Reliver – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Reliver

Reliver su kapsule koje se koriste za potporu i obnovu jetre. Sadrže pažljivo odabrane sastojke kao što su ekstrakt timijana i korijen sladića, ekstrakt rastaviša i ekstrakt korijena kudzu. Ovi sastojci imaju potencijalne blagotvorne učinke na funkciju jetre i mogu pomoći u njenom regeneriranju i zaštiti. Reliver kapsule mogu biti korisne za ljude koji imaju problema sa jetrom ili žele očuvati njeno zdravlje.

Terapijske indikacije

Kapsule za obnovu jetre Reliver imaju nekoliko terapijskih indikacija, uključujući:

 • Podrška zdravlju jetre: Reliver kapsule mogu se koristiti za podršku općem zdravlju jetre. Sastojci kao što su ekstrakt timijana i korijen sladića imaju potencijalne antioksidativne i protuupalne osobine koje mogu pomoći u očuvanju zdrave funkcije jetre.
 • Detoksikacija jetre: Kapsule mogu pomoći u procesu detoksikacije jetre, pomažući jetri u uklanjanju toksina iz organizma. Ekstrakti rastaviša i korijena kudzu mogu pridonijeti tom procesu.
 • Poboljšanje funkcije jetre: Reliver kapsule mogu se koristiti za poboljšanje funkcije jetre kod osoba koje imaju probleme s jetrom, kao što su masna jetra ili blage jetrene bolesti.
 • Prevencija jetrenih problema: Ovaj proizvod također može biti koristan za prevenciju jetrenih problema kod osoba koje su izložene faktorima rizika, poput konzumiranja alkohola ili uzimanja određenih lijekova.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema s jetrom mogu varirati, a mogu uključivati sljedeće simptome:

 • Umor: Konstantan umor i nedostatak energije mogu biti rani znakovi problema s jetrom. Jetra igra ključnu ulogu u metabolizmu tijela, pa oštećenje jetre može uzrokovati umor.
 • Gubitak težine: Neočekivan gubitak težine može biti znak problema s jetrom, osobito u slučaju ozbiljnih bolesti jetre poput ciroze.
 • Bol u trbuhu: Bol ili nelagodnost u gornjem dijelu trbuha, gdje se jetra nalazi, može ukazivati na jetrene probleme.
 • Nadutost ili oticanje trbuha: Povećanje trbuha ili osjećaj nadutosti može biti posljedica nakupljanja tekućine u trbušnoj šupljini, što može biti znak problema s jetrom.
 • Promjene u boji urina i stolici: Tamna boja urina i svjetlija boja stolice mogu ukazivati na probleme s jetrom.
 • Žutica: Žutica je stanje u kojem koža i bjeloočnice postaju žute boje i može biti znak oštećenja jetre.
 • Svrab kože: Intenzivan svrab kože može biti povezan s problemima jetre.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula za obnovu jetre Reliver temelji se na sinergijskom djelovanju sastojaka koji se nalaze u proizvodu. Evo pregleda farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja Reliver kapsula:

 • Ekstrakt timijana i korijen sladića: Timijan ima potencijalna antioksidativna svojstva koja mogu pomoći u zaštiti jetre od oštećenja uzrokovanog slobodnim radikalima. Korijen sladića također ima antioksidativne svojstva i može pridonijeti smanjenju upale u jetri.
 • Ekstrakt rastaviša: Rastaviš je poznat po svojim hepatoprotektivnim svojstvima, što znači da može pomoći u zaštiti jetre od oštećenja. Osim toga, može poticati obnovu jetrenih stanica.
 • Ekstrakt korijena kudzu: Kudzu korijen može imati blagotvoran učinak na jetru jer može pomoći u smanjenju masnih naslaga u jetri i poboljšati njezinu funkciju.

Ovi sastojci zajedno rade na podršci i obnovi jetre na nekoliko načina. Antioksidativna svojstva pomažu u zaštiti jetre od oštećenja uzrokovanog stresom, toksinima i slobodnim radikalima. Također mogu poticati obnovu jetrenih stanica i smanjiti upalu u jetri.

Sastojci

 • Ekstrakt timijana (Thymus vulgaris): Timijan se tradicionalno koristi zbog svojih antioksidativnih svojstava i potencijalnih koristi za zdravlje jetre. Antioksidansi mogu pomoći u zaštiti jetre od oštećenja slobodnim radikalima i potaknuti opće zdravlje jetre.
 • Korijen sladića (Glycyrrhiza glabra): Sladić je poznat po svojim protuupalnim i antioksidativnim svojstvima. Također se povezuje s potencijalnim zaštitnim učincima na jetru i podrškom njezinoj funkciji.
 • Ekstrakt rastaviša (Silybum marianum): Silymarin, aktivna tvar iz rastaviša, ima dokazana hepatoprotektivna svojstva. Ona može pomoći u obnovi oštećenih jetrenih stanica, smanjiti upalu jetre i potaknuti detoksikaciju.
 • Ekstrakt korijena kudzu (Pueraria lobata): Kudzu je poznat po svojim potencijalnim koristima za zdravlje jetre. Može pomoći u smanjenju masnih naslaga u jetri i poboljšati funkciju jetre.

Reliver: koliko je učinkovit, prednosti

Kapsule za obnovu jetre Reliver imaju nekoliko potencijalnih prednosti i prednosti, uključujući:

 • Potpora zdravlju jetre: Reliver kapsule sadrže pažljivo odabrane sastojke koji su poznati po svojim koristima za zdravlje jetre, uključujući ekstrakt rastaviša i korijen sladića. Ovi sastojci mogu pomoći u podršci i zaštiti jetre.
 • Detoksikacija jetre: Sastojci poput ekstrakta rastaviša mogu pomoći u procesu detoksikacije jetre, pomažući joj u uklanjanju štetnih tvari iz organizma.
 • Mogućnost obnove jetre: Kudzu korijen i timijan također mogu doprinijeti obnovi jetrenih stanica, što je važno za očuvanje funkcije jetre.
 • Antioksidativna svojstva: Svi sastojci u Reliver kapsulama imaju antioksidativna svojstva koja mogu pomoći u zaštiti jetre od oštećenja uzrokovanog slobodnim radikalima.
 • Potencijalna prevencija jetrenih problema: Reliver kapsule također mogu koristiti kao sredstvo prevencije jetrenih problema kod osoba izloženih faktorima rizika, poput konzumiranja alkohola ili uzimanja određenih lijekova.

Reliver
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

Reliver kapsule nemaju poznate specifične kontraindikacije, osim u slučaju poznate alergije na sastojke ovog proizvoda. Preporučuje se pažljivo proučiti sastav proizvoda kako biste izbjegli moguće alergijske reakcije.

Interakcija s drugim lijekovima

Reliver kapsule ne pokazuju poznate interakcije s drugim lijekovima, osim alkohola. Preporučuje se izbjegavanje konzumacije alkohola dok koristite ovaj proizvod kako biste osigurali maksimalnu korist za zdravlje jetre.

Način primjene i doziranje

Preporučuje se uzimanje jedne 1 kapsule Reliver dnevno.

Kapsule se uzimaju uz obrok i ispiru s dovoljnom količinom vode.

Način čuvanja

Reliver kapsule treba čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25°C.

Držite izvan dohvata djece.

Mjere opreza i upozorenja

Nema specifičnih mjera opreza ili upozorenja za upotrebu Reliver kapsula. Međutim, pridržavajte se navedenih doziranja i uputa za upotrebu.

Prekomjerna doza

Preporučuje se strogo pridržavanje preporučenih doza. Prekomjerna doza nije poželjna i može dovesti do neželjenih nuspojava.

Kupite Reliver u ljekarnama, DM

Nažalost, Reliver kapsule trenutno nisu dostupne u sljedećim ljekarnama u Hrvatskoj: DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna

Također, cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije dostupna, a datum sljedeće dostave na ljekarničke skladišta je nepoznat.

Preporučujemo vam da redovito provjeravate dostupnost Reliver kapsula u ovim ljekarnama kako biste dobili najnovije informacije o dostavi proizvoda i cijenama.

Reliver cijena, popust

Cijena proizvoda iznosi 39 eura, no trenutno traje posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača: popust od 50%. Molimo, imajte na umu da je količina proizvoda po akcijskoj cijeni ograničena i da je akcija privremena.

Recept: Za ovaj proizvod nije potreban recept.

Kako naručiti: Da biste naručili proizvod, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Način plaćanja: Plaćanje se vrši prilikom dostave proizvoda u gotovini.

Dostupnost proizvoda: Proizvod se može kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Molimo vas da obratite pažnju na ograničen broj proizvoda po akcijskoj cijeni i posjetite službenu web stranicu proizvođača za više informacija i naručivanje proizvoda.

Reliver
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Reliver

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o Reliveru na forumima, gdje kupci dijele svoja iskustva. Komentari se također pojavljuju na web stranicama recenzija, u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, te na stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara su pozitivni i izražavaju zadovoljstvo učinkom proizvoda.

Negativni komentari i povratne informacije obično su povezani s alergijom na sastojke proizvoda ili nepropisnim uzimanjem proizvoda, što može dovesti do neželjenih reakcija. Važno je da korisnici pažljivo pročitaju sastav proizvoda i slijede upute o doziranju kako bi izbjegli neželjene nuspojave.

Molimo korisnike da pažljivo razmotre sve informacije i savjete prije upotrebe proizvoda i da se posavjetuju sa stručnjakom za zdravstvo ako imaju bilo kakve nedoumice ili alergijske reakcije.

Iskustva stvarnih klijenata:

Reliver mi je pomogao u očuvanju zdravlja jetre nakon dugotrajnog konzumiranja alkohola. Osjećam se energičnijom i zdravijom nego ikad prije. Ove kapsule su pravo čudo!
Ana, 34 godine
Koristim Reliver već nekoliko mjeseci i primijetio sam znatno poboljšanje u radu moje jetre. Manje umoran osjećam se i puno bolje. Preporučio bih ove kapsule svima koji žele očuvati zdravlje jetre.
Ivan, 45 godina
Reliver mi je pomogao poboljšati funkciju jetre. Osjećam se vitalnijom i manje naduto. Oduševljena sam rezultatima koje sam postigla uz pomoć ovog proizvoda.
Marija, 52 godine
Isprobao sam Reliver, ali nažalost, nisam primijetio značajne promjene u svom zdravlju. Možda mi proizvod jednostavno nije odgovarao. Ne mogu reći da sam oduševljen rezultatima, ali svakako vrijedi isprobati.
Marko, 28 godina
Reliver mi je donio olakšanje u pogledu probavnih problema. Osjećam se bolje nakon redovite uporabe ovih kapsula. Preporučujem ih svima koji traže podršku za zdravlje jetre.
Lana, 40 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa učinaka i rezultata koji se mogu očekivati od korištenja kapsula za obnovu jetre Reliver:

 • Poboljšanje zdravlja jetre: Reliver kapsule pomažu u očuvanju i obnovi zdravlja jetre, čime se smanjuje rizik od jetrenih problema.
 • Povećana vitalnost: Mnogi korisnici prijavljuju da se osjećaju vitalnijima i energičnijima nakon redovite upotrebe Relivera.
 • Detoksikacija jetre: Kapsule mogu pomoći u procesu detoksikacije jetre, čime se uklanjaju štetne tvari iz organizma.
 • Smanjenje umora i nadutosti: Reliver može pomoći u smanjenju umora i osjećaja nadutosti, čime se poboljšava opće dobrostanje.
 • Potpora probavi: Neke osobe prijavljuju da su primijetile poboljšanje u probavi nakon korištenja Reliver kapsula.
 • Smanjenje rizika od jetrenih problema: Korištenje Relivera može smanjiti rizik od jetrenih problema, posebno kod osoba koje su izložene faktorima rizika poput konzumacije alkohola ili uzimanja određenih lijekova.

Djeluje li Reliver doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Reliver nije prijevara. Ovaj proizvod nije obmana jer se sastoji od prirodnih sastojaka i certificiran je u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija pokazala je da su kupci iznijeli svoje iskustvo alergijskih reakcija na sastojke proizvoda i zbog toga su prekidali puni tijek primjene.

Važno je napomenuti da reakcije na sastojke proizvoda mogu varirati među pojedincima, a neki ljudi mogu biti osjetljiviji na određene tvari.

Komentar liječnika

“Reliver kapsule predstavljaju zanimljiv dodatak za podršku zdravlju jetre. Sastav ovog proizvoda, uključujući ekstrakte rastaviša i sladića, poznat je po svojim potencijalnim koristima za jetru. Iako nema specifičnih kliničkih studija o ovom proizvodu, teoretski, sastojci bi mogli pomoći u očuvanju i obnovi funkcije jetre.”

“Važno je napomenuti da svaka osoba može reagirati drugačije na dodatke prehrani, pa se preporučuje konzultacija s kvalificiranim zdravstvenim stručnjakom prije nego što započnete s bilo kojim novim proizvodom. Također, pridržavanje uputa o doziranju je ključno kako bi se izbjegle moguće nuspojave. U svakom slučaju, očuvanje zdravlja jetre kroz pravilnu prehranu i životni stil ostaje ključno za svakog pojedinca.”

Dr. Klaus Müller, iskusni njemački gastroenterolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju Reliver kapsule?

Cijena Reliver kapsula iznosi 39 eura. Trenutno traje posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača s popustom od 50%.

⚕️ Je li Reliver prevara?

Ne, Reliver nije prijevara. Ovaj proizvod sadrži prirodne sastojke i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su komponente Reliver kapsula?

Reliver kapsule sadrže pažljivo odabrane prirodne sastojke, uključujući ekstrakte rastaviša, sladića, kudzu korijena i timijana.

⚕️ Mogu li kupiti Reliver u ljekarni bez recepta?

Da, Reliver kapsule mogu se kupiti bez recepta. Međutim, trenutno nisu dostupne u ljekarnama u Hrvatskoj.

⚕️ Postoje li kontraindikacije za upotrebu Relivera?

Reliver nema poznate ozbiljne kontraindikacije, osim u slučaju poznate alergije na sastojke proizvoda. Preporučuje se pažljivo proučiti sastav proizvoda kako biste izbjegli moguće alergijske reakcije.

⚕️ Gdje mogu kupiti Reliver kapsule?

Za kupnju Reliver kapsula s popustom, možete posjetiti službenu web stranicu proizvođača i popuniti obrazac za narudžbu.

Reliver – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Reliver – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

58 − = 48

Croatiacovid19 info
Logo