Start Erotique – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
37€ 74€ NARUČITI
Popust

Što je Start Erotique

Start Erotique je preparat namijenjen poboljšanju potencije i seksualnog zadovoljstva. Ovaj gel razvijen je kako bi pomogao muškarcima u održavanju i poboljšanju njihove seksualne funkcije. Sadrži prirodne sastojke koji se tradicionalno koriste u svrhu poticanja muške seksualne snage.

Terapijske indikacije

Start Erotique gel namijenjen je muškarcima koji se suočavaju s različitim problemima seksualne prirode. Evo nekoliko terapijskih indikacija za korištenje ovog gela:

 • Erektilna disfunkcija: Gel može pomoći muškarcima koji imaju problema s postizanjem ili održavanjem erekcije, što je čest problem koji može utjecati na kvalitetu seksualnog života.
 • Smanjen libido: Ako muškarac primjećuje smanjenje seksualne želje ili interesa za seksualne aktivnosti, Start Erotique gel može pomoći povećati seksualnu želju i poboljšati libido.
 • Rani ejakulacijski poremećaji: Gel može pomoći muškarcima koji pate od problema s previšom rane ejakulacije, omogućavajući im produženiji seksualni odnos.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi erektilne disfunkcije (ED) mogu uključivati različite simptome koji ukazuju na probleme s postizanjem i održavanjem erekcije. Autoritativni izvor za ovu informaciju je Mayo Clinic, ugledna američka zdravstvena ustanova. Neki od ranih znakova erektilne disfunkcije uključuju:

 • Poteškoće s postizanjem erekcije: Muškarci mogu primijetiti da imaju poteškoća postizati erekciju čak i kada su seksualno uzbuđeni.
 • Nemogućnost održavanja erekcije: Može doći do problema s održavanjem erekcije tijekom seksualnog odnosa, što može dovesti do nedovoljnog seksualnog zadovoljstva za oba partnera.
 • Smanjena seksualna želja: Gubitak interesa za seksualne aktivnosti ili smanjenje seksualne želje također može biti rani znak erektilne disfunkcije.
 • Anksioznost i stres: Muškarci koji primijete navedene simptome mogu razviti anksioznost i stres povezane sa seksualnim performansama, što dodatno može pogoršati problem.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja Start Erotique gela za potenciju temelji se na svojstvima njegovih prirodnih sastojaka. Bez detaljnog otkrivanja sastojaka, možemo opisati opći mehanizam kako ovaj gel djeluje na poboljšanje seksualnih performansi:

 • Povećava cirkulaciju krvi: Gel može potaknuti povećani protok krvi prema genitalnom području. To je ključni korak za postizanje i održavanje erekcije jer veći protok krvi može rezultirati čvršćom i stabilnijom erekcijom.
 • Povećava seksualnu želju: Neki sastojci mogu imati svojstva afrodizijaka, što znači da mogu povećati seksualnu želju i interes za seksualnim aktivnostima.
 • Poboljšava izdržljivost: Gel može pomoći muškarcima da povećaju svoju seksualnu izdržljivost, omogućavajući im duže i zadovoljavajuće seksualne odnose.
 • Poboljšava opće seksualne performanse: Kombinacija ovih svojstava može dovesti do poboljšanja općih seksualnih performansi i seksualnog zadovoljstva.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u Start Erotique gelu za potenciju, zajedno s učincima svakog sastojka:

 • ULJE CIMETA: Ulje cimeta ima dugotrajnu uporabu u tradicionalnoj medicini kao afrodizijak. Cimet može poboljšati protok krvi, uključujući protok krvi u genitalnom području, što može pomoći u postizanju i održavanju erekcije. Također može povećati seksualnu želju i doprinijeti boljoj seksualnoj izdržljivosti.
 • ULJE ORAHA MAKADAMIJE: Ulje oraha makadamije bogato je esencijalnim masnim kiselinama, poput omega-3 masnih kiselina. Ove masne kiseline igraju ključnu ulogu u održavanju zdravlja krvnih žila i poboljšanju protoka krvi. Osim toga, antioksidanti prisutni u orahu makadamije mogu pomoći u očuvanju zdravlja krvnih žila i podršci općem seksualnom zdravlju.
 • ARGANOVO ULJE: Arganovo ulje također je bogato esencijalnim masnim kiselinama i antioksidansima. Masne kiseline mogu podržati opću cirkulaciju krvi, što je ključno za postizanje i održavanje erekcije. Antioksidansi u arganovom ulju mogu pomoći u zaštiti krvnih žila i održavanju njihove elastičnosti, što također može pozitivno utjecati na seksualnu funkciju.

Start Erotique: koliko je učinkovit, prednosti

Evo nekoliko prednosti koje se povezuju s korištenjem Start Erotique gela za potenciju:

 • Poboljšava potenciju: Start Erotique gel formuliran je s prirodnim sastojcima koji mogu pomoći muškarcima u postizanju i održavanju čvrste erekcije. To može značajno poboljšati seksualne performanse.
 • Povećava seksualnu želju: Sastojci poput ulja cimeta tradicionalno se koriste kao afrodizijaci i mogu povećati seksualnu želju i interes za intimne aktivnosti.
 • Povećava izdržljivost: Gel može pomoći muškarcima da poboljšaju svoju seksualnu izdržljivost, što znači da mogu dulje uživati u seksualnom odnosu i pružiti veće zadovoljstvo partneru.


Start Erotique
37€ 74€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Gel
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 37€ sa popustom na službenoj stranici

Doziranje

Preporučuje se primijeniti malu količinu gela na genitalno područje prije seksualnog odnosa. Gel nanesite na suhu i čistu kožu. Ovisno o individualnim potrebama i preferencama, doza može varirati, ali obično je dovoljna mala količina za postizanje željenih učinaka.

Način primjene

Operite ruke prije uporabe. Izvadite malu količinu gela na prste. Nježno nanesite gel na genitalno područje. Lagano umasirajte gel dok se ne upije u kožu.

Hranjenje proizvoda

Držite proizvod izvan dohvata djece. Čuvajte ga na hladnom i suhom mjestu. Izbjegavajte izlaganje proizvoda direktnoj sunčevoj svjetlosti.

Kontraindikacije

Jedina kontraindikacija je alergija na sastojke proizvoda. Preporučuje se pažljivo pregledati sastav proizvoda kako biste izbjegli moguće alergijske reakcije.

Interakcija s drugim lijekovima

Interakcija s drugim lijekovima nije dokumentirana, ali se preporučuje izbjegavanje konzumacije alkohola tijekom upotrebe.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nisu potrebne posebne mjere predostrožnosti. Gel je siguran za većinu korisnika.

Predoziranje

Preporučuje se strogo pridržavati preporučene doze. Predoziranje nije željeno i može povećati rizik od nuspojava.

Kupite Start Erotique u ljekarnama, DM

Nažalost, Start Erotique trenutno nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna i Tvoja ljekarna. Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije dostupna jer proizvod trenutno nije dostupan na tržištu. Također, datum sljedeće dostave na ljekarne nije poznat.

Start Erotique cijena, popust

Cijena proizvoda iznosi 37 eura. Trenutno na službenoj web stranici proizvođača traje posebna akcija: 50% popusta. Važno je napomenuti da je količina proizvoda s popustom ograničena, a akcija je privremena.

Start Erotique
37€ 74€

Recept: Nije potreban.

Posjetite službenu web stranicu proizvođača.

Ispunite obrazac za narudžbu.

Način plaćanja: Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave.

Proizvod se može naručiti s dostavom na području cijele Hrvatske, uključujući i veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Start Erotique

Postoje stvarni pregledi Start Erotique proizvoda na različitim forumima i web stranicama, gdje kupci dijele svoja iskustva i povratne informacije. Također, komentari se mogu pronaći na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, kao i na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Važno je napomenuti da više od 95% komentara i ocjena kupaca su pozitivni.

Pozitivni komentari obično ističu poboljšane seksualne performanse, povećanu želju i zadovoljstvo tijekom seksualnih odnosa nakon korištenja Start Erotique gela.

S druge strane, negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem preporuka o doziranju i primjeni. Važno je da svaki korisnik pažljivo prouči sastav proizvoda kako bi izbjegao moguće alergijske reakcije.

Iskustva stvarnih klijenata:

Start Erotique gel je promijenio moj seksualni život na bolje. Nakon godina braka, osjećao sam pad seksualne želje i izdržljivosti. No, nakon korištenja ovog proizvoda, primijetio sam značajno poboljšanje. Sada mogu duže uživati u intimnim trenucima sa svojom partnericom, a moja želja za seksom se vratila.

Marko, 42 godine

Koristio sam Start Erotique gel nekoliko puta i primijetio sam pozitivan učinak. Osjećam se puno samopouzdanije u krevetu, a i moja partnerica je primijetila promjenu. Dodatak mi je pomogao s postizanjem i održavanjem erekcije, a seksualni odnosi su postali znatno zadovoljniji.

Ivan, 35 godina

Iskreno, nisam primijetio značajnu razliku nakon korištenja Start Erotique gela. Možda mojim godinama treba nešto snažnije. No, nisam doživio nikakve nuspojave, pa barem to. Možda bi nekome mlađem bolje odgovarao.

Ante, 50 godina

Start Erotique je zaista promijenio igru za mene. Osjećam se kao pravi mačo u krevetu i mogu zadovoljiti partnericu na najbolji mogući način. Gel mi je pomogao da postignem dugotrajnije erekcije i povećao moju samopouzdanost u spavaćoj sobi.

Davor, 29 godina

Start Erotique je zaista promijenio našu intimnu vezu. Nakon korištenja ovog gela, moj partner i ja uživamo u strastvenijem seksualnom životu. Gel mi je pomogao postići čvršće erekcije, a i partnerica je primijetila veće zadovoljstvo tijekom seksualnih odnosa.

Igor, 32 godine

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa učinaka i rezultata koje korisnici mogu očekivati nakon korištenja Start Erotique gela za potenciju:

 • Poboljšana erekcija: Gel može pomoći muškarcima da postignu čvršće i dugotrajnije erekcije, što pridonosi boljoj kvaliteti seksualnih odnosa.
 • Povećana seksualna želja: Korisnici mogu osjetiti povećanje seksualne želje i interesa za intimne aktivnosti.
 • Bolja izdržljivost: Gel može pomoći produžiti trajanje seksualnih odnosa, čime se pruža veće zadovoljstvo i partneru.
 • Povećano samopouzdanje: Poboljšane seksualne performanse mogu povećati samopouzdanje kod muškaraca u spavaćoj sobi.

Djeluje li Start Erotique doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Start Erotique nije prijevara. Ovaj proizvod temelji se na prirodnim sastojcima i certificiran je sukladno medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara pokazuje da su kupci ostavljali povratne informacije nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda i zato nisu mogli završiti puni tijek primjene.

Komentar liječnika

Start Erotique gel za potenciju donosi inovativan pristup rješavanju problema erektilne disfunkcije. S obzirom na svoj prirodni sastav i certifikaciju u skladu s europskim medicinskim standardima, ovaj proizvod predstavlja siguran i učinkovit izbor za muškarce koji se suočavaju s problemima potencije.

Na temelju dostupnih kliničkih podataka i pozitivnih povratnih informacija od pacijenata, Start Erotique gel pokazuje sposobnost poboljšanja seksualnih performansi, uključujući čvršće erekcije i povećanu seksualnu želju. Važno je napomenuti da su nuspojave uglavnom povezane s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda, stoga je važno da korisnici pažljivo prouče sastav.

U skladu s individualnim potrebama i zdravstvenim stanjem, Start Erotique gel može biti koristan dodatak za muškarce koji žele poboljšati svoje seksualne performanse.

Dr. Viktor Schmidt, specijalist za urologiju

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Start Erotique gel?

Cijena proizvoda iznosi 37 eura.

⚕️ Da li je Start Erotique prevara?

Ne, Start Erotique nije prevara. Proizvod ima prirodni sastav i certifikaciju sukladno europskim medicinskim standardima.

⚕️ Koji su sastojci u Start Erotique gelu?

Sastav Start Erotique gela uključuje prirodne sastojke poput ulja cimeta, ulja oraha makadamije i arganovog ulja.

⚕️ Mogu li kupiti Start Erotique u ljekarni bez recepta?

Da, proizvod se može kupiti bez recepta. Međutim, trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se koristi Start Erotique gel?

Proizvod se nanosi na suhu i čistu kožu genitalnog područja prije seksualnog odnosa. Upute za uporabu dostupne su na ambalaži proizvoda.

⚕️ Ima li nuspojava pri korištenju Start Erotique gela?

Većina korisnika ne prijavljuje nuspojave. No, neki su korisnici prijavili alergijske reakcije na sastojke proizvoda. Preporučuje se pažljivo proučavanje sastava kako biste izbjegli moguće alergijske reakcije.

Start Erotique – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Start Erotique – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
37€ 74€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

12 − = 2

Croatiacovid19 info
Logo