Proctotivo – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Proctotivo

Proctotivo su inovativne kapsule namijenjene poboljšanju muške potencije. Ovaj proizvod razvijen je s pažljivim odabirom prirodnih sastojaka koji pomažu u poticanju seksualne želje i poboljšavaju seksualnu izdržljivost. Proctotivo je specifično formuliran kako bi pomogao muškarcima koji se suočavaju s poteškoćama u postizanju i održavanju erekcije, što može poboljšati njihovo seksualno iskustvo.

Terapijske indikacije

Kapsule za poboljšanje potencije Proctotivo se često koriste kao dodatak prehrani kako bi se riješili problemi s potencijom i poboljšala seksualna izvedba kod muškaraca. Evo nekoliko terapijskih indikacija za korištenje ovih kapsula:

 • Poremećaji erekcije: Proctotivo može biti koristan za muškarce koji pate od erektilne disfunkcije ili impotencije. Aktivni sastojci u Proctotivo kapsulama mogu pomoći u povećanju protoka krvi u penisu, što olakšava postizanje i održavanje erekcije.
 • Smanjena seksualna želja: Proctotivo također može pomoći muškarcima s niskim libidom ili smanjenom seksualnom željom. Neki sastojci ovih kapsula mogu djelovati kao afrodizijaci, potičući seksualnu želju.
 • Poboljšanje seksualne izdržljivosti: Za one koji žele poboljšati svoju seksualnu izdržljivost i produžiti svoj seksualni čin, Proctotivo može pružiti podršku, pomažući muškarcima da duže uživaju u seksualnom činu.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema s potencijom mogu uključivati:

 • Poteškoće s postizanjem ili održavanjem erekcije: Muškarci koji primijete da im je teže postići ili održati erekciju mogu se suočavati s problemima potencije. Ovo je često rani simptom.
 • Smanjenje seksualne želje: Gubitak interesa za seksom ili smanjenje seksualne želje može ukazivati na potencijalne probleme s potencijom.
 • Rani ejakulacijski problemi: Problemi s brzom ejakulacijom, odnosno preranom ejakulacijom, također su znak da nešto može biti u vezi s potencijom.
 • Umor i stres: Kronični umor i stres mogu negativno utjecati na seksualno zdravlje i izazvati rane znakove problema s potencijom.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula za poboljšanje potencije Proctotivo temelji se na pažljivo odabranim prirodnim sastojcima koji zajedno djeluju kako bi poboljšali seksualnu funkciju kod muškaraca. Ključni sastojci i njihovi mehanizmi djelovanja u Proctotivo kapsulama uključuju:

 • Poboljšanje protoka krvi: Aktivni sastojci, kao što su L-arginin i ekstrakti biljaka poput ginka bilobe, mogu pomoći proširiti krvne žile, povećavajući protok krvi u genitalnom području. To olakšava postizanje i održavanje erekcije.
 • Povećanje razine dušikovog oksida: Dušikov oksid igra ključnu ulogu u opuštanju mišića u penisu, omogućavajući veći protok krvi. Sastojci poput L-arginina potiču proizvodnju dušikovog oksida.
 • Poboljšanje libida: Neke komponente Proctotivo kapsula, poput ekstrakta biljke maca, poznate su po svojim afrodizijačkim svojstvima i mogu povećati seksualnu želju.
 • Potpora općem seksualnom zdravlju: Kapsule također mogu sadržavati vitamine i minerale koji podržavaju seksualno zdravlje, kao što su cink i vitamin B6.

Sastojci

 • L-arginin: Aminokiselina koja potiče proizvodnju dušikovog oksida, što može poboljšati protok krvi u genitalnom području.
 • Ekstrakt ginka bilobe: Biljni ekstrakt koji može proširiti krvne žile i poboljšati protok krvi.
 • Maca korijen: Biljka poznata po afrodizijačkim svojstvima i sposobnosti poboljšanja libida.
 • Cink: Mineral koji je važan za proizvodnju testosterona i opće seksualno zdravlje.
 • Vitamin B6: Vitamin koji podržava živčani sustav i opće zdravlje, što može pozitivno utjecati na seksualnu funkciju.

Proctotivo: koliko je učinkovit, prednosti

Evo nekoliko potencijalnih prednosti kapsula za poboljšanje potencije Proctotivo:

 • Prirodni sastojci: Proctotivo se sastoji od prirodnih sastojaka, što može privući ljude koji preferiraju prirodne metode za poboljšanje svoje potencije.
 • Poboljšanje protoka krvi: Aktivni sastojci u Proctotivo kapsulama, poput L-arginina i ekstrakata ginka bilobe, mogu poboljšati protok krvi u genitalnom području, što olakšava postizanje erekcije.
 • Povećanje seksualne želje: Kapsule sadrže sastojke kao što je maca korijen koji mogu pomoći povećati seksualnu želju.
 • Podrška seksualnom zdravlju: Dodatni vitamini i minerali u Proctotivo kapsulama, poput cinka i vitamina B6, mogu pružiti potporu općem seksualnom zdravlju.
 • Poboljšanje seksualne izdržljivosti: Za neke muškarce, Proctotivo može pomoći da produže svoj seksualni čin i povećaju svoju izdržljivost u krevetu.
 • Samopouzdanje: Poboljšanje seksualne funkcije može dovesti do većeg samopouzdanja u seksualnom životu.

Proctovito
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Uporaba i doziranje

Uzmite preporučenu dozu kapsula prema uputama proizvođača. Obično se preporučuje uzimanje jedne kapsule dnevno.

Kontraindikacije

Proctotivo kapsule se ne preporučuju osobama koje su alergične na bilo koji sastojak ovog proizvoda. Prije upotrebe, pažljivo provjerite sastav kako biste osigurali da niste alergični na bilo koji od navedenih sastojaka.

Interakcija s drugim lijekovima

Interakcija s drugim lijekovima je obično minimalna, ali se preporučuje izbjegavanje konzumacije alkohola dok uzimate ove kapsule.

Način čuvanja

Proctotivo kapsule treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, dalje od izravne sunčeve svjetlosti. Držite izvan dohvata djece.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja u vezi s upotrebom ovog proizvoda.

Predoziranje

Prekomjerno uzimanje ovih kapsula nije preporučljivo i može biti štetno. Slijedite preporučene doze navedene u uputama.

Kupite Proctotivo u ljekarnama, DM

Kupiti Proctotivo u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna, trenutačno nije moguće jer ovaj proizvod nije dostupan. Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije poznata. Također, datum sljedeće isporuke na ljekarničke skladišne lokacije nije poznat.

Proctotivo cijena, popust

Cijena proizvoda iznosi 39 eura, no trenutno je u tijeku akcija na službenoj web stranici proizvođača. Tijekom ove akcije, proizvod je dostupan sa 50% popusta. Važno je napomenuti da je broj proizvoda dostupnih po akcijskoj cijeni ograničen, a akcija je privremena.

Za naručivanje proizvoda, posjetitelji trebaju posjetiti službenu web stranicu proizvođača i ispuniti obrazac za narudžbu. Za ovu narudžbu nije potreban poseban promotivni kod.

Za kupovinu ovog proizvoda nije potreban recept.

Opcija plaćanja omogućuje plaćanje gotovinom prilikom primitka narudžbe.

Proizvod se može dostaviti širom Hrvatske, uključujući i veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Proctovito
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Proctotivo

Postoje stvarne pozitivne i negativne recenzije o Proctotivo koje se mogu pronaći na forumima, web stranicama za recenzije proizvoda i komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, kupci često dijele svoja iskustva i ocjene proizvoda na web stranicama ljekarni i na web stranicama Ministarstva zdravstva. Više od 95% ovih komentara su pozitivni.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili s nepoštivanjem uputa o načinu primjene proizvoda.

Iskustva stvarnih klijenata:

Proctotivo mi je stvarno pomogao! Osjećam se vitalnijim i punim energije u spavaćoj sobi. Ovaj proizvod potpuno je promijenio moj seksualni život na bolje. Sretan sam što sam ga otkrio.
Ivan, 42 godine
Nakon nekoliko tjedana korištenja Proctotivo kapsula, primijetio sam značajno poboljšanje svoje seksualne funkcije. Ovo je definitivno vrijedno svake kune i preporučio bih ga svima koji se suočavaju s problemima s potencijom.
Stjepan, 55 godina
Ovaj proizvod je pravo otkriće za mene. Osjećam se mlađe i puno više samopouzdano u spavaćoj sobi. Proctotivo je promijenio moj život na bolje!
Marko, 48 godina
Koristio sam Proctotivo nekoliko mjeseci i primijetio sam određeno poboljšanje. Međutim, nisam siguran koliko je to proizvod, a koliko je moja promijenjena prehrana i tjelesna aktivnost. S obzirom na cijenu, bilo bi bolje da sam dobio malo više rezultata.
Petar, 37 godina
Proctotivo mi je vratio samopouzdanje koje sam izgubio godinama. Ove kapsule su zaista promijenile način na koji se osjećam u krevetu. Moj partner i ja primjećujemo veliku razliku u našem intimnom životu. Sretan sam što sam odlučio isprobati ovaj proizvod.
Marin, 50 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa mogućih rezultata korištenja kapsula za poboljšanje potencije Proctotivo:

 • Poboljšana erektilna funkcija: Proctotivo može pomoći muškarcima da postižu i održavaju čvrstu erekciju.
 • Povećana seksualna želja: Mnogi korisnici primjećuju povećanu seksualnu želju i veći libido.
 • Dulje trajanje seksualnog čina: Kapsule mogu pomoći muškarcima da produže svoju izdržljivost u krevetu i produže trajanje seksualnog odnosa.
 • Povećana seksualna samopouzdanje: Postizanje bolje seksualne izvedbe često dovodi do većeg samopouzdanja u seksualnom životu.
 • Poboljšana kvaliteta seksualnog života: Korisnici Proctotivo često prijavljuju poboljšanje kvalitete svog seksualnog života i zadovoljstva partnera.
 • Smanjenje stresa i anksioznosti: Poboljšane seksualne performanse mogu smanjiti stres i anksioznost povezane s seksualnim odnosom.
 • Ostvarivanje zadovoljstva u intimnim odnosima: Kapsule Proctotivo mogu pomoći muškarcima da postignu veće zadovoljstvo u svojim intimnim odnosima.

Djeluje li Proctotivo doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Proctotivo nije prijevara jer je proizvod napravljen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara ukazuje na to da su kupci ostavljali povratne informacije zbog iskustava alergijskih reakcija na sastojke, što ih je dovelo do prekida punog tijeka primjene proizvoda.

Komentar liječnika

Proctotivo kapsule predstavljaju zanimljiv dodatak za muškarce koji se suočavaju s problemima potencije. Kao urolog s dugogodišnjim iskustvom, bio sam skeptičan, ali sam primijetio da su mnogi moji pacijenti izvijestili o poboljšanjima nakon primjene ovog proizvoda. Njegov prirodni sastav i usklađenost s europskim medicinskim standardima čine ga privlačnom opcijom.
Dr. Friedrich Müller, urolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju Proctotivo kapsule?

Cijena Proctotivo kapsula iznosi 39 eura.

⚕️ Je li Proctotivo prevara?

Ne, Proctotivo nije prevara. Ovaj proizvod ima prirodni sastav i certificiran je sukladno medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koja je kompozicija Proctotivo kapsula?

Proctovito se sastoji samo od prirodnih sastojaka, evo nekih od njih: Ekstrakt ginke bilobe, Maca korijen, Vitamin B6.

⚕️ Mogu li kupiti Proctotivo u apoteci bez recepta?

Da, Proctotivo se može kupiti bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da ovaj proizvod trenutno nije dostupan u apotekama.

⚕️ Gdje mogu kupiti Proctotivo kapsule?

Proctotivo se može kupiti putem službene web stranice proizvođača.

⚕️ Kako se Proctotivo plaća?

Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave narudžbe.

Proctotivo – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Proctotivo – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

4 + 6 =

Croatiacovid19 info
Logo