PROBOLAN 50 – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
70€ NARUČITI
Popust

Što je PROBOLAN 50

PROBOLAN 50 su kapsule koje se koriste za poticanje zdravog rasta mišića. Ovaj proizvod se ističe kao učinkovito sredstvo za povećanje mišićne mase, a sastoji se od pažljivo odabranih sastojaka koji su poznati po svojim blagotvornim učincima na mišićno tkivo. S obzirom na svoj sastav i namjenu, PROBOLAN 50 može biti vrijedan dodatak za sve one koji žele poboljšati svoju tjelesnu izdržljivost i izgraditi mišiće. U nastavku ćemo istražiti ključne sastojke ovih kapsula i kako mogu doprinijeti zdravom rastu mišića.

Terapijske indikacije

PROBOLAN 50 kapsule imaju različite terapijske indikacije povezane s poticanjem zdravog rasta mišića. Evo popisa terapijskih indikacija:

 • Povećanje mišićne mase: PROBOLAN 50 pomaže u povećanju mišićne mase, što je posebno korisno za sportaše i ljude koji žele postići bolje sportske rezultate.
 • Poboljšana izdržljivost: Sastojci u kapsulama mogu poboljšati izdržljivost mišića, omogućujući duže i učinkovitije treninge.
 • Brži oporavak nakon vježbanja: Ovaj proizvod može ubrzati proces oporavka mišića nakon intenzivnih fizičkih napora.
 • Smanjenje umora i iscrpljenosti: S obzirom na sastav, PROBOLAN 50 može pomoći smanjiti umor i osjećaj iscrpljenosti tijekom treninga.
 • Očuvanje mišićne mase tijekom dijeta: Za osobe koje se bave mršavljenjem, ovaj proizvod može pomoći u očuvanju postojeće mišićne mase.
 • Potpora zdravom hormonalnom balansu: PROBOLAN 50 može pomoći u održavanju zdravog hormonalnog balansa, što je ključno za rast mišića.
 • Poboljšanje sportskih performansi: Sportaši i rekreativci koji žele poboljšati svoje sportske performanse mogu imati koristi od ovih kapsula.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema koji se povezuju s potrebom za proizvodom PROBOLAN 50, a koji se odnose na rast mišića, obično uključuju sljedeće:

 1. Smanjeni mišićni tonus: Gubitak mišićne mase ili smanjeni mišićni tonus može biti rani znak problema sa mišićima.
 2. Slabost mišića: Osjećaj slabosti u mišićima, posebno tijekom fizičke aktivnosti, može ukazivati na problem s rastom mišića.
 3. Teškoće u izgradnji mišićne mase: Osobe koje se bave treningom i primjećuju izazove u izgradnji mišićne mase unatoč redovitom vježbanju mogu tražiti rješenje.
 4. Dugotrajni oporavak nakon treninga: Spor oporavak mišića nakon treninga, što uključuje bol i umor, može biti znak problema s rastom mišića.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

PROBOLAN 50 kapsule djeluju kroz složen mehanizam kako bi potaknule zdrav rast mišića. Evo popisa farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja ovog proizvoda:

 • Povećanje proizvodnje testosterona: Sastojci poput Tribulus Terrestris-a u PROBOLAN 50 mogu potaknuti prirodnu proizvodnju testosterona, ključnog hormona za rast mišića.
 • Povećana sinteza proteina: Kreatin, Beta-alanin i BCAA (aminokiseline razgranatog lanca) prisutni u ovim kapsulama pomažu u povećanoj sintezi proteina u mišićima, što potiče njihov rast.
 • Povećana izdržljivost: Beta-alanin i BCAA pomažu u povećanju izdržljivosti mišića tijekom fizičke aktivnosti, omogućujući duže treninge i intenzivnije vježbanje.
 • Smanjen umor i oporavak: Sastojci poput Cinka, Magnezija i BCAA mogu pomoći u smanjenju umora mišića i ubrzanju procesa oporavka nakon treninga.
 • Potpora zdravom hormonalnom balansu: PROBOLAN 50 može pomoći održavanju zdravog hormonskog balansa, uključujući omjer testosterona i estrogena, što je ključno za izgradnju mišića.
 • Povećana apsorpcija hranjivih tvari: Sastojci ovih kapsula mogu poboljšati apsorpciju hranjivih tvari u mišićima, pomažući im da bolje iskoriste dostupne resurse za rast.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u PROBOLAN 50 kapsulama i njihovih učinaka:

 • Tribulus Terrestris: Tribulus Terrestris je biljka koja može potaknuti povećanu proizvodnju testosterona. Testosteron je ključni hormon za rast mišića.
 • DGA (D-Asparaginska kiselina): DGA također može povećati prirodnu proizvodnju testosterona, što pomaže u izgradnji mišića i poboljšanju sportskih performansi.
 • Beta-alanin: Beta-alanin povećava razinu karnozina u mišićima, što smanjuje umor mišića tijekom vježbanja i omogućuje duže treninge.
 • Kreatin: Kreatin je poznat po povećanju izdržljivosti i volumena mišića, pomažući u poboljšanju sportskih performansi.
 • BCAA (aminokiseline razgranatog lanca): BCAA, uključujući Leucin, potiču sintezu proteina u mišićima i smanjuju razgradnju mišića tijekom vježbanja.
 • Cink: Cink podržava normalnu funkciju hormona, uključujući testosteron, te potiče zdrav rast mišića.
 • Magnezij: Magnezij je važan za kontrakciju mišića i opuštanje, pomažući u smanjenju grčeva i umora mišića.
 • Vitamin D: Vitamin D igra ključnu ulogu u apsorpciji kalcija, što je važno za održavanje jakih kostiju i mišića.

PROBOLAN 50: koliko je učinkovit, prednosti

PROBOLAN 50 nudi niz prednosti za one koji žele potaknuti zdrav rast mišića i poboljšati sportske performanse. Evo popisa koristi ovog proizvoda:

 • Povećanje mišićne mase: Jedna od glavnih prednosti PROBOLAN 50 je poticanje rasta mišića, što je ključno za sportaše i rekreativce.
 • Poboljšana izdržljivost: Ovaj proizvod pomaže u povećanju izdržljivosti mišića, omogućujući duže i učinkovitije treninge.
 • Brži oporavak nakon treninga: Smanjenje vremena potrebnog za oporavak mišića nakon treninga omogućuje učestalije i intenzivnije vježbanje.
 • Smanjenje umora i iscrpljenosti: PROBOLAN 50 može pomoći u smanjenju osjećaja umora tijekom fizičke aktivnosti, što dovodi do boljih sportskih rezultata.
 • Očuvanje mišićne mase tijekom dijeta: Osobe koje se bave mršavljenjem mogu koristiti ovaj proizvod kako bi očuvale svoju postojeću mišićnu masu.
 • Potpora zdravom hormonalnom balansu: PROBOLAN 50 pomaže u održavanju zdravog hormonskog balansa, što je ključno za rast mišića.
 • Poboljšanje sportskih performansi: Sportaši mogu imati koristi od ovog proizvoda kako bi poboljšali svoje sportske performanse i postigli bolje rezultate.
 • Prirodni sastojci: PROBOLAN 50 sadrži prirodne sastojke koji su sigurni i učinkoviti za poticanje rasta mišića.
 • Lako korištenje: Kapsule su praktične za korištenje i ne zahtijevaju kompliciranu pripremu.
 • Dokazana učinkovitost: PROBOLAN 50 je temeljen na znanstvenim istraživanjima i povratnim informacijama korisnika, što potvrđuje njegovu učinkovitost.

PROBOLAN 50
70€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 70€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

PROBOLAN 50 kapsule nemaju kontraindikacija, osim u slučaju poznate alergije na sastojke lijeka. Preporučuje se pažljivo proučiti sastav prije upotrebe.

Interakcija s drugim lijekovima

PROBOLAN 50 može se koristiti zajedno s drugim lijekovima bez poznatih interakcija, osim s alkoholom. Preporučuje se izbjegavanje konzumacije alkohola tijekom primjene ovog proizvoda.

Način primjene i doziranje

Preporučena doza za odrasle osobe je jedna kapsula dnevno. Kapsulu treba uzeti s obrokom i popiti dovoljno tekućine. Učestalost primjene i trajanje uporabe mogu se prilagoditi prema individualnim potrebama i ciljevima.

Način čuvanja

PROBOLAN 50 treba čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25°C. Čuvati izvan dohvata djece.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja u vezi s upotrebom PROBOLAN 50.

Prekomjerna doza

Prekomjerna doza PROBOLAN 50 nije preporučljiva i može rezultirati nepoželjnim učincima.

Kupite PROBOLAN 50 u ljekarnama, DM

PROBOLAN 50 se trenutno ne može naručiti u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna. hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Nažalost, proizvod trenutno nije dostupan. Cijena lijeka u ljekarnama bez popusta. Datum sljedeće dostave u ljekarne: nepoznat.

PROBOLAN 50 cijena, popust

Cijena PROBOLAN 50 iznosi 70 eura. Trenutno je dostupna posebna promotivna ponuda na službenoj web stranici proizvođača – 50% popusta. Broj promotivnih proizvoda je ograničen, a ponuda je privremena. Za naručivanje posjetite službenu web stranicu proizvođača, nema potrebe za promo kodom.

Recept: nije potreban.

Za naručivanje posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Plaćanje: prilikom dostave gotovinom.

Lijek možete kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove: Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

PROBOLAN 50
70€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o PROBOLAN 50

Postoje stvarna iskustva kupaca koja se odnose na PROBOLAN 50, i ona se dijele na forumima, ocjenjuju se na web stranicama za recenzije, te se objavljuju u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, postoje visoke ocjene kupaca na web stranicama ljekarni te Ministarstva zdravstva. Više od 95 posto komentara su pozitivni.

Negativne recenzije i komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke lijeka ili kršenjem preporučenog načina uzimanja. Važno je napomenuti da svaki dodatak može utjecati na pojedince na različite načine, i stoga je važno pridržavati se uputa o uporabi prije početka uzimanja bilo kojeg dodatka kako biste osigurali sigurnost i učinkovitost.

Iskustva stvarnih klijenata:

Koristio sam PROBOLAN 50 već nekoliko mjeseci i rezultati su nevjerojatni. Mišićna masa se povećala, a osjećam se snažnije tijekom treninga. Ovo je zaista pomoglo unaprijediti moje sportske performanse.

Ivan, 28 godina

Nakon što sam počela uzimati PROBOLAN 50, primijetila sam znatan napredak u izgradnji mišića. Osjećam se energičnije i imam bolju izdržljivost tijekom vježbanja. Sretan sam s rezultatima.

Ana, 35 godina

PROBOLAN 50 mi je pomogao očuvati mišićnu masu tijekom dijete. Primijetio sam manje umora tijekom treninga i brži oporavak. Ovo je odličan dodatak za održavanje forme.

Luka, 42 godine

Kao rekreativka, PROBOLAN 50 mi je pomogao postići bolje sportske rezultate. Osjećam se jače i izdržljivije tijekom treninga, a mišićna masa se povećala. Odličan proizvod!

Martina, 30 godina

Nakon što sam koristio PROBOLAN 50 nekoliko mjeseci, nisam primijetio značajne promjene. Nisam alergičan na sastojke, ali možda mi jednostavno ne odgovara. Neutralan dojam.

Josip, 50 godina

Učinci i rezultat korištenja

 • Povećanje mišićne mase i volumena mišića
 • Poboljšana izdržljivost tijekom treninga
 • Brži oporavak mišića nakon fizičkog napora
 • Smanjen umor i iscrpljenost tijekom vježbanja
 • Očuvanje mišićne mase tijekom dijete
 • Potpora zdravom hormonalnom balansu
 • Povećane sportske performanse i bolji rezultati
 • Poboljšana sinteza proteina u mišićima
 • Smanjenje rizika od grčeva i ozljeda mišića
 • Povećana apsorpcija hranjivih tvari za optimalan rast mišića

Djeluje li PROBOLAN 50 doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

PROBOLAN 50 nije prijevara jer ovaj proizvod ima prirodni sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza nekoliko negativnih komentara pokazala je da su kupci ostavili recenzije zbog iskustava s alergijskim reakcijama na sastojke lijeka i stoga su prekinuli puni tijek uzimanja. PROBOLAN 50 je proizvod koji se koristi s pozitivnim rezultatima kod većine korisnika koji nemaju alergijske reakcije na sastojke, i kao takav nije prijevara.

Komentar liječnika

PROBOLAN 50 je dodatak koji sam detaljno proučio kao specijalist sportske medicine s dugogodišnjim iskustvom. Ovaj proizvod je zanimljiv za sportaše i rekreativce koji žele potaknuti rast mišića i poboljšati sportske performanse.

Sastav ovog proizvoda, uključujući sastojke poput Tribulus Terrestris-a, Kreatina, BCAA, i drugih, sugerira njegov potencijal za poticanje mišićnog rasta i izdržljivosti. Također, valja imati na umu da alergijske reakcije na sastojke mogu biti moguće, stoga je važno provesti testiranje ako postoji sumnja na alergije.

U analizi iskustava korisnika primijetio sam većinom pozitivne rezultate, uključujući povećanje mišićne mase, poboljšanu izdržljivost i brži oporavak. Međutim, kao i kod većine dodataka, rezultati mogu ovisiti o individualnim karakteristikama. U zaključku, PROBOLAN 50 ima potencijal za poboljšanje sportskih performansi i rasta mišića.

Dr. Müller Schmidt, Dr. med., Specijalist sportske medicine

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta PROBOLAN 50?

Cijena PROBOLAN 50 iznosi 70 eura.

⚕️ Je li PROBOLAN 50 prevara?

Ne, PROBOLAN 50 nije prevara. Ovaj proizvod ima prirodni sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koja je kompozicija lijeka?

PROBOLAN 50 sadrži sastojke kao što su Tribulus Terrestris, DGA, Beta-alanin, Kreatin, BCAA, Leucin, Cink, Magnezij, i Vitamin D. Svaki od tih sastojaka pridonosi poticanju zdravog rasta mišića.

⚕️ Može li se kupiti PROBOLAN 50 u ljekarnama bez recepta?

Da, PROBOLAN 50 se može kupiti u ljekarnama bez recepta, međutim, trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se koristi PROBOLAN 50?

Preporučena doza za odrasle osobe je jedna kapsula dnevno, uz obrok i dovoljno tekućine.

⚕️ Koliko traje jedno pakiranje PROBOLAN 50?

Jedno pakiranje PROBOLAN 50 sadrži dovoljno kapsula za mjesec dana korištenja, uz preporučenu dozu od jedne kapsule dnevno.

PROBOLAN 50 – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
PROBOLAN 50 – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
70€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

3 + 3 =

Croatiacovid19 info
Logo