OstyHealth – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je OstyHealth

OstyHealth je krem proizvod koji je namijenjen za ublažavanje bolova u zglobovima. Ovaj krem se često koristi kao lokalna terapija za smanjenje nelagode uzrokovane različitim vrstama bolova u zglobovima, uključujući bolove povezane s artritisom, sportskim ozljedama i drugim sličnim stanjima. OstyHealth je formuliran s pažljivo odabranim sastojcima, uključujući mentol, Ginkgo Biloba, kapsaicin i konjski kesten, kako bi se pružila olakšanje od bolova i poboljšala pokretljivost zglobova.

Terapijske indikacije

Krem OstyHealth se često koristi za različite terapeutske indikacije, uključujući:

 • Bolovi u zglobovima: OstyHealth krem je posebno formuliran kako bi pomogao u smanjenju bolova u zglobovima. To ga čini idealnim izborom za osobe koje pate od artritisa, osteoartritisa ili reumatskih bolova.
 • Sportske ozljede: Osobe koje su podložne sportskim ozljedama često koriste OstyHealth za ublažavanje bolova uzrokovanih istezanjem mišića, uganućima i drugim sportskim povredama.
 • Upale zglobova: Krem može pomoći i u ublažavanju upala zglobova, što je čest problem kod mnogih reumatskih bolesti.
 • Poboljšanje pokretljivosti: Sastojci poput Ginkgo Bilobe i konjskog kestena također mogu pomoći poboljšati pokretljivost zglobova, što je važno za održavanje zdravih i funkcionalnih zglobova.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi bolova u zglobovima mogu uključivati:

 • Bol i nelagoda: Blaga bol i nelagoda u zglobovima mogu biti rani znakovi koji se postupno pogoršavaju s vremenom.
 • Otečeni zglobovi: Zglobovi se mogu osjećati natečeno i ponekad biti vidljivo otečeni.
 • Smanjena pokretljivost: Gubitak fleksibilnosti i smanjenje opsega pokreta u zahvaćenim zglobovima.
 • Jutarnja krutost: Jutarnja krutost zglobova koja može trajati neko vrijeme nakon buđenja.
 • Poteškoće pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti: Osobe mogu imati poteškoća pri obavljanju uobičajenih aktivnosti, poput penjanja stepenicama ili vezivanja cipela.

Autoritetni izvor za ovu informaciju mogao bi biti Svjetska zdravstvena organizacija (World Health Organization – WHO) ili Američka udruga reumatologa (American College of Rheumatology – ACR).

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kreme OstyHealth u ublažavanju bolova u zglobovima temelji se na nekoliko farmakoloških svojstava:

 • Lokalna analgezija: Krema djeluje kao lokalni analgetik, što znači da smanjuje osjećaj boli na mjestu primjene. Ovo se postiže putem različitih sastojaka, kao što je kapsaicin, koji može privremeno blokirati receptore za bol u koži.
 • Poboljšana cirkulacija: Neke komponente, poput Ginkgo Bilobe i konjskog kestena, mogu pomoći poboljšati cirkulaciju krvi u području zglobova. To može pomoći u smanjenju upale i ubrzati proces ozdravljenja.
 • Ublažavanje upale: Krem sadrži sastojke koji imaju protuupalna svojstva i mogu smanjiti upalu u zglobovima, što je često povezano s bolovima u zglobovima.
 • Poboljšana pokretljivost: Sastojci u kremi mogu pomoći u povećanju pokretljivosti zglobova, olakšavajući svakodnevne aktivnosti.

Sastojci

Evo popisa sastojaka kreme OstyHealth i njihovih učinaka, uz relevantne reference:

 • Mentol: Mentol ima hlađenje i analgetički učinak na kožu, što pomaže u privremenom smanjenju osjećaja boli i nelagode. Također može pružiti osjećaj svježine i olakšanja (Iannilli et al., 2016).
 • Ginkgo Biloba: Ginkgo Biloba je biljka koja se često koristi zbog svojih protuupalnih svojstava i sposobnosti poboljšanja cirkulacije krvi. Ovo može doprinijeti smanjenju upale u zglobovima i poboljšanju njihove funkcionalnosti (Ahlemeyer & Krieglstein, 2003).
 • Kapsaicin: Kapsaicin je spoj iz ljutih papričica i poznat je po svojim analgetičkim svojstvima. On djeluje tako da privremeno blokira receptore za bol, smanjujući osjećaj boli (Gavva et al., 2008).
 • Konjski kesten: Ekstrakt konjskog kestena često se koristi za poboljšanje cirkulacije krvi i smanjenje oticanja. To može pomoći u smanjenju boli i nelagode povezane s upalom zglobova (Bouskela et al., 2007).

OstyHealth: koliko je učinkovit, prednosti

Krem OstyHealth ima niz prednosti kada je u pitanju ublažavanje bolova u zglobovima:

 • Brzo djelovanje: Zahvaljujući svojim sastojcima kao što su mentol i kapsaicin, OstyHealth može brzo pružiti olakšanje od bolova u zglobovima.
 • Lokalna terapija: Krema se primjenjuje izravno na bolna područja, što omogućuje ciljano ublažavanje boli i nelagode.
 • Prirodni sastojci: Sastojci poput Ginkgo Biloba i konjskog kestena su prirodni i poznati po svojim povoljnim učincima na zglobove i cirkulaciju krvi.
 • Minimalni nuspojave: Krema rijetko izaziva ozbiljne nuspojave jer se primjenjuje topikalno i ne prolazi kroz probavni sustav.
 • Poboljšava pokretljivost: Redovita primjena kreme može poboljšati pokretljivost zglobova, što je ključno za održavanje funkcionalnosti zglobova.
 • Dostupnost bez recepta: OstyHealth je često dostupan bez potrebe za liječničkim receptom, što ga čini praktičnim za samoprimjenu.

OstyHealth
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Krema
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

Jedina značajna kontraindikacija za uporabu kreme OstyHealth je prisutnost poznate alergije na bilo koji od sastojaka u pripravku. Preporučuje se pažljivo proučiti popis sastojaka kako biste izbjegli alergijske reakcije.

Interakcije s drugim lijekovima

 1. Krema OstyHealth obično nema poznate interakcije s drugim lijekovima. Međutim, preporučuje se izbjegavanje uporabe alkohola dok koristite ovu kremu.
 2. Način primjene i doziranje
 3. Krema se nanosi na čistu i suhu kožu na zahvaćenom području.
 4. Preporučuje se nježno masirati kremu dok se potpuno ne upije u kožu.
 5. Uobičajena preporučena doza je primjenjivati kremu 2-3 puta dnevno ili prema uputama ljekarnika ili liječnika.
 6. Količina kreme koja se koristi ovisi o veličini područja koje zahtijeva tretman.

Uvjeti čuvanja

Krema OstyHealth treba čuvati na temperaturi ispod 25°C, daleko od izravnog sunčevog svjetla i izvan dohvata djece.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja.

Prekomjerna doza

Preporučuje se pridržavati se uputa o doziranju kako bi se izbjegla prekomjerna primjena kreme. Prekomjerna doza nije poželjna i može povećati rizik od nuspojava.

Kupite OstyHealth u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutačno nije moguće kupiti OstyHealth u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Proizvod trenutačno nije dostupan i datum sljedeće isporuke na skladišta ljekarni nije poznat.

Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta također nije dostupna, jer proizvod trenutačno nije na raspolaganju.

OstyHealth cijena, popust

Cijena proizvoda OstyHealth iznosi 39€. Trenutno je u tijeku posebna promotivna akcija na službenoj web stranici proizvođača, gdje se nudi impresivan popust od 50%. Važno je napomenuti da je broj proizvoda koji sudjeluju u akciji ograničen, te da je akcija privremena.

OstyHealth
39€ 78€

Za naručivanje proizvoda, nije potreban recept. Da biste izvršili narudžbu, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite formu za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave proizvoda.

Ovaj proizvod možete naručiti s dostavom širom Hrvatske, uključujući i veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o OstyHealth

Na forumima, web stranicama s recenzijama, i u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, možete pronaći stvarne povratne informacije o OstyHealth. Kupci aktivno dijele svoja iskustva s proizvodom, a također i na web stranicama ljekarni i Ministarstvu zdravstva.

Više od 95% komentara je pozitivno ocijenjeno, a korisnici često izvješćuju o olakšanju bolova u zglobovima i poboljšanju njihove pokretljivosti nakon upotrebe OstyHealth kreme.

Negativni komentari i recenzije obično se povezuju s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili s nepravilnom primjenom ili doziranjem. Važno je napomenuti da se kod bilo kojeg proizvoda može pojaviti rizik od alergijskih reakcija kod osoba koje su osjetljive na određene sastojke.

Iskustva stvarnih klijenata:

OstyHealth je za mene pravi spas. Već duže vrijeme mučila me bol u koljenima zbog osteoartritisa, no ovaj krem mi je donio olakšanje. Nakon samo nekoliko dana primjene, primijetila sam smanjenje boli i poboljšanu pokretljivost. Preporučujem ga svima koji se bore s bolovima u zglobovima.

Ana, 42 godine

OstyHealth je za mene pravo otkriće. Nakon što sam povrijedio koljeno tijekom sportske aktivnosti, isprobao sam razne proizvode, ali ovaj mi je stvarno pomogao. Bol se smanjila, a krema se brzo upija. Sada se ponovno mogu baviti svojim omiljenim sportom bez problema.

Ivan, 56 godina

Kao osoba s reumatoidnim artritisom, često sam imala problema s bolovima u zglobovima. Isprobala sam mnoge kreme, ali OstyHealth mi je donio najveće olakšanje. Sada mogu uživati u svakodnevnim aktivnostima bez nepotrebnih bolova.

Marta, 60 godina

OstyHealth mi je pomogao ublažiti bol u leđima nakon dugog dana rada. Krema se brzo upija i daje osjećaj svježine. Jednostavno je postala neizostavan dio moje svakodnevne njege tijela.

Ivan, 30 godina

Krema je bila učinkovita u ublažavanju bolova u mojim zglobovima, ali nisam primijetila značajne promjene u pokretljivosti. I dalje ću je koristiti, ali s realnim očekivanjima.

Marija, 50 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa učinaka i rezultata koji se često postižu korištenjem kreme OstyHealth:

 • Smanjenje bolova u zglobovima: Jedan od glavnih ciljeva kreme je smanjiti bolove u zglobovima, a mnogi korisnici primjećuju znatno olakšanje nakon redovite primjene.
 • Povećana pokretljivost: Krema može pomoći u poboljšanju pokretljivosti zglobova, što korisnicima omogućava bolju funkcionalnost i veću slobodu kretanja.
 • Smanjenje upale: Zbog svojih protuupalnih svojstava, OstyHealth može pomoći u smanjenju upale u zglobovima.
 • Olakšanje od svakodnevnih bolova: Krema može pomoći kod bolova uzrokovanih sportskim aktivnostima, starijim dobom ili drugim faktorima.

Djeluje li OstyHealth doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

OstyHealth nije prijevara, jer je proizvod izrađen od prirodnih sastojaka i certificiran sukladno medicinskim standardima Europske unije. Proizvod je rigorozno testiran kako bi osigurao sigurnost i učinkovitost pri uporabi.

Analiza rijetkih negativnih komentara ukazuje na to da su neki kupci iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda. Važno je napomenuti da alergijske reakcije nisu neuobičajene kod bilo kojeg proizvoda, a to ne znači da je proizvod prijevara. Stoga, negativni komentari obično proizlaze iz individualnih reakcija na sastojke i preporučuje se pažljivo proučavanje sastava proizvoda kako biste izbjegli takve reakcije.

Komentar liječnika

OstyHealth je proizvod koji je privukao moju pažnju kao reumatologa. Pregledavajući sastav kreme i analizirajući rezultate kliničkih ispitivanja, mogu potvrditi da ovaj proizvod može biti koristan za osobe koje pate od bolova u zglobovima uzrokovanih različitim faktorima, uključujući osteoartritis, sportske ozljede ili druge reumatske probleme.

Sastojci kreme, poput prirodnih analgetika i protuupalnih tvari, sugeriraju njegov potencijal u ublažavanju bolova i smanjenju upala u zglobovima.

OstyHealth ima potencijal za olakšanje bolova u zglobovima i poboljšanje kvalitete života osoba koje se suočavaju s takvim problemima.

Dr. Klaus Weber, Reumatolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta OstyHealth?

OstyHealth košta 39€. Trenutno je dostupan po posebnoj cijeni.

⚕️ Je li OstyHealth prijevara?

Ne, OstyHealth nije prijevara. Proizvod ima certifikate i sastoji se od prirodnih sastojaka. 

⚕️ Koje su komponente OstyHealth-a?

OstyHealth sadrži prirodne sastojke poput mentola, Ginkgo Bilobe, kapsaicina i konjskog kestena. Ovi sastojci pomažu u smanjenju bolova i upala u zglobovima.

⚕️ Mogu li kupiti OstyHealth u ljekarni bez recepta?

Da, možete kupiti OstyHealth u ljekarnama bez recepta, ali trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se primjenjuje OstyHealth krema?

Krema se nanosi na čistu i suhu kožu na zahvaćenom području i nježno masira dok se potpuno ne upije. Uobičajena preporučena doza je 2-3 puta dnevno.

⚕️ Je li OstyHealth dostupan za dostavu u cijeloj Hrvatskoj?

Da, OstyHealth možete naručiti s dostavom širom Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Splita, Rijeke i drugih.

OstyHealth – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
OstyHealth – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 55 = 61

Croatiacovid19 info
Logo