PROSTOVIT – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je PROSTOVIT

PROSTOVIT su kapi koje su razvijene kao prirodni dodatak ishrani za muškarce koji se suočavaju s problemima prostate, uključujući prostatitis. S obzirom na prirodne sastojke, PROSTOVIT kapi su formulirane da podrže zdravlje prostate bez potrebe za upotrebom konvencionalnih farmaceutskih lijekova.

Terapijske indikacije

PROSTOVIT kapi koriste se za terapiju i prevenciju problema s prostatom, uključujući akutni i kronični prostatitis, benigne hiperplazije prostate (BHP) i druge poremećaje povezane s prostatom. Evo detaljnijeg opisa terapijskih indikacija za upotrebu PROSTOVIT kapi:

 • Prostatitis: PROSTOVIT kapi su posebno korisne za muškarce koji pate od prostatitisa, bez obzira na to je li riječ o akutnom ili kroničnom obliku ovog stanja. Sastojci ovog proizvoda mogu pomoći u smanjenju upale i ublažavanju simptoma kao što su bol, nelagodnost i česte potrebe za mokrenjem.
 • Benigna hiperplazija prostate (BHP): Benigna hiperplazija prostate je čest problem među starijim muškarcima. PROSTOVIT kapi mogu pomoći u održavanju zdrave prostate i smanjenju simptoma povezanih s BHP-om, kao što su otežano mokrenje i smanjen protok urina.
 • Opća podrška zdravlju prostate: Osim tretmana postojećih problema, PROSTOVIT kapi mogu se koristiti i kao preventivna mjera za očuvanje zdravlja prostate. Njihovi prirodni sastojci mogu doprinijeti prevenciji problema i očuvanju optimalne funkcije prostate kod muškaraca.

Koji postoje rani znakovi?

Prema informacijama Mayo Clinic, ugledne medicinske ustanove koja pruža pouzdane informacije o zdravlju, važno je redovito pratiti svoje zdravlje. Rani znakovi prostatitisa mogu varirati, ali obično uključuju simptome kao što su:

 • Bol u donjem dijelu trbuha ili zdjelici: Bol ili nelagodnost u području između pupka i prepona mogu biti rani znakovi prostatitisa. Ova bol može biti blaga do umjerena.
 • Problemi s mokrenjem: Poteškoće pri mokrenju, uključujući često mokrenje, otežano početkom mokrenja ili slab protok urina, mogu ukazivati na prostatitis.
 • Bol pri mokrenju ili ejakulaciji: Osjećaj peckanja ili boli pri mokrenju ili tijekom ejakulacije čest je simptom prostatitisa.
 • Nemir u području međice: Muškarci s prostatitisom mogu osjećati nelagodu ili pritisak u perinealnom području, što se nalazi između anusa i skrotuma.
 • Povećana učestalost mokrenja noću: Noćna potreba za čestim mokrenjem, poznata kao nokturija, također može biti znak problema s prostatom.
 • Povišena tjelesna temperatura: Ponekad prostatitis može biti popraćen blagim povišenjem tjelesne temperature.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja PROSTOVIT kapi kod prostatitisa može se objasniti na sljedeći način:

 • Smanjenje upale: Sastojci poput ekstrakta stabljike morske božikovine i gotu kole sadrže prirodne protuupalne svojstva. Oni mogu pomoći u smanjenju upale u prostati, što je čest simptom prostatitisa. Smanjenjem upale može se ublažiti bol i nelagodnost.
 • Potpora cirkulaciji krvi: Glicin i selen su sastojci koji mogu poboljšati cirkulaciju krvi u prostati. Bolja cirkulacija može pomoći u opskrbi prostate potrebnim hranjivim tvarima i kisikom, potičući njezino zdravlje.
 • Antioksidacijsko djelovanje: Selen, koji je prisutan u PROSTOVIT kapi, ima antioksidacijska svojstva. Antioksidansi mogu pomoći u zaštiti stanica prostate od oštećenja uzrokovanog slobodnim radikalima i upalom.
 • Podrška zdravom funkcioniranju prostate: Kombinacija svih sastojaka u PROSTOVIT kapi ima za cilj podržati zdravo funkcioniranje prostate. Održavanje optimalne funkcije prostate može pomoći u sprečavanju problema s prostatom i smanjenju simptoma.

Sastojci

Evo lista sastojaka PROSTOVIT kapi za prostatu na hrvatskom jeziku i učinka svakog sastojka:

 • SJEMENKE BUNDEVE: Sjemenke bundeve su bogate cinkom, što je esencijalni mineral za zdravlje prostate. Cink može pomoći u održavanju normalnog rasta stanica prostate i smanjenju rizika od upale. Također, sjemenke bundeve sadrže fitosterole, koji također podržavaju zdravlje prostate.
 • GLICIN: Glicin je aminokiselina koja ima ulogu u održavanju zdravlja prostate i funkciji mokraćnog sustava. Također može pomoći u opuštanju mišića prostate i olakšati mokrenje.
 • EKSTRAKT STABLJIKE MORSKE BOŽIKOVINE: Ekstrakt stabljike morske božikovine ima protuupalna svojstva i može pomoći u smanjenju upale prostate. Također podržava opću funkciju imunološkog sustava.
 • GOTU KOLA: Gotu kola je biljka koja se tradicionalno koristi za poboljšanje cirkulacije krvi. Poboljšana cirkulacija krvi u prostati može pomoći u snabdijevanju tkiva s potrebnim hranjivim tvarima i kisikom.
 • SELEN: Selen je mineral snažan antioksidans koji pomaže u zaštiti stanica prostate od oštećenja uzrokovanog slobodnim radikalima. Osim toga, selen je važan za održavanje zdrave funkcije prostate i prevenciju problema s njom.
 • KOPRIVA: Kopriva je bogat izvor vitamina i minerala, uključujući vitamin A, C i K, te željeza i kalcija. Kopriva može podržavati opće zdravlje prostate i imunološkog sustava.

PROSTOVIT: koliko je učinkovit, prednosti

PROSTOVIT kapi kod prostatitisa imaju niz prednosti koje čine ovaj proizvod privlačnim za muškarce koji se suočavaju s problemima prostate. Evo nekoliko prednosti PROSTOVIT kapi:

 • Prirodni sastojci: PROSTOVIT kapi sadrže prirodne sastojke poput sjemenki bundeve, glicina, ekstrakta stabljike morske božikovine, gotu kole, selena i koprive. Ova prirodna formula može biti privlačna za one koji žele izbjeći sintetičke lijekove.
 • Smanjenje simptoma prostatitisa: Zahvaljujući svojoj kombinaciji sastojaka, PROSTOVIT kapi mogu pomoći u smanjenju simptoma prostatitisa, uključujući bol, nelagodnost i česte potrebe za mokrenjem.
 • Podrška zdravlju prostate: Redovita upotreba ovih kapi može pružiti podršku općem zdravlju prostate i pomoći u prevenciji problema s prostatom.
 • Prirodni antioksidansi: Selen u sastojcima PROSTOVIT kapi djeluje kao snažan antioksidans, pomažući u zaštiti stanica prostate od oštećenja uzrokovanog slobodnim radikalima.
 • Poboljšana cirkulacija krvi: Sastojci kao što je gotu kola mogu pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi u prostati, što može doprinijeti boljoj opskrbi krvlju i hranjivim tvarima.


PROSTOVIT
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapi
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Pravila primjene

Prostovit kapi su namijenjeni samo za oralnu primjenu.

Doziranje

Preporučuje se konzumiranje 20-30 kapi (1 ml) tri puta dnevno, prije obroka. Doziranje može varirati ovisno o specifičnim potrebama i preporukama liječnika.

Interakcije s drugim lijekovima

PROSTOVIT kapi nisu poznati po ozbiljnim interakcijama s drugim lijekovima. Međutim, treba izbjegavati konzumaciju alkohola tijekom uzimanja kapi.

Kontraindikacije

PROSTOVIT kapi obično nemaju ozbiljne kontraindikacije, osim ako osoba ima poznatu alergiju na bilo koji od sastojaka. U tom slučaju, preporučuje se pažljivo pregledati sastav proizvoda prije upotrebe.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti ili upozorenja.

Pohrana

PROSTOVIT kapi trebaju se čuvati na hladnom i suhom mjestu, izvan dohvata djece. Držite proizvod na temperaturi ispod 25°C.

Kupite PROSTOVIT u ljekarnama, DM

Nažalost, PROSTOVIT kapi trenutno nisu dostupne u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna.

Trenutno nije poznat datum iduće dostave ovog proizvoda na ljekarničke skladišta u Hrvatskoj. Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta također nije dostupna zbog trenutnog nedostatka proizvoda na tržištu.

PROSTOVIT cijena, popust

Cijena PROSTOVIT kapi za prostatu na službenoj web stranici proizvođača u Hrvatskoj iznosi 39 eura. Trenutno traje akcija koja pruža 50% popusta. Međutim, važno je napomenuti da je broj proizvoda koji su na popustu ograničen, a akcija je privremena.

PROSTOVIT
39€ 78€

Za naručivanje proizvoda nije potreban recept. Postupak naručivanja je jednostavan i praktičan: posjetite službenu web stranicu proizvođača, gdje ćete trebati popuniti obrazac za narudžbu. Plaćanje proizvoda obavlja se prilikom preuzimanja gotovinom.

Proizvod se može naručiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Važno je napomenuti da se promocije mogu mijenjati, stoga se preporučuje provjeriti informacije na službenoj web stranici proizvođača radi najnovijih podataka o cijeni i uvjetima naručivanja.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o PROSTOVIT

Na forumima, web stranicama recenzija te na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, korisnici dijele svoja iskustva s PROSTOVIT kapima za prostatu. Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o ovom proizvodu. Kupci dijele svoje mišljenje o proizvodu putem komentara na web stranicama recenzija i na društvenim mrežama. Ocijene kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstvu zdravstva su visoke, s više od 95% pozitivnih komentara.

Iskustva stvarnih klijenata:

PROSTOVIT kapi su mi promijenile život! Već godinama sam patio od prostatitisa, a probao sam mnoge druge tretmane bez uspjeha. Ovaj proizvod je stvarno djelotvoran. Nakon samo nekoliko tjedana korištenja, primijetio sam značajno smanjenje bolova i čestih noćnih buđenja. Preporučio bih ga svakom muškarcu koji se bori s prostatitisom.

Ivan, 45 godina

PROSTOVIT mi je pomogao da zadržim aktivan način života unatoč benignoj hiperplaziji prostate. Redovita upotreba ovih kapi smanjila mi je neprestane posjete kupaonici i omogućila bolji san. Osjećam se znatno bolje i zadovoljniji svojim zdravljem.

Petar, 60 godina

Isprobao sam PROSTOVIT kako bih se borio protiv akutnog prostatitisa. Nažalost, nisam primijetio znatno poboljšanje. Možda nije odgovaralo mom konkretnom stanju, ali vjerujem da može pomoći drugima.

Marko, 35 godina

PROSTOVIT kapi su mi vratile samopouzdanje. Patim od kroničnog prostatitisa već godinama, ali ovaj proizvod mi je olakšao svakodnevni život. Bolovi su se smanjili, a moj protok urina se poboljšao. Definitivno ću nastaviti koristiti ovaj proizvod.

Igor, 50 godina

PROSTOVIT kapi su mi donijele olakšanje nakon što sam primijetio probleme s mokrenjem i bolove u donjem dijelu trbuha. Nakon mjesec dana korištenja, primijetio sam znatno manje buđenja noću kako bih išao na WC, a bolovi su se značajno smanjili. Osjećam se bolje i cijenim što je ovaj proizvod pružio.

Josip, 40 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje korisnici mogu očekivati od upotrebe PROSTOVIT kapi pri liječenju prostatitisa:

 • Smanjenje boli i nelagodnosti: PROSTOVIT kapi mogu pomoći u smanjenju bolova u donjem dijelu trbuha i perineumu, koji su česti simptomi prostatitisa.
 • Smanjenje učestalosti noćnog mokrenja: Mnogi korisnici primjećuju smanjenje učestalosti noćnog buđenja kako bi otišli na WC, što poboljšava kvalitetu sna.
 • Poboljšanje protoka urina: Kapi mogu poboljšati protok urina i smanjiti osjećaj nelagodnosti tijekom mokrenja.
 • Prevencija problema s prostatom: PROSTOVIT kapi mogu se koristiti i kao preventivna mjera kako bi se smanjio rizik od razvoja problema s prostatom.

Djeluje li PROSTOVIT doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

PROSTOVIT nije prijevara, već je proizvod koji se temelji na prirodnim sastojcima i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija pokazala je da su kupci često ostavljali takve komentare nakon što su iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda, zbog čega su prekinuli puni tijek upotrebe.

Komentar liječnika

PROSTOVIT kapi predstavljaju interesantan dodatak terapiji prostatitisa. Sastavljeni od prirodnih sastojaka kao što su sjemenke bundeve, glicin, ekstrakt stabljike morske božikovine, gotu kola, selen i kopriva, ovaj proizvod može pružiti olakšanje od simptoma prostatitisa. Važno je napomenuti da, kao svi dodaci prehrani, rezultati mogu varirati od osobe do osobe.

Iako PROSTOVIT kapi mogu biti korisni u smanjenju boli, poboljšanju protoka urina i podršci općem zdravlju prostate. Ovo je važno kako bi se osiguralo da je odabrani tretman siguran i učinkovit za svakog pojedinca. Prostatitis može imati različite uzroke i simptome, pa je individualizirani pristup najbolji način za postizanje najboljih rezultata.

Dr. Martin Schmidt, Specijalist urologije

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta PROSTOVIT?

PROSTOVIT kapi koštaju 39 eura.

⚕️ Da li je PROSTOVIT prevara?

Ne, PROSTOVIT nije prevara. Proizvod je certificiran prema medicinskim standardima Europske unije i temelji se na prirodnim sastojcima.

⚕️ Koji su sastojci PROSTOVIT kapi?

Sastojci u PROSTOVIT kapima uključuju sjemenke bundeve, glicin, ekstrakt stabljike morske božikovine, gotu kola, selen i kopriva.

⚕️ Mogu li kupiti PROSTOVIT u ljekarni bez recepta?

Da, proizvod je dostupan bez recepta, ali trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako naručiti PROSTOVIT?

Da biste naručili PROSTOVIT, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

⚕️ Kada će proizvod biti dostupan u ljekarnama?

Trenutno nije poznat datum iduće dostave proizvoda u ljekarnama. Molimo da redovito provjeravate dostupnost putem službenih kanala prodaje.

PROSTOVIT – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
PROSTOVIT – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

7 + = 14

Croatiacovid19 info
Logo