Tensital – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Tensital

Tensital su kapsule koje se koriste za normalizaciju krvnog tlaka. Ovaj proizvod je posebno formuliran kako bi pomogao osobama koje pate od problema s visokim krvnim tlakom ili hipertenzijom.

Terapijske indikacije

Tensital kapsule se obično koriste za različite terapijske svrhe povezane s regulacijom krvnog tlaka. Evo nekoliko terapijskih indikacija za upotrebu Tensital kapsula:

 • Hiperenzija (visoki krvni tlak): Tensital kapsule se često koriste kao dodatak terapiji za osobe s visokim krvnim tlakom ili hipertenzijom. Pomažu u smanjenju visokog krvnog tlaka i održavanju njegovih vrijednosti unutar normalnih granica.
 • Prevencija srčanih bolesti: Kombinacija sastojaka u Tensital kapsulama, kao što su Melissa i Biancospino comune, može pružiti koristi u prevenciji srčanih bolesti i održavanju zdravlja srca.
 • Regulacija krvnih žila: Tensital kapsule mogu pomoći u opuštanju krvnih žila i poboljšanju cirkulacije, što je ključno za održavanje optimalnog zdravlja krvnih žila.
 • Smanjenje stresa i anksioznosti: Sastojci kao što je Melissa imaju svojstva koja mogu pomoći u smanjenju stresa i anksioznosti, što također može pozitivno utjecati na krvni tlak.
 • Dopuna prehrani: Tensital kapsule mogu se koristiti kao dodatak prehrani za osobe koje žele podržati svoje zdravlje srca i krvnih žila, posebno ako su skloni problemima s visokim krvnim tlakom.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi hipertenzije, ili visokog krvnog tlaka, često mogu biti suptilni i neprimjetni. Međutim, važno je prepoznati ih na vrijeme kako bi se pravovremeno poduzeli odgovarajući koraci za kontrolu krvnog tlaka i prevenciju komplikacija. Autoritativni izvor za ovu informaciju je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO).

Evo nekoliko ranih znakova hipertenzije:

 • Glavobolje: Ponavljajuće glavobolje, osobito u prednjem dijelu glave, mogu biti rani znakovi visokog krvnog tlaka.
 • Vrtoglavica: Osjećaj vrtoglavice ili nestabilnosti može biti povezan s promjenama krvnog tlaka.
 • Umor i umor: Osjećaj umora i nedostatka energije može biti posljedica smanjenog protoka krvi i oksigenacije tkiva.
 • Nesanica: Problemi sa spavanjem, uključujući nesanicu, mogu biti povezani s hipertenzijom.
 • Nesvjestica: U nekim slučajevima, hipertenzija može dovesti do nesvjestice ili gubitka svijesti.
 • Promjene vida: Promjene vida, kao što su zamagljen vid ili svjetlosni bljeskovi, mogu biti rani znakovi oštećenja krvnih žila u oku uzrokovanih visokim krvnim tlakom.
 • Neravnomjerno otkucaji srca: Osjećaj preskakanja ili neravnomjernog otkucaja srca može biti povezan s promjenama u krvnom tlaku.

Izvor: Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) – “Hipertenzija (povišeni krvni tlak) – činjenice” (https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/hypertension)

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula za normalizaciju tlaka Tensital povezan je s kombinacijom njezinih ključnih sastojaka. Evo pregleda farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja Tensital kapsula:

 • Melissa (Matičnjak): Melissa je biljka poznata po svojim sedativnim svojstvima i sposobnosti opuštanja živčanog sustava. Njezino djelovanje može pomoći u smanjenju stresa i anksioznosti, što može imati povoljan učinak na krvni tlak. Osim toga, Melissa može podržati opuštanje glatkih mišića krvnih žila, što pridonosi sniženju tlaka.
 • Biancospino comune (Obični glog): Biancospino comune je biljka koja se tradicionalno koristi za poboljšanje cirkulacije i podršku zdravlju srca. Ova biljka može pomoći u širenju krvnih žila, čime se olakšava protok krvi i snižava krvni tlak.
 • Vitamina B6 (Piridoksin): Vitamina B6 igra važnu ulogu u metaboličkim procesima i funkciji živčanog sustava. Njeno sudjelovanje u metabolizmu aminokiselina može doprinijeti uravnoteženju krvnog tlaka i podržati opće zdravlje srca.
 • Aglio (Češnjak): Češnjak je biljka koja je poznata po svojim antioksidativnim svojstvima i sposobnosti proširenja krvnih žila. To može pomoći u poboljšanju cirkulacije i smanjenju krvnog tlaka.

Kombinacija ovih sastojaka u Tensital kapsulama radi sinergijski kako bi podržala normalizaciju krvnog tlaka. Opuštajuće učinke na krvne žile i živčani sustav, poboljšanje cirkulacije te antioksidativna svojstva češnjaka zajedno doprinose regulaciji krvnog tlaka i podržavaju zdravlje srca.

Sastojci

Evo popisa sastojaka kapsula za normalizaciju tlaka Tensital i njihovih učinaka:

 • Melissa (Matičnjak): Melissa se često koristi zbog svojih sedativnih svojstava koja pomažu u smanjenju stresa i anksioznosti. Također može imati opuštajući učinak na glatke mišiće krvnih žila, čime pridonosi sniženju krvnog tlaka. Izvor: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4245564/
 • Biancospino comune (Obični glog): Biancospino comune ima povijest upotrebe u podršci cirkulaciji i zdravlju srca. Može pomoći u širenju krvnih žila, poboljšavajući protok krvi i tako smanjujući krvni tlak. Izvor: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3198864/
 • Vitamina B6 (Piridoksin): Vitamina B6 je važna za mnoge metaboličke procese u tijelu, uključujući metabolizam aminokiselina. Pomaže u održavanju ravnoteže i regulaciji krvnog tlaka te podržava zdravlje srca. Izvor: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6191984/
 • Aglio (Češnjak): Češnjak je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima i sposobnosti proširenja krvnih žila. To može poboljšati cirkulaciju i doprinijeti smanjenju krvnog tlaka. Izvor: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3652532/

Tensital: koliko je učinkovit, prednosti

Tensital ima nekoliko prednosti i potencijalnih koristi za osobe koje ga koriste za normalizaciju krvnog tlaka. Evo popisa prednosti ovog proizvoda:

 • Prirodni sastojci: Tensital kapsule sadrže prirodne sastojke kao što su Melissa, Biancospino comune, Vitamina B6 i Aglio. Ovo je prednost za one koji preferiraju prirodne metode regulacije krvnog tlaka.
 • Regulacija krvnog tlaka: Tensital može pomoći u smanjenju visokog krvnog tlaka i održavanju njegovih vrijednosti unutar normalnih granica. To je korisno za osobe koje pate od hipertenzije.
 • Podrška zdravlju srca: Sastojci u Tensital kapsulama, poput Biancospino comune, mogu podržati opće zdravlje srca i cirkulaciju krvi.
 • Smanjenje stresa i anksioznosti: Melissa, jedan od sastojaka Tensitala, poznata je po svojim sedativnim svojstvima, što može pomoći u smanjenju stresa i anksioznosti.
 • Opuštanje krvnih žila: Sastojci kao što je češnjak (Aglio) imaju svojstva proširivanja krvnih žila, čime se poboljšava protok krvi i smanjuje krvni tlak.
 • Dodatak prehrani: Tensital kapsule mogu se koristiti kao dodatak prehrani za podršku zdravlju srca i krvnih žila.

Tensital
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Pravilna upotreba

Pratite sastav: Prije početka upotrebe Tensital kapsula pažljivo proučite sastav kako biste bili sigurni da niste alergični na bilo koji od navedenih sastojaka. Alergija na sastojke proizvoda jedina je kontraindikacija za upotrebu Tensitala.

Doziranje: Preporučena doza je 1, koja se uzima 2 put(dana). Slijedite upute o doziranju koje vam je pružio stručnjak za zdravstvenu skrb ili prema informacijama na pakiranju proizvoda.

Interakcije s drugim lijekovima

Interakcija s drugim lijekovima: Tensital kapsule mogu se uzimati istovremeno s većinom lijekova. Međutim, izbjegavajte konzumaciju alkohola dok uzimate Tensital, jer alkohol može ometati učinak lijeka.

Uvjeti čuvanja

Uvjeti čuvanja: Čuvajte Tensital kapsule na sobnoj temperaturi, izvan dohvata djece i zaštitite ih od svjetla i vlage. Ne čuvajte ih u kupaonici ili blizu izvora topline.

Mjere predostrožnosti

Mjere predostrožnosti: Nisu potrebne posebne mjere predostrožnosti ili upozorenja za upotrebu Tensital kapsula. Međutim, uvijek se savjetujte sa stručnjakom za zdravstvenu skrb ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti.

Preporuke za prevenciju

Preporuke za prevenciju: Nema posebnih preporuka za prevenciju u vezi s Tensital kapsulama, osim pridržavanja preporučenih doza.

Rizik od predoziranja

Predoziranje: Preporučena doza ne smije se prekoračiti. Prekomjerna konzumacija Tensital kapsula može biti nepoželjna i uzrokovati neželjene nuspojave.

Kupite Tensital u ljekarnama, DM

Nažalost, Tensital kapsule trenutno nisu dostupne u sljedećim ljekarnama u Hrvatskoj: DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Također, cijena proizvoda u tim ljekarnama bez popusta nije dostupna, a datum sljedeće isporuke na apotekarske skladišta nije poznat. Preporučujemo da pratite obavijesti određenih ljekarni ili kontaktirate proizvođača za ažurirane informacije o dostupnosti Tensital kapsula.

Tensital cijena, popust

Cijena proizvoda Tensital iznosi 39 eura, međutim, trenutno je u tijeku posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača. Sada možete ostvariti popust od 50%. Važno je napomenuti da je broj proizvoda po sniženoj cijeni ograničen, a akcija je privremena.

Za naručivanje proizvoda, nema potrebe za receptom. Jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši prilikom dostave gotovinom.

Tensital kapsule mogu se naručiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Ova ponuda omogućuje jednostavnu kupovinu Tensital kapsula s značajnim popustom i prikladnom dostavom na željenu adresu.

Tensital
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Tensital

Postoje stvarne ocjene proizvoda Tensital koje su podijeljene na forumima i društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook. Kupci dijele svoja iskustva na web stranicama za recenzije, a također su dostupne visoke ocjene na web stranicama ljekarni i od strane Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara i ocjena su pozitivni. Ljudi izražavaju svoje zadovoljstvo učinkom Tensital kapsula i njihovim doprinosom normalizaciji krvnog tlaka.

Negativne recenzije i komentari često su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem preporučenog načina uzimanja kapsula.

Iskustva stvarnih klijenata:

Tensital mi je promijenio život! Patila sam od visokog krvnog tlaka godinama, a sada se osjećam bolje nego ikad. Moji tlakovi su stabilni, a nuspojave su minimalne. Preporučujem svima koji se bore s hipertenzijom!
Ana, 45 godina
Nakon što sam počeo uzimati Tensital kapsule, primijetio sam poboljšanje svog krvnog tlaka. Osjećam se energičnije i manje pod stresom. Ovaj proizvod mi je pomogao vratiti kontrolu nad svojim zdravljem.
Marko, 37 godina
Kao dugogodišnji korisnik Tensitala, mogu reći da je proizvod pomogao održavati moj krvni tlak na stabilnoj razini. Međutim, efekti nisu bili instant – bilo je potrebno nekoliko tjedana da se postigne željeni rezultat.
Luka, 52 godine
Tensital kapsule su pomogle stabilizirati moj krvni tlak i smanjiti stres. Međutim, nisam primijetio dramatične promjene u svom zdravlju. Proizvod je bio učinkovit, ali ne i revolucionaran za mene.
Ivan, 31 godina
Tensital kapsule su mi pomogle da ponovno uživam u svakodnevnom životu. Već dugi niz godina patim od visokog krvnog tlaka, i ovo je prvi proizvod koji mi je zaista pomogao da ga kontroliram. Osjećam se vitalnije i mnogo opuštenije. Hvala Tensitalu na povratku mog zdravlja!
Marta, 60 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje ljudi mogu očekivati od upotrebe kapsula za normalizaciju tlaka Tensital:

 • Normalizacija krvnog tlaka: Tensital pomaže u održavanju krvnog tlaka unutar normalnih granica, što je ključno za zdravlje srca i krvnih žila.
 • Smanjenje stresa i anksioznosti: Sastojci u Tensital kapsulama, poput Matičnjaka (Melisse), mogu doprinijeti smanjenju stresa i anksioznosti.
 • Poboljšanje cirkulacije krvi: Sastojci kao što je Obični glog (Biancospino comune) mogu podržati bolju cirkulaciju krvi.
 • Opća dobrobit srca: Tensital pomaže u očuvanju zdravlja srca i podržava njegovu funkciju.
 • Poboljšana vitalnost: Mnogi korisnici osjećaju se energičnije i vitalnije nakon upotrebe Tensital kapsula.
 • Smanjenje rizika od komplikacija hipertenzije: Stabilizacija krvnog tlaka može smanjiti rizik od ozbiljnih komplikacija povezanih s visokim krvnim tlakom, poput srčanih bolesti i moždanog udara.

Djeluje li Tensital doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Tensital nije prijevara jer se temelji na prirodnim sastojcima i certificiran je u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija otkriva da su neki kupci doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda i stoga su prekinuli potpuni tijek upotrebe.

Komentar liječnika

Kao iskusni kardiolog, pomno pratim nove proizvode za regulaciju krvnog tlaka. Tensital kapsule predstavljaju zanimljivu opciju za osobe koje pate od visokog krvnog tlaka. Sastav ovih kapsula, uključujući prirodne sastojke poput Matičnjaka i Običnog gloga, sugerira da bi mogli pružiti određene koristi u održavanju zdravlja srca i krvnih žila.
Dr. Hans Müller, kardiolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju Tensital kapsule?

Tensital kapsule koštaju 39 eura.

⚕️ Je li Tensital prijevara?

Ne, Tensital nije prijevara. Proizvod je certificiran sukladno medicinskim standardima Europske unije i razvijen je na temelju prirodnih sastojaka. Negativni komentari često su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke ili nepoštivanjem preporučenog režima upotrebe.

⚕️ Koji je sastav Tensitala?

Sastav Tensitala uključuje prirodne sastojke poput Matičnjaka, Običnog gloga i drugih, koji su dizajnirani za pomoć u regulaciji krvnog tlaka. Detaljan sastav proizvoda može se naći na službenoj web stranici proizvođača.

⚕️ Mogu li kupiti Tensital u ljekarni bez recepta?

Da, Tensital kapsule mogu se kupiti bez recepta. Međutim, trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako naručiti Tensital?

Za naručivanje Tensitala, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši prilikom dostave gotovinom.

⚕️ Kako se dostavlja Tensital?

Tensital kapsule mogu se dostaviti po cijeloj Hrvatskoj, uključujući veće gradove kao što su Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec i Petrinja.

Tensital – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Tensital – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

63 − = 55

Croatiacovid19 info
Logo