RevitaProst – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je RevitaProst

RevitaProst su kapsule koje se koriste kao dodatak prehrani za potporu zdravlju prostate. Ovaj proizvod formuliran je s pažljivo odabranim prirodnim sastojcima, uključujući sjemenke bundeve, ekstrakt sabal palme, sjemenke lana, ivan čaj i cink. Ovi sastojci zajedno čine RevitaProst visoko kvalitetnim proizvodom za muškarce koji žele očuvati zdravlje prostate.

Terapijske indikacije

Kapsule RevitaProst koriste se kao dodatak prehrani kako bi se podržalo zdravlje prostate. Terapijske indikacije za korištenje ovog proizvoda obuhvaćaju:

 • Prevenciju i podršku kod benignog povećanja prostate (benigne hiperplazije prostate).
 • Smanjenje učestalosti i jačine simptoma povezanih s benignim povećanjem prostate, kao što su česte i bolne mokrenje, slab mlaz urina i slični problemi.
 • Poticanje općeg zdravlja prostate i očuvanje njenih funkcija.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema s prostatom mogu uključivati:

 • Povećanu učestalost mokrenja, osobito noću.
 • Poteškoće s početkom mokrenja ili slab mlaz urina.
 • Bol ili peckanje tijekom mokrenja.
 • Problemi s erekcijom.
 • Osjećaj nepotpunog pražnjenja mjehura.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Kapsule RevitaProst djeluju na prostatu kroz kombinaciju pažljivo odabranih prirodnih sastojaka. Svaki od ovih sastojaka ima specifična svojstva koja doprinose zdravlju prostate.

Detaljno farmakološko svojstvo i mehanizam djelovanja za svaki sastojak možete pronaći u znanstvenoj literaturi i autoritativnim medicinskim izvorima.

Sastojci

Sastojci kapsula RevitaProst uključuju:

 • Sjemenke bundeve: Sjemenke bundeve poznate su po svojim protuupalnim svojstvima i sposobnosti podrške zdravlju prostate. One sadrže fitosterole i cink, koji su važni za održavanje zdrave prostate.
 • Ekstrakt sabal palme: Sabal palma je biljni sastojak koji se tradicionalno koristi za podršku zdravlju prostate. Neki studije su sugerirale da ekstrakt sabal palme može pomoći u smanjenju simptoma benignog povećanja prostate.
 • Sjemenke lana: Sjemenke lana bogate su omega-3 masnim kiselinama i vlaknima. Omega-3 masne kiseline imaju protuupalna svojstva i mogu doprinijeti smanjenju upale u prostati.
 • Ivan čaj: Ivan čaj je biljka koja ima antioksidativna svojstva i može doprinijeti općem zdravlju prostate.
 • Cink: Cink je esencijalni mineral koji je važan za zdravlje prostate i reproduktivnog sustava.

Svaki od ovih sastojaka ima svoj specifičan učinak na zdravlje prostate, a njihova kombinacija u kapsulama RevitaProst čini ovaj proizvod korisnim za muškarce koji žele očuvati zdravlje prostate.

RevitaProst: koliko je učinkovit, prednosti

Kapsule RevitaProst nude niz prednosti za muškarce koji žele očuvati zdravlje prostate. Evo nekoliko ključnih prednosti ovog proizvoda:

 • Prirodni sastojci: RevitaProst sadrži prirodne sastojke poput sjemenki bundeve, ekstrakta sabal palme, sjemenki lana, ivan čaja i cinka. Ovo je prednost jer prirodni sastojci obično imaju manje nuspojava i bolju podnošljivost od sintetičkih alternativa.
 • Podrška zdravlju prostate: Kombinacija pažljivo odabranih sastojaka podržava zdravlje prostate, pomažući u smanjenju simptoma benignog povećanja prostate i očuvanju općeg zdravlja prostate.
 • Protuupalno djelovanje: Sjemenke bundeve i sjemenke lana sadrže tvari koje imaju protuupalna svojstva, što može pomoći u smanjenju upalnih procesa u prostati.
 • Antioksidativna svojstva: Ivan čaj je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima, koja pomažu u zaštiti stanica prostate od oštećenja slobodnim radikalima.
 • Cink za reproduktivno zdravlje: Cink je važan mineral za reproduktivno zdravlje muškaraca, a prisutan je u RevitaProst kapsulama.
 • Poboljšanje simptoma: Korištenje RevitaProst kapsula može rezultirati smanjenjem simptoma kao što su učestalo mokrenje, slab mlaz urina i bol tijekom mokrenja kod muškaraca s benignim povećanjem prostate.
 • Prevencija problema s prostatom: Redovita uporaba ovog proizvoda može pomoći u prevenciji problema s prostatom i očuvanju zdrave prostate.
 • Jednostavna primjena: RevitaProst dolazi u obliku kapsula koje su lako za uzimanje i ne zahtijevaju posebne postupke ili pripremu.
 • Bez recepta: Kapsule RevitaProst dostupne su bez recepta, što olakšava pristup muškarcima koji žele podržati svoje zdravlje prostate.

RevitaProst
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Protivopokazanja i mogući pobočni učinci

Uzimanje kapsula RevitaProst obično je sigurno, a nema poznatih ozbiljnih protivopokazanja ili učestalih pobočnih efekata. Međutim, moguće su alergijske reakcije ako ste alergični na bilo koji od sastojaka u pripravku. Preporučujemo da pažljivo pročitate popis sastojaka prije uporabe.

Interakcije s drugim lijekovima

Kapsule RevitaProst općenito se dobro podnose i ne postoje poznate ozbiljne interakcije s drugim lijekovima. Međutim, trebali biste izbjegavati konzumaciju alkohola dok uzimate ovaj dodatak kako biste osigurali najbolje moguće rezultate.

Način primjene i doziranje

Preporučena doza kapsula RevitaProst je jedna kapsula dnevno. Kapsulu treba uzeti s čašom vode, po mogućnosti uz obrok ili prema uputama koje dolaze s proizvodom. Pratite upute na etiketi proizvoda i ne prelazite preporučenu dozu.

Način čuvanja

Kapsule RevitaProst treba čuvati na suhom mjestu, izvan dohvata djece. Nema posebnih uvjeta čuvanja, ali preporučljivo je držati proizvod na temperaturi koja ne prelazi 25°C.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema specifičnih mjera predostrožnosti ili upozorenja vezanih uz upotrebu kapsula RevitaProst. Međutim, uvijek je važno konzultirati se s kvalificiranim zdravstvenim stručnjakom prije nego počnete koristiti dodatke prehrani ili promijenite svoj režim liječenja.

Prekomjerna doza

Preporučena doza kapsula RevitaProst je jedna kapsula dnevno. Prekomjerna doza nije preporučljiva i može rezultirati nepoželjnim nuspojavama. U slučaju slučajne predoziranja, obratite se svom liječniku ili odmah potražite medicinsku pomoć.

Kupite RevitaProst u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutačno nije moguće kupiti RevitaProst u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna i Tvoja ljekarna. Proizvod trenutačno nije dostupan na zalihama u tim ljekarnama, a datum sljedeće dostave nije poznat.

RevitaProst cijena, popust

Cijena RevitaProst proizvoda iznosi 39 eura. Trenutno je u tijeku posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača, koja vam omogućuje ostvarivanje popusta od 50%. Važno je napomenuti da je broj proizvoda s popustom ograničen, a akcija je privremena.

RevitaProst
39€ 78€

Za naručivanje proizvoda po ovoj posebnoj cijeni, posjetite službenu web stranicu proizvođača. Prilikom narudžbe nije potreban promocijski kod.

Nema potrebe za receptom za ovaj proizvod. Za naručivanje, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se obavlja gotovinom prilikom dostave proizvoda.

Proizvod RevitaProst možete naručiti s dostavom po cijeloj Hrvatskoj, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o RevitaProst

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o RevitaProst na forumima, gdje kupci dijele svoja iskustva. Također, primjećeni su komentari na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, kao i visoke ocjene kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara je pozitivno. Negativni komentari i recenzije uglavnom su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepravilnom primjenom tijekom terapije.

Iskustva stvarnih klijenata:

Kao muškarac u srednjim godinama, suočavao sam se s problemima vezanim uz prostatu već neko vrijeme. RevitaProst mi je preporučio prijatelj, i nakon što sam ga koristio nekoliko tjedana, primijetio sam značajno poboljšanje. Manje česte posjete WC-u noću i smanjenje nelagode su samo neki od pozitivnih rezultata. Sada se osjećam bolje i zadovoljnije svojim zdravljem.
Ivan, 42 godine
Nakon savjeta svog liječnika, odlučio sam isprobati RevitaProst kako bih poboljšao svoje stanje prostate. I moram reći da sam vrlo zadovoljan rezultatima. Osjećam se energičnije, nema više čestih noćnih buđenja, a i moj opći osjećaj zdravlja se popravio. Preporučujem ga svima koji imaju slične probleme.
Stjepan, 55 godina
Koristio sam RevitaProst jer sam imao nekoliko neugodnih simptoma prostatitisa. Nakon nekoliko tjedana primjene, osjećam se puno bolje. Smanjenje bolova i nelagode su bili primjetni, a i učestalo mokrenje se smanjilo. Osjećam se puno samopouzdanije sada.
Petar, 38 godina
RevitaProst mi je preporučila moja supruga. Nisam imao ozbiljnih problema s prostatom, ali sam primijetio da se poboljšala moja seksualna funkcija nakon korištenja ovog proizvoda. Osjećam se vitalnijim i energičnijim u spavaćoj sobi, a i opći osjećaj zdravlja mi je bolji.
Marijan, 49 godina
Koristio sam RevitaProst prema uputama, ali nisam primijetio značajne promjene u svom zdravstvenom stanju. Možda moj slučaj nije zahtijevao takav tretman ili sam očekivao veće promjene. Ne mogu reći da sam nezadovoljan, ali nisam ni impresioniran rezultatima.
Ante, 60 godina

Učinci i rezultat korištenja

Korištenje kapsula RevitaProst može rezultirati sljedećim pozitivnim učincima:

 • Smanjenje učestalog noćnog mokrenja
 • Smanjenje nelagode i bolova u području prostate
 • Poboljšana seksualna funkcija
 • Povećana energija i vitalnost
 • Opći osjećaj boljeg zdravlja

Djeluje li RevitaProst doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

RevitaProst nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim normama Europske unije. Analiza nekoliko negativnih komentara ukazuje na to da su kupci koji su ostavili takve komentare imali iskustvo alergijskih reakcija na sastojke proizvoda. Važno je napomenuti da alergijske reakcije nisu neobične kod dodataka prehrani i da svaka osoba može reagirati drugačije na sastojke. Stoga je važno pridržavati se uputa i konzultirati se s liječnikom prije početka korištenja bilo kojeg dodatka prehrani.

Komentar liječnika

RevitaProst je proizvod koji je privukao pažnju urologa poput mene zbog svojih obećavajućih rezultata u tretiranju problema povezanih s prostatom. Ovo prirodno sredstvo može biti korisno za muškarce koji pate od simptoma prostatitisa ili drugih stanja prostate. Tijekom moje prakse, vidio sam kako mnogi pacijenti bilježe smanjenje učestalog noćnog mokrenja, smanjenje nelagode i bolova te općenito poboljšanje njihovog zdravstvenog stanja nakon što su koristili RevitaProst.

Važno je napomenuti da svaki pacijent može reagirati drugačije na ovakve dodatke prehrani, i stoga je važno konzultirati se s liječnikom prije početka korištenja RevitaProst ili bilo kojeg drugog proizvoda za zdravlje prostate. Također, pratite upute o doziranju kako biste postigli najbolje rezultate.

Dr. Hans Müller, specijalist za urologiju

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju kapsule RevitaProst?

Cijena proizvoda iznosi 39 eura.

⚕️ Je li RevitaProst prijevara?

Ne, RevitaProst nije prijevara. Proizvod ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim normama Europske unije.

⚕️ Koje su komponente RevitaProst proizvoda?

Sastojci RevitaProst proizvoda uključuju sjemenke bundeve, ekstrakt sabal palme, sjemenke lana, ivan čaj i cink.

⚕️ Mogu li kupiti RevitaProst u apotekama bez recepta?

Da, RevitaProst se može kupiti u apotekama bez recepta. Međutim, trenutno proizvod nije dostupan na zalihama u apotekama.

⚕️ Kako mogu naručiti RevitaProst?

Za naručivanje RevitaProst proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

⚕️ Kako se vrši plaćanje za RevitaProst?

Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave proizvoda.

RevitaProst – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
RevitaProst – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

32 − = 31

Croatiacovid19 info
Logo