicama za recenzije i društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, gdje kupci dijele svoja iskustva. Također, visoke ocjene i pozitivni komentari često se mogu pronaći na web stranicama ljekarni i na službenim stranicama Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara i recenzija su pozitivni i izražavaju zadovoljstvo korisnika proizvodom. Kupci često hvale učinkovitost Testoy kapsula u poboljšanju seksualne funkcije.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke preparata ili nepoštivanjem preporučenog režima upotrebe. Važno je napomenuti da, kao i kod svakog dodatka prehrani, neki ljudi mogu biti osjetljivi na određene sastojke, pa je važno pažljivo proučiti sastav i konzultirati se s liječnikom prije upotrebe.

Iskustva stvarnih klijenata:

Testoy kapsule su promijenile moj seksualni život! Nakon što sam počeo koristiti ovaj proizvod, primijetio sam značajno poboljšanje u mojoj sposobnosti održavanja čvrste erekcije. Osjećam se mlađe i samopouzdanije. Sada mogu uživati u intimnim trenucima s partnericom više nego ikada prije. Preporučujem svima koji imaju slične probleme.
Ivan, 42 godine
Već nekoliko tjedana koristim Testoy kapsule i primjećujem pozitivne promjene. Moj libido je znatno povećan, a izdržljivost je bolja nego ikada. Ove kapsule nisu samo poboljšale moj seksualni život, već su i podigle moje samopouzdanje. Sretan sam što sam odlučio isprobati Testoy.
Marko, 35 godina
Isprobao sam Testoy u nadi da će mi pomoći s problemima s potencijom. Nažalost, nisam primijetio znatna poboljšanja nakon nekoliko tjedana korištenja. Možda je to samo moj osobni odgovor na proizvod, ali nisam bio impresioniran učinkom.
Ante, 55 godina
Testoy kapsule su mi vratile mladenačku energiju i samopouzdanje. Nisam mogao biti sretniji s rezultatima. Sada mogu uživati u intimnim trenucima sa svojom partnericom bez ikakvih problema. Ovo je proizvod koji svakom muškarcu može pomoći da se osjeća bolje u svojoj koži.
Josip, 48 godina
Koristio sam Testoy kapsule nekoliko mjeseci i primijetio sam blaga poboljšanja u svojoj seksualnoj funkciji. Nisam doživio dramatične promjene, ali osjećam se bolje. Važno je napomenuti da su rezultati individualni, i svatko će doživjeti različite učinke.
Marin, 50 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje korisnici mogu očekivati od upotrebe kapsula za potenciju Testoy:

 • Poboljšana erekcija: Testoy kapsule pomažu muškarcima postići i održati čvrstu i dugotrajnu erekciju.
 • Povećanje seksualnog nagona: Korisnici primjećuju povećanje želje za seksom i libido.
 • Povećana izdržljivost: Muškarci mogu produžiti trajanje seksualnog odnosa, što pomaže u boljem zadovoljstvu partnera.
 • Poboljšano samopouzdanje: Korisnici se često osjećaju samopouzdanije u svojoj seksualnoj izvedbi, što pozitivno utječe na njihove odnose.
 • Smanjenje stresa i anksioznosti: Testoy kapsule mogu pomoći u smanjenju emocionalnog stresa povezanog s problemima s potencijom.
 • Bolja opća seksualna funkcija: Korištenje ovih kapsula može poboljšati ukupno seksualno zdravlje muškarca.
 • Prirodni sastojci: Testoy se sastoji od pažljivo odabranih prirodnih ekstrakata biljaka, što mnoge korisnike privlači kao prirodnu alternativu.

Djeluje li Testoy doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Testoy nije prijevara. Ovaj preparat nije moshenstvo jer ima prirodan sastav i prošao je certifikaciju u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara pokazala je da su kupci ostavljali svoje recenzije nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke, što ih je prisililo da prekinu puni tijek upotrebe. Važno je razumjeti da reakcije na sastojke mogu varirati od osobe do osobe, a Testoy je razvijen kako bi pružio prirodno rješenje za poboljšanje muške seksualne funkcije.

Komentar liječnika

Testoy je proizvod koji je privukao moju pozornost zbog svojeg prirodnog sastava i potencijala za poboljšanje muške seksualne funkcije. Iako svaki pacijent može imati jedinstvene potrebe i reakcije na ovakve proizvode, primijetio sam da mnogi pacijenti izvješćuju o pozitivnim promjenama u svojoj seksualnoj funkciji nakon što su koristili Testoy.

U cjelini, Testoy se čini kao siguran i prirodan dodatak prehrani koji može pomoći mnogim muškarcima u poboljšanju njihove seksualne funkcije, ali individualni rezultati mogu varirati.

Dr. Jurgen Müller, liječnik specijaliziran za urologiju i andrologiju

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Testoy?

Testoy kapsule koštaju 39 eura.

⚕️ Je li Testoy prijevara?

Ne, Testoy nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i prošao je certifikaciju u skladu s medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koji je sastav Testoy kapsula?

Sastav Testoy kapsula uključuje pažljivo odabrane prirodne ekstrakte biljaka. Sastav Testoy kapsula uključuje sljedeće prirodne sastojke: Ekstrakt Ginka bilobe, Ekstrakt Panax Ginsenga, Ekstrakt Maca korijena, Ekstrakt Tribulus terrestris, Ekstrakt Damiane lista, Ekstrakt Saw Palmetto bobica.

⚕️ Mogu li kupiti Testoy u ljekarni bez recepta?

Da, Testoy se može kupiti u ljekarnama bez recepta. Međutim, trenutno nije dostupan u ljekarnama, jer nije na zalihi.

⚕️ Kako se koristi Testoy?

Preporučuje se uzimanje 1 kapsule dnevno, otprilike 30 minuta prije planiranog seksualnog odnosa. Detaljne upute za upotrebu nalaze se na ambalaži proizvoda.

⚕️ Kako se naručuje Testoy?

Za naručivanje Testoy kapsula, posjetite službenu web stranicu proizvođača i popunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši prilikom dostave gotovinom.

Testoy – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Testoy – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

62 − = 53

Croatiacovid19 info
Logo