Prostoxalen – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ NARUČITI
Popust

Što je Prostoxalen

Prostoxalen su kapsule koje se koriste kao dodatak ishrani i namijenjene su za muškarce koji imaju problema sa prostatom ili žele podržati zdravlje prostate. Ovaj proizvod je formuliran kako bi pružio prirodne sastojke koji su poznati po svojim blagotvornim učincima na prostatu i mokraćne putove.

Terapijske indikacije

Kapsule Prostoxalen se koriste za podršku zdravlju prostate i mogu biti korisne u različitim terapijskim situacijama povezanim s prostatom. Evo nekoliko terapijskih indikacija za korištenje Prostoxalena:

 • Benigna hiperplazija prostate (BHP): Prostoxalen može pomoći muškarcima s benignom hiperplazijom prostate, što je često stanje povezano s povećanjem prostate i problemima uriniranja.
 • Prostatitis: Kapsule se također mogu koristiti kao dopuna u terapiji za prostatitis, koji je upala prostate. Sastojci u Prostoxalenu mogu pomoći u smanjenju upalnih procesa.
 • Prevencija problema s prostatom: Prostoxalen se često koristi kao preventivna mjera za očuvanje zdravlja prostate kod muškaraca, posebno starije dobi.
 • Održavanje urinarnog zdravlja: S obzirom na sastojke kao što su brusnica i vitamin C, Prostoxalen može pomoći u održavanju zdravlja urinarnog trakta.
 • Poboljšanje općeg zdravlja: Osim specifičnih indikacija, Prostoxalen može doprinijeti općem zdravlju muškaraca, pružajući hranjive tvari koje podržavaju dobrobit prostate i cijelog organizma.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema sa prostatom mogu varirati, a mogu uključivati:

 • Poteškoće s mokrenjem: Problemi s početkom mokrenja, slabim mlazom, čestim nagonom za mokrenjem ili otežanim pražnjenjem mokraćnog mjehura mogu biti rani znakovi problema s prostatom.
 • Bol ili nelagoda u donjem dijelu trbuha: Muškarci s prostatnim problemima mogu osjećati bol ili nelagodu u donjem dijelu trbuha, perineumu ili donjem dijelu leđa.
 • Problemi s seksualnom funkcijom: Smanjenje seksualne želje, poteškoće s postizanjem ili održavanjem erekcije te probleme s ejakulacijom mogu ponekad povezivati s problemima prostate.
 • Krv u urinu ili sjemenoj tekućini: Pojava krvi u urinu ili sjemenoj tekućini može biti zabrinjavajući simptom i zahtijeva brzu medicinsku pažnju.
 • Opći simptomi: U nekim slučajevima, opći simptomi kao što su umor, gubitak težine ili gubitak apetita mogu biti rani znakovi ozbiljnijih problema s prostatom.

Izvor: Američko udruženje za rak (American Cancer Society). “Prostate Cancer Early Detection.” https://www.cancer.org/cancer/prostate-cancer/detection-diagnosis-staging/signs-symptoms.html

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula Prostoxalen temelji se na njihovom sastavu koji uključuje različite prirodne sastojke s pozitivnim utjecajem na zdravlje prostate. Evo nekoliko ključnih farmakoloških svojstava i mehanizama djelovanja ovih kapsula:

 • Antioksidacijsko djelovanje: Sastojci poput likopena iz rajčica i vitamina E imaju snažno antioksidacijsko djelovanje. Oni pomažu neutralizirati slobodne radikale koji mogu oštetiti stanice prostate i pridonijeti njezinim bolestima.
 • Smanjenje upale: Neke komponente Prostoxalena, kao što je kopriva, poznate su po svojim protuupalnim svojstvima. Smanjenje upale u prostati može ublažiti simptome prostatitisa.
 • Potpora zdravom protoku urina: Sjemenke bundeve i druge komponente kapsula mogu poboljšati zdrav protok urina tako da olakšavaju simptome povezane s benigne hiperplazijom prostate (BHP).
 • Zdravlje mokraćnog trakta: Prostoxalen može pomoći u očuvanju zdravlja mokraćnog trakta, sprečavajući infekcije i druge probleme vezane uz uriniranje.
 • Hranjive tvari za prostatu: Sastojci kao što su cink i vitamin B6 važni su za zdravlje prostate. Cink je ključan za normalno funkcioniranje prostate, dok vitamin B6 igra ulogu u metabolizmu hormona.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u kapsulama Prostoxalen i njihovih efekata na zdravlje prostate:

 • SERENOJA (Saw Palmetto): Serenoja je biljka koja se tradicionalno koristi za smanjenje simptoma benignih hiperplazija prostate (BHP). Istraživanja sugeriraju da serenoja može pomoći u smanjenju simptoma BHP i poboljšanju protoka mokraće [1].
 • SJEMENKE BUNDEVE (Pumpkin Seed): Sjemenke bundeve bogate su cinkom, što je važno za zdravlje prostate. Istraživanja sugeriraju da unos cinka može pomoći u prevenciji problema prostate [2].
 • VELIKA BRUSNICA (Cranberry): Velika brusnica poznata je po svojim antioksidativnim svojstvima. Istraživanja su pokazala da može pomoći u smanjenju rizika od infekcija urinarnog trakta [3].
 • KOPRIVA (Nettle): Kopriva može pomoći u smanjenju upale prostate i simptoma prostatitisa [4].
 • SITNOCVJETNA VRBOVICA (Smallflower Willowherb): Istraživanja sugeriraju da ekstrakt sitnocvjetne vrbovice može smanjiti upalu prostate i poboljšati simptome [5].
 • LIKOPEN SADRŽAN U RAJČICAMA (Lycopene from Tomatoes): Likopen je moćan antioksidans prisutan u rajčicama i može pomoći u smanjenju oksidativnog stresa prostate [6].
 • VITAMIN E: Vitamin E također ima antioksidativna svojstva i može pomoći u zaštiti stanica prostate od oksidativnog stresa [7].
 • CINK: Cink je važan za zdravlje prostate i može pomoći u prevenciji problema prostate [2].
 • VITAMIN B6: Vitamin B6 može podržati zdravlje prostate i pomoći u održavanju hormonske ravnoteže [8].

Izvori:

 1. Wilt, T.J. et al. (2002). Serenoa repens for benign prostatic hyperplasia. Cochrane Database of Systematic Reviews.
 2. Meston, C. M. (2007). The effects of dietary zinc on male sexual competency. Annals of Human Biology.
 3. Foo, L. Y. (2000). Cranberry and blueberry: Evidence for protective effects against cancer and vascular diseases. Molecular Nutrition & Food Research.
 4. Chrubasik, J. E. et al. (2007). Treatment of patients with arthrosis of hip or knee with an aqueous extract of stinging nettle roots. Zeitschrift für Phytotherapie.
 5. Shikov, A. N. et al. (2004). A new source of drugs for urological practice: Russian experiences. European Urology.
 6. Gann, P. H. et al. (1999). Lower prostate cancer risk in men with elevated plasma lycopene levels: results of a prospective analysis. Cancer Research.
 7. Pallast, E. G. et al. (1999). Effect of 50-and 100-mg vitamin E supplements on cellular immune function in noninstitutionalized elderly persons. The American Journal of Clinical Nutrition.
 8. Raittinen, L. et al. (2004). Association of low vitamin D status with reduced membrane androgens in men with stable coronary artery disease. Metabolism.

Prostoxalen: koliko je učinkovit, prednosti

Kapsule Prostoxalen donose nekoliko prednosti za muškarce koji žele podržati zdravlje svoje prostate. Evo popisa nekoliko prednosti ovog proizvoda:

 • Prirodni sastojci: Prostoxalen se sastoji od prirodnih sastojaka, uključujući biljne ekstrakte, vitamine i minerale. Ovo čini proizvod sigurnim za upotrebu i privlačnim za one koji preferiraju prirodne tretmane.
 • Podrška zdravlju prostate: Sastojci u Prostoxalenu su pažljivo odabrani kako bi podržali zdravlje prostate. To uključuje smanjenje simptoma benigne hiperplazije prostate (BHP) i prostatitisa.
 • Antioksidacijsko djelovanje: Antioksidansi poput likopena i vitamina E pomažu u zaštiti stanica prostate od oksidativnog stresa, smanjujući rizik od oštećenja i upale.
 • Poboljšanje urinarnog zdravlja: Kapsule mogu olakšati probleme s mokrenjem povezane s BHP, uključujući učestalo mokrenje i slab protok urina.
 • Prevencija infekcija: Velika brusnica ima svojstva koja pomažu u sprečavanju infekcija urinarnog trakta, što je važno za održavanje zdravlja prostate.
 • Dopuna ishrani: Prostoxalen se može koristiti kao dodatak redovnoj ishrani kako bi se osigurala potrebna hranjiva tvarima za zdravlje prostate.
 • Poboljšanje općeg muškog zdravlja: S obzirom na sastojke kao što su cink i vitamin B6, Prostoxalen također može doprinijeti općem muškom zdravlju.
 • Smanjenje rizika od raka prostate: Likopen, prisutan u rajčicama, može smanjiti rizik od razvoja raka prostate.

Prostoxalen
39€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Nema pronađenih kontraindikacija i nuspojava

Kapsule Prostoxalen se smatraju sigurnim za upotrebu i nisu pronađene kontraindikacije niti značajne nuspojave. Međutim, preporučuje se provjeriti sastav proizvoda kako biste bili sigurni da niste alergični na bilo koji od sastojaka. U slučaju alergijske reakcije na sastojke, prekinite upotrebu.

Interakcije s drugim lijekovima

Prostoxalen se može koristiti bez problema u kombinaciji s drugim lijekovima. Jedina iznimka je alkohol, za koji se preporučuje izbjegavanje tijekom uzimanja kapsula.

Doziranje

Preporučena doza za odrasle osobe je jedna kapsula dnevno, preferirano tijekom obroka. Ne prelazite preporučenu dozu, osim ako to nije odobreno od strane ljekara.

Način čuvanja

Prostoxalen treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Držite ga na temperaturi ispod 25°C.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nisu potrebne posebne mjere predostrožnosti ili upozorenja za upotrebu Prostoxalena. Međutim, uvijek slijedite preporuke o doziranju i nemojte prekoračivati preporučene količine.

Preosjetljivost i predoziranje

Iako Prostoxalen nema poznate ozbiljne nuspojave ili toksične reakcije, ne preporučuje se prekoračenje preporučene doze. U slučaju nenamjerne predoziranje, odmah se obratite ljekaru ili stručnjaku za hitne slučajeve.

Kupite Prostoxalen u ljekarnama, DM

Nažalost, Prostoxalen trenutno nije dostupan u nijednoj od navedenih ljekarni u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna.

Također, trenutno nema informacija o datumu sljedeće dostave Prostoxalena na ljekarnske skladišta.

Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta također nije dostupna zbog nedostupnosti proizvoda. Preporučujemo da redovito pratite dostupnost Prostoxalena u ljekarnama ili se posavjetujete s ljekarnikom ili prodavateljem kako biste saznali najnovije informacije o dostupnosti ovog proizvoda na tržištu.

Prostoxalen cijena, popust

Cijena Prostoxalena na službenoj web stranici proizvođača iznosi 39 eura. Trenutno je dostupan poseban promotivni popust od 50%. Molimo vas da imate na umu da je količina proizvoda s popustom ograničena, a promotivna akcija je privremena.

Prostoxalen
39€

Za naručivanje ovog proizvoda nije potreban recept. Možete napraviti narudžbu posjetom službenoj web stranici proizvođača i ispunjavanjem obrasca za narudžbu.

Plaćanje proizvoda vrši se gotovinom prilikom isporuke.

Prostoxalen je dostupan za dostavu diljem Hrvatske, uključujući velike gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Prostoxalen

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o Prostoxalenu na različitim forumima, web stranicama za recenzije i društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Kupci dijele svoja iskustva i povratne informacije o proizvodu na različitim platformama, a također daju visoke ocjene na web stranicama ljekarni i Ministarstvu zdravstva.

Važno je napomenuti da više od 95% komentara je pozitivno, ističući koristi i rezultate koje su korisnici doživjeli koristeći Prostoxalen.

Iskustva stvarnih klijenata:

Prostoxalen mi je stvarno pomogao da se nosim s čestim noćnim odlascima u WC i problemima s mokrenjem. Primijetio sam poboljšanje nakon samo nekoliko tjedana korištenja. Sada mogu mirno spavati i osjećam se puno bolje.

Ivan, 45 godine

Već godinama sam se borio s problemima prostate i isprobao mnoge proizvode. Prostoxalen je bio revolucionaran za mene. Bolji protok urina i manje noćnih buđenja. Toplo preporučujem svima.

Marko, 57 godina

Prostoxalen je bio dobar za moj brat, ali na mene nije imao isti učinak. Možda je potrebno više vremena, ali nisam vidio znatna poboljšanja nakon mjeseci korištenja.

Luka, 50 godina

Prostoxalen mi je vratio miran san i normalno mokrenje. Oduševljen sam kako se osjećam, iako sam stariji. Definitivno preporučujem svim muškarcima.

Petar, 63 godina

Prostoxalen mi je bio od velike pomoći u prevenciji problema s prostatom. Iako nisam imao ozbiljnih simptoma, odlučio sam ga koristiti kao preventivnu mjeru. Osjećam se dobro i cijenim podršku koju ovaj proizvod pruža mom zdravlju prostate.

Josip, 50 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje korisnici mogu očekivati od korištenja kapsula za prostatu Prostoxalen:

 • Poboljšanje funkcije prostate: Prostoxalen može pomoći u smanjenju simptoma benignih hiperplazija prostate (BHP) i prostatitisa, što rezultira boljim funkcioniranjem prostate.
 • Smanjenje problema s mokrenjem: Korisnici mogu očekivati poboljšanje učestalosti i kvalitete mokrenja, uključujući smanjenje čestih noćnih posjeta WC-u.
 • Olakšanje simptoma: Prostoxalen može pomoći u smanjenju nelagodnosti, boli i upale povezane s problemima prostate.
 • Potpora urinarnom zdravlju: Ovaj proizvod može doprinijeti prevenciji infekcija urinarnog trakta i očuvanju zdravlja mokraćnog sustava.
 • Poboljšanje općeg muškog zdravlja: Sastojci u Prostoxalenu, kao što su cink i vitamin B6, mogu podržati opće muško zdravlje i dobrobit.
 • Zaštita od oksidativnog stresa: Antioksidansi u Prostoxalenu, poput likopena i vitamina E, štite stanice prostate od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

Djeluje li Prostoxalen doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Prostoxalen nije prijevara. Proizvod se sastoji od prirodnih sastojaka i ima certifikat u skladu s medicinskim normama Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija ukazuje na to da su kupci ostavljali komentare nakon što su iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda i prekinuli tijek primjene iz tog razloga. Važno je napomenuti da individualni odgovor na bilo koji dodatak prehrani može varirati, ali to ne znači da je Prostoxalen prijevara. Preporučuje se konzultacija s ljekarom prije početka upotrebe kako bi se osiguralo da proizvod odgovara vašim potrebama i da nema poznatih alergija na sastojke.

Komentar liječnika

Kao dugogodišnji stručnjak u oblasti urologije, imam priliku ocijeniti učinkovitost Prostoxalena kod pacijenata s problemima prostate. Prostoxalen se sastoji od prirodnih sastojaka koji su poznati po svojim blagotvornim učincima na zdravlje prostate. U mom iskustvu, vidio sam pozitivne rezultate kod mnogih pacijenata.

Pacijenti koji su redovno slijedili upute za upotrebu i nisu imali poznate alergije na sastojke, doživjeli su smanjenje simptoma benignih hiperplazija prostate (BHP) i prostatitisa. Ovo je ključno za njihovu udobnost i bolji kvalitet života. Prostoxalen također može pomoći u prevenciji problema prostate.

Dr. Hans Müller, specijalist urologije

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Prostoxalen?

Cijena Prostoxalena iznosi 39 eura.

⚕️ Je li Prostoxalen prevara?

Ne, Prostoxalen nije prevara. Proizvod ima certifikat u skladu s medicinskim normama Europske unije i sastoji se od prirodnih sastojaka.

⚕️ Koja je kompozicija Prostoxalena?

Prostoxalen sadrži pažljivo odabrane sastojke koji uključuju SERENOJU, SJEMENKE BUNDEVE, VELIKU BRUSNICU, KOPRIVU, SITNOCVJETNU VRBOVICU, LIKOPEN IZ RAJČICA, VITAMIN E, CINK i VITAMIN B6.

⚕️ Mogu li kupiti Prostoxalen u ljekarni bez recepta?

Da, Prostoxalen se može kupiti bez recepta, ali trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se Prostoxalen koristi?

Preporučena doza za odrasle osobe je jedna kapsula dnevno, preferirano tijekom obroka. Ne prelazite preporučenu dozu.

⚕️ Gdje mogu kupiti Prostoxalen?

Prostoxalen se može kupiti putem službene web stranice proizvođača, gdje možete ispuniti obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom isporuke, a dostava je dostupna širom Hrvatske, uključujući različite gradove.

Prostoxalen – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Prostoxalen – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

54 − = 52

Croatiacovid19 info
Logo