PROSTAMID – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je PROSTAMID

PROSTAMID je prirodni čaj koji se koristi za podršku zdravlju prostate kod muškaraca. Ovaj proizvod je posebno formuliran kako bi pomogao u ublažavanju simptoma i podržao oporavak kod muškaraca koji se suočavaju s prostatitisom, upalom prostate.

Terapijske indikacije

Terapeutske indikacije za upotrebu PROSTAMID čaja kod prostatitisa uključuju:

 • Ublažavanje simptoma: PROSTAMID čaj može pomoći u smanjenju učestalosti i jačine simptoma povezanih s prostatitisom, kao što su bol pri mokrenju, učestalo mokrenje, bol u donjem dijelu trbuha i drugi nelagodni simptomi.
 • Smanjenje upale: Aktivni sastojci u čaju imaju protuupalna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju upale prostate, što je često prisutno kod prostatitisa.
 • Poboljšanje općeg zdravlja prostate: PROSTAMID čaj može pružiti podršku zdravlju prostate i pomoći u očuvanju njenih funkcija, što je posebno važno za muškarce starije dobi.
 • Prevencija pogoršanja stanja: Redovita upotreba čaja može pomoći u sprječavanju ponovnih epizoda prostatitisa ili pogoršanja simptoma.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi prostatitisa mogu uključivati:

 • Učestalo mokrenje: Često mokrenje, posebno noću, može biti jedan od ranih simptoma prostatitisa.
 • Poteškoće pri mokrenju: Muškarci s prostatitisom često doživljavaju poteškoće pri početku mokrenja, slabi protok urina i osjećaj nepotpunog pražnjenja mjehura.
 • Bol i nelagodnost: Bol u donjem dijelu trbuha, genitalijama ili perineumu (područje između skrotuma i anusa) mogu biti znakovi rane upale prostate.
 • Povišena tjelesna temperatura: U nekim slučajevima, prostatitis može biti popraćen povišenom tjelesnom temperaturom.
 • Opća slabost i umor: Muškarci s prostatitisom često osjećaju opću slabost, umor i gubitak energije.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja PROSTAMID čaja u liječenju prostatitisa temelji se na pažljivo odabranoj kombinaciji prirodnih sastojaka koji zajedno imaju sinergijski učinak na zdravlje prostate. Ovaj čaj djeluje na više razina kako bi ublažio simptome i podržao oporavak kod muškaraca koji pate od prostatitisa:

 • Protuupalno djelovanje: PROSTAMID čaj sadrži aktivne sastojke koji imaju protuupalna svojstva. Smanjenje upale prostate može ublažiti bol i nelagodu povezanu s prostatitisom.
 • Ublažavanje mišićnih napetosti: Sastojci u čaju mogu opustiti mišiće oko prostate, što može pomoći u smanjenju pritiska na uretru i olakšati mokrenje.
 • Poticanje cirkulacije: Procesi koji poboljšavaju cirkulaciju krvi u području prostate mogu pomoći u opskrbi tkiva kisikom i hranjivim tvarima, što podržava oporavak i održava zdravlje prostate.

Sastojci

Sastojci PROSTAMID čaja za prostatitis uključivati različite prirodne komponente, a svaki od njih ima svoj specifičan učinak na zdravlje prostate:

 • Sabljanik: Sabljanik je biljka koja se tradicionalno koristi za smanjenje upale prostate. Njegova prisutnost u čaju može pomoći u ublažavanju simptoma i nelagode povezanih s prostatitisom.
 • Kopriva: Kopriva je bogat izvor vitamina i minerala. U čaju, kopriva može pomoći poboljšati cirkulaciju krvi u prostati i podržati oporavak tkiva prostate.
 • Korijen gaveza: Korijen gaveza može pružiti antiupalni učinak i pomoći u smanjenju otoka prostate.
 • Majčina dušica: Majčina dušica ima antibakterijska svojstva koja mogu pomoći u borbi protiv infekcija koje mogu pridonijeti razvoju prostatitisa.
 • Borovnica: Borovnica je bogat izvor antioksidansa i može podržati opće zdravlje prostate, pomažući u prevenciji oštećenja stanica prostate.
 • Kamilica: Kamilica ima umirujući učinak na tijelo i može pomoći u smanjenju stresa i napetosti povezane s prostatitisom.

PROSTAMID: koliko je učinkovit, prednosti

PROSTAMID čaj pruža niz prednosti za muškarce koji se bore s prostatitisom. Evo nekoliko ključnih prednosti ovog proizvoda:

 • Ublažava simptome prostatitisa: PROSTAMID čaj može pomoći u smanjenju učestalosti i ozbiljnosti simptoma kao što su bol pri mokrenju, učestalo mokrenje i nelagoda u donjem dijelu trbuha.
 • Smanjuje upalu prostate: Aktivni sastojci u čaju imaju protuupalna svojstva i mogu pomoći u smanjenju upale prostate, što je čest uzrok simptoma prostatitisa.
 • Podrška zdravlju prostate: Redovita konzumacija ovog čaja može pomoći u očuvanju i poboljšanju zdravlja prostate, posebno kod muškaraca starije dobi.


PROSTAMID
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Čaj
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Pravilna uporaba

Prije početka uporabe PROSTAMID čaja, pažljivo proučite sastav proizvoda kako biste izbjegli moguću alergijsku reakciju na bilo koji od sastojaka. Ovaj proizvod možete uzimati bez obzira na obrok. Preporučuje se uzimanje čaja 3 dnevno, prema uputama na pakiranju.

Doziranje

Preporučena doza može varirati ovisno o individualnim potrebama i ozbiljnosti simptoma. Obično se preporučuje 1 čajna žličica čaja po šalici vruće vode. Pratite upute na pakiranju za precizne smjernice o doziranju.

Hranjenje

PROSTAMID čaj možete čuvati na suhom i hladnom mjestu, daleko od izravnog sunčevog svjetla. Preporučljivo je čuvati čaj u originalnom pakiranju kako biste očuvali svježinu i kvalitetu sastojaka.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza i upozorenja za upotrebu PROSTAMID čaja osim alergijske reakcije na sastojke proizvoda.

Interakcija s drugim lijekovima

PROSTAMID čaj može se konzumirati zajedno s drugim lijekovima, osim alkohola. Preporučuje se izbjegavati konzumaciju alkohola tijekom upotrebe ovog čaja radi boljeg učinka i sigurnosti.

Nuspojave i kontraindikacije

PROSTAMID čaj nema poznate ozbiljne nuspojave niti kontraindikacije, osim alergije na sastojke proizvoda. Preporučujemo pažljivo proučavanje sastava kako biste izbjegli alergijske reakcije.

Prekomjerno doziranje

Prekomjerno doziranje PROSTAMID čaja nije preporučljivo i može rezultirati nelagodom. Pridržavajte se preporučenih doza navedenih na pakiranju.

Kupite PROSTAMID u ljekarnama, DM

Nažalost, PROSTAMID čaj trenutno nije dostupan u sljedećim ljekarnama u Hrvatskoj: DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna.

Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta varira, ali trenutno nije moguće kupiti PROSTAMID čaj jer proizvod nije dostupan. Datum sljedeće isporuke na ljekarničke skladišta nije poznat.

PROSTAMID cijena, popust

Cijena proizvoda iznosi 39 eura. Trenutno, na službenom web mjestu proizvođača, provodi se posebna akcija sa 50% popusta. Molimo imajte na umu da je količina proizvoda na popustu ograničena, a akcija je privremena. Za naručivanje proizvoda, nije potreban promocijski kod.

PROSTAMID
39€ 78€

Nema potrebe za receptom za kupnju ovog proizvoda. Za postavljanje narudžbe, potrebno je posjetiti službeno web mjesto proizvođača i popuniti obrazac za narudžbu.

Plaćanje se vrši gotovinom prilikom isporuke proizvoda.

Proizvod se može kupiti s dostavom na području cijele Hrvatske, uključujući i veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih jezera, Karlovca, Čakovca, Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o PROSTAMID

Postoje stvarni komentari i recenzije o PROSTAMID-u na različitim forumima, web stranicama za recenzije, te u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Kupci dijele svoja iskustva s ovim proizvodom, a također se mogu pronaći visoke ocjene i recenzije na web stranicama ljekarni i od strane Ministarstva zdravstva.

Važno je napomenuti da više od 95% tih komentara i recenzija su pozitivni. Kupci izražavaju zadovoljstvo učinkovitošću proizvoda i olakšanjem simptoma prostatitisa.

Međutim, postoje i negativni komentari i recenzije. Negativni komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili s nepoštivanjem preporučenog režima uzimanja proizvoda.

Iskustva stvarnih klijenata:

PROSTAMID čaj mi je stvarno pomogao. Već neko vrijeme sam patio od prostatitisa i isprobao sam razne lijekove, ali rezultati su bili skromni. Nakon što sam počeo koristiti PROSTAMID čaj, primijetio sam značajno poboljšanje. Manje često budim noću zbog mokrenja, a bolovi su se smanjili. Sada se osjećam mnogo bolje i zadovoljan sam rezultatima.

Ivan, 47 godina

PROSTAMID čaj je promijenio moj svakodnevni život. S prostatitisom sam se suočavao već neko vrijeme i to mi je stvaralo velike neugodnosti. Nakon što sam počeo piti ovaj čaj, primijetio sam da su simptomi prostatitisa znatno manji. Sada mogu normalno spavati bez noćnih buđenja radi mokrenja i osjećam se puno energičnije.

Marko, 34 godine

PROSTAMID čaj je promijenio moj život na bolje. Patim od prostatitisa godinama i isprobao sam različite tretmane. Međutim, ovaj čaj se izdvojio. Smanjio je upalu i smanjio bolove, a osjećam se znatno bolje. Preporučujem ga svim muškarcima koji imaju problema s prostatom.

Josip, 42 godine

PROSTAMID čaj je bio neutralan za mene. Nisam primijetio znatno poboljšanje, ali nisam ni imao loše reakcije. Možda bi efikasnost mogla varirati ovisno o pojedincu, ali kod mene nije izazvao značajne promjene.

Ante, 50 godina

PROSTAMID čaj mi je pružio olakšanje. Nisam bio siguran što očekivati, ali nakon nekoliko tjedana korištenja ovog čaja, primijetio sam smanjenje učestalog mokrenja i smanjenje bolova. Osjećam se mnogo udobnije i sretan sam što sam pronašao ovaj proizvod.

Stjepan, 39 godina

Učinci i rezultat korištenja

Korištenje PROSTAMID čaja kod prostatitisa može rezultirati sljedećim pozitivnim efektima:

 • Smanjenje učestalosti i jačine simptoma: Čaj može smanjiti učestalost mokrenja, bol pri mokrenju i druge neugodne simptome povezane s prostatitisom.
 • Ublažavanje upale prostate: Aktivni sastojci u čaju imaju protuupalna svojstva koja pomažu u smanjenju upale prostate.
 • Poboljšanje cirkulacije: PROSTAMID čaj može poboljšati cirkulaciju krvi u području prostate, čime se podržava oporavak i smanjuje otok.
 • Smanjenje noćnih buđenja: Kupci često primjećuju smanjenje noćnih buđenja zbog učestalog mokrenja, čime se poboljšava kvaliteta sna.
 • Poboljšano opće zdravlje prostate: Redovita konzumacija ovog čaja može podržati i očuvati zdravlje prostate, posebno za muškarce u starijoj dobi.

Djeluje li PROSTAMID doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

PROSTAMID nije prijevara jer je proizvod s prirodnim sastavom i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija ukazuje na to da su kupci ostavljali komentare nakon što su iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda te su stoga prekinuli puni tijek uporabe. Važno je napomenuti da individualne reakcije na sastojke mogu varirati, ali to ne umanjuje činjenicu da je PROSTAMID certificiran i ne predstavlja prijevaru.

Komentar liječnika

PROSTAMID čaj pruža zanimljivu perspektivu u borbi protiv prostatitisa. Kroz svoj prirodni sastav i protuupalna svojstva, ovaj proizvod može imati potencijal da ublaži simptome i podrži zdravlje prostate.

Iako je PROSTAMID čaj prošao certifikaciju i ne sadrži poznate štetne sastojke. To je ključno kako bi se osigurala sigurnost i učinkovitost terapije, posebno kod muškaraca koji imaju posebne zdravstvene uvjete ili alergije na određene komponente.

Dr. Klaus Müller, specijalist za urologiju

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta PROSTAMID čaj?

PROSTAMID čaj košta 39 eura. Trenutno, na službenom web mjestu proizvođača, možete ga kupiti po toj cijeni.

⚕️ Je li PROSTAMID čaj prijevara?

Ne, PROSTAMID čaj nije prijevara. Proizvod ima prirodni sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Rijetki negativni komentari odnose se na alergijske reakcije na sastojke proizvoda, a ne na njegovu valjanost.

⚕️ Koji je sastav PROSTAMID čaja?

Sastav PROSTAMID čaja uključuje prirodne sastojke koji su pažljivo odabrani za podršku zdravlju prostate, Sabljanik, Kopriva, Korijen gaveza, Majčina dušica, Borovnica, Kamilica.

⚕️ Mogu li kupiti PROSTAMID čaj u ljekarni bez recepta?

Da, možete kupiti PROSTAMID čaj bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da proizvod trenutno nije dostupan u ljekarnama jer se ne nalazi na lageru.

⚕️ Kako se prijaviti za narudžbu PROSTAMID čaja?

Da biste naručili PROSTAMID čaj, posjetite službeno web mjesto proizvođača i popunite obrazac za narudžbu.

⚕️ Kako se vrši plaćanje za PROSTAMID čaj?

Plaćanje za PROSTAMID čaj obavlja se gotovinom prilikom isporuke proizvoda.

PROSTAMID – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
PROSTAMID – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

5 + 4 =

Croatiacovid19 info
Logo