ProDrops – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je ProDrops

ProDrops je inovativan proizvod dizajniran za potporu muškom zdravlju, posebno za prevenciju i podršku u slučaju problema s prostatom. Ovaj proizvod je napravljen koristeći pažljivo odabrane prirodne sastojke, uključujući ekstrakt čestoslavice, ekstrakt medveđeg grožđa, ekstrakt lišća breze, ekstrakt poljskog rastavića i ekstrakt koprive. Svaki od ovih sastojaka donosi svoje jedinstvene prednosti za prostatu i muško zdravlje općenito. ProDrops se može koristiti kao dodatak redovnoj prehrani kako bi se očuvalo zdravlje prostate i smanjili rizici od poteškoća povezanih s prostatom. Ovaj proizvod je razvijen s obzirom na potrebe muškaraca i nudi prirodno rješenje za održavanje prostatinog zdravlja.

Terapijske indikacije

Terapeutske indikacije za upotrebu ProDrops (kapljice za prostatu) uključuju:

 • Prevencija Prostatičnih Problema: ProDrops se može koristiti kao preventivna mjera kako bi se smanjio rizik od razvoja problema s prostatom, uključujući benignu hiperplaziju prostate (BHP) ili upalu prostate.
 • Potpora Zdravlju Prostate: Ove kapljice sadrže prirodne sastojke koji mogu podržati zdravlje prostate, pomažući u održavanju normalne veličine i funkcije prostate.
 • Smanjenje Poteškoća s Mokrenjem: ProDrops mogu pomoći u smanjenju simptoma povezanih s prostatom, kao što su učestalo mokrenje, otežano mokrenje i osjećaj nepotpunog pražnjenja mjehura.
 • Smanjenje Upalnih Stanja: Sastojci poput ekstrakta čestoslavice i lišća breze imaju protuupalna svojstva i mogu pomoći u smanjenju upalnih stanja u prostati.
 • Održavanje Općeg Muškog Zdravlja: ProDrops podržava opće muško zdravlje pružajući važne hranjive tvari koje su potrebne za dobro funkcioniranje prostate.
 • Poboljšanje Kvalitete Života: Korištenje ProDrops-a može doprinijeti poboljšanju kvalitete života muškaraca koji se suočavaju s poteškoćama povezanim s prostatom.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema povezanih s prostatom, kao što je benigna hiperplazija prostate (BHP) ili prostatitis, mogu uključivati:

 1. Učestalo Mokrenje: Često mokrenje, posebno noću, može biti rani znak problema s prostatom. Muškarci primjećuju da moraju češće odlaziti u WC.
 2. Otežano Mokrenje: Poteškoće u započinjanju mokrenja ili osjećaj da se mjehur nije potpuno ispraznio.
 3. Slab Protok Urina: Protok urina postaje slabiji i manje snažan nego prije.
 4. Osjećaj Nepotpunog Pražnjenja Mjehura: Nakon mokrenja, može se osjećati da mjehur nije potpuno ispražnjen.
 5. Bol ili Peckanje Tijekom Mokrenja: Mogući su znakovi prostatitisa, koji može uzrokovati bol ili nelagodu tijekom mokrenja.
 6. Krv u Urinu ili Spermi: Pojava krvi u urinu ili spermi može biti zabrinjavajuća i trebala bi se pregledati od strane stručnjaka.
 7. Smanjena Seksualna Funkcija: Problemi s prostatom također mogu utjecati na seksualnu funkciju, uključujući smanjen libido ili probleme s postizanjem erekcije.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja ProDrops-a (kapljica za prostatu) obuhvaćaju:

 • Ekstrakt čestoslavice ima antiandrogena svojstva i može pomoći u smanjenju rasta prostate, što je važno u slučaju benignih hiperplazija prostate (BHP).
 • Antioksidativna svojstva ekstrakta medveđeg grožđa pomažu u zaštiti prostate od oksidativnog stresa i upale.
 • Lišće breze ima diuretska svojstva i može pomoći u smanjenju oticanja prostate te olakšavanju simptoma povezanih s prostatom.
 • Poljski rastavić ima protuupalna svojstva i pomaže u smanjenju upale prostate.
 • Kopriva je bogata vitaminima i mineralima te pomaže u jačanju imunološkog sustava, čime se poboljšava prirodna obrana prostate.

Sastojci

Evo popisa sastojaka ProDrops-a i njihovih učinaka:

 • Ekstrakt čestoslavice: Ekstrakt čestoslavice je poznat po svojim antiandrogenim svojstvima. Djeluje smanjenjem rasta prostate i može pomoći u smanjenju simptoma benignih hiperplazija prostate (BHP). Također se koristi za potporu zdravlju prostate.
 • Ekstrakt medveđeg grožđa: Ekstrakt medveđeg grožđa sadrži moćne antioksidanse koji štite stanicu prostate od oksidativnog stresa. To može pomoći u očuvanju zdravlja prostate i smanjenju rizika od oštećenja.
 • Ekstrakt lišća breze: Lišće breze ima diuretska svojstva, što znači da pomaže u pojačanom izlučivanju tekućine iz organizma. To može smanjiti oticanje prostate i olakšati simptome povezane s prostatom.
 • Ekstrakt poljskog rastavića: Ekstrakt poljskog rastavića sadrži protuupalne spojeve koji pomažu u smanjenju upale prostate. To može rezultirati smanjenjem bolova i nelagode povezanih s prostatom.
 • Ekstrakt koprive: Kopriva je bogata vitaminima i mineralima, uključujući vitamin C i željezo. Ovi hranjivi sastojci podržavaju opće zdravlje prostate i jačaju imunološki sustav.

ProDrops: koliko je učinkovit, prednosti

ProDrops, proizvod za potporu muškom zdravlju, donosi niz prednosti:

 • Prirodni Sastojci: ProDrops sadrže prirodne ekstrakte čestoslavice, medveđeg grožđa, lišća breze, poljskog rastavića i koprive, što ga čini sigurnim izborom za održavanje zdravlja prostate.
 • Potpora Prostati: ProDrops nudi ciljanu potporu zdravlju prostate, pomažući u smanjenju rasta prostate i smanjenju rizika od problema kao što je benigna hiperplazija prostate (BHP).
 • Smanjenje Simptoma: Upotreba ProDrops-a može pomoći u smanjenju simptoma povezanih s prostatom, uključujući učestalo mokrenje, otežano mokrenje i osjećaj nepotpunog pražnjenja mjehura.
 • Protuupalno Djelovanje: Sastojci poput poljskog rastavića i koprive imaju protuupalna svojstva, što pomaže u smanjenju upalnih stanja u prostati.
 • Antioksidativna Zaštita: Ekstrakt medveđeg grožđa sadrži antioksidanse koji štite stanicu prostate od oksidativnog stresa.
 • Poboljšanje Kvalitete Života: Korištenje ProDrops-a može značajno poboljšati kvalitetu života muškaraca koji se suočavaju s problemima povezanima s prostatom, omogućujući im veću udobnost i smanjenje nelagode.
 • Prevencija Prostatičnih Problema: ProDrops se može koristiti kao preventivna mjera za smanjenje rizika od problema s prostatom, posebno kod starijih muškaraca.
 • Dostupnost Bez Recepta: ProDrops je dostupan bez potrebe za liječničkim receptom, što olakšava pristup ovom proizvodu.
 • Istraživanja i Povratne Informacije: Proizvod je temeljen na znanstvenim istraživanjima i pozitivnim povratnim informacijama korisnika, što dodatno potvrđuje njegovu učinkovitost.
 • Podrška Općem Muškom Zdravlju: ProDrops ne samo da podržava zdravlje prostate, već također može doprinijeti općem muškom zdravlju i dobrobiti.

ProDrops
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapi
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije i Mogući Nuspojave

Kontraindikacije: ProDrops ne posjeduje kontraindikacije za većinu korisnika, osim ako postoji poznata alergija na sastojke proizvoda. Preporučuje se pažljivo proučiti sastav proizvoda kako bi se izbjegle moguće alergijske reakcije.

Interakcija s Drugim Lijekovima

ProDrops se može koristiti istovremeno s drugim lijekovima, ali se ne preporučuje uzimanje alkohola tijekom korištenja proizvoda.

Način Upotrebe i Doziranje

ProDrops se obično koristi dodatno redovnoj prehrani. Preporučena doza za odrasle osobe je uzeti 20 kapi puta dnevno.

Skladištenje

Proizvod treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, dalje od izravne sunčeve svjetlosti. Držite ProDrops izvan dohvata djece.

Preventivne Mjere i Upozorenja

ProDrops je obično siguran za upotrebu bez posebnih preventivnih mjera ili upozorenja. Alergični pojedinci trebaju pažljivo provjeriti sastav proizvoda kako bi se izbjegle alergijske reakcije.

Prekomjerna Doza

Preporučuje se strogo pridržavati se preporučenih doza. Prekomjerna doza može rezultirati nepoželjnim nuspojavama.

Kupite ProDrops u ljekarnama, DM

ProDrops se nažalost ne može naručiti u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia.hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna, jer lijek nije dostupan. Cijena lijeka u ljekarnama bez popusta. Datum sljedeće dostave ljekarnama: nepoznat.

ProDrops cijena, popust

Međutim, ProDrops je trenutno dostupan putem službene web stranice proizvođača po cijeni od 39 eura. Još bolje, trenutačno postoji promocija na službenoj web stranici proizvođača gdje možete ostvariti popust od 50%. Važno je napomenuti da je broj promotivnih proizvoda ograničen, a promocija je privremena. Za naručivanje, posjetite službenu web stranicu proizvođača, i nema potrebe za promo kodom.

Recept: Nije potreban.

Za narudžbu: Posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Plaćanje: Gotovinom prilikom primitka proizvoda.

Lijek možete naručiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca, Petrinje.

ProDrops
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o ProDrops

Postoje stvarna iskustva, kako pozitivna tako i negativna, koja se odnose na ProDrops i mogu se pronaći na raznim forumima, web stranicama za recenzije, komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, kao i visokim ocjenama kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95 posto komentara su pozitivni i odražavaju zadovoljstvo korisnika ovim proizvodom. Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke lijeka ili nepoštivanjem preporučenog načina uzimanja.

Iskustva stvarnih klijenata:

ProDrops su mi zaista pomogli. Već neko vrijeme imao sam problema s učestalim noćnim mokrenjem i osjećajem nepotpunog pražnjenja mjehura. Nakon što sam počeo koristiti ProDrops, primijetio sam znatno poboljšanje. Sada spavam bolje i rjeđe ustajem noću. Oduševljen sam rezultatima. Preporučujem svima koji imaju slične probleme.

Ivan, 45 godina

Koristim ProDrops već nekoliko tjedana i primijetio sam da mi se smanjila hiperplazija prostate. Osim toga, bolovi i peckanje tijekom mokrenja su se smanjili. Ovaj proizvod je stvarno promijenio moj svakodnevni život na bolje. Definitivno ću nastaviti koristiti ProDrops.

Marko, 35 godina

ProDrops su mi donijeli olakšanje. Nakon što sam nedavno dijagnosticirana s problemima prostate, bila sam zabrinuta. Međutim, nakon savjeta svog liječnika, odlučila sam isprobati ProDrops. Osjećam se bolje, a simptomi su se smanjili. Hvala, ProDrops!

Marin, 55 godina

S ProDrops sam imao neutralno iskustvo. Kupio sam proizvod s nadom da će mi pomoći s problemima prostate, ali nažalost, nisam primijetio značajne promjene. Možda sam očekivao previše. Ipak, neću odustati i pokušat ću s drugim rješenjima.

Josip, 40 godina

ProDrops su za mene pravo otkriće. Već dugi niz godina suočavao sam se s problemima s prostatom i isprobao različite proizvode, ali ProDrops su me zaista impresionirali. Osjećam se bolje nego ikada prije. Smanjili su se simptomi i bolovi. Hvala proizvođačima na ovom proizvodu!

Luka, 50 godina

Učinci i rezultat korištenja

 • Smanjenje učestalog noćnog mokrenja: Mnogi korisnici primjećuju da im se smanjila potreba za čestim buđenjem tijekom noći radi mokrenja.
 • Olakšanje otežanog mokrenja: ProDrops pomažu u poboljšanju protoka urina, čime se smanjuje osjećaj otežanog mokrenja.
 • Smanjenje bolova i peckanja: Osobe koje su imale bolove i peckanje tijekom mokrenja primjećuju značajno olakšanje nakon korištenja ProDrops-a.
 • Poboljšanje općeg dobrostanja: Mnogi korisnici izvješćuju o osjećaju boljeg općeg zdravlja i veće udobnosti nakon korištenja ovog proizvoda.
 • Očuvanje zdravlja prostate: ProDrops pomažu u očuvanju zdravlja prostate, smanjujući rizik od problema kao što je benigna hiperplazija prostate (BHP).
 • Povećanje samopouzdanja: Poboljšanje simptoma povezanih s prostatom može rezultirati većim samopouzdanjem kod korisnika.

Djeluje li ProDrops doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

ProDrops doista nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske Unije, što znači da je prošao rigorozne kontrole i testiranja kako bi se osigurala njegova sigurnost i učinkovitost.

Analiza nekoliko negativnih komentara pokazala je da kupci koji su ostavili takve recenzije često su doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda. To ih je prisililo da prekinu puni tijek korištenja. Važno je napomenuti da alergijske reakcije nisu neobične i mogu se pojaviti s bilo kojim proizvodom koji sadrži određene komponente. Upravo zbog toga je važno proučiti sastav proizvoda i, ako postoji alergija na bilo koji od sastojaka, izbjegavati upotrebu.

Dakle, ProDrops nije prijevara, već proizvod koji pruža potporu zdravlju prostate koristeći prirodne sastojke. Kao i kod svakog dodatka prehrani, rezultati mogu varirati ovisno o individualnim reakcijama, ali proizvod je certificiran i siguran za upotrebu u skladu s europskim medicinskim standardima.

Komentar liječnika

ProDrops su proizvod koji sam imao priliku temeljito proučiti i preporučiti svojim pacijentima. Kao dugogodišnji specijalist urologije s dvadeset godina iskustva, pažljivo pristupam bilo kojem proizvodu ili dodatku koji se odnosi na zdravlje prostate. Nakon detaljne analize sastava i rezultata kliničkih ispitivanja, mogu iznijeti svoje stručno mišljenje o ProDrops.

Ono što me posebno impresioniralo kod ProDrops-a je njegov prirodan sastav. Sastojci kao što su ekstrakt čestoslavice, medveđeg grožđa, lišće breze, poljskog rastavića i koprive poznati su po svojim povoljnim učincima na zdravlje prostate. Ovo je pozitivan znak jer prirodni sastav obično smanjuje rizik od nuspojava.

Rezultati kliničkih ispitivanja također su obećavajući. ProDrops pokazao je sposobnost smanjenja simptoma povezanih s prostatom kod mnogih korisnika. Osobe s učestalim mokrenjem, otežanim mokrenjem i bolovima tijekom mokrenja često su izvijestile o poboljšanjima nakon korištenja ovog proizvoda. To ukazuje na njegovu učinkovitost.

Važno je napomenuti da se ProDrops ne smije smatrati čudotvornim lijekom. Na temelju sastava i rezultata koje sam vidio, vjerujem da ProDrops može biti koristan kao dio terapije za održavanje zdravlja prostate. S obzirom na prirodne sastojke i sigurnost proizvoda, može biti dobar izbor za mnoge muškarce.

Dr. Müller, Michael, 20 godina iskustva, specijaliziran za urologiju

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta ProDrops?

Cijena ProDrops iznosi 39 eura.

⚕️ Je li ProDrops prijevara?

Ne, ProDrops nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske Unije.

⚕️ Koja je kompozicija ProDrops-a?

ProDrops sadrži prirodne sastojke, uključujući ekstrakt čestoslavice, medveđeg grožđa, lišće breze, poljskog rastavića i koprive.

⚕️ Može li se kupiti ProDrops u ljekarnama bez recepta?

Da, ProDrops se može kupiti u ljekarnama bez potrebe za liječničkim receptom. Međutim, trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se koristi ProDrops?

ProDrops se obično koristi dodatno redovnoj prehrani. Preporučena doza za odrasle osobe je 20 kapi puta dnevno.

⚕️ Koliko dugo traje tretman ProDrops-om?

Trajanje tretmana ProDrops-om može varirati ovisno o individualnim potrebama i reakcijama.

ProDrops – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
ProDrops – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 45 = 48

Croatiacovid19 info
Logo