PARAXAN – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je PARAXAN

PARAXAN su kapsule koje se koriste za eliminaciju parazita u ljudskom tijelu. Ove kapsule su formulirane sa pažljivo odabranim prirodnim sastojcima koji imaju svojstva protiv parazita. Glavna svrha PARAXAN kapsula je oslobađanje organizma od različitih vrsta parazita kao što su crvi, protozoe i mikroorganizmi koji mogu uzrokovati različite zdravstvene probleme. Ovaj proizvod je posebno dizajniran da pruži siguran i učinkovit način za borbu protiv parazita, čime se poboljšava opće zdravlje i dobrobit korisnika.

PARAXAN kapsule rade tako što ciljaju parazite unutar tijela, sprečavajući njihov rast i reprodukciju. Njihovi aktivni sastojci djeluju na parazite na molekularnoj razini, eliminirajući ih postupno i bez ikakvih nuspojava. Ove kapsule su razvijene nakon temeljitih istraživanja i testiranja kako bi se osigurala njihova sigurnost i učinkovitost.

Terapijske indikacije

PARAXAN kapsule propisane su za liječenje različitih terapeutskih indikacija povezanih s prisustvom parazita u ljudskom tijelu. Neki od glavnih terapeutskih pokazatelja za korištenje PARAXAN kapsula uključuju:

 • Infekcije Crijevnih Parazita: PARAXAN kapsule se koriste za liječenje infekcija crijevnim parazitima kao što su različite vrste crva, uključujući okruglice, trakavice i gliste. Ove infekcije mogu uzrokovati nelagodu, probavne smetnje i gubitak tjelesne težine.
 • Protozoalne Infekcije: PARAXAN kapsule su učinkovite u liječenju protozoalnih infekcija, koje mogu biti uzrokovane protozoama kao što su Giardia i Entamoeba histolytica. Ove infekcije mogu uzrokovati proliv, bolove u trbuhu i umor.
 • Mikroorganizmi u Krvi: PARAXAN se također koristi za tretiranje mikroorganizama koji se mogu naći u krvi, kao što su određene vrste parazitskih crva. Ove infekcije mogu dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema ako se ne liječe pravilno.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi prisutnosti parazita u organizmu mogu varirati ovisno o vrsti parazita i mjestu infekcije. Međutim, neki opći rani znakovi mogu uključivati sljedeće:

 • Bolovi u Trbuhu: Neprijatni bolovi u trbuhu, nadutost i nelagodnost često su rani simptomi infekcije crijevnim parazitima.
 • Proliv ili Zatvor: Promjene u crijevnoj navici, kao što su česta proliv ili dugotrajni zatvor, mogu biti znakovi problema s probavom izazvanih parazitima.
 • Gubitak Tjelesne Težine: Neočekivani gubitak tjelesne težine može biti rezultat loše apsorpcije hranjivih tvari zbog prisutnosti parazita u crijevima.

Jedan od autoritativnih izvora o ovim simptomima i parazitskim infekcijama je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO). 

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula za eliminaciju parazita u tijelu PARAXAN temelji se na pažljivo odabranim prirodnim sastojcima koji imaju specifična farmakološka svojstva. Glavni sastojci PARAXAN kapsula djeluju na parazite na sljedeće načine:

 • Uništavanje Parazitskih Stanica: Aktivni sastojci u PARAXAN kapsulama ciljaju parazitske stanice, oštećujući njihove membrane i uzrokujući njihovo uništavanje. Ovo ometa sposobnost parazita da se razmnožavaju i šire u tijelu.
 • Poremećaj Metabolizma Parazita: Odabrane tvari u PARAXAN kapsulama remete metaboličke procese unutar parazitskih stanica. To dovodi do gubitka vitalne energije parazita i njihovog postupnog slabljenja.
 • Imunološki Odgovor: PARAXAN također potiče imunološki sustav tijela da prepozna parazite kao prijetnju. Aktivira imunološki odgovor, uključujući stvaranje antitijela, čime se povećava sposobnost tijela da se bori protiv infekcije.

Sastojci

Sastojci kapsula za eliminaciju parazita u organizmu PARAXAN su pažljivo odabrani zbog svojih specifičnih svojstava koja pomažu u borbi protiv parazita. Popisa sastojaka i njihovih efekata:

 • Echinacea (Ehinacea): Echinacea je biljni sastojak poznat po jačanju imunološkog sustava. Ona potiče proizvodnju bijelih krvnih stanica, što poboljšava tijelo’s sposobnost borbe protiv infekcija, uključujući i parazite.
 • Šipak (Šipak): Šipak je bogat antioksidansima, uključujući vitamin C. Ova biljka pomaže u jačanju imunološkog sustava i podržava opće zdravlje organizma. Antioksidansi u šipku mogu pomoći u neutralizaciji slobodnih radikala i smanjenju upale u tijelu, pružajući dodatnu zaštitu od parazita.
 • Cink citrat (Cink citrat): Cink je mineral koji igra ključnu ulogu u jačanju imunološkog sustava i potiče brže zacjeljivanje rana. Također, cink ima svojstva koja pomažu u suzbijanju rasta i širenja parazita tako što ometa njihove metaboličke procese.

PARAXAN: koliko je učinkovit, prednosti

Kapsule za eliminaciju parazita PARAXAN donose niz prednosti, što ih čini izuzetno učinkovitim proizvodom u borbi protiv parazita u organizmu. Prednosti ovih kapsula :

 • Prirodni Sastojci: PARAXAN kapsule sadrže pažljivo odabrane prirodne sastojke, uključujući ehinaceu, šipak i cink citrat, koji su poznati po svojim ljekovitim svojstvima. Ova prirodna formula osigurava siguran pristup u eliminaciji parazita bez štetnih nuspojava.
 • Učinkovito Eliminiranje Parazita: Aktivni sastojci PARAXAN kapsula ciljaju parazite na molekularnoj razini, uzrokujući njihovo uništavanje i sprječavajući njihov rast i reprodukciju. To osigurava potpuno eliminiranje parazita iz organizma.
 • Jačanje Imunološkog Sustava: Kapsule podržavaju jačanje imunološkog sustava, pomažući tijelu da se učinkovito bori protiv parazitskih infekcija. Ovo povećava otpornost organizma na buduće infekcije.
 • Smanjenje Simptoma: PARAXAN ne samo da eliminira parazite, već također pomaže u smanjenju simptoma povezanih s parazitskim infekcijama, uključujući bolove u trbuhu, proliv, umor i gubitak težine.
 • Prevencija Ponovne Infekcije: Redovita uporaba PARAXAN kapsula može pomoći u sprječavanju ponovne infekcije, posebno kod osoba koje su izložene riziku od ponovne zaraze parazitima, kao što su putnici ili osobe koje žive u endemskim područjima.

PARAXAN
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Protivopokazanja i Mogući Pobochi Efekti

Nema specifičnih protivopokazanja za upotrebu kapsula PARAXAN, osim u slučaju poznate alergije na sastojke ovog preparata. Ukoliko ste alergični na bilo koji od sastojaka, preporučuje se izbjegavanje upotrebe. Prije upotrebe, uvijek preporučujemo da pažljivo proučite listu sastojaka kako biste se uvjerili da niste alergični na bilo koji od njih.

Interakcije s Drugim Lijekovima

Nema poznatih interakcija s drugim lijekovima. Međutim, izbjegavajte konzumaciju alkohola tijekom terapije s PARAXAN kapsulama.

Uputstvo za Upotrebu i Doziranje

 1. Uzmite PARAXAN kapsule oralno, s puno vode.
 2. Preporučena doza: 2 kapsule 3 puta dnevno.
 3. Pridržavajte se preporučenog rasporeda doziranja. Ne prekoračujte preporučenu dozu.

Uvjeti Čuvanja

 1. Čuvajte PARAXAN kapsule na sobnoj temperaturi, dalje od vlage i izravnog sunčevog svjetla.
 2. Držite ovaj lijek van dohvata djece.

Kupite PARAXAN u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutno nije moguće kupiti PARAXAN u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Lijek trenutačno nije dostupan na tržištu, pa ga nije moguće kupiti ni po standardnoj cijeni bez ikakvih popusta. Također, datum sljedeće dostave na ljekarničke skladišta trenutačno nije poznat.

PARAXAN cijena, popust

Cijena proizvoda PARAXAN iznosi 39 eura. Trenutno je u tijeku posebna promotivna akcija na službenoj web stranici proizvođača: proizvod je snižen za 50%. Molimo imajte na umu da je količina proizvoda koji sudjeluju u ovoj akciji ograničena, te da je akcija privremena. Za naručivanje proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača. Za ovu akciju nije potreban promotivni kod.

Recept: Za kupovinu PARAXAN-a recept nije potreban.

Način Naručivanja: Za kupovinu proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Način Plaćanja: Plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda.

Dostava: Proizvod se može naručiti s dostavom na područje cijele Hrvatske, uključujući velike gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca, Petrinje.

PARAXAN
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o PARAXAN

Postoje stvarni i raznovrsni komentari o PARAXAN-u na različitim forumima, web stranicama s recenzijama, te u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Kupci su dijelili svoja iskustva s ovim proizvodom, a također su dostupni i visoki rejtinzi proizvoda na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara su pozitivni i opisuju učinkovitost PARAXAN.

Iskustva stvarnih klijenata:

PARAXAN je za mene bio pravo otkriće. Godinama sam se borila s konstantnim umorom i probavnim problemima. Nakon što sam probala PARAXAN, primijetila sam značajno poboljšanje. Osjećam se lakše i imam više energije za svakodnevne aktivnosti.

Ana, 29 godina

Moje iskustvo s PARAXAN kapsulama je izuzetno pozitivno. Koristio sam ih zbog povremenih probavnih problema, a rezultati su bili izvanredni. Simptomi su se smanjili, a moje opće zdravstveno stanje se poboljšalo. Preporučio bih PARAXAN svakome tko se suočava s sličnim problemima.

Petar, 42 godine

PARAXAN kapsule su mi pomogle da se oslobodim napetosti i umora koji su me mučili duže vreme. Osećam se znatno bolje od kako ih koristim. Ove kapsule su zaista promenile moj svakodnevni život nabolje.

Luka, 35 godina

Nakon što sam koristila PARAXAN, primetila sam poboljšanja u mom opštem zdravlju. Imala sam više energije i bolje raspoloženje. Ove kapsule su mi pomogle da se oslobodim umora i stresa.

Marta, 50 godina

Moje iskustvo s PARAXAN-om nije bilo izuzetno ni loše. Nisam primetio značajne promene u mom zdravstvenom stanju. Moguće je da ove kapsule jednostavno nisu bile odgovarajuće za moje specifične potrebe.

Ivan, 45 godina

Učinci i rezultat korištenja

Korištenje kapsula za eliminaciju parazita PARAXAN može dovesti do sljedećih rezultata:

 • Potpuno Čišćenje Organizma: PARAXAN kapsule ciljaju različite vrste parazita i pomažu u njihovom potpunom eliminiranju iz organizma.
 • Poboljšanje Opšteg Zdravlja: Korištenjem PARAXAN-a, mnogi korisnici su primetili poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja, uključujući povećanje energije i smanjenje umora.
 • Jačanje Imunološkog Sustava: Aktivni sastojci PARAXAN-a pomažu u jačanju imunološkog sistema, čineći organizam otpornijim na različite infekcije.
 • Smanjenje Simptoma: Osobe koje su koristile PARAXAN izveštavaju o smanjenju simptoma povezanih s parazitskim infekcijama, uključujući bolove u stomaku, nadimanje i gubitak apetita.

Djeluje li PARAXAN doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

PARAXAN nije prevara jer se radi o proizvodu sa potpuno prirodnim sastojcima i poseduje certifikat u skladu sa medicinskim standardima Evropske unije. Analiza malog broja negativnih komentara pokazala je da su kupci ostavljali povratne informacije o alergijskim reakcijama na sastojke, zbog čega su prekinuli puni tijek primjene proizvoda.

Važno je naglasiti da se reakcije na suplemente mogu razlikovati od osobe do osobe i da je individualna netolerancija na određene sastojke moguća.

Komentar liječnika

PARAXAN kapsule su proizvod koji je privukao moju pažnju svojim prirodnim sastavom i potencijalom u kontroli parazitskih infekcija. Nakon temeljite analize sastava i proučavanja kliničkih studija, mogu potvrditi da ovaj proizvod sadrži sastojke koji su poznati po svojim antivirusnim i antibakterijskim svojstvima. To čini PARAXAN značajnim dodatkom u terapiji parazitskih bolesti.

Na temelju povratnih informacija pacijenata koji su koristili PARAXAN, primetio sam značajno poboljšanje u njihovom opštem zdravstvenom stanju. Neki od njih su izvestili o nestanku simptoma povezanih s parazitskim infekcijama, dok su drugi primetili poboljšanje energije i poboljšan san.

Na osnovu trenutnih saznanja i iskustava pacijenata, PARAXAN može biti koristan dodatak u terapiji parazitskih infekcija.

Dr. Franz Beck, doktor medicine, specijaliziran za gastroenterologiju, s više od 20 godina iskustva

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju PARAXAN kapsule?

PARAXAN kapsule koštaju 39 eura.

⚕️ Je li PARAXAN prevara?

Ne, PARAXAN nije prevara. Proizvod je potpuno legalan i poseduje certifikat u skladu sa medicinskim standardima Evropske unije.

⚕️ Koje su komponente PARAXAN preparata?

PARAXAN sadrži pažljivo odabrane prirodne sastojke, uključujući Echinaceu, šipak, i cink citrat, koji su poznati po svojim antiparazitskim svojstvima.

⚕️ Mogu li kupiti PARAXAN u apoteci bez recepta?

Da, PARAXAN se može kupiti bez recepta. Međutim, trenutno proizvod nije dostupan u apotekama.

⚕️ Kako se uzima PARAXAN?

Preporučena doza i način primene PARAXAN kapsula obično su navedeni na pakovanju ili u uputstvima koja prate proizvod.

⚕️ Koja su terapeutska dejstva PARAXAN preparata?

PARAXAN kapsule su dizajnirane da eliminišu različite vrste parazita iz organizma, poboljšavaju opšte zdravlje, jačaju imunološki sistem i smanjuju simptome povezane s parazitskim infekcijama.

PARAXAN – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
PARAXAN – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

99 − 94 =

Croatiacovid19 info
Logo