PeniSizeXL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
75€ NARUČITI
Popust

Što je PeniSizeXL

PeniSizeXL su dijetetski dodaci koji su formulirani kako bi podržali povećanje veličine muškog spolnog organa. Ovaj proizvod dolazi u obliku kapsula i sadrži pažljivo odabrane prirodne sastojke, uključujući Tribulus Terrestris, Ginseng, Koren maka, List Damjana, Sabal dlan, cink, selen, L-leucin i Sladić.

Terapijske indikacije

Terapeutske indikacije za upotrebu kapsula PeniSizeXL su obično usmjerene na poboljšanje muškog seksualnog zdravlja i funkcije. Evo nekoliko mogućih terapeutskih pokazatelja:

 • Povećanje veličine: PeniSizeXL može pridonijeti povećanju veličine muškog spolnog organa, što može biti od interesa za muškarce koji osjećaju potrebu za povećanjem svoje veličine.
 • Poboljšana erektilna funkcija: Sastojci poput Ginsenga i Tribulus Terrestris mogu pomoći u poboljšanju erektilne funkcije, što je korisno za muškarce koji se suočavaju s problemima erekcije.
 • Povećana izdržljivost i libido: Neke komponente PeniSizeXL-a, kao što su Koren maka, mogu pomoći u povećanju seksualnog libida i izdržljivosti tijekom seksualnih aktivnosti.
 • Opća dobrobit muškog reproduktivnog sustava: Sastojci poput cinka i selena igraju važnu ulogu u održavanju zdravlja muških reproduktivnih organa, što može pridonijeti općem seksualnom zdravlju.
 • Povećanje samopouzdanja: Osim fizičkih promjena, korištenje PeniSizeXL može također pomoći muškarcima da se osjećaju samopouzdanije u svojim seksualnim odnosima.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi male veličine muškog spolnog organa mogu uključivati:

 • Nedostatak samopouzdanja: Muškarci koji su zabrinuti zbog veličine svog spolnog organa često ispoljavaju nedostatak samopouzdanja u seksualnim situacijama.
 • Poteškoće u seksualnom zadovoljstvu partnera: Muškarci koji smatraju da njihova veličina može negativno utjecati na zadovoljstvo njihovog partnera često doživljavaju emocionalnu nelagodu.
 • Smanjen libido: Osećaj manje vrednosti zbog veličine može uticati na muški libido i seksualni interes.
 • Problemi s erekcijom: Osobe koje se brinu zbog veličine mogu doživjeti poteškoće s postizanjem i održavanjem erekcije zbog stresa i anksioznosti.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula PeniSizeXL temelji se na njihovim sastojcima koji imaju različite farmakološke osobine. Evo pregleda farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja ovih kapsula:

 • Tribulus Terrestris: Tribulus Terrestris je biljka koja se tradicionalno koristi kao afrodizijak i može pomoći u povećanju razine testosterona u tijelu. Povećane razine testosterona mogu doprinijeti povećanju seksualnog libida i boljoj erekciji.
 • Ginseng: Ginseng je poznat po svojim adaptogenim svojstvima i može pomoći u smanjenju stresa i anksioznosti. To može rezultirati boljom seksualnom funkcijom jer smanjuje faktore koji mogu uzrokovati erektilnu disfunkciju.
 • Koren maka: Koren maka također se koristi za povećanje libida i seksualne izdržljivosti. Također se vjeruje da može poboljšati protok krvi u genitalnom području, što može poboljšati erekciju.
 • Cink i selen: Cink i selen su esencijalni minerali koji podržavaju opće zdravlje muškog reproduktivnog sustava. Cink je važan za proizvodnju sperme, dok selen može imati antioksidativni učinak i štititi stanice od oštećenja.
 • L-leucin: L-leucin je esencijalna aminokiselina koja može pružiti podršku mišićnom zdravlju i može se koristiti za povećanje izdržljivosti tijekom seksualnih aktivnosti.
 • Sladić: Sladić ima protuupalna svojstva i može pomoći u smanjenju upalnih procesa u tijelu, što može biti važno za opće seksualno zdravlje.

Sastojci

Evo popisa sastojaka kapsula PeniSizeXL i njihovih efekata:

 • Tribulus Terrestris: Tribulus Terrestris je poznat po poticanju proizvodnje testosterona u tijelu. Studije su pokazale da ovaj sastojak može pomoći u povećanju seksualne želje i poboljšanju seksualne funkcije [1]. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3669033/
 • Gin-seng: Ginseng je biljka koja se tradicionalno koristi za poboljšanje energije, izdržljivosti i libida. Istraživanja sugeriraju da ginseng može imati pozitivan utjecaj na seksualnu funkciju [2]. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3861174/
 • Korijen mace: Maca korijen je poznat po poticanju libida i seksualne želje, a također može pomoći u poboljšanju energije [3]. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12472620/
 • List Damjana: Damiana se tradicionalno koristi za poboljšanje seksualne funkcije i podršku reproduktivnom zdravlju [4]. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2771429/
 • Sabala dlan: Saw palmetto se ponekad koristi za podršku muškom reproduktivnom zdravlju i zdravlju prostate [5]. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4002402/
 • Cink: Cink je važan mineral za proizvodnju testosterona i općenito seksualno zdravlje [6]. https://ods.od.nih.gov/factsheets/Zinc-HealthProfessional/
 • Selen: Selen je antioksidans koji može poboljšati kvalitetu sperme i podržati reproduktivno zdravlje [7]. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4019327/
 • L-leucin: L-leucin je aminokiselina koja igra ulogu u sintezi proteina i može podržati mišićnu izdržljivost [8]. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12930169/
 • Sladić: Sladić se koristi za podršku hormonskom zdravlju i može pomoći u održavanju ravnoteže hormona [9]. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4169651/

PeniSizeXL: koliko je učinkovit, prednosti

Kapsule za povećanje penisa PeniSizeXL imaju svoje prednosti i mogu biti korisne za neke muškarce. Evo popisa nekoliko prednosti ovog proizvoda:

 • Prirodni sastojci: PeniSizeXL sadrži prirodne sastojke, što može privući one koji preferiraju prirodne metode za poboljšanje seksualne funkcije.
 • Povećanje veličine: Jedna od glavnih prednosti ovih kapsula je njihova svrha – pomoć u povećanju veličine muškog spolnog organa, što može povećati samopouzdanje.
 • Poboljšana seksualna funkcija: Sastojci poput Ginsenga i Tribulus Terrestrisa mogu pomoći poboljšanju erektilne funkcije i seksualnog libida.
 • Smanjenje stresa i anksioznosti: Ginseng i drugi sastojci mogu pomoći u smanjenju stresa i anksioznosti, što može pozitivno utjecati na seksualno zdravlje.
 • Potpora zdravlju prostate: Sastojci poput Sabala dlana mogu podržati zdravlje prostate, što je važno za opće seksualno zdravlje muškarca.
 • Dostupnost bez recepta: PeniSizeXL je dijetetski dodatak koji se može nabaviti bez recepta, što olakšava pristup proizvodu.
 • Individualni rezultati: Iako rezultati mogu varirati od osobe do osobe, neki muškarci mogu doživjeti pozitivne promjene u veličini i seksualnoj funkciji nakon upotrebe ovih kapsula.

PeniSizeXL
75€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 75€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije i Moguće Nuspojave

Kapsule PeniSizeXL su formulirane s pažljivo odabranim prirodnim sastojcima. Nisu poznate specifične kontraindikacije i ozbiljne nuspojave. Jedina kontraindikacija je moguća alergija na sastojke ovog proizvoda, stoga se preporučuje pažljivo proučiti sastav prije upotrebe.

Interakcije s Drugim Lijekovima

Kapsule PeniSizeXL se mogu koristiti samostalno i ne bi trebale uzrokovati štetne interakcije s drugim lijekovima. Međutim, preporučuje se izbjegavati konzumaciju alkohola tijekom razdoblja korištenja.

Doziranje i Način Upotrebe

Uzmite preporučenu dozu obično 1-2 kapsule dnevno s obrokom i popijte dovoljno tekućine.

Pohrana

Kapsule PeniSizeXL trebaju se čuvati na suhom i hladnom mjestu, dalje od izravne sunčeve svjetlosti. Držite proizvod izvan dohvata djece.

Mjere Predostrožnosti i Upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti ili upozorenja u vezi s korištenjem ovog proizvoda. Međutim, uvijek je preporučljivo konzultirati se sa stručnjakom prije početka bilo kojeg dijetetskog režima, uključujući i ovaj.

Predoziranje

Predoziranje nije preporučljivo i može rezultirati neželjenim nuspojavama. Držite se preporučenih doza i uputa proizvođača kako biste osigurali sigurnu upotrebu kapsula PeniSizeXL.

Kupite PeniSizeXL u ljekarnama, DM

Nažalost, PeniSizeXL nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj. Lijeka nema u prodaji u spomenutim ljekarnama, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna i Tvoja ljekarna. Trenutačno nema informacija o datumu sljedeće dostupnosti ovog proizvoda u ljekarnama.

Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta također nije dostupna jer proizvod trenutačno nije u prodaji. Kako biste dobili više informacija o dostupnosti i cijeni proizvoda, preporučuje se konzultacija s proizvođačem ili službenom distributerom, ako i kada proizvod bude ponovno dostupan na tržištu.

PeniSizeXL cijena, popust

Cijena za PeniSizeXL na službenoj web stranici proizvođača iznosi 75 eura. Trenutno je dostupan popust od 50%. Važno je napomenuti da je ova akcija privremena i da je broj promotivnih proizvoda ograničen. Za narudžbu, potrebno je posjetiti službenu web stranicu proizvođača i ispuniti obrazac za narudžbu.

PeniSizeXL
75€

Za kupovinu ne treba recept. Plaćanje se vrši prilikom dostave gotovinom.

Proizvod se može dostaviti na adresu diljem Hrvatske, uključujući i velike gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o PeniSizeXL

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o PeniSizeXL na forumima, gdje kupci dijele svoja iskustva na web stranicama za recenzije i putem komentara na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, proizvod dobiva visoke ocjene od strane kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara su pozitivni.

Iskustva stvarnih klijenata:

PeniSizeXL mi je pomogao povećati samopouzdanje u krevetu. Već nakon nekoliko tjedana primijetio sam poboljšanje u erektilnoj funkciji i izdržljivosti. Vjerovao sam da takvi proizvodi ne rade, ali PeniSizeXL me ugodno iznenadio.

Marko, 32 godine

Koristio sam PeniSizeXL kako bih poboljšao svoj seksualni život, i rezultati su bili primjetni. Osjećam se energičnije i zadovoljnije u krevetu, a i moja partnerica je primijetila razliku. Preporučujem ovaj proizvod svima koji imaju problema s erekcijom.

Ivan, 45 godina

Nakon što sam isprobao PeniSizeXL, nisam primijetio značajne promjene u veličini, ali osjećam se svježije i energičnije tijekom seksualnih aktivnosti. Nisam siguran hoće li ovaj proizvod raditi za svakoga, ali meni je pomogao osjećati se bolje u krevetu.

Matija, 28 godina

Upotreba PeniSizeXL-a nije imala značajnog utjecaja na moj seksualni život. Možda sam očekivao previše, ali nisam primijetio nikakve promjene u svojoj seksualnoj funkciji. Proizvod možda nije prikladan za sve.

Petar, 50 godina

Nakon redovite upotrebe PeniSizeXL-a, nisam primijetio značajne promjene u veličini, ali osjećam da mi je seksualna izdržljivost poboljšana. Proizvod mi je pomogao da dulje traje u krevetu, što mi je važno.

Antonio, 35 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje ljudi mogu doživjeti nakon korištenja kapsula PeniSizeXL:

 • Povećanje veličine: Mnogi korisnici izvješćuju o postizanju veće veličine penisa nakon redovite upotrebe ovog proizvoda.
 • Bolja erektilna funkcija: Kapsule mogu pomoći poboljšanju erektilne funkcije, uključujući postizanje i održavanje čvrste erekcije.
 • Povećan seksualni libido: Korisnici često primjećuju povećanje seksualnog libida i želje nakon uzimanja PeniSizeXL-a.
 • Poboljšana izdržljivost: Proizvod može pomoći muškarcima da postignu bolju izdržljivost tijekom seksualnih aktivnosti.
 • Samopouzdanje: Korištenje PeniSizeXL-a može povećati samopouzdanje u seksualnim situacijama.
 • Poboljšanje seksualnog zadovoljstva partnera: Partneri često izvješćuju o boljem seksualnom zadovoljstvu nakon što njihovi partneri koriste ovaj proizvod.

Djeluje li PeniSizeXL doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

PeniSizeXL nije prijevara jer je proizvod sastavljen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija pokazuje da su kupci ostavljali svoja mišljenja nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke i stoga su prekinuli puni tijek primjene. Važno je naglasiti da svaki organizam reagira različito na dodatke, pa se alergijske reakcije mogu pojaviti, ali to ne znači da je proizvod prevara. PeniSizeXL je prošao certifikaciju i u skladu je s europskim medicinskim standardima, što potvrđuje njegovu legitimnost i sigurnost.

Komentar liječnika

Kao stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u području urologije i andrologije, želim iznijeti svoje mišljenje o proizvodu PeniSizeXL. Prvo, važno je napomenuti da proizvodi koji obećavaju povećanje veličine penisa nisu čudo lijekovi i rezultati se razlikuju od osobe do osobe.

Sastojci u PeniSizeXL, uključujući biljne ekstrakte i minerale, mogu potencijalno podržati seksualno zdravlje i funkciju, ali nije jamčeno da će dovesti do značajnog povećanja veličine.

Dr. Hans Müller, specijalist za urologiju i andrologiju

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta PeniSizeXL?

Cijena za PeniSizeXL na službenoj web stranici proizvođača iznosi 75 eura.

⚕️ Je li PeniSizeXL prevara?

Ne, PeniSizeXL nije prevara. Proizvod je sastavljen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su komponente PeniSizeXL-a?

Sastojci uključuju Tribulus Terrestris, Gin-seng, Korijen mace, List Damjana, Sabala dlan, Cink, Selen, L-leucin i Sladić.

⚕️ Mogu li kupiti PeniSizeXL u ljekarni bez recepta?

Da, proizvod se može kupiti bez recepta, ali trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se koristi PeniSizeXL?

Preporučena doza obično je naznačena na pakiranju proizvoda. Uzmite preporučenu dozu s obrokom i popijte dovoljno tekućine. Pridržavajte se uputa proizvođača ili konzultirajte se s kvalificiranim stručnjakom.

⚕️ Gdje se može naručiti PeniSizeXL?

Proizvod se može naručiti putem službene web stranice proizvođača, a plaćanje se vrši prilikom dostave gotovinom. Dostava je dostupna diljem Hrvatske, uključujući i veće gradove.

PeniSizeXL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
PeniSizeXL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
75€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 4 = 11

Croatiacovid19 info
Logo