OCULEAR – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je OCULEAR

OCULEAR su inovativne kapi za oči koje su posebno formulirane kako bi pružile podršku zdravoj viziji. Ovaj proizvod je razvijen uz korištenje visoko kvalitetnih sastojaka koji su poznati po svojim blagotvornim svojstvima za oči. OCULEAR kapi kombiniraju ekstrakt borovnice, Lutein i zeaksantin, kao i vitamine A, C, i E, te minerale poput cinka i selena. Ove kapi su namijenjene za svakodnevnu upotrebu i mogu pomoći u očuvanju zdrave vizije te smanjenju umora očiju uzrokovanog naprezanjem i štetnim utjecajima okoliša.

Terapijske indikacije

OCULEAR kapi su formulirane kako bi podržale zdravu viziju i oči. Njihove terapijske indikacije uključuju:

 • Poboljšanje vida: OCULEAR kapi sadrže sastojke kao što su Lutein i zeaksantin, koji su poznati po svom pozitivnom utjecaju na oči i mogu pomoći poboljšanju vida.
 • Zaštita očiju od oksidativnog stresa: Vitamini A, C i E, zajedno s mineralima cinkom i selenom, pomažu u zaštiti očiju od oksidativnog stresa, koji može uzrokovati oštećenje očiju.
 • Smanjenje umora očiju: OCULEAR kapi mogu pomoći u smanjenju umora očiju uzrokovanog dugim periodima gledanja u ekran ili drugim naporima očiju.
 • Prevencija očnih problema: Redovita upotreba OCULEAR kapi može pomoći u prevenciji određenih očnih problema i očuvanju zdravlja očiju.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema s vidom mogu varirati, ali neki od uobičajenih simptoma koji bi mogli ukazivati na potrebu za proizvodom kao što su OCULEAR kapi uključuju:

 1. Poteškoće pri fokusiranju: Poteškoće pri jasnom fokusiranju na bliske ili udaljene objekte mogu biti rani znak problema s vidom.
 2. Zamagljen vid: Zamagljen, mutan ili nejasan vid može ukazivati na smanjenje oštrine vida.
 3. Umor očiju: Osjećaj umora, suhoće, ili nelagode u očima nakon dužeg čitanja, rada na računalu ili gledanja televizije može biti rani simptom.
 4. Suzenje ili suhe oči: Povećano suzenje ili, suprotno, suhoća očiju mogu biti znakovi problema s vlažnošću očiju.
 5. Smanjen kontrast: Teškoće u razlikovanju između svijetlih i tamnih objekata mogu ukazivati na smanjen kontrast vida.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

OCULEAR kapi za vid djeluju kroz niz farmakoloških svojstava i mehanizama kako bi poboljšali zdravlje očiju i potaknuli bolji vid. Neki od ključnih načina na koje OCULEAR kapi djeluju uključuju:

 • Zaštita od oksidativnog stresa: OCULEAR kapi sadrže antioksidante poput vitamina C i E, koji pomažu u zaštiti očiju od oksidativnog stresa. Oksidativni stres može oštetiti stanice očiju i uzrokovati probleme s vidom, a antioksidanti pomažu neutralizirati štetne slobodne radikale.
 • Poboljšanje kontrasta i oštrine vida: Sastojci poput Luteina i zeaksantina pridonose poboljšanju kontrasta i oštrine vida, čineći predmete jasnijima i svjetlijima.
 • Poticanje zdrave vlažnosti očiju: OCULEAR kapi mogu pomoći u održavanju optimalne vlažnosti očiju, što je ključno za udobnost i zdravlje očiju.
 • Podrška općem zdravlju očiju: Sadrži vitamin A, koji je ključan za održavanje zdrave mrežnice oka.
 • Prevencija degeneracije makule: Lutein i zeaksantin također mogu pomoći u zaštiti mrežnice od degeneracije makule, što je čest problem kod starijih osoba.
 • Smanjenje umora očiju: OCULEAR kapi pomažu smanjiti umor očiju koji može biti posljedica dugotrajnog gledanja u ekran ili drugih napora očiju.

Sastojci

Evo popisa sastojaka OCULEAR kapi i njihovih učinaka na oči:

 • Ekstrakt borovnice: Ekstrakt borovnice bogat je antioksidansima, što pomaže u zaštiti očiju od oksidativnog stresa. Oksidativni stres može uzrokovati oštećenje stanica očiju, a borovnica može pomoći u neutralizaciji slobodnih radikala.
 • Lutein i zeaksantin: Ovi karotenoidi prisutni su u mrežnici oka i pomažu u očuvanju zdrave mrežnice. Također povećavaju kontrast i oštrinu vida.
 • Vitamin A: Vitamin A ključan je za održavanje zdrave mrežnice i vida u uvjetima slabog osvjetljenja. Pomaže očima da se prilagode različitim svjetlosnim uvjetima.
 • Vitamin C: Vitamin C je snažan antioksidans koji pomaže u zaštiti očiju od oksidativnog stresa i održava zdravlje krvnih žila u očima.
 • Vitamin E: Također antioksidans, vitamin E štiti stanice očiju od oksidativnog stresa i pomaže u očuvanju zdravlja očiju.
 • Cink: Cink je važan mineral za oči jer podržava zdravlje mrežnice i čuva oči od oštećenja.
 • Selen: Selen je mineral koji pomaže u održavanju elastičnosti tkiva očiju i štiti ih od oksidativnog stresa.

OCULEAR: koliko je učinkovit, prednosti

 • Poboljšanje vida: Redovita upotreba OCULEAR kapi može pridonijeti poboljšanju vida, uključujući veću oštrinu i kontrast.
 • Zaštita od oksidativnog stresa: Zahvaljujući antioksidansima poput vitamina C, E i ekstraktu borovnice, OCULEAR kapi pomažu u zaštiti očiju od oksidativnog stresa koji može oštetiti stanice očiju.
 • Podrška zdravlju mrežnice: Sastojci poput Luteina i zeaksantina pružaju podršku zdravlju mrežnice oka i mogu pomoći u prevenciji degeneracije makule.
 • Poboljšanje udobnosti očiju: OCULEAR kapi pomažu u očuvanju prirodne vlažnosti očiju, smanjujući suhoću i nelagodu.
 • Prevencija problema s vidom: Upotreba OCULEAR kapi može pomoći u prevenciji problema s vidom i očuvanju zdravih očiju.
 • Smanjenje umora očiju: Osobe koje provode puno vremena pred ekranom ili često doživljavaju umor očiju mogu imati koristi od OCULEAR kapi koje smanjuju umor i nelagodu.
 • Jednostavna primjena: OCULEAR kapi su jednostavne za upotrebu i praktično pakirane za svakodnevnu njegu očiju.

OCULEAR
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapi
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 44€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

Nema poznatih kontraindikacija za OCULEAR kapljice za vid, osim ako imate poznatu alergiju na bilo koji od sastojaka ovog proizvoda. Preporučuje se da pažljivo pregledate popis sastojaka prije upotrebe.

Interakcija s drugim lijekovima

OCULEAR kapi ne pokazuju poznate interakcije s drugim lijekovima, osim s alkoholom. Upotreba alkohola tijekom korištenja OCULEAR kapi može smanjiti učinkovitost proizvoda, pa se savjetuje izbjegavanje alkohola dok koristite ove kapi.

Način primjene i doziranje

OCULEAR kapi za oko namijenjene su samo za oralnu primjenu. Dovoljno je uzeti do 20 kapi dnevno. Preporučuje se korištenje OCULEAR kapi prema potrebi, najčešće 1-3 puta dnevno.

Način čuvanja

OCULEAR kapi trebaju se čuvati na sobnoj temperaturi, daleko od izravne sunčeve svjetlosti i topline. Čep bočice treba uvijek biti dobro zatvoren kako bi se spriječila kontaminacija.

Preventivne mjere i upozorenja

Nema posebnih preventivnih mjera ni upozorenja za upotrebu OCULEAR kapi za vid, osim potrebe za izbjegavanjem alkohola tijekom primjene.

Prekomjerna doza

Prekomjerna upotreba OCULEAR kapi može rezultirati nelagodom, ali ozbiljne nuspojave nisu uobičajene.

Kupite OCULEAR u ljekarnama, DM

OCULEAR kapi za vid nisu dostupne u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia.hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Nažalost, proizvod nije dostupan, a točan datum ponovne isporuke u ljekarne nije poznat.

OCULEAR cijena, popust

Cijena proizvoda OCULEAR iznosi 44 eura, međutim, trenutno na službenoj web stranici proizvođača postoji posebna promotivna ponuda od 50% popusta. Važno je napomenuti da je broj promotivnih proizvoda ograničen, a promocija je privremena. Da biste naručili proizvod po povoljnoj cijeni, posjetite službenu web stranicu proizvođača, pri čemu nije potreban promotivni kôd.

Za naručivanje, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave proizvoda. OCULEAR kapi mogu se naručiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

OCULEAR
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o OCULEAR

Postoje stvarna iskustva i recenzije OCULEAR kapi za vid na raznim forumima i web stranicama za recenzije, gdje kupci dijele svoja iskustva. Također, možete pronaći komentare na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka te visoke ocjene korisnika na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravlja. Više od 95 posto komentara je pozitivno. Negativne recenzije i komentari obično se odnose na slučajeve alergijskih reakcija na sastojke lijeka ili nepravilno uzimanje lijeka, što može dovesti do problema.

Iskustva stvarnih klijenata:

Koristim OCULEAR kapi već nekoliko mjeseci, i rezultati su nevjerojatni! Primijetila sam značajno poboljšanje svoje oštrine vida i manje umora očiju nakon dugog dana rada na računalu. Ove kapi su mi pomogle da očuvam svoju viziju i osjećam se bolje nego ikad. Toplo preporučujem OCULEAR svima koji trebaju podršku za svoje oči.

Maja, 42 godine

S OCULEAR kapi sam započeo prije tri mjeseca i uistinu sam zadovoljan. Moj vid je postao jasniji, a osjećam manje naprezanje očiju. Primijetio sam i da mi oči nisu tako suhe tijekom dana. OCULEAR mi je pomogao da očuvam svoju viziju i poboljšao moje svakodnevno iskustvo. Preporučio bih ih svima koji brinu o zdravlju svojih očiju.

Ivan, 58 godina

Iskreno, OCULEAR kapi nisu donijele očekivane rezultate za mene. Iako sam ih koristila prema uputama, nisam primijetila značajno poboljšanje svog vida. Možda sam jednostavno imala visoka očekivanja, ali za mene nisu bili posebno učinkoviti. Ne mogu reći da su loši, ali nisu bili ono što sam očekivala.

Ana, 35 godina

OCULEAR kapi su zaista promijenile moj svakodnevni život. Radim puno na računalu, i umor očiju bio je problem. Nakon što sam počeo koristiti ove kapi, osjećam se puno bolje. Moj vid je jasniji, a oči su manje umorne. Sretan sam što sam ih pronašao i planiram ih koristiti i dalje. Hvala, OCULEAR!

Marko, 28 godina

OCULEAR su bile dobre, ali nisu mi donijele značajno poboljšanje vida. Možda sam očekivala previše. Osim toga, primijetila sam da mi je svrbež očiju postao jači nakon nekoliko tjedana korištenja. S obzirom na njihovu cijenu, očekivala sam više. Možda su učinkovite za nekoga drugoga, ali nisu bile za mene.

Lana, 50 godina

Učinci i rezultat korištenja

Učinci i rezultat korištenja:

 • Poboljšanje oštrine vida: Korištenje OCULEAR kapi može rezultirati znatnim poboljšanjem oštrine vida.
 • Veći kontrast: Korisnici primjećuju povećani kontrast i jasniju percepciju objekata.
 • Smanjen umor očiju: Umor i nelagoda u očima nakon dugih razdoblja rada na računalu ili čitanja mogu biti značajno smanjeni.
 • Bolja vlažnost očiju: OCULEAR kapi pomažu očuvati prirodnu vlažnost očiju.
 • Zaštita od oksidativnog stresa: Sastojci poput antioksidanata pomažu u zaštiti očiju od oksidativnog stresa.
 • Poboljšanje općeg zdravlja očiju: OCULEAR kapi podržavaju zdravlje mrežnice i prevenciju degeneracije makule.

Djeluje li OCULEAR doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

OCULEAR nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i certificiran je sukladno medicinskim standardima Europske unije. Analiza nekoliko negativnih recenzija pokazala je da kupci ostavljaju negativne komentare zbog iskustava s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda, što je rezultiralo prekidom punog tijeka upotrebe. Važno je napomenuti da individualna reakcija na sastojke lijeka može varirati, ali to ne dovodi u pitanje legitimnost i učinkovitost OCULEAR kapi, koje su razvijene kako bi pružile podršku zdravlju očiju i poboljšanje vida.

Komentar liječnika

OCULEAR kapi za vid su proizvod koji je privukao moju pažnju kao stručnjaka za oftalmologiju, s dugogodišnjim iskustvom u liječenju različitih problema s vidom. Nakon pažljive analize sastava i učinka ovih kapi, želim podijeliti svoje mišljenje.

Prvo, moram istaknuti da OCULEAR kapi nude niz sastojaka koji su ključni za očuvanje zdravlja očiju. Sastojci poput Luteina, zeaksantina i vitamina A, C i E pridonose zaštiti očiju od oksidativnog stresa i poboljšavaju oštrinu vida. Ovo je izuzetno važno, posebno za osobe koje su izložene dugotrajnom naprezanju očiju zbog rada na računalu ili drugih zahtjevnih aktivnosti.

Pored toga, OCULEAR kapi pokazuju značajno poboljšanje u održavanju vlažnosti očiju, što je čest problem u današnjem svijetu gdje je suh zrak često prisutan. Ovo može rezultirati manjim nelagodnostima i umorom očiju.

Također, želim naglasiti da nema sumnje u legitimnost ovog proizvoda. OCULEAR je certificiran sukladno medicinskim standardima Europske unije, što jamči kvalitetu proizvoda.

Uz to, iako postoje rijetki negativni komentari i recenzije, oni uglavnom proizlaze iz alergijskih reakcija na sastojke. Važno je napomenuti da alergijske reakcije na određene komponente nisu neuobičajene i ne ukazuju na problem s samim proizvodom. Na temelju mojeg stručnog mišljenja, OCULEAR kapi za vid čine obećavajućim proizvodom za podršku zdravlju očiju i poboljšanje vida.

Dr. Müller, Andreas, Liječnik specijalist oftalmologije s 15 godina iskustva

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju OCULEAR kapi za vid?

Cijena OCULEAR kapi iznosi 44 eura.

⚕️ Je li OCULEAR prijevara?

Ne, OCULEAR nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i certificiran je sukladno medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koja je kompozicija OCULEAR kapi?

OCULEAR kapi sadrže sastojke kao što su ekstrakt borovnice, Lutein, zeaksantin, vitamin A, C, E, cink i selen. Ovi sastojci pružaju podršku zdravlju očiju i poboljšavaju vid.

⚕️ Mogu li kupiti OCULEAR u ljekarni bez recepta?

Da, OCULEAR kapi mogu se kupiti u ljekarnama bez potrebe za receptom. Međutim, trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se koriste OCULEAR kapi?

OCULEAR kapi za oko namijenjene su samo za oralnu primjenu. Dovoljno je uzeti do 20 kapi dnevno.

⚕️ Koliko često trebam koristiti OCULEAR kapi?

Preporučuje se korištenje OCULEAR kapi prema potrebi, obično 1-3 puta dnevno. To ovisi o individualnim potrebama i stanju vaših očiju.

OCULEAR – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
OCULEAR – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 28 = 31

Croatiacovid19 info
Logo