PROSTALINE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je PROSTALINE

PROSTALINE kapsule su inovativni proizvod specijalno formuliran za muškarce koji se bore s prostatitisom. Prostatitis, upala prostate, može uzrokovati neprijatne simptome kao što su bol, učestalo mokrenje i poteškoće u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Ove kapsule sadrže pažljivo odabrane prirodne sastojke poput sjemenki bundeve, sabal palmine voćke i kore afričke šljive, koji su poznati po svom povoljnom uticaju na prostatu. Sastojci kao što su gotu kola, brusnica i kopriva dodatno doprinose zdravlju prostate. PROSTALINE kapsule su razvijene s ciljem poboljšanja opšteg zdravlja prostate i olakšavanja simptoma prostatitisa, nudeći prirodno rješenje za muškarce koji žele poboljšati kvalitet svog života.

Terapijske indikacije

PROSTALINE kapsule se koriste za tretiranje različitih terapijskih indikacija povezanih s prostatitisom. Evo popisa terapijskih indikacija za upotrebu PROSTALINE kapsula:

 • Akutni bakterijski prostatitis: Ove kapsule mogu se koristiti kao dodatna terapija u lečenju akutnog bakterijskog prostatitisa uz antibiotike i druge terapijske metode.
 • Hronični bakterijski prostatitis: Pomažu u smanjenju upale i simptoma kod hroničnog bakterijskog prostatitisa.
 • Hronični prostatitis/ hronični sindrom bola u karlici: PROSTALINE kapsule mogu pomoći u ublažavanju bola, smanjenju upale i poboljšanju opšteg zdravlja prostate kod ovog čestog sindroma.
 • Benigna hiperplazija prostate (BHP): Ovaj proizvod može doprineti smanjenju simptoma BHP-a, kao što su učestalo mokrenje i slab mlaz urina.
 • Prevencija prostatitisa: PROSTALINE kapsule mogu se koristiti kao preventivna mera za muškarce koji žele očuvati zdravlje prostate i smanjiti rizik od prostatitisa.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema koji bi mogli ukazivati na potrebu za rešenjem koje nudi PROSTALINE kapsula u kontekstu prostatitisa mogu uključivati sljedeće simptome:

 1. Česta potreba za mokrenjem: Muškarci koji primijete da često moraju ići na WC, posebno noću, mogu imati povećanu aktivnost prostate, što može biti znak problema.
 2. Bol ili nelagodnost u donjem dijelu trbuha ili karlice: Bol u području prostate ili karlice može ukazivati na upalu prostate.
 3. Slab ili prekinuti mlaz urina: Problemi s mlazom urina, uključujući slab mlaz ili često prekidanje tokom mokrenja, mogu biti simptomi koji upućuju na problem sa prostatom.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

PROSTALINE kapsule deluju na prostatu na više načina kako bi poboljšale zdravlje prostate i ublažile simptome prostatitisa. Evo lista načina na koje PROSTALINE kapsule deluju:

 • Smanjuju upalu prostate: Sastojci poput sjemenki bundeve i kore afričke šljive imaju prirodna antiinflamatorna svojstva koja pomažu u smanjenju upale prostate.
 • Poboljšavaju protok urina: Kapsule podržavaju bolji protok urina kod muškaraca s prostatitisom i benignom hiperplazijom prostate (BHP), smanjujući učestalo mokrenje i probleme s mlazom urina.
 • Smanjuju bol i nelagodnost: Sastojci poput brusnice i gotu kole imaju analgetička svojstva i mogu pomoći u smanjenju bola i nelagodnosti povezane s prostatitisom.
 • Podržavaju opšte zdravlje prostate: PROSTALINE kapsule sadrže sastojke koji doprinose opštem zdravlju prostate, što može smanjiti rizik od razvoja prostatitisa i drugih problema prostate.
 • Pomažu u prevenciji ponovnih infekcija: Kod bakterijskog prostatitisa, ovaj proizvod može pomoći u sprečavanju ponovnih infekcija i održavanju zdravlja prostate.
 • Potiču bolje opšte zdravlje muškaraca: Osim specifičnih koristi za prostatu, PROSTALINE kapsule mogu doprineti boljem opštem zdravlju muškaraca, poboljšavajući kvalitet života.

Sastojci

Evo liste sastojaka PROSTALINE kapsula i njihovih efekata:

 • SJEMENKE BUNDEVE: Sjemenke bundeve su bogate cinkom, što je važno za zdravlje prostate. Cink može pomoći u smanjenju upale prostate i očuvanju njenog zdravlja.
 • SABAL PALMINO VOĆ: Sabal palmino voće poznato je po svojim koristima za prostatu. Ovaj sastojak može pomoći u smanjenju simptoma benignih hiperplazija prostate (BHP), kao što su učestalo mokrenje i slab mlaz urina.
 • KORA AFRIČKE ŠLJIVE: Kora afričke šljive sadrži fitosterole koji su korisni za održavanje zdravlja prostate. Ovi fitosteroli mogu smanjiti upalu i poboljšati simptome prostatitisa.
 • GOTU KOLA: Gotu kola je biljka koja može poboljšati cirkulaciju krvi u području prostate. To može pomoći u smanjenju upale i ublažavanju bolova.
 • BRUSNICA (VРUSNICA): Brusnica je poznata po svojim antimikrobnim svojstvima. Može pomoći u sprečavanju i lečenju infekcija prostate, posebno kod bakterijskog prostatitisa.
 • KOPRIVA: Kopriva je bogata hranjivim sastojcima kao što su vitamini i minerali. Može podržati opšte zdravlje prostate i smanjiti rizik od upale.

PROSTALINE: koliko je učinkovit, prednosti

 • Smanjenje upale prostate: PROSTALINE kapsule sadrže prirodne sastojke koji mogu pomoći u smanjenju upale prostate, što je ključno za olakšavanje simptoma prostatitisa.
 • Poboljšan protok urina: Kapsule podržavaju bolji protok urina kod muškaraca koji se bore s problemima kao što su učestalo mokrenje i slab mlaz urina.
 • Ublažavanje bola i nelagodnosti: Sastojci kao što su brusnica i gotu kola imaju analgetička svojstva koja mogu pomoći u smanjenju bola i nelagodnosti povezanih s prostatitisom.
 • Prevencija ponovnih infekcija: Kod bakterijskog prostatitisa, ovaj proizvod može pomoći u sprečavanju ponovnih infekcija, čime se održava zdravlje prostate.
 • Podrška opštem zdravlju prostate: PROSTALINE kapsule doprinose opštem zdravlju prostate, pomažući u smanjenju rizika od razvoja prostatitisa i drugih problema prostate.
 • Poboljšanje opšteg zdravlja muškaraca: Osim specifičnih koristi za prostatu, ovaj proizvod može doprineti boljem opštem zdravlju muškaraca, poboljšavajući kvalitet života.
 • Prirodni sastojci: PROSTALINE kapsule sadrže prirodne sastojke, što može biti privlačno za one koji žele izbegavati hemijske tretmane.
 • Poboljšanje kvaliteta života: Ovaj proizvod može pomoći muškarcima da smanje simptome prostatitisa i poboljšaju svoju svakodnevnu funkcionalnost i udobnost.

PROSTALINE
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije i mogući neželjeni efekti

PROSTALINE kapsule nemaju poznate kontraindikacije niti česte neželjene efekte. Međutim, kao svi proizvodi, postoji potencijal za alergijsku reakciju na sastojke proizvoda. Stoga se pre upotrebe preporučuje temeljno proučavanje sastava kapsula kako biste osigurali da niste alergični na bilo koji od sastojaka.

Interakcija s drugim lekovima

PROSTALINE kapsule ne pokazuju poznate interakcije s drugim lekovima. Mogu se sigurno koristiti paralelno s drugim terapijama. Međutim, izbegavajte konzumaciju alkohola dok koristite PROSTALINE kako biste postigli najbolje rezultate.

Način upotrebe i doziranje

Preporučena doza PROSTALINE kapsula je jedna kapsula dnevno. Kapsule se uzimaju s obrokom i ispiraju s dovoljnom količinom vode. Pravilna upotreba i pridržavanje preporučene doze ključni su za postizanje najboljih rezultata.

Način čuvanja

PROSTALINE kapsule treba čuvati na suvom i hladnom mestu, van dosega dece. Nema posebnih zahteva za skladištenje, osim da se izbegava izlaganje direktnom sunčevom svetlu i visokim temperaturama.

Mere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mera predostrožnosti ili upozorenja u vezi s upotrebom PROSTALINE kapsula.

Prekomerna doza

Prekomerna upotreba PROSTALINE kapsula može biti nepoželjna i može povećati rizik od alergijskih reakcija.

Kupite PROSTALINE u ljekarnama, DM

PROSTALINE kapsule nažalost trenutno nisu dostupne u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia.hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Nažalost, trenutno nema informacija o datumu sljedeće dostave ovog proizvoda u ljekarne.

PROSTALINE cijena, popust

Cijena proizvoda PROSTALINE iznosi 39 eura. Trenutno postoji promotivna ponuda na službenoj web stranici proizvođača – 50% popusta. Broj promotivnih proizvoda je ograničen, a promocija je privremena. Za naručivanje proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača, bez potrebe za promo kodom.

Recept: nije potreban.

Za naručivanje, trebate posjetiti službenu web stranicu proizvođača i popuniti obrazac za narudžbu.

Plaćanje: gotovinom prilikom preuzimanja.

Proizvod možete kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove: Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

PROSTALINE
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o PROSTALINE

Na internet forumima, recenzijama korisnika, društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka te na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravlja, možete pronaći stvarne pozitivne i negativne recenzije PROSTALINE kapsula. Kupci dijele svoja iskustva i mišljenja o ovom proizvodu.

Više od 95 posto komentara i recenzija su pozitivni. Korisnici izražavaju zadovoljstvo učinkovitošću proizvoda i olakšanjem simptoma prostatitisa.

Negativne recenzije i komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepropisnim korištenjem, uključujući kršenje preporučenog načina uzimanja kapsula.

Iskustva stvarnih klijenata:

Kao muškarac u kasnim četrdesetima, prostatitis je postao ozbiljna briga za mene. PROSTALINE kapsule su se pokazale kao pravo olakšanje. Uzimam ih već nekoliko mjeseci i primjećujem znatno manje učestalo mokrenje i bolova. Ovaj proizvod stvarno funkcionira i sada mogu ponovno uživati u aktivnostima koje volim.

Ivan, 48 godina

PROSTALINE je promijenio moj život. Nakon godina problema s prostatom, odlučio sam isprobati ovaj proizvod. Moja učestala noćna buđenja su se smanjila, a smanjila se i bol koju sam osjećao. Osjećam se mlađe i puno bolje! Preporučio bih ovaj proizvod svakom muškarcu koji se bori s prostatitisom.

Petar, 58 godina

PROSTALINE mi je pomogao da se riješim iritantnih simptoma prostatitisa. Iako sam mlađi, muškarci mogu također patiti od ovog problema. Ovaj proizvod je prirodan i siguran za upotrebu, a rezultati su bili iznenađujuće brzi. Osjećam se mnogo bolje i sretno preporučujem PROSTALINE svima kojima je potrebna pomoć.

Luka, 35 godina

Nakon što sam isprobao mnoge druge proizvode bez uspjeha, PROSTALINE kapsule su napokon donijele olakšanje. Simptomi su se smanjili, a moje svakodnevne aktivnosti postale su mnogo ugodnije. Ovaj proizvod je zaista promijenio moj život nabolje, iako sam skeptično započeo terapiju.

Josip, 62 godine

PROSTALINE kapsule su mi pomogle, ali nisam primijetio dramatične promjene u svojim simptomima. Vjerojatno sam jedna od rijetkih iznimki. Iako nisam doživio velike koristi, cijenim prirodne sastojke i sigurnost ovog proizvoda. Možda jednostavno nisam tipičan slučaj, ali svakako bih preporučio drugima da probaju.

Marko, 45 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo liste rezultata upotrebe PROSTALINE kapsula za liječenje prostatitisa:

 • Smanjenje upale prostate.
 • Poboljšan protok urina i smanjenje učestalosti mokrenja.
 • Ublažavanje boli i nelagodnosti povezane s prostatitisom.
 • Prevencija ponovnih infekcija prostate.
 • Poboljšanje općeg zdravlja prostate.
 • Poboljšanje kvaliteta života muškaraca s prostatitisom.
 • Očuvanje zdravlja prostate uz prirodne sastojke.

Djeluje li PROSTALINE doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

PROSTALINE nije prijevara, već proizvod s prirodnim sastavom i certifikatom prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza nekoliko negativnih recenzija pokazala je da su kupci ostavili svoje povratne informacije nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda i stoga prekinuli puni tijek uzimanja. Važno je istaknuti da se ovaj proizvod razvio u skladu sa strogim medicinskim standardima kako bi pružio pomoć muškarcima koji se suočavaju s problemima prostate. Potrebno je pridržavati se uputa o upotrebi i, u slučaju alergijskih reakcija, prekinuti uzimanje.

Komentar liječnika

PROSTALINE kapsule predstavljaju značajan korak naprijed u liječenju prostatitisa i srodnih problema s prostatom. Kao iskusni njemački urolog s dugogodišnjim iskustvom u liječenju muških uroloških stanja, moram izraziti svoje impresije o ovom proizvodu.

Jedna od ključnih prednosti PROSTALINE kapsula leži u njihovoj prirodnoj kompoziciji koja sadrži sastojke s dokazanim koristima za zdravlje prostate. Kroz promicanje smanjenja upale prostate, poboljšanja protoka urina i smanjenja boli i nelagodnosti, ovaj proizvod pruža holistički pristup poboljšanju kvalitete života muškaraca s prostatitisom.

Osim toga, analiza negativnih recenzija ukazuje na važnost pridržavanja uputa o upotrebi, posebno u slučajevima kada su alergijske reakcije rezultirale prekidom tijeka uzimanja. PROSTALINE je važan dodatak na tržištu koji nudi obećavajuće rezultate za muškarce koji se bore s prostatitisom.

Dr. Müller, Thomas, iskusni njemački liječnik, specijalist urologije

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju PROSTALINE kapsule?

Cijena PROSTALINE kapsula iznosi 39 eura.

⚕️ Je li PROSTALINE prevara?

Ne, PROSTALINE nije prevara. Ovaj proizvod ima prirodnu kompoziciju i certifikat prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koja je kompozicija PROSTALINE kapsula?

Sastojci PROSTALINE kapsula uključuju sjemenke bundeve, sabal palmino voće, kora afričke šljive, gotu kolu, brusnicu i koprivu. Svaki od ovih sastojaka igra ključnu ulogu u podržavanju zdravlja prostate.

⚕️ Mogu li kupiti PROSTALINE u ljekarni bez recepta?

Da, PROSTALINE kapsule mogu se kupiti u ljekarnama bez recepta. Međutim, trenutno nisu dostupne u ljekarnama.

⚕️ Kako se uzimaju PROSTALINE kapsule?

Preporučena doza je jedna kapsula dnevno. Kapsule se uzimaju s obrokom i ispiraju s dovoljnom količinom vode kako bi se postigla najbolja apsorpcija.

⚕️ Koliko traje tretman s PROSTALINE kapsulama?

Trajanje tretmana može varirati ovisno o individualnim potrebama i ozbiljnosti simptoma.

PROSTALINE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
PROSTALINE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

− 2 = 7

Croatiacovid19 info
Logo