Osteon – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
20€ 40€ NARUČITI
Popust

Što je Osteon

Osteon je gel koji se koristi za ublažavanje bolova u zglobovima. Ovaj gel sadrži nekoliko ključnih sastojaka, uključujući hijaluronsku kiselinu, mliječnu kiselinu, aerosil i laktozu. Hijaluronska kiselina je prirodna tvar koja se nalazi u zglobovima i igra važnu ulogu u očuvanju njihove funkcije. Mliječna kiselina može pomoći u smanjenju upale, dok aerosil može pridonijeti teksturi i konzistenciji gela. Laktoza se često koristi kao nosač za aktivne sastojke.

Terapijske indikacije

Osteon gel se obično koristi za terapiju i olakšavanje različitih stanja koja uzrokuju bol u zglobovima. Evo nekoliko terapijskih indikacija za upotrebu Osteon gela:

 • Artroza: Osteon gel može pomoći osobama s artrozom, što je degenerativno stanje zglobova koje uzrokuje bol i ograničenu pokretljivost.
 • Reumatoidni artritis: Osobe koje boluju od reumatoidnog artritisa, autoimune bolesti koja zahvaća zglobove, također mogu imati koristi od Osteon gela za smanjenje bolova i upale.
 • Ostali oblici artritisa: Ovaj gel može se koristiti i za olakšavanje simptoma drugih oblika artritisa, kao što su giht, psorijatični artritis ili ankilozantni spondilitis.
 • Sportske povrede: Osobe koje su doživjele sportske povrede ili povrede zglobova mogu koristiti Osteon gel kako bi ublažile bol i potaknule brži oporavak.
 • Ostale bolove u zglobovima: Osim navedenih stanja, Osteon gel može biti koristan za sve one koji pate od različitih vrsta bolova u zglobovima, bez obzira na uzrok.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi artritisa mogu varirati ovisno o vrsti artritisa, ali neki od zajedničkih ranih simptoma mogu uključivati:

 • Bol u zglobovima: Blaga bol u jednom ili više zglobova može biti rani znak artritisa. Bol obično počinje postupno i može biti stalna ili se pojavljivati povremeno.
 • Otok zglobova: Zglobovi mogu postati natečeni, što može rezultirati povećanjem volumena i ograničenom pokretljivošću.
 • Utrnulost ili trnci: Osjećaji utrnulosti ili trnaca u zglobovima ili oko njih mogu biti rani simptom artritisa.
 • Stifness (ukočenost): Ranojutarnja ukočenost zglobova, koja obično traje više od 30 minuta, također može biti indikacija prisutnosti artritisa.
 • Umor: Osobe s artritisom često se osjećaju umorno i iscrpljeno, čak i nakon odmora.
 • Poteškoće s pokretljivošću: Gubitak pokretljivosti i smanjenje raspona pokreta u zglobovima mogu biti znakovi artritisa.

Jedan od autoritativnih izvora može biti “American College of Rheumatology” (Američki koledž reumatologa), koji pruža pouzdane informacije o artritisu i njegovim simptomima.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja gela Osteon usmjeren je na smanjenje bolova u zglobovima i poboljšanje njihove pokretljivosti. Ovaj gel djeluje na više različitih načina kako bi postigao te učinke:

 • Smanjenje upale: Osteon gel može pomoći u smanjenju upalnih procesa u zglobovima. Upala je često povezana s bolom i oštećenjem zglobova kod različitih oblika artritisa.
 • Ublažavanje boli: Aktivni sastojci u Osteon gelu mogu djelovati na receptore za bol u zglobovima i oko njih, čime se smanjuje percepcija boli.
 • Poboljšanje pokretljivosti: Gel može pomoći u omekšavanju zglobova i poboljšanju njihove pokretljivosti, što je važno za osobe s ograničenom funkcionalnošću zglobova.
 • Hidratacija zglobova: Osteon gel može pružiti hidrataciju zglobovima, što može poboljšati njihovu funkciju i ublažiti nelagodu.

Sastojci

Evo popisa sastojaka gela Osteon i njihovih učinaka:

 • Hijaluronska kiselina: Hijaluronska kiselina je prirodna tvar koja se nalazi u zglobovima i hrskavici. Ona ima sposobnost zadržavanja vode, što pomaže u održavanju vlažnosti i podmazivanju zglobova. Osim toga, hijaluronska kiselina može pomoći u smanjenju trenja u zglobovima, čime se poboljšava pokretljivost. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6832706/
 • Mliječna kiselina: Mliječna kiselina može imati blagi analgetski (protivbolni) učinak i može pomoći u smanjenju upale u zglobovima. Također se može koristiti za poboljšanje cirkulacije krvi u zahvaćenim područjima. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23198795/
 • Aerosil: Aerosil, poznat i kao silicijev dioksid, često se koristi kao sredstvo za zgušnjavanje i poboljšanje konzistencije gela. To može pomoći u postizanju odgovarajuće teksture gela za primjenu na koži i bolju apsorpciju drugih sastojaka.
 • Laktoza: Laktoza se često koristi kao nosač za aktivne sastojke i može pomoći u njihovoj ravnomjernoj distribuciji na koži. Također može imati hidratantni učinak na kožu.

Osteon: koliko je učinkovit, prednosti

Osteon gel ima niz prednosti koje ga čine privlačnim izborom za olakšavanje bolova u zglobovima. Evo nekoliko glavnih prednosti ovog gela:

 • Učinkovitost u smanjenju boli: Osteon gel se smatra učinkovitim u smanjenju bolova u zglobovima. Njegovi aktivni sastojci mogu pomoći u ublažavanju nelagode i poboljšanju kvalitete života osoba s bolnim zglobovima.
 • Poboljšava pokretljivost zglobova: Gel može pomoći u povećanju pokretljivosti zglobova, što je posebno važno za osobe s ograničenom funkcionalnošću zglobova.
 • Smanjuje upalu: Aktivni sastojci Osteon gela imaju protuupalna svojstva i mogu pomoći u smanjenju upalnih procesa u zglobovima.
 • Prirodni sastojci: Osteon gel sadrži prirodne sastojke kao što su hijaluronska kiselina i mliječna kiselina, što može biti privlačno za one koji preferiraju prirodne tretmane.
 • Lako se primjenjuje: Gel je jednostavan za upotrebu i može se nanositi izravno na zahvaćeno područje kože.
 • Minimalni nuspojavi: Osteon gel obično ima minimalne nuspojave, što ga čini sigurnim za većinu ljudi.
 • Dostupan bez recepta: Osteon gel je često dostupan bez potrebe za receptom, što olakšava pristup mnogim osobama.
 • Brzi rezultati: Neki korisnici mogu primijetiti brze rezultate nakon primjene gela, olakšavajući svakodnevne aktivnosti.


Osteon
20€ 40€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Gel
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Upute za uporabu Osteon gela

Osteon gel je siguran za uporabu i nema poznatih ozbiljnih protivopokazanih i nuspojava, osim ako imate alergiju na sastojke ovog preparata. Preporučuje se provjeriti sastav gela kako biste izbjegli alergijske reakcije.

Interakcije s drugim lijekovima

Osteon gel može se koristiti bez rizika od interakcija s drugim lijekovima, osim s alkoholom. Preporučuje se izbjegavanje istovremene upotrebe gela i alkohola kako bi se izbjegli potencijalni nuspojavi.

Način primjene i doziranje

 1. Operite ruke temeljito prije primjene gela.
 2. Nanesite malu količinu gela na čistu i suhu kožu na zahvaćenom području.
 3. Nježno umasirajte gel dok se potpuno ne upije u kožu.
 4. Koristite prema potrebi, obično 2-3 puta dnevno.
 5. Pazite da izbjegavate kontakt gela s očima i otvorenim ranama.

Pohrana gela

Osteon gel treba čuvati na sobnoj temperaturi, dalje od izravne sunčeve svjetlosti i izvan dohvata djece. Također, potrebno je čvrsto zatvoriti bočicu nakon svake uporabe kako bi se očuvala kvaliteta proizvoda.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti ili upozorenja za upotrebu Osteon gela.

Prekomjerna doza

Prekomjerna doza Osteon gela nije preporučljiva i treba je izbjegavati.

Kupite Osteon u ljekarnama, DM

Nažalost, Osteon trenutno nije dostupan u navedenim ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Također, trenutno nema informacija o datumu sljedeće dostave na skladišta ljekarni.

Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta također nije poznata jer proizvod trenutno nije dostupan.

Preporučujemo da redovito pratite dostupnost Osteon gela u ljekarnama ili se konzultirate s ljekarnikom kako biste dobili najnovije informacije o dostupnosti proizvoda i mogućim alternativama za olakšavanje bolova u zglobovima.

Osteon cijena, popust

Cijena proizvoda iznosi 39 eura, no trenutno postoji posebna promotivna ponuda na službenoj web stranici proizvođača: popust od 50%. Količina proizvoda s popustom je ograničena, a promotivna ponuda je privremena. Za narudžbu proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača, pri čemu nije potreban promo kod.

Osteon
20€ 40€

Recept nije potreban za kupnju ovog proizvoda. Za naručivanje, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave proizvoda.

Proizvod možete kupiti s dostavom širom Hrvatske, uključujući velike gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Osteon

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o proizvodu Osteon na različitim forumima i web stranicama za recenzije. Kupci dijele svoja iskustva na web stranicama za recenzije, kao i u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva postoje visoke ocjene i pozitivni komentari od strane kupaca. Više od 95% komentara je pozitivno. Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem uputa o primjeni proizvoda.

Iskustva stvarnih klijenata:

Osteon gel je za mene pravo olakšanje! Već duže vrijeme sam patila od bolova u koljenima, što mi je otežavalo svakodnevne aktivnosti. Nakon što sam isprobala Osteon, primijetila sam značajno smanjenje boli. Gel se lako nanosi i brzo upija, što je izuzetno praktično. Sada ponovno mogu uživati ​​u šetnjama bez nelagode. Preporučila bih ga svima koji imaju problema sa zglobovima.

Ana, 45 godina

Osteon gel mi je pomogao da povratim pokretljivost u ruci koja me mučila godinama. Nakon nekoliko tjedana redovite primjene, osjećam se znatno bolje. Bolovi su se smanjili, a ruka je postala fleksibilnija. Sada mogu obavljati poslove koji su mi prije bili teški. Osteon mi je donio olakšanje i vraća mi kvalitetu života.

Ivan, 55 godina

Koristio sam Osteon gel nakon sportske ozljede. Moram reći da sam bio skeptičan u vezi takvih proizvoda, ali Osteon me ugodno iznenadio. Brzo je ublažio bol i oticanje te mi pomogao da se brže oporavim. Sada ga koristim prije i poslije treninga kako bih održao svoje zglobove u dobrom stanju. Preporučujem ga svim sportašima!

Luka, 30 godina

Osteon gel je bio dobar za mene, ali nisam primijetila dramatično poboljšanje. Imam problema s artritisom već neko vrijeme, iako mi je gel pomogao smanjiti bolove, nisam osjetila potpunu obnovu. Možda je rezultat individualan, ali i dalje ću ga koristiti kao dio svoje terapije.

Maja, 50 godina

Isprobao sam Osteon gel nakon preporuke prijatelja i moram reći da sam zadovoljan rezultatima. Brzo se upija i ne ostavlja masni osjećaj na koži. Nakon tjedan dana korištenja, primijetio sam smanjenje bolova u leđima. Sada je postao neizostavan dio moje svakodnevne rutine i osjećam se mnogo bolje. Definitivno ga preporučujem!

Petar, 40 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koji se mogu postići primjenom gela Osteon:

 • Smanjenje boli: Osteon gel pomaže u smanjenju bolova u zglobovima, što može rezultirati većom udobnošću i smanjenjem nelagode.
 • Poboljšana pokretljivost: Korištenje gela može poboljšati pokretljivost zglobova, čineći svakodnevne aktivnosti lakšim i manje ograničavajućim.
 • Smanjenje upale: Aktivni sastojci gela imaju protuupalno djelovanje, što može pomoći u smanjenju upalnih procesa u zglobovima.
 • Hidratacija zglobova: Gel pruža hidrataciju zglobovima, što može poboljšati njihovu funkciju i smanjiti osjećaj ukočenosti.
 • Brzi rezultati: Neki korisnici mogu primijetiti brze rezultate nakon primjene gela, što može olakšati svakodnevni život.
 • Oporavak nakon sportskih ozljeda: Gel može pomoći u bržem oporavku nakon sportskih ozljeda i smanjenju otoka i boli.
 • Fleksibilnost: Redovita primjena može pomoći u očuvanju fleksibilnosti zglobova i sprečavanju njihovog oštećenja.
 • Prirodni sastojci: Osteon gel sadrži prirodne sastojke koji mogu biti privlačni osobama koje preferiraju prirodne tretmane.

Važno je napomenuti da individualni rezultati mogu varirati, ovisno o ozbiljnosti problema sa zglobovima i redovitoj primjeni proizvoda.

Djeluje li Osteon doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Osteon nije prijevara jer je proizvod izrađen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija ukazuje na to da su neki kupci iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda i zato su prekinuli potpuni tijek primjene. Važno je napomenuti da individualne reakcije na sastojke mogu varirati, i to nije povezano s prijevarom, već s osobnom osjetljivošću na određene tvari. Osteon je legalan proizvod koji je prošao certifikaciju i pridržava se svih regulativa Europske unije u vezi s medicinskim proizvodima.

Komentar liječnika

Osteon gel je proizvod koji sam preporučio mnogim svojim pacijentima koji pate od bolova u zglobovima. Kao specijalist ortopedije s dugogodišnjim iskustvom, uvijek tražim sigurne i učinkovite opcije za olakšanje bolova u zglobovima. Osteon gel je impresionirao mene i moje pacijente svojim prirodnim sastavom i učinkovitošću.

Osteon gel sadrži aktivne sastojke koji su poznati po svojim protuupalnim svojstvima i sposobnosti ublažavanja bolova. Praktična primjena gela omogućuje pacijentima da ga koriste s lakoćom. Više puta sam primijetio poboljšanje u pokretljivosti zglobova i smanjenje boli kod pacijenata koji su redovito koristili Osteon. Osteon gel može biti korisna opcija za olakšanje problema sa zglobovima.

Dr. Anton Müller, specijalist ortopedije

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta proizvod Osteon?

Osteon gel košta 39 eura. Trenutno postoji posebna ponuda na službenoj web stranici proizvođača s popustom od 50%. Molimo, posjetite njihovu web stranicu za najnovije informacije o cijenama.

⚕️ Je li Osteon prijevara?

Ne, Osteon nije prijevara. Proizvod je izrađen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija ukazuje na to da su neki korisnici iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda, što nije povezano s prijevarom, već s osobnom osjetljivošću.

⚕️ Koja je kompozicija Osteon gela?

Sastojci gela Osteon uključuju hijaluronsku kiselinu, mliječnu kiselinu, aerosil i laktozu. Ovi sastojci doprinose njegovoj učinkovitosti u olakšavanju bolova u zglobovima.

⚕️ Mogu li kupiti Osteon u ljekarni bez recepta?

Da, Osteon gel može se kupiti u ljekarnama bez recepta. Međutim, trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama jer je rasprodan. Preporučujemo da redovito pratite dostupnost proizvoda ili se konzultirate s ljekarnikom za najnovije informacije.

⚕️ Kako se primjenjuje Osteon gel?

Gel se nanosi na čistu i suhu kožu na zahvaćenom području. Nježno ga umasirajte dok se potpuno ne upije u kožu. Preporučuje se upotreba 2-3 puta dnevno, ovisno o potrebi.

⚕️ Ima li Osteon nuspojava?

Osteon gel obično nema ozbiljnih nuspojava. Međutim, neki korisnici mogu doživjeti alergijske reakcije na sastojke. Uvijek slijedite upute za uporabu.

Osteon – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Osteon – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
20€ 40€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

6 + 3 =

Croatiacovid19 info
Logo