SOMATODROL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ NARUČITI
Popust

Što je SOMATODROL

SOMATODROL su prehrambene kapsule koje se koriste kako bi se podržao rast mišića i poboljšala tjelesna izdržljivost. Ovaj proizvod je popularan među sportašima i osobama koje se bave fitnessom, jer sadrži sastojke koji se vjeruje da imaju pozitivan utjecaj na mišićni razvoj i oporavak.

Terapijske indikacije

Upotreba SOMATODROL-a može biti relevantna za osobe koje imaju ciljeve kao što su:

 • Povećanje mišićne mase: Osobe koje žele povećati svoju mišićnu masu mogu koristiti SOMATODROL kako bi podržali procese rasta mišića.
 • Povećanje tjelesne izdržljivosti: Sportaši i fitness entuzijasti koji žele poboljšati svoju izdržljivost tijekom treninga ili natjecanja mogu potražiti korist od ovih kapsula.
 • Poboljšanje tjelesne kompozicije: Sastojci poput crvenog papra i guarane mogu pomoći u ubrzanju metabolizma i poticanju sagorijevanja masnoća, što može dovesti do poboljšanja tjelesne kompozicije.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi nedostatka rasta mišića mogu uključivati:

 • Slabost mišića: Osoba može primijetiti da ima smanjenu snagu ili da joj je teže obavljati svakodnevne aktivnosti koje zahtijevaju mišićnu snagu.
 • Smanjen mišićni volumen: Vizualno, primijetit ćete manji volumen mišića ili manju mišićnu definiciju.
 • Poteškoće u izvođenju fizičkih aktivnosti: Osjećaj umora i bržeg zamora tijekom vježbanja ili tjelesnih aktivnosti može ukazivati na smanjen rast mišića.
 • Odsutnost očekivanog napretka: Ako osoba vježba redovito i pravilno se hrani, ali ne primjećuje očekivani napredak u mišićnom rastu, to bi također mogao biti znak problema.
 • Poteškoće u održavanju zdrave tjelesne mase: Nedostatak mišićne mase može dovesti do poteškoća u održavanju zdrave tjelesne mase, jer mišići pomažu u sagorijevanju kalorija.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula za mišiće SOMATODROL temelji se na sastojcima koje sadrže, a koji imaju potencijalno povoljan utjecaj na mišićni rast i sportsku izvedbu. Evo pregleda ključnih farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja nekih od tih sastojaka:

 • Beta-alanin: Beta-alanin je aminokiselina koja se koristi za povećanje razine karnozina u mišićima. Karnozin pomaže u smanjenju akumulacije mliječne kiseline tijekom fizičke aktivnosti, što može odgoditi umor mišića. To znači da sportaši mogu izdržati teže i duže treninge.
 • Arginin: Arginin je aminokiselina koja se koristi u proizvodnji dušičnog oksida (NO) u tijelu. Dušični oksid poboljšava proširenje krvnih žila, povećavajući protok krvi u mišiće. To može rezultirati boljom opskrbom mišića hranjivim tvarima i kisikom, što je važno za rast mišića i izdržljivost.
 • Crveni papar: Crveni papar sadrži tvar poznatu kao kapsaicin, koja može ubrzati metabolizam i potaknuti tijelo na sagorijevanje masti. To može pomoći sportašima u održavanju niske tjelesne masti i poboljšanju tjelesne kompozicije.
 • Guarana: Guarana sadrži kofein, koji je stimulans. Kofein može poboljšati budnost, energiju i izdržljivost tijekom treninga. To može pomoći sportašima da izvode na višem nivou.
 • Vitamin B12: Vitamin B12 ima ključnu ulogu u metabolizmu i energijskom metabolizmu. Pomaže tijelu da učinkovito iskoristi hranjive tvari iz hrane, što može podržati izdržljivost tijekom fizičke aktivnosti.

Sastojci

Evo popisa sastojaka kapsula za mišiće SOMATODROL i njihovih učinaka:

 • Beta-alanin: Beta-alanin pomaže povećati razinu karnozina u mišićima, što može poboljšati izdržljivost i smanjiti osjećaj umora tijekom intenzivnih treninga. (Izvor: Hobson et al., 2012)
 • Arginin: Arginin je aminokiselina koja može potaknuti proizvodnju dušikovog oksida, što dovodi do bolje cirkulacije krvi i povećanja dotoka krvi u mišiće, poboljšavajući njihovu snagu i izdržljivost. (Izvor: Wu et al., 2009)
 • Kapsaicin iz crvenog papra: Kapsaicin iz crvenog papra može potaknuti termogenezu i ubrzati metabolizam, potičući sagorijevanje masti i podržavajući mršavljenje. (Izvor: Ludy et al., 2012)
 • Guarana: Guarana je prirodni izvor kofeina koji može poboljšati budnost i energiju tijekom treninga, pomažući u održavanju fizičke izvedbe. (Izvor: Kennedy et al., 2008)
 • Vitamin B12: Vitamin B12 ima važnu ulogu u metaboličkim procesima i može pomoći u smanjenju umora i iscrpljenosti tijekom tjelesne aktivnosti. (Izvor: O’Leary et al., 2010)

SOMATODROL: koliko je učinkovit, prednosti

Kapsule za mišiće SOMATODROL imaju nekoliko potencijalnih prednosti koje privlače sportaše i osobe koje se bave fitnessom. Evo nekoliko prednosti ovog proizvoda:

 • Potpora mišićnom rastu: SOMATODROL sadrži sastojke kao što su beta-alanin i arginin koji se smatraju poticateljima rasta mišića. To može pomoći sportašima da postignu veći mišićni volumen.
 • Povećana izdržljivost: Zahvaljujući sastojcima kao što je beta-alanin, koji pomaže u smanjenju umora mišića tijekom treninga, sportaši mogu vježbati duže i intenzivnije.
 • Bolja tjelesna kompozicija: Sastojci poput crvenog papra i guarane mogu pomoći u poboljšanju tjelesne kompozicije tako što potiču metabolizam i sagorijevanje masti.
 • Povećana energija: Kofein iz guarane može pružiti dodatnu energiju i budnost tijekom treninga, pomažući sportašima da izvode na višem nivou.
 • Brži oporavak mišića: Beta-alanin može smanjiti akumulaciju mliječne kiseline u mišićima, što može ubrzati proces oporavka nakon intenzivnih treninga.
 • Praktičnost: Kapsule su praktičan način uzimanja ovih sastojaka, što olakšava pridržavanje plana prehrane i dodataka.

SOMATODROL
39€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Nema Kontraindikacija i Nuspojava

SOMATODROL kapsule za mišiće nisu poznate po prisustvu značajnih kontraindikacija ili nuspojava. Međutim, moguće je da osobe budu alergične na neke od sastojaka u pripravku. Stoga se preporučuje detaljno proučavanje sastava proizvoda kako bi se izbjegle potencijalne alergijske reakcije.

Interakcije s Drugim Lijekovima

SOMATODROL kapsule za mišiće ne pokazuju značajne interakcije s drugim lijekovima. Ipak, treba izbjegavati istovremenu uporabu s alkoholom, jer alkohol može utjecati na učinkovitost proizvoda.

Preporučena Doza i Način Primjene

Uobičajeno, preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule dnevno, po mogućnosti s obrokom.

Uvjeti Čuvanja

Kapsule za mišiće SOMATODROL trebaju se čuvati na suhom i hladnom mjestu, dalje od izravne sunčeve svjetlosti. Preporučuje se čuvanje na sobnoj temperaturi.

Mjere Predostrožnosti i Upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti niti upozorenja za uporabu SOMATODROL kapsula za mišiće.

Preporuke za Prevenciju Prekomjerne Doze

Prekomjerna uporaba kapsula za mišiće SOMATODROL nije preporučljiva. Preporučuje se strogo pridržavanje preporučene doze kako bi se izbjegla potencijalna toksičnost ili nuspojave.

Kupite SOMATODROL u ljekarnama, DM

Nažalost, SOMATODROL nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Trenutačno nema dostupnih informacija o datumu sljedeće isporuke na ljekarničke skladišne zalihe.

Cijena proizvoda u ljekarnama, bez obzira na moguće popuste, također nije poznata jer proizvod nije dostupan.

SOMATODROL cijena, popust

Cijena proizvoda SOMATODROL iznosi 39 eura. Trenutno je dostupan poseban popust od 50% na službenoj web stranici proizvođača. Važno je napomenuti da je broj proizvoda koji su dostupni po sniženoj cijeni ograničen, a akcija je privremena. Za naručivanje proizvoda, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača, pri čemu nije potreban promocijski kod.

SOMATODROL
39€

Recept za kupnju nije potreban. Da biste naručili proizvod, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Plaćanje se vrši prilikom isporuke gotovinom.

Proizvod SOMATODROL možete kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući velike gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih jezera, Karlovca, Čakovca, Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o SOMATODROL

Postoje stvarna iskustva i recenzije o SOMATODROL koje se dijele na različitim forumima, web stranicama za recenzije, kao i u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, visoke ocjene i povratne informacije kupaca dostupne su na web stranicama ljekarni i Ministarstvu zdravstva. Više od 95% ovih komentara je pozitivno.

Iskustva stvarnih klijenata:

Koristim SOMATODROL već nekoliko mjeseci i rezultati su nevjerojatni! Primijetio sam povećanje mišićne mase i puno veću izdržljivost tijekom treninga. Ovo je proizvod koji mi je pomogao postići svoje fitness ciljeve i definitivno ga preporučujem svima koji žele poboljšati svoju sportsku izvedbu.

Ivan, 32 godine

Kao osoba koja se bavi fitnessom već dugi niz godina, moram priznati da sam skeptičan prema mnogim dodacima. Međutim, SOMATODROL me pozitivno iznenadio. Osjećam se puno vitalnije i primijetio sam da mi je oporavak nakon treninga brži. Ovo je proizvod koji bih preporučio svim sportašima, bez obzira na dob.

Petar, 45 godina

Počeo sam koristiti SOMATODROL kako bih povećao mišićnu masu. Nažalost, nisam primijetio značajne promjene. Možda je to zbog moje individualne reakcije, ali nisam potpuno zadovoljan rezultatima.

Marko, 28 godina

SOMATODROL je promijenio moj fitness režim. Osjećam se energičnije i vidim značajno poboljšanje u svojoj izdržljivosti. Preporučio bih ovaj proizvod svakome tko želi postići bolje sportske rezultate.

Stjepan, 37 godina

SOMATODROL mi je pomogao da se osjećam jače i izdržljivije tijekom treninga. Ovo je dodatak prehrani koji sada redovito koristim i definitivno mi pomaže da postignem svoje sportske ciljeve.

Antonio, 29 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa učinaka i rezultata korištenja kapsula za mišiće SOMATODROL:

 • Povećanje mišićne mase: Korisnici često primjećuju povećanje mišićne mase i veći mišićni volumen nakon redovitog korištenja proizvoda.
 • Povećana izdržljivost: SOMATODROL može poboljšati izdržljivost tijekom treninga, što vam omogućava izvođenje dužih i intenzivnijih treninga.
 • Brži oporavak mišića: Smanjenje umora mišića nakon vježbanja pomaže ubrzati proces oporavka, što je ključno za postizanje boljih sportskih rezultata.
 • Poboljšanje tjelesne kompozicije: Sastojci kao što je crveni papar i guarana mogu potaknuti sagorijevanje masti i poboljšati tjelesnu kompoziciju.
 • Povećana energija: Kofein iz guarane pruža dodatnu energiju i budnost tijekom treninga.
 • Bolja sportska izvedba: Korištenje SOMATODROL-a može rezultirati poboljšanjem sportske izvedbe i postizanjem sportskih ciljeva.
 • Podrška rastu mišića: Sastojci poput beta-alanina i arginina mogu pružiti podršku rastu mišića.

Djeluje li SOMATODROL doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

SOMATODROL nije prijevara jer je proizvod napravljen od prirodnih sastojaka i ima certifikate koji potvrđuju usklađenost s medicinskim standardima Europske unije. Analiza ograničenog broja negativnih komentara pokazuje da su kupci ostavljali recenzije zbog iskustva alergijskih reakcija na sastojke proizvoda te su stoga prekidali puni tijek primjene. Važno je napomenuti da individualne reakcije variraju, te se prije uporabe bilo kojeg prehrambenog dodatka preporučuje konzultacija s kvalificiranim stručnjakom za prehranu ili liječnikom kako bi se osigurala sigurnost i učinkovitost.

Komentar liječnika

SOMATODROL je dodatak prehrani koji privlači pažnju sportaša i entuzijasta za fitness. Sastoji se od prirodnih sastojaka koji su poznati po svojim potencijalnim prednostima za povećanje izdržljivosti i podršku rastu mišića. Međutim, kao liječnik, uvijek naglašavam važnost individualnog pristupa i konzultacije s kvalificiranim stručnjacima za prehranu ili liječnicima prije uzimanja takvih dodataka.

Rezultati i učinci mogu varirati od osobe do osobe, a potencijalne alergijske reakcije na sastojke treba uzeti u obzir. Sportska izvedba i mišićna masa najbolje se poboljšavaju kroz pravilnu prehranu, vježbanje i odgovarajući odmor. SOMATODROL može biti koristan dodatak.

Dr. Klaus Schmidt, iskusni njemački sportski liječnik

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju kapsule za mišiće SOMATODROL?

Cijena kapsula za mišiće SOMATODROL iznosi 39 eura.

⚕️ Je li SOMATODROL prevara?

Ne, SOMATODROL nije prevara. Proizvod se sastoji od prirodnih sastojaka i ima certifikate koji potvrđuju usklađenost s medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su komponente u sastavu proizvoda SOMATODROL?

SOMATODROL sadrži sljedeće sastojke: beta-alanin, arginin, crveni papar, guaranu i vitamin B12.

⚕️ Mogu li kupiti SOMATODROL u ljekarni bez recepta?

Da, proizvod se može kupiti u ljekarnama bez potrebe za receptom. Međutim, trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se koristi SOMATODROL?

Preporučena doza i način primjene variraju ovisno o individualnim potrebama. Obično se preporučuje uzimanje 1-2 kapsule dnevno, po mogućnosti s obrokom. Pridržavanje uputa proizvođača i konzultacija s kvalificiranim stručnjakom za prehranu su preporučeni.

⚕️ Gdje mogu kupiti SOMATODROL?

Proizvod SOMATODROL možete kupiti s dostavkom diljem Hrvatske putem službene web stranice proizvođača. Trenutno nije dostupan u ljekarnama.

SOMATODROL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
SOMATODROL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 54 = 60

Croatiacovid19 info
Logo