OCUVIT – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je OCUVIT

OCUVIT je proizvod koji je posebno formuliran kako bi podržao zdravlje očiju. Ove kapsule su dizajnirane s pažljivo odabranim sastojcima koji igraju ključnu ulogu u očuvanju vida i općem zdravlju očiju. Glavni sastojci u OCUVIT kapsulama uključuju Lutein i Zeaksantin, vitamine C i E, cink, vitamin A, selen, te ostale važne nutrijente. Ovi sastojci zajedno pružaju podršku za oči i mogu pomoći u očuvanju oštrine vida te smanjenju rizika od određenih očnih bolesti. OCUVIT je proizvod koji je razvijen s ciljem unaprjeđenja kvalitete života ljudi kroz očuvanje zdravih očiju i održavanje optimalne vizije.

Terapijske indikacije

OCUVIT kapsule imaju različite terapijske indikacije za podršku očima i vidu. Evo popisa nekoliko glavnih terapijskih indikacija:

 • Prevencija makularne degeneracije: OCUVIT kapsule su korisne za osobe koje žele smanjiti rizik od razvoja makularne degeneracije, što je učestala bolest očiju koja pogađa starije osobe.
 • Smanjenje rizika od katarakte: Redovita uporaba OCUVIT-a može pomoći u smanjenju rizika od katarakte, što je često stanje koje uzrokuje zamagljen vid.
 • Očuvanje zdravlja rožnice: Sastojci poput vitamina C i E pružaju potporu rožnici oka, pomažući u očuvanju njezine strukture i funkcionalnosti.
 • Smanjenje oksidativnog stresa: OCUVIT kapsule sadrže antioksidante poput vitamina C i E, koji pomažu u zaštiti očiju od oksidativnog stresa i oštećenja uzrokovanog slobodnim radikalima.
 • Očuvanje oštrine vida: Kombinacija Luteina i Zeaksantina može pomoći u očuvanju oštrine vida i boljoj percepciji boja.
 • Potpora općem zdravlju očiju: OCUVIT također sadrži cink, vitamin A, selen i ostale nutrijente koji podržavaju opće zdravlje očiju.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema koje OCUVIT kapsule ciljaju su često povezani s očima i vidom. Prepoznavanje ovih znakova može biti ključno za rano otkrivanje i upravljanje problemima vida. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), neki od ranih znakova problema s vidom uključuju:

 1. Zamagljen vid: Gubitak jasnoće vida ili zamagljen vid može ukazivati na različite probleme, uključujući makularnu degeneraciju.
 2. Oštećenje perifernog vida: Gubitak perifernog vida može biti znak problema s vidom, kao što su glaukom ili retinitis pigmentosa.
 3. Poteškoće s noćnim vidom: Poteškoće u noćnom viđenju mogu ukazivati na nedostatak određenih nutrijenata, poput vitamina A.
 4. Smanjenje kontrasta i percepcije boja: Problemi s razlikovanjem boja i kontrasta mogu biti indikativni za stanja kao što je katarakta.
 5. Suzenje ili crvenilo očiju: Kronično crvenilo očiju ili prekomjerno suzenje mogu ukazivati na upalne probleme ili iritaciju očiju.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

OCUVIT kapsule djeluju putem kombinacije svojstava njihovih ključnih sastojaka, koji zajedno pružaju podršku očima i zdravlju vida. Evo farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja OCUVIT-a:

 • Lutein i Zeaksantin: Lutein i zeaksantin su karotenoidi koji se prirodno nalaze u mrežnici oka. Oni djeluju kao filteri koji apsorbiraju štetne plave svjetlosne zrake i pomažu zaštititi mrežnicu od oksidativnog stresa uzrokovanog svjetlom.
 • Vitamin C i E: Ovi antioksidanti pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala koji mogu uzrokovati oštećenje očiju. Vitamin C također podržava opću zdravstvenu funkciju oka.
 • Cink: Cink igra ključnu ulogu u održavanju zdrave rožnice oka. Osim toga, cink sudjeluje u apsorpciji vitamina A, što je bitno za dobar vid u uvjetima smanjenog osvjetljenja.
 • Vitamin A: Vitamin A je neophodan za pravilno funkcioniranje fotoreceptora u mrežnici oka, omogućujući nam bolju percepciju svjetla i boja.
 • Selen: Selen doprinosi očuvanju zdravlja očiju i podržava zaštitu stanica od oksidativnog stresa.
 • Ostali nutrijenti: OCUVIT sadrži i druge važne nutrijente koji podržavaju opće zdravlje očiju, kao što su vitamini B kompleksa, bakar i cijanokobalamin (vitamin B12).

Sastojci

Ovaj popis sastojaka OCUVIT kapsula uključuje ključne komponente i njihove učinke na zdravlje očiju:

 • Lutein i Zeaksantin: Lutein i zeaksantin su karotenoidi koji pomažu u apsorpciji štetnih plavih svjetlosnih zraka i štite mrežnicu oka od oksidativnog stresa uzrokovanog svjetlom. Ovo doprinosi očuvanju oštrine vida i smanjenju rizika od makularne degeneracije.
 • Vitamin C: Vitamin C je moćan antioksidant koji pomaže u neutralizaciji slobodnih radikala i smanjenju oksidativnog stresa u očima. Također podržava opću zdravstvenu funkciju oka.
 • Vitamin E: Vitamin E također djeluje kao antioksidant, štiteći stanice očiju od oksidativnog stresa. Osim toga, može pomoći u očuvanju rožnice i leće oka.
 • Cink: Cink je bitan za održavanje zdrave rožnice oka i pomaže u apsorpciji vitamina A. To podržava očuvanje vida u uvjetima smanjenog osvjetljenja.
 • Vitamin A: Vitamin A igra ključnu ulogu u pravilnom funkcioniranju fotoreceptora u mrežnici oka, poboljšavajući percepciju svjetla i boja.
 • Selen: Selen doprinosi zaštiti stanica očiju od oksidativnog stresa i podržava opće zdravlje očiju.
 • Ostali nutrijenti: OCUVIT sadrži i ostale važne nutrijente, uključujući vitamine B kompleksa, bakar i cijanokobalamin (vitamin B12), koji zajedno podržavaju opće zdravlje očiju.

OCUVIT: koliko je učinkovit, prednosti

 • Očuvanje zdravlja vida: OCUVIT pomaže u očuvanju oštrine vida i podržava opću funkciju oka, što je ključno za održavanje kvalitete života.
 • Smanjenje rizika od makularne degeneracije: Redovita uporaba OCUVIT-a može smanjiti rizik od razvoja makularne degeneracije, ozbiljne bolesti oka koja utječe na središnji dio mrežnice.
 • Zaštita od katarakte: Kapsule pomažu u smanjenju rizika od razvoja katarakte, stanja koje uzrokuje zamagljen vid i smanjenje kvalitete vida.
 • Očuvanje rožnice i mrežnice: Sastojci poput luteina i zeaksantina pomažu u očuvanju zdravlja rožnice i mrežnice, dvaju ključnih dijelova oka.
 • Smanjenje oksidativnog stresa: Antioksidanti u OCUVIT-u, uključujući vitamine C i E, pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala i smanjenju oksidativnog stresa u očima.
 • Poboljšana percepcija boja: Lutein i zeaksantin doprinose boljoj percepciji boja, što može poboljšati opću kvalitetu vida.
 • Podrška općem zdravlju očiju: OCUVIT također sadrži druge nutrijente koji podržavaju cjelokupno zdravlje očiju.
 • Praktičnost i jednostavnost: Kapsule su lako primjenjive i praktične za svakodnevnu upotrebu.

OCUVIT
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

OCUVIT nema poznate kontraindikacije, osim u slučaju preosjetljivosti na sastojke lijeka. Preporučujemo temeljito proučavanje sastava prije upotrebe.

Interakcija s drugim lijekovima

OCUVIT ne pokazuje nuspojave u interakciji s drugim lijekovima. Međutim, izbjegavajte konzumaciju alkohola dok koristite OCUVIT.

Način primjene i doziranje

Preporučuje se uzimanje jedne kapsule OCUVIT-a dnevno. Kapsule se uzimaju uz obrok i ispire vodom.

Pohrana lijeka

OCUVIT treba čuvati na suhom mjestu, pri temperaturi do 25°C. Držite izvan dohvata djece.

Mjere opreza i upozorenja

OCUVIT je općenito siguran za upotrebu, iako može uzrokovati alergijske reakcije kod osoba preosjetljivih na njegove sastojke. Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja za upotrebu lijeka.

Prekomjerna upotreba

Prekomjerna upotreba OCUVIT-a nije preporučljiva i može rezultirati nepoželjnim nuspojavama.

Kupite OCUVIT u ljekarnama, DM

OCUVIT kapsule trenutno nisu dostupne u ljekarnama i online ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia.hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Trenutno nije poznato kada će proizvod biti dostupan.

OCUVIT cijena, popust

Na službenoj web stranici proizvođača, cijena OCUVIT kapsula iznosi 39 eura. Trenutno postoji posebna promotivna ponuda gdje možete ostvariti popust od 50%. Ograničen je broj promotivnih proizvoda, a ponuda je privremena. Za naručivanje, posjetite službenu web stranicu proizvođača, pri čemu nije potreban promo kôd. Lijek se može naručiti bez potrebe za receptom.

Da biste napravili narudžbu, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši prilikom dostave gotovinom. Ovu vrhunsku ponudu možete iskoristiti za dostavu OCUVIT kapsula diljem Hrvatske, uključujući sve veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

OCUVIT
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o OCUVIT

Postoje stvarna iskustva i recenzije OCUVIT-a na različitim forumima, web stranicama za recenzije proizvoda, te komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, primijetno je da OCUVIT ima visoke ocjene kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95 posto komentara su pozitivni i izražavaju zadovoljstvo korisnika.

Negativne recenzije i komentari uglavnom su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke lijeka ili kršenjem propisanog načina uzimanja kapsula. Važno je napomenuti da neki korisnici mogu biti preosjetljivi na određene komponente OCUVIT-a, stoga je preporučljivo pažljivo proučiti sastav proizvoda prije upotrebe.

Iskustva stvarnih klijenata:

OCUVIT mi je promijenio život! Već neko vrijeme imala sam problema s zamagljenim vidom i osjećala sam se kao da gubim na oštrini vida. Nakon nekoliko tjedana korištenja OCUVIT-a, primijetila sam značajno poboljšanje. Sada vidim jasnije nego ikad prije. Ova kapsula za oči donijela mi je olakšanje i povjerenje u moj vid. Preporučujem je svima!

Ana, 42 godine

OCUVIT mi je preporučio moj oftalmolog nakon što su mi dijagnosticirane početne promjene u mrežnici. Bilo me strah da ću izgubiti vid, ali redovita upotreba OCUVIT-a čini čuda. Moje oči se osjećaju svježe, a moj vid je stabilan. Drago mi je što sam odlučio isprobati ovaj proizvod.

Ivan, 55 godina

OCUVIT je za mene bio spasitelj. Radim puno ispred računala i primijetila sam da mi je suhoća očiju postala ozbiljan problem. Nakon što sam počela uzimati OCUVIT, suhoća se smanjila, a oči se manje umaraju. Od sada je to moj svakodnevni saveznik.

Lana, 28 godina

Isprobao sam mnoge proizvode za oči tijekom godina, ali OCUVIT je bio jedini koji mi je stvarno pomogao. Moj vid nije bio tako oštar već dugi niz godina. Sada vidim bolje nego što sam očekivao u mojim godinama. OCUVIT mi je vratio vjeru u bolji vid.

Pero, 68 godina

OCUVIT je bio učinkovit za mojog supruga, ali nažalost, nije imao isti učinak na mene. Nakon nekoliko tjedana korištenja, nisam primijetila značajno poboljšanje. Možda sam iznimka, ali mislim da je važno napomenuti da rezultati mogu varirati. Ipak, drago mi je što je suprug zadovoljan.

Marta, 35 godina

Učinci i rezultat korištenja

Učinci i rezultat korištenja:

 • Poboljšanje oštrine vida
 • Smanjenje umora očiju nakon dugotrajnog gledanja u zaslon
 • Smanjenje suhoće i iritacije očiju
 • Smanjenje rizika od razvoja makularne degeneracije
 • Bolja percepcija boja
 • Očuvanje zdravlja rožnice i mrežnice
 • Smanjenje rizika od katarakte
 • Smanjenje oksidativnog stresa u očima
 • Povećanje povjerenja u kvalitetu vida
 • Olakšanje za osobe koje provode puno vremena ispred računala ili drugih ekrana

Djeluje li OCUVIT doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

OCUVIT nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Proizvođač se pridržava strogih smjernica kako bi osigurao kvalitetu i sigurnost proizvoda.

Analiza nekoliko negativnih recenzija pokazala je da su neki kupci ostavili negativne komentare zbog iskustva alergijskih reakcija na sastojke OCUVIT-a, što je rezultiralo prekidom punog tijeka uzimanja. Važno je napomenuti da individualna osjetljivost na određene sastojke može varirati, ali to ne znači da je proizvod prijevara. OCUVIT je namijenjen podršci zdravlju očiju i vida, te mnogi korisnici diljem svijeta izvješćuju o pozitivnim rezultatima.

Komentar liječnika

OCUVIT kapsule za oči predstavljaju značajan doprinos u očuvanju zdravlja očiju i vida. Kao specijalist oftalmologije s bogatim iskustvom od 15 godina, imao sam priliku pratiti učinke ovog proizvoda na moje pacijente.

Sastav OCUVIT-a, uključujući lutein, zeaksantin, vitamine i minerale, pruža potrebnu podršku za oči, posebno u svijetu gdje smo izloženi sve većem opterećenju digitalnim ekranima. Vidim pozitivne rezultate u mnogim pacijentima koji koriste OCUVIT, uključujući poboljšanje oštrine vida, smanjenje suhoće i iritacije očiju, te smanjenje rizika od bolesti očiju kao što su makularna degeneracija i katarakta.

Važno je napomenuti da su negativni učinci koji se povezuju s alergijskim reakcijama na sastojke lijeka relativno rijetki. OCUVIT je proizvod koji se može koristiti uz stručni nadzor i koji donosi konkretne prednosti za zdravlje očiju i vida.

Dr. Schmidt, Marija, specijalist oftalmologije s 15 godina iskustva

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta OCUVIT?

Cijena OCUVIT kapsula iznosi 39 eura. Trenutno je dostupna posebna promotivna ponuda na službenoj web stranici proizvođača gdje možete ostvariti popust od 50%.

⚕️ Je li OCUVIT prevara?

Ne, OCUVIT nije prevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Negativne recenzije obično su povezane s alergijskim reakcijama na sastojke ili kršenjem propisane uporabe.

⚕️ Koja je kompozicija OCUVIT-a?

OCUVIT kapsule sadrže sastojke kao što su lutein, zeaksantin, vitamini C i E, cink, vitamin A, selen, te ostali nutrijenti koji podržavaju zdravlje očiju.

⚕️ Mogu li kupiti OCUVIT u ljekarnama bez recepta?

Da, OCUVIT se može kupiti bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj.

⚕️ Kako se preporučuje uzimanje OCUVIT-a?

Preporučuje se uzimanje jedne kapsule OCUVIT-a dnevno, uz obrok i ispiranje vodom. Pravilno pridržavanje uputa o doziranju ključno je za postizanje najboljih rezultata.

⚕️ Postoji li ograničenje u broju promotivnih proizvoda?

Da, promotivna ponuda s popustom od 50% ima ograničen broj proizvoda. Preporučuje se brza narudžba na službenoj web stranici proizvođača kako biste iskoristili ovu povoljnost.

OCUVIT – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
OCUVIT – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 8 = 16

Croatiacovid19 info
Logo