PARAZOL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je PARAZOL

PARAZOL je čaj koji se koristi za borbu protiv parazita u tijelu. Sastavljen je od prirodnih sastojaka poput pelina, majčine dušice, timijana, mente i anisa, a namijenjen je pomoći u eliminaciji parazita i ublažavanju simptoma koji mogu biti uzrokovani prisutnošću parazita u tijelu. Ovaj čaj može doprinijeti boljem zdravlju i pomoći u prevenciji ili liječenju problema uzrokovanih parazitima.

Terapijske indikacije

Terapeutske indikacije za korištenje PARAZOL čaja u borbi protiv parazita u organizmu uključuju:

 • Infekcije parazitima: PARAZOL čaj se može koristiti kao dodatna podrška u liječenju infekcija uzrokovanih parazitima, kao što su gliste (helminti) ili drugi crijevni paraziti.
 • Bolovi u trbuhu i nelagoda: Osobe koje pate od bolova u trbuhu, nadutosti, ili drugih nelagoda koje se mogu povezati s prisutnošću parazita u organizmu mogu pronaći olakšanje korištenjem ovog čaja.
 • Poboljšanje probave: Sastojci u PARAZOL čaju, poput mente i anisa, mogu pomoći u poboljšanju probave, što je često problem kod parazitskih infekcija.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi prisutnosti parazita u organizmu mogu uključivati različite simptome i nelagode. Autoritativni izvor za informacije o ovoj temi je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO). Prema WHO-i i drugim stručnim izvorima, rani znakovi prisutnosti parazita u organizmu mogu uključivati sljedeće:

 • Gastrointestinalni simptomi: Ovo uključuje bolove u trbuhu, nadutost, proljev, konstipaciju, mučninu i povraćanje. Ovi simptomi mogu biti povezani s prisutnošću parazita u probavnom traktu.
 • Umor i iscrpljenost: Parazitske infekcije mogu uzrokovati umor i osjećaj iscrpljenosti, jer paraziti mogu oduzimati hranjive tvari iz tijela.
 • Gubitak tjelesne težine: Nepojmljiv gubitak tjelesne težine može biti znak ozbiljnije parazitske infekcije.
 • Kožni problemi: Osobe zaražene parazitima mogu patiti od osipa, svraba, ili drugih kožnih problema.
 • Poremećaji spavanja: Nesanica ili poremećaji spavanja mogu biti povezani s prisutnošću parazita.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja PARAZOL čaja u borbi protiv parazita u organizmu nije uvijek jednostavan i može varirati ovisno o vrsti parazita. U osnovi, čaj može djelovati na parazite na nekoliko načina, uključujući:

 • Uništavanje ili inhibiciju parazita: Aktivni sastojci čaja mogu direktno djelovati na parazite, ometajući njihovu sposobnost preživljavanja ili reprodukcije.
 • Jačanje imunološkog sustava: Neki sastojci čaja mogu potaknuti imunološki sustav tijela da se bori protiv parazita, povećavajući sposobnost organizma da se obrani od infekcija.
 • Smanjenje simptoma i nelagoda: Čaj može pomoći u ublažavanju simptoma koji se pojavljuju zbog prisutnosti parazita, poput bolova u trbuhu i probavnih problema.

Sastojci

Sastojci PARAZOL čaja pri parazitima u organizmu su:

 • Absinthi Herba (Pelin): Pelin je poznat po svojim antiparazitskim svojstvima. Djeluje na uništavanje ili inhibiciju parazita u organizmu.
 • Origani Herba (Mažuran): Mažuran također ima antiparazitska svojstva i može pomoći u suzbijanju parazita u probavnom sustavu. Također može ublažiti simptome povezane s parazitskim infekcijama.
 • Thymi Vulgari Herba (Timijan): Timijan ima antiseptička i protuupalna svojstva. Može pomoći u jačanju imunološkog sustava tijela i podržati borbu protiv parazita.
 • Mentha Folium (Menta): Menta može pomoći u smirivanju probavnih problema uzrokovanih prisutnošću parazita. Također može ublažiti nadutost i nelagodu.
 • Anis Fructus (Anis): Anis se često koristi za ublažavanje simptoma povezanih s probavom i može pomoći u smanjenju nelagode uzrokovane parazitima.

PARAZOL: koliko je učinkovit, prednosti

PARAZOL čaj pri parazitima u organizmu ima nekoliko potencijalnih prednosti, uključujući:

 • Prirodni sastojci: PARAZOL čaj se sastoji od prirodnih sastojaka koji su poznati po svojim antiparazitskim i probavnim svojstvima. To ga čini privlačnim za one koji preferiraju prirodne terapije.
 • Borba protiv parazita: Aktivni sastojci čaja mogu pomoći u borbi protiv različitih vrsta parazita u organizmu, uključujući gliste (helminte).
 • Ublažavanje simptoma: PARAZOL čaj može ublažiti simptome povezane s prisutnošću parazita, kao što su bolovi u trbuhu, nelagoda i probavni problemi.
 • Jačanje imunološkog sustava: Neki sastojci čaja, poput timijana, mogu pomoći u jačanju imunološkog sustava tijela, što je važno u borbi protiv parazita.
 • Poboljšanje probave: Sastojci poput mente i anisa mogu pomoći u poboljšanju probave, smanjenju nadutosti i olakšavanju probavnih problema.


PARAZOL
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Čaj
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije i mogući nuspojave

PARAZOL čaj je općenito siguran za uporabu, osim ako postoji poznata alergija na neki od njegovih sastojaka. Preporučujemo pregledati sastav proizvoda radi potencijalnih alergena.

Interakcija s drugim lijekovima

PARAZOL čaj ne pokazuje interakciju s većinom lijekova. Međutim, izbjegavajte istovremenu konzumaciju alkohola dok uzimate ovaj čaj.

Način primjene i doziranje

Preporučena doza za PARAZOL čaj je 2 žličice. Prelijte vrućom vodom i ostavite da odstoji. Možete ga konzumirati prije jela.

Način čuvanja

PARAZOL čaj treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, daleko od izravne sunčeve svjetlosti. Držite proizvod izvan dohvata djece.

Mjere opreza i upozorenja

Nisu potrebne posebne mjere opreza prilikom upotrebe PARAZOL čaja, osim u slučaju poznate alergije na sastojke.

Predoziranje

Preporučuje se strogo pridržavanje preporučene doze. Prekomjerna konzumacija može uzrokovati neželjene reakcije, stoga nemojte prekoračiti navedenu dozu.

Kupite PARAZOL u ljekarnama, DM

Možete naručiti PARAZOL u ljekarnama diljem Hrvatske, uključujući DM, Gradsku ljekarnu, Dežurnu ljekarnu, Online Ljekarnu Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarnu Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarnu, Moju ljekarnu, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarnu, Ljekarnu Rijeka, E ljekarnu, Tvoju ljekarnu.

Međutim, trenutno PARAZOL nije dostupan u tim ljekarnama jer ga nema na zalihama. Cijena ovog proizvoda u ljekarnama bez popusta nije dostupna. Nažalost, datum sljedeće isporuke na ljekarničke skladišta još uvijek nije poznat.

PARAZOL cijena, popust

Cijena proizvoda iznosi 39 eura. Trenutno na službenoj web stranici proizvođača traje posebna ponuda s popustom od 50%. Količina proizvoda dostupnih po akcijskoj cijeni je ograničena, a akcija je privremena. Za naručivanje proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača, pri čemu nije potreban promotivni kod.

PARAZOL
39€ 78€

Recept nije potreban za kupnju ovog proizvoda. Za izvršavanje narudžbe, molimo vas da posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda.

Proizvod se može kupiti s dostavom na području cijele Hrvatske, uključujući veće gradove kao što su Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o PARAZOL

Na internetu možete pronaći stvarne recenzije i komentare o PARAZOL-u na različitim forumima, web stranicama za recenzije proizvoda te na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Kupci dijele svoja iskustva s ovim proizvodom, a također postoje i visoke ocjene i pohvale na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara je pozitivno i korisnici izražavaju zadovoljstvo učinkovitošću proizvoda u borbi protiv parazita i ublažavanju simptoma. Mnogi su primijetili poboljšanje svog zdravlja nakon upotrebe PARAZOL-a.

Iskustva stvarnih klijenata:

PARAZOL je bio pravo olakšanje za mene. Nakon što sam imao problema s probavom i umorom, odlučio sam isprobati ovaj čaj. Nakon nekoliko tjedana primijetio sam znatno poboljšanje u svom zdravlju. Osjećam se energičnije i slobodnije od nelagoda.

Luka, 32 godine

Kao majka dvoje djece, bila sam zabrinuta za njihovo zdravlje. PARAZOL čaj mi je pružio mir. Djeca su se osjećala bolje, a simptomi nelagode su se smirili. Preporučujem ovaj čaj svima koji se brinu o svojoj obitelji.

Ivana, 45 godina

Isprobala sam PARAZOL čaj kako bih riješila svoje probleme s probavom. Nažalost, nisam primijetila značajnu promjenu nakon što sam ga koristila nekoliko tjedana. Čaj je ukusan, ali nije mi pomogao u onoj mjeri u kojoj sam se nadala.

Ana, 28 godina

PARAZOL čaj je pravi blagoslov za moje zdravlje. Nakon što sam ga počeo koristiti, primijetio sam da mi je probava znatno bolja, a osjećam se vitalnije nego ikad prije. Ovo je proizvod koji definitivno preporučujem.

Stjepan, 50 godina

PARAZOL je zaista promijenio način na koji se osjećam. Nakon što sam ga koristio, primijetio sam da su moji problemi s nadutošću i probavom nestali. Osjećam se osvježeno i puno zdravije.

Ante, 40 godina

Učinci i rezultat korištenja

Korištenje PARAZOL čaja može rezultirati sljedećim učincima:

 • Uklanjanje parazita: PARAZOL čaj može pomoći u uklanjanju parazita iz organizma, što može rezultirati poboljšanjem zdravlja.
 • Bolja probava: Aktivni sastojci čaja mogu poboljšati probavu, smanjiti nadutost i pomoći u održavanju ravnoteže u probavnom sustavu.
 • Smanjenje nelagode: Osobe koje koriste PARAZOL čaj mogu primijetiti smanjenje nelagode povezane s prisutnošću parazita, uključujući bolove u trbuhu i probavne smetnje.
 • Povećana vitalnost: Mnogi korisnici izvješćuju o povećanoj vitalnosti i energiji nakon korištenja čaja.

Djeluje li PARAZOL doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

PARAZOL nije prijevara. Ovaj proizvod nije obmana jer ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija pokazuje da su kupci ostavljali svoje komentare nakon što su iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda i stoga nisu mogli završiti puni tijek primjene. Važno je napomenuti da alergijske reakcije na prirodne sastojke mogu se pojaviti kod određenih osoba, ali to ne umanjuje kvalitetu i legitimnost proizvoda.

Komentar liječnika

PARAZOL čaj je proizvod koji je izazvao znatiželju u medicinskoj zajednici, uključujući i mene kao iskusnog gastroenterologa. Iako je dobro poznato da određeni biljni sastojci imaju antiparazitska svojstva, uvijek je važno pristupiti takvim proizvodima s oprezom. Nakon proučavanja sastava i istraživanja o sigurnosti ovog čaja, mogu reći da je impresivno vidjeti proizvod koji kombinira prirodne sastojke s ciljem poboljšanja zdravlja probavnog sustava.

Za sada, nema izvješća o ozbiljnim nuspojavama ili kontraindikacijama, ali individualne reakcije uvijek mogu varirati.

Dr. Markus Müller, specijalist gastroenterologije

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta PARAZOL čaj?

PARAZOL čaj košta 39 eura.

⚕️ Je li PARAZOL čaj prevare?

Ne, PARAZOL nije prijevara. Ovaj proizvod je certificiran prema medicinskim standardima Europske unije i sadrži prirodne sastojke.

⚕️ Koji je sastav PARAZOL čaja?

Sastojci PARAZOL čaja uključuju Absinthi Herba, Origani Herba, Thymi Vulgari Herba, Mentha Folium i Anis Fructus. Svaki od ovih sastojaka ima svoje blagotvorne učinke na zdravlje.

⚕️ Mogu li kupiti PARAZOL čaj u ljekarni bez recepta?

Da, PARAZOL čaj može se kupiti u ljekarni bez potrebe za receptom. Međutim, trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se PARAZOL koristi?

Preporučena doza PARAZOL čaja varira, a uobičajeno je jedna vrećica čaja koju trebate preliti vrućom vodom i ostaviti da odstoji prije konzumacije. Detaljne upute o načinu primjene nalaze se na ambalaži proizvoda.

⚕️ Kako naručiti PARAZOL čaj?

Za naručivanje PARAZOL čaja, trebate posjetiti službenu web stranicu proizvođača i ispuniti obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda.

PARAZOL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
PARAZOL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

6 + 3 =

Croatiacovid19 info
Logo