Relaton – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Relaton

Relaton su oralne kapsule koje su namijenjene za očuvanje i poboljšanje zdravlja sluha. Ovaj proizvod formuliran je s pažljivo odabranim sastojcima, uključujući melatonin, Ginkgo biloba, magnezij i vitamine B grupe. Kombinacija ovih sastojaka ima potencijal da pruži podršku za funkciju uha i općenito zdravlje sluha. U nastavku, detaljnije ćemo istražiti svaki od ovih ključnih sastojaka i kako mogu koristiti vašem slušnom sustavu.

Terapijske indikacije

Relaton oralne kapsule imaju terapeutske indikacije koje uključuju:

 • Poboljšanje kvalitete sluha: Relaton može pružiti podršku za očuvanje i poboljšanje funkcije sluha, posebno kod osoba koje su izložene štetnim utjecajima okoline ili starijih osoba s prirodnim smanjenjem sluha.
 • Prevencija oštećenja sluha: Osobe koje su izložene buci na radnom mjestu ili često slušaju glasnu glazbu mogu koristiti Relaton kao sredstvo za prevenciju oštećenja sluha.
 • Potpora zdravlju uha: Kapsule sadrže Ginkgo biloba, koji se tradicionalno koristi za poticanje cirkulacije, što može pridonijeti opskrbi uha kisikom i hranjivim tvarima.
 • San i opuštanje: Melatonin, prisutan u sastavu, može pomoći kod regulacije sna, pružajući kvalitetniji odmor, što je važno za cjelokupno zdravlje, uključujući i slušni sustav.
 • Smanjenje tinitusa: Osobe koje pate od tinitusa, stanja karakteriziranog zvučnim šumovima u uhu, mogu pronaći olakšanje uz Relaton zbog svojih sastojaka koji podržavaju općenito zdravlje uha.
 • Prevencija starenjem uzrokovanih promjena u sluhu: Vitamini B grupe i magnezij u Relatonu mogu pomoći u očuvanju zdravlja sluha kako osobe stare.

Koji postoje rani znakovi?

Prepoznavanje ranih znakova problema sa sluhom ključno je za pravovremeno djelovanje i eventualno korištenje proizvoda kao što je Relaton. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), neki od ranih znakova problema sa sluhom uključuju:

 1. Poteškoće u komunikaciji: Osobe koje počinju primjećivati da im je teško pratiti razgovor, posebno u bučnim okolinama, mogu imati rane znakove gubitka sluha.
 2. Zvučni šumovi: Pojava neprekidnih zvučnih šumova poput zujanja, cviljenja ili šumova u uhu, poznatih kao tinitus, može ukazivati na probleme sa sluhom.
 3. Potreba za pojačanim glasnoćama: Ako osoba često povećava glasnoću televizora ili glazbe kako bi bolje čula, to može biti znak problema sa sluhom.
 4. Poteškoće u prepoznavanju različitih tonova i zvukova: Osobe s problemima sa sluhom često imaju teškoće u razlikovanju između visokih i niskih tonova ili različitih zvukova.
 5. Izolacija i društveno povlačenje: Gubitak sluha može dovesti do osjećaja izolacije i povlačenja iz društva jer osobe mogu imati poteškoća u komunikaciji s drugima.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Relaton djeluje kombinacijom svojih ključnih sastojaka kako bi podržao zdravlje sluha. Evo farmakoloških svojstava i mehanizama djelovanja ovih sastojaka:

 • Melatonin je hormon koji igra ključnu ulogu u regulaciji cirkadijalnog ritma, uključujući san i budnost. U Relatonu, melatonin pomaže u uspostavljanju redovitog sna i snažnijeg odmora, što može pozitivno utjecati na opće zdravlje i funkciju sluha.
 • Ginkgo biloba je biljka poznata po svojim blagotvornim učincima na cirkulaciju. Ovaj sastojak može poboljšati protok krvi u ušima, povećati opskrbu kisikom i hranjivim tvarima, što je ključno za zdravlje sluha.
 • Magnezij je važan za mišiće i živčani sustav te pomaže u očuvanju funkcije stanica unutar uha. Također može pomoći u prevenciji oštećenja sluha uzrokovanog bukom.
 • Vitamini B grupe, kao što su B6 i B12, igraju ulogu u očuvanju živčanih stanica u uhu te podržavaju opću funkciju slušnog sustava.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u Relatonu i njihovih učinaka:

 • Melatonin: Melatonin je hormon koji se prirodno proizvodi u tijelu i igra ključnu ulogu u regulaciji cirkadijalnog ritma. U Relatonu, melatonin pomaže regulirati san i budnost, poboljšavajući kvalitetu sna i pridonoseći općem osjećaju odmora. Također može imati pozitivan utjecaj na zdravlje sluha, jer se slušna funkcija obnavlja tijekom noćnog odmora.
 • Ginkgo biloba: Ginkgo biloba je biljka poznata po svojim svojstvima koja poboljšavaju cirkulaciju. U Relatonu, ovaj sastojak poboljšava protok krvi u unutarnje uho, pomaže u opskrbi kisikom i hranjivim tvarima slušnim stanicama te podržava općenito zdravlje sluha.
 • Magnezij: Magnezij je važan mineral za opće zdravlje, uključujući funkciju živčanog sustava i mišića. U Relatonu, magnezij može pomoći u prevenciji oštećenja sluha uzrokovanog bukom i podržati opću funkciju slušnog sustava.
 • Vitamini B grupe: Vitamini B grupe, kao što su B6 i B12, igraju ključnu ulogu u očuvanju zdravlja živčanih stanica unutar uha. Također pridonose općem funkcioniranju slušnog sustava i mogu pomoći u prevenciji starenjem uzrokovanih promjena u sluhu.

Relaton: koliko je učinkovit, prednosti

 • Poboljšava kvalitetu sna: Zahvaljujući prisutnosti melatonina, Relaton može pomoći u regulaciji sna i promicanju dubljeg i kvalitetnijeg odmora.
 • Podrška cirkulaciji: Ginkgo biloba poboljšava protok krvi, što može povećati opskrbu kisikom i hranjivim tvarima unutar uha, potičući time zdravlje sluha.
 • Prevencija oštećenja sluha: Magnezij u Relatonu može pomoći u zaštiti slušnih stanica od oštećenja uzrokovanog bukom i drugim štetnim utjecajima.
 • Očuvanje zdravlja sluha: Vitamini B grupe pridonose očuvanju zdravlja živčanih stanica u uhu i podržavaju opću funkciju slušnog sustava.
 • Smanjenje tinitusa: Relaton može pružiti olakšanje od tinitusa, stanja koje karakterizira prisutnost neprestanih zvučnih šumova u uhu.
 • Prevencija starenjem uzrokovanih promjena u sluhu: Korištenje Relatona može pomoći u očuvanju slušnog zdravlja kako osobe stare.
 • Prirodni sastojci: Relaton sadrži prirodne sastojke koji su pažljivo odabrani kako bi se postigao sinergijski učinak za podršku zdravlju sluha.
 • Lako korištenje: Relaton dolazi u obliku oralnih kapsula, što čini upotrebu jednostavnom i praktičnom.
 • Individualizirano pristup: Osobe koje se suočavaju s različitim problemima sluha mogu prilagoditi upotrebu Relatona prema svojim potrebama, uz savjetovanje sa zdravstvenim stručnjakom.

Relaton
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

Relaton nema poznate kontraindikacije, osim u slučaju poznate alergije na sastojke lijeka. U slučaju alergijske reakcije na sastojke, preporučuje se pažljivo proučavanje sastava prije upotrebe.

Interakcije s drugim lijekovima

Relaton ne pokazuje poznate interakcije s drugim lijekovima, osim s alkoholom. Preporučuje se izbjegavati konzumaciju alkohola tijekom uzimanja Relatona kako bi se osigurala najbolja učinkovitost proizvoda.

Način primjene i doziranje

Relaton dolazi u obliku oralnih kapsula. Preporučuje se uzimanje kapsule s čašom vode. Uobičajena doza je jedna kapsula dnevno, po mogućnosti prije spavanja.

Pohrana lijeka

Relaton treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Temperatura skladištenja ne smije prelaziti 25°C. Lijek treba čuvati u originalnom pakiranju kako bi se zaštitila od svjetla i vlage.

Precautions and Warnings

Nema posebnih mjera predostrožnosti ni upozorenja u vezi s upotrebom Relatona.

Prekomjerna doza

Prekomjerna doza Relatona nije preporučljiva i može rezultirati nepoželjnim nuspojavama.

Kupite Relaton u ljekarnama, DM

Relaton se ne može naručiti u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna. hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna, jer lijek nije dostupan. Cijena lijeka u ljekarnama bez popusta. Sljedeća isporuka u ljekarnama: nepoznat datum.

Relaton cijena, popust

Cijena proizvoda Relaton iznosi 39 eura, no trenutno postoji promotivna ponuda na službenoj web stranici proizvođača: 50% popusta. Broj promotivnih proizvoda je ograničen, a promotivna ponuda je privremena. Za narudžbu, posjetite službenu web stranicu proizvođača, bez potrebnog promo koda.

Za naručivanje nije potrebna recepta. Da biste napravili narudžbu, trebate posjetiti službenu web stranicu proizvođača i popuniti obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom primitka robe. Lijek možete kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove: Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Relaton
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Relaton

Postoje stvarna iskustva i različite recenzije o Relatonu na forumima, gdje kupci dijele svoja iskustva, kao i na web stranicama za recenzije proizvoda. Također, komentari se mogu pronaći na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook, dok su web stranice ljekarni i Ministarstvo zdravlja također mjesto gdje se mogu pronaći korisničke ocjene.

Više od 95 posto komentara i recenzija su pozitivni, a korisnici izražavaju svoje zadovoljstvo učinkovitošću Relatona u podršci zdravlju sluha. Pozitivni komentari često ističu poboljšanja u kvaliteti sna, povećanju opće energije i pozitivan utjecaj na slušnu funkciju.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke lijeka ili nepoštivanjem preporučenog načina uzimanja.

Iskustva stvarnih klijenata:

Relaton mi je donio veliko olakšanje. Već neko vrijeme sam patila od tinitusa, a to mi je stvaralo dosta problema u svakodnevnom životu. Nakon redovitog uzimanja Relatona, primijetila sam smanjenje tinitusa i općenito se bolje osjećam. Kvaliteta sna se također poboljšala. Sada se osjećam puno bolje i zahvalna sam na ovom proizvodu.

Marta, 38 godina

Relaton je zaista pomogao mom ocu, koji ima problema sa sluhom zbog godina izloženosti glasnoj buci na poslu. Nakon što je počeo koristiti Relaton, primijetili smo poboljšanja u njegovom sluhu. Tinitus se smanjio, a otvoren je za razgovor bez poteškoća. Ovo je zaista promijenilo njegovu kvalitetu života.

Luka, 55 godina

Moj doživljaj s Relatonom je neutralan. Nisam primijetila značajno poboljšanje u kvaliteti sna, ali nisam ni iskusila nuspojave. Možda proizvod djeluje bolje za starije osobe ili one s većim problemima sa snom.

Mia, 27 godina

Relaton je promijenio moj život. Nakon godina rada u bučnom okruženju, moj sluh je patio. Sada se osjećam manje osjetljivo na buku, a tinitus se smanjio. Ovaj proizvod stvarno radi i preporučio bih ga svima koji se suočavaju s problemima sa sluhom.

Josip, 45 godina

Relaton mi je doslovno spasio noći. Već nekoliko godina sam se borila s nesanicom, a to je počelo utjecati na moj sluh i koncentraciju. Nakon što sam počela koristiti Relaton, primijetila sam značajno poboljšanje u kvaliteti sna. Sada se budim odmorna i svježa. Svakako bih preporučila Relaton svakome tko se bori s nesanicom i želi poboljšati svoje zdravlje sluha.

Ana, 42 godine

Učinci i rezultat korištenja

 • Poboljšanje kvalitete sna: Mnogi korisnici Relatona izvješćuju o dubljem i mirnijem snu nakon redovite upotrebe.
 • Smanjenje tinitusa: Osobe koje pate od tinitusa primjećuju smanjenje učestalosti i intenziteta šumova u uhu.
 • Povećana koncentracija: Korisnici bilježe bolju koncentraciju i sposobnost fokusiranja.
 • Očuvanje zdravlja sluha: Relaton pomaže u očuvanju zdravlja slušnog sustava i prevenciji oštećenja uzrokovanog bukom.
 • Poboljšanje općeg blagostanja: Korisnici osjećaju više energije i bolje raspoloženje.

Djeluje li Relaton doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Relaton nije prijevara. Ovaj lijek ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza nekoliko negativnih komentara pokazala je da su kupci ostavljali recenzije zbog svojih iskustava s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda, što je dovelo do prekida punog tijeka uzimanja. Važno je napomenuti da individualne reakcije na sastojke mogu varirati, te da proizvod odgovara većini korisnika, pružajući pozitivne rezultate za podršku zdravlju sluha i sna.

Komentar liječnika

Relaton je proizvod koji sam pomno proučavao i analizirao u svojstvu ORL specijalista s dugogodišnjim iskustvom u liječenju problema sa sluhom i slušnim sustavom. Na temelju mojih kliničkih opservacija i analiza sastava ovog proizvoda, mogu iznijeti svoje mišljenje.

Relaton se ističe svojom prirodnom kompozicijom koja uključuje sastojke poput melatonina, Ginkgo bilobe, magnezija i vitamina B grupe. Ovi sastojci su dobro poznati po svojim pozitivnim učincima na zdravlje sluha. Melatonin, na primjer, pomaže u regulaciji sna, što je ključno za obnovu slušnog sustava. Ginkgo biloba poboljšava cirkulaciju, osiguravajući bolju opskrbu kisikom i hranjivim tvarima slušnim stanicama. Magnezij i vitamini B grupe podržavaju zdravlje živčanih stanica unutar uha.

Iako je većina korisničkih recenzija pozitivna, važno je naglasiti da individualne reakcije na proizvod mogu varirati. Neki korisnici su izvješćivali o alergijskim reakcijama na sastojke, što je prilično rijetko. Sve u svemu, Relaton ima potencijal pružiti podršku zdravlju sluha.

Dr. Müller, Karl-Heinz, iskusni ORL specijalist

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Relaton?

Cijena Relatona iznosi 39 eura. Trenutno je dostupna promotivna ponuda na službenoj web stranici proizvođača, gdje možete ostvariti popust od 50%.

⚕️ Je li Relaton prijevara?

Ne, Relaton nije prijevara. Ovaj proizvod ima certifikate prema medicinskim standardima Europske unije i sadrži prirodne sastojke. Analiza negativnih recenzija često pokazuje da su negativne reakcije posljedica alergija na sastojke ili nepoštivanja preporučenog načina uzimanja.

⚕️ Koja je kompozicija Relatona?

Relaton se sastoji od prirodnih sastojaka, uključujući melatonin, Ginkgo bilobu, magnezij i vitamine B grupe. Ovi sastojci djeluju sinergijski kako bi podržali zdravlje sluha.

⚕️ Mogu li kupiti Relaton u ljekarni bez recepta?

Da, Relaton se može kupiti u ljekarnama bez potrebe za receptom. Međutim, trenutno lijek nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Koliko traje jedan tretman Relatonom?

Trajanje tretmana Relatonom može varirati ovisno o individualnim potrebama.

⚕️ Kako se Relaton koristi za najbolje rezultate?

Relaton se obično uzima jednom dnevno, po mogućnosti prije spavanja. Preporučuje se uzimanje kapsule s čašom vode.

Relaton – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Relaton – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

5 + 2 =

Croatiacovid19 info
Logo